Reiner Fuellmich: Dr Zev Zelenko har gått bort

2022-07-02

Det är med stor sorg som vi tillkännager om Dr Vladimir ”Zev” Zelenkos bortgång. Dr. Zelenko var en läkare, vetenskapsman och medicinsk rättighetsaktivist som berörde miljoner människors liv.

Under det senaste ett och ett halva året har Zev varit en uttalad kritiker av mRNA-vaccinet och påpekat både dess allvarliga biverkningar och den möjliga förändringen av den genetiska koden. Han var särskilt kritisk till användningen av vaccinet hos barn som ännu inte är gamla nog att ge sitt eget informerade samtycke och som praktiskt taget inte löper någon risk för allvarlig sjukdom från covid-19.

Vi tackar Dr. Zelenko för allt han har gjort för att ge en ärlig bedömning av situationen och uttrycker våra uppriktiga kondoleanser till hans familj.

Hålla sig uppdaterad:
@Coronaundersökningskommittén


Dödsruna över Dr Vladimir ”Zev” Zelenko

Dr Vladimir ”Zev” Zelenko, mannen som upptäckte och implementerade behandlingen för Covid-19 som under de senaste två åren har varit ansvarig för att rädda miljontals liv världen över, har gått bort efter en lång kamp mot cancer. Han blev 48 år.

Född i Kiev, Ukraina 1973, immigrerade Zevs familj till USA 1977 och bosatte sig i Sheepshead Bay, Brooklyn, New York.  

Han gick på Hofstra University där han fick en kandidatexamen i kemi med hög utmärkelse. Han gick sedan vidare till Buffalo School of Medicine där han fick sin MD 2000.

Zev hade en familjeläkarmottagning i Monroe, New York 2020 under början av vad som skulle bli Covid-19-pandemin. Som en läkare som på ett mästerligt sätt kombinerade färdigheterna i både kritiskt tänkande och den vetenskapliga metoden, och som formade deras tillämpning utifrån sin kärlek till både Gud och patienter, var Zev inte nöjd med att luta sig tillbaka och vänta på att politiker eller folkhälso-tjänstemän skulle slå sig till ro med en föreskriven behandlingsväg. Människor höll på att dö. Han började nästan omedelbart söka efter en behandlingsmetod.

Med hjälp av initiativ, lycka och från hans berättelse om gudomlig intervention, upptäckte han en sådan behandling genom att kombinera hydroxyklorokin (HCQ), zink, azitromycin och andra olika droger, särskilt steroider, och skapa vad som har kommit att kallas ”Zelenko”. protokoll.” Nyckeln till protokollet var ett mycket tidigt ingripande för att behandla viruset inuti cellnivån innan det kunde bryta sig loss och utvecklas till en fullskalig luftvägssjukdom.

Fram till tiden för sin död hade Zev övervakat behandlingen av cirka 7 500 patienter med hjälp av hans protokoll och upplevt endast tre patientdödsfall. Användningen av Zelenko-protokollet har spridit sig över hela världen.

Medan han nominerades tillsammans med andra modiga läkare till ett Nobelpris som ett erkännande för hans banbrytande behandling och uttalade förespråkande för patienterna, mötte Zev för det mesta censur och fördömande för att han tagit en djärv ställning mot rådande ortodoxi. Oavsett vilka motiv de än har försökt politiker och hälsotjänstemän världen över att antingen tona ned eller helt förneka effektiviteten av Zelenko-protokollet och dess enkla, billiga behandlingsväg. Många studier konstruerades för att medvetet dölja effektiviteten av att använda HCQ (senare ivermektin) i kombination med andra läkemedel. 

Det vidtogs till och med åtgärder av politiker som dåvarande New Yorks guvernör Andrew Cuomo för att förbjuda användningen av HCQ vid behandling av patienter. Sociala medieplattformar anslöt sig till försöket att tysta Zev, med Twitter som berömt förbjöd honom från plattformen i slutet av 2020.

Som Voltaire sa: ”Det är farligt att ha rätt i frågor där etablerade män har fel.”

Trots många studier under de senaste två åren som har stött effektiviteten av hans protokoll, förblir tillgång till behandlingen nekad för betydande delar av befolkningen och ignoreras helt enkelt av många läkare.

Oavskräckt gick Zev på jakt efter en annan metod för att behandla patienter som kunde kringgå statliga restriktioner. HAN upptäckte att det naturliga tillskottet Quercetin kunde fylla samma funktion som HCQ gjorde för att hjälpa zink att attackera det fortfarande utvecklande viruset inuti cellen. Det var inte lika effektivt, men som Zev var förtjust i att säga: ”Du går inte i krig med den armé du önskar att du hade. Du går i krig med den armé du har.” Upptäckten av Quercetin, som han liknade vid att vara en kaliber .22 jämfört med HCQ:s kaliber .50, ledde slutligen till utvecklingen av hans Z-Stack-tillägg.Kategorier:Hälsa, Media, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: