Gitmo-nytt: Jennifer Brigid O’Malley Dillon och Michael Sussmann avrättade. SCJ Kavanaugh under militärt beskydd

Michael Baxter

2022-06-29
https://realrawnews.com/2022/06/military-convicts-executes-white-house-deputy-chief-of-staff-jennifer-dillon/

Under de senaste två veckorna har US Navy Judge Advocate General’s Corps dömt och avrättat två Deep State-skurkar, vice stabschef Jennifer Brigid O’Malley Dillon och tidigare Clinton-kampanjadvokaten Michael Sussmann, som båda befanns skyldiga till förräderi och upprorisk konspiration efter korta men slagkraftiga militära domstolar.

Den 19 juni åberopade Dillon sin 5 :e ändringsrätt att förbli tyst efter att vice amiral Darse E. Crandall införde obestridliga bevis som kopplade henne till det stulna presidentvalet 2020. Bevisen inkluderade e-postmeddelanden, ljud och vittnesuppgifter som definitivt bevisade att Dillon var djupt rotad i ett system för att samla in röstsedlar som hjälpte Joe Biden att stjäla presidentvalet 2020. Enligt vice adm. Crandall anlitade Dillon ”mulor” – en term som lånats från karteller och människohandlare som mutar eller utpressar personer för att transportera illegala eller droger över gränsen – för att deponera falska valsedlar i slänglådor i sju delstater.

Vice amiral Crandall visade tribunalen textmeddelanden – tidsstämplade 03:15 den 4 november 2020 – hade Dillon skickat till Steve Ricchetti, viceordförande i Biden-kampanjen, där hon utropade att hon ”hittat”  ytterligare 12 500 Biden-röster i Allegheny County, Pennsylvania. Och i ett sms klockan 03:45 skröt hon om att hon ”hittade” 3 750 röster i Maricopa County, Arizona.

”Biden är på väg mot seger”, skrev hon till Ricchetti i en uppföljning. ”Ingen och ingenting kan stoppa oss nu.”

”En väg till seger – genom stöld,” sa vice adm. Crandall innan han visade tjänstemännen som hade till uppgift att väga JAG:s fall mot Dillon flera hundra falska valsedlar som JAG-utredarna hade hämtat från Maricopa County Recorder, den myndighet som ansvarar för att fastställa giltigheten. av provisoriska omröstningar. I teorin behandlas och tabelleras verifierade röstsedlar på samma sätt som tidiga omröstningar; overifierade röstsedlar avvisas och ställs åt sidan. I verkligheten tabellerade Maricopa County Recorder misstänkta valsedlar utan att verifiera om underskrifterna på valsedlarna tillhörde registrerade väljare som bor i Maricopa County.

”Våra utredningstjänster granskade hundratals valsedlar och fastställde genom handskriftsanalys att samma person hade undertecknat dem alla – 20 John Smiths, 15 Bill Smiths, 17 Laura Smiths, 19 Tom Smiths, och så vidare. Alla valsedlar läggs i drop-boxar för Joe Biden,” sa vice amiral Crandall.

Dillon protesterade och sa att JAG:s anskaffning av hennes privata textmeddelanden var en kränkning av hennes fjärde ändringsrättighet att vara säker i sina ägodelar mot orimliga husrannsakningar och beslag, och hon kritiserade vice amiral Crandall för att ha ställt henne inför rätta utan en bit av bevis.

”Detta är ett rättsfel”, ropade hon. ”Även om dina anklagelser är sanna, så implicerar ingenting mig i något brott. President Biden vann ett rättvist val, ärligt talat, och du åtalar mig illvilligt utan någon som helst anledning. Jag har rättigheter!”

”Du är en fiendekombattant; du har inga rättigheter”, rättade vice amiral Crandall henne. ”Och när det gäller bevis har vi det i riklig mängd.”

Till vittnesbåset kallade han Matthew Joseph O’Malley, Dillons kusin och en amerikansk politiker och affärsman som tjänstgjorde som president i Boston City Council 2021. Han dök upp som ett samarbetande vittne.

”Herr. O’Malley, har du blivit lovad något i utbyte mot ditt vittnesmål idag?” frågade vice amiral. Crandall.

”Nej”, sa O’Malley.

”Ändå är du här för att vittna mot den anklagade?” frågade vice amiral Crandall.

”Ja”, svarade O’Malley.

”Skulle du vara snäll och berätta för den här kommissionen vad du sa till mig under ditt första vittnesmål,” sa vice adm. Crandall.

”Jennifer berättade för mig att hon hade anställt folk för att göra falska röstsedlar till förmån för Joseph Biden,” svarade O’Malley.

”Varför skulle hon berätta detta för dig?” frågade vice adm. Crandall.

”För att hon ville att jag skulle vara part i det, för att delta. Hon berättade för mig på vanlig engelska att hon hade vidtagit åtgärder för att säkerställa Bidens seger, oavsett vad, och sa att hon har ordnat så att röstsedlar ska läggas i Bidens namn i många stater, i många distrikt, säger O’Malley.

”Var det här hennes idé såvitt du vet?” frågade vice adm. Crandall.

”Ja, hon skröt oavbrutet om det. Jag har inte varit den ärligaste personen i mitt liv eller politiska karriär, men jag ville inte ha någon del i hennes plan, säger O’Malley.

O’Malley fortsatte med att beskriva hur Dillon hade anställt hemlösa och ANTIFA-aktivister för att deponera förfalskade valsedlar i drop-boxar i Pennsylvania, Arizona, Georgia, Michigan och andra delstater. Han sa att hon hade lovat honom ”politisk vinst” i utbyte mot hans samarbete för att säkra Bidens seger.

Men Jennifer Brigid O’Malley Dillon tillbakavisade hans vittnesmål och hävdade att hon inte hade några sådana diskussioner med sin kusin och anklagade honom för att ljuga under ed.

Det var då vice amiral. Crandall spelade upp ett ljudklipp av Dillon som försökte lura sin kusin att delta i omröstningsringen.

”Joseph, jag vet att du hatar Trump lika mycket som vi gör. Vi måste göra allt för att hindra honom från att bli omvald. Jag har mina tillgångar; du har dina, och du bör använda dem för att generera röster för Joseph Biden medan vi fortfarande har tid. Om vi ​​arbetar tillsammans kommer Trump att vara borta, borta och bortglömd, och Joseph Biden kan inleda en ny vision för Amerikas förenta stater”, kunde Dillons röst höras på bandet.

Panelen med tre tjänstemän sa att de hade hört tillräckligt. De fann Dillon skyldig till förräderi och konspiration för att begå valfusk och rekommenderade att hon skulle få det högsta tillåtna straffet – döden.

Vice amiral Crandall bekräftade beslutet.

Mindre än 24 timmar senare, den 20 juni, avrättades Dillon med ett skott i enlighet med JAG:s senaste direktiv.


https://realrawnews.com/wp-content/uploads/2022/06/kav.jpg

SCJ Kavanaugh under militärt beskydd

13 juni 2022
https://realrawnews.com/2022/06/scj-kavanaugh-under-military-protection/

Högsta domstolens domare Brett Kavanaugh har varit under White Hat-beskydd sedan kort efter att en liberal galning, identifierad som Nicholas John Roske, ertappades när han smög nära hans hem med rep, två Glock-pistoler och taktisk utrustning. När han arresterades av US Marshalls sa Roske att han hade planerat att kidnappa, tortera och mörda Kavanaugh som svar på rättvisans ståndpunkt om Roe v. Wade. Han anklagade också Kavanaugh för massakern i Uvalde.

Tidigt på lördagen nådde White Hats ut till Kavanaugh och sa att de hade handlingskraftig underrättelsetjänst som tyder på att Deep State-upprorsmännen fortfarande planerade att mörda både federala och statliga konservativa domare. De tryckte på att det brådskade, det svåra med situationen sa de till Kavanaugh, att Roskes arrestering inte skulle stoppa den kriminella Biden-regimen från att göra ett nytt försök mot hans liv.

”Domare Kavanagh hade tur. Hade marschallerna varit Deep State-sympatisörer, vilket många är, kunde han nu ha varit död, säger en källa på general Bergers kontor till Real Raw News. ”Jag kan inte diskutera specifika bevis, men det involverar en systematisk komplott för att rensa ut domstolarna från inflytelserika konservativa domare.”

Militären, tillade han, gav Kavanaugh två alternativ: antingen tillåter han att White Hats tillfälligt flyttar honom och hans familj till en säker plats, eller accepterar i sitt hem en liten kontingent av civilklädda amerikanska specialstyrkor som pålitlig säkerhet.

Men Kavanaugh, sa enligt vår källa, motsatte sig först båda alternativen och sa att han varken skulle krypa ihop av rädsla inför Deep State eller låta dem diktera hans rörelser. Han hävdade att hans konstitutionella ansvar hindrade honom från att krypa ihop i en källare som en Joseph Biden.

”Domare Kavanaugh sa att vi överreagerade”, sa vår källa. ”Eftersom han inte ville ta vårt råd kontaktade general Berger någon vars råd han skulle ta och bad den personen att prata vettigt med Kavanaugh.”

Den personen var president Donald J. Trump.

Kavanaugh och Trump ska ha pratat på söndag kväll, och även om RRN inte har någon kännedom om vad som sades under deras privata chatt, måste allt vad Trump sa till Kavanaugh ha satt gudsrädslan i honom, för han accepterade efteråt ett White Hat-beskydd och gick med på den tillfälliga omplaceringsplanen. Enligt vår källa har Kavanaughs redan flyttat till ett safehouse och är utom räckhåll för Deep State.

Försöket mot Kavanaughs liv markerar andra gången (åtminstone) att Deep State har försökt mörda konservativa SCJs. Som rapporterades i mars ifjol, överlevde SCJ Clarence Thomas ett Deep State-drag att förgifta honom. Han har fått White Hat-beskydd sedan dess.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: