Vita Hattarna informerar: Det händer så mycket, men som det inte berättas om… Del 24

Det är mycket som händer, men som aldrig når ut till MSM-media. Idag gör jag ett djupdyk på WhiteHats Army, på Telegram med ”senaste nytt” som händer på den fronten. Det finns nästan hur mycket som helst här, men här ett axplock…

Tidigare publicerade:
https://bakomkulisserna.biz/s=det+%C3%A4r+mycket+som+h%C3%A4nder&x=8&y=18


2022-06-30

Inrättar nya president- och kongressval inom 120 dagar efter GESARAs tillkännagivande.

Tillåter den nya republiken USA att tillfälligt styra landets angelägenheter tills rättvisa och lagliga val kan hållas.

Internationella övervakare kommer att vara närvarande för att förhindra olaglig stoppning av röstsedlar eller bedrägliga valaktiviteter från särskilda intressegrupper.

Eliminerar alla ”nödlägen” och förklarar därmed fred för varje land som följer GESARA och dess allians.

Tillåter den nya republiken att fysiskt ta bort eller eliminera alla hinder som hindrar GESARA-lagen.

Upphör med alla aggressiva militära aktioner från amerikanska myndigheter över hela världen.

Tvingar den amerikanska militären att omedelbart avlägsna trupper från alla suveräna nationer som inte längre villigt accepterar att de vistas på deras mark (inklusive Irak, Syrien, Afghanistan, Filippinerna, etc.).

Initierar nytt U.S. Treasury Bank System i linje med konstitutionell lag.

Skapar en ny regnbågsvaluta för USA:s finansminister med stöd av guld, silver, platina och ädelmetaller, vilket avslutar USA:s konkurs som initierades av Franklin Roosevelt 1933.

Eliminerar Federal Reserve System. Under övergångsperioden kommer Federal Reserve att tillåtas att arbeta sida vid sida med den amerikanska statskassan i ett år för att ta bort alla Federal Reserve-sedlar från penningmängden.

Återställer ekonomisk integritet.

Upprättar fred i hela världen som övervakas av FN:s säkerhetsråd.

Frigör oöverträffade välståndsmedel i ett ”dela program för omfördelning av välstånd” för varje individ på jorden samt frigörandet av enorma summor pengar för humanitära ändamål över hela planeten. Detta innebär att varje människa skulle kunna bli mångmiljonär direkt utan skulder av något slag. Detta är i linje med Global Currency Reset & Revaluation (GCR-RV). Håll dig uppdaterad om utvecklingen. Klicka här.

Möjliggöra frigivningen av över 6 000 patent på undertryckta teknologier som undanhålls från allmänheten under täckmantel av nationell säkerhet, inklusive gratis energienheter, antigravitations- och ljudläkningsmaskiner.

Eliminerar alla nuvarande och framtida kärnvapen på planeten jorden.

Ökar förmånerna till pensionärer och barn.

Återinför den ursprungliga adelstiteln.

Förbjuder försäljning av amerikanska födelsebevis som obligationer för lösöre av det amerikanska transportdepartementet.

USA:s president Bill Clinton undertecknade NESARA i lag den 10 oktober 2000.
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️


Låt oss överväga vad som hände med skapandet av National Economic Security and Reformation Act (NESARA). Lagen antogs av USA:s kongress den 9 mars 2000 och skickades sedan till president Bill Clinton för hans underskrift. President Clinton undertecknade NESARA i lag den 10 oktober 2000, och den skulle tillkännages (antas) morgonen den 11 september 2001 (Kommer du ihåg vad som hände på det datumet vid tvillingtornen i New York City?). Vid den tidpunkten blev NESARA, som med all lagstiftning som agerades på detta sätt, en ”landets lag”, men vänta lite! Ingen ville genomdriva den. Varför? Ingen ville upprätthålla NESARA eftersom denna lag krävde fysiskt och permanent avlägsnande från sina regeringsbefattningar av alla dem som var förrädiska. De, som medvetet hade agerat utanför republikens konstitution, hade begått förräderi. De som var förrädiska inkluderade USA:s president och vicepresident, presidentens kabinett, alla kongressmedlemmar, olika regeringschefer, alla femtio guvernörer i de femtio staterna, domare och andra.
För att dölja NESARA från allmänhetens åsikt och därmed för att förhindra att det verkställs på folklig begäran, utfärdade USA:s högsta domstol en munkavleorder på alla offentliga tjänstemän, USA:s militär, brottsbekämpande personal, bankirer, advokater, domare, media och någon annan som kände till NESARA och som kan ge information om NESARA till allmänheten. Om folket lärde sig Sanningen om NESARA, skulle de kräva att den verkställdes. Detta kunde inte tillåtas.


>Kash Patel stämmer CNN på 50 miljoner dollar

>General Flynn väckte talan med 50 miljoner dollars fordran mot FBI, DOJ, US Attorney’s Office for DC, Special Counsel’s Office och Presidentens exekutivkontor för att ”inleda ett falskt, hänsynslöst, kränkande och illvilligt åtal mot honom. ” Och
>John Paul Isaac stämmer Adam Schiff, CNN
>TRUMP stämningar mot FACEBOOK, TWITTER, YouTube, CLINTON, DNC och flera andra eliter och företag..


>VITA HUSET STORA AVSKEDSANSÖKNINGAR

Flera avgångar från Biden-administratien och vita husets personal har hänt och fortsätter att hända…>RÅTTORNA HOPPAR LÄMNAR SKEPPET<

_Jen Psaki
_Vedant Patel
_Mike Gwin
_Micheal Kikukawa
_Dana Remus
_Amanda Finney
>21 Black Staff-medlemmar har lämnat Vita huset, och många fler planerar att avsäga sig sin tjänst,,,… Exodus har fått namnet> The Black Exodus from White House.

POLITICO rapporterar om en nuvarande anställd inom Vita huset som är orolig för Black Exodus och kallade den BLAXIT.

Två tredjedelar av BIDENS press har lämnat de senaste två veckorna.
__________
☝️ Bakom kulisserna… BIDEN ADMIN. OCH VITA HUSETS PERSONAL har panik

Ända sedan Bilderberggruppen stod värd för sitt evenemang i DC …. har saker och ting rullat nerför KLIPPAN.
__________
Var är James Comey?

Vad händer (kommer att hända) med VATIKANEN?
__________
FICK POPCORN?
Njut av föreställningen.
Q


1910 blev John D Rockefeller & Andrew Carnagie STORA investerare i Big Oil & Big Pharma.

De förbjöd det medicinska området från att erkänna existensen av energi i kroppen och användningen av elektromagnetisk healing eftersom det inte finns några botemedel för pengar och friska människor. Som grundare av Big Oil, drev Rockefellers petroliumbaserade läkemedel till allmänheten för BEHANDLING för att få dem att komma tillbaka. $$$

För att hjälpa till att driva indoktrineringen framåt, gav John D. Rockefeller mer än 100 miljoner dollar till skolor, högskolor och sjukhus och han grundade en filantropisk frontgrupp kallad ”General Education Board”. NÅGRA skolor och sjukhus som INTE antog Rockefellers falska vetenskap skulle INTE få finansiering och skulle därför lägga ner.

John D Rockefeller & Andrew Carnagie grundade Big Pharma som stödjer vår nuvarande värld.

Nikola Tesla, Charles Proteus Steinmetz, Faraday, Maxwell, Heavyside och många andra som byggde 100 procent av det NUVARANDE elnätet och hela vår moderna värld, var kollektivt överens om att magnetism, statisk elektricitet och elektricitet styr vår värld och universum. De försökte lära oss detta för över 100 år sedan. Deras vetenskap sopades under mattan för att döljas för oss av korrupta, onda människor & Einstein, en man som bokstavligen uppfann INGENTING, tvingades på oss av dessa mycket onda människor för att kasta mänskligheten från spåret av universums sanna metafysik.
Vi måste gräva fram läran från Nikola Tesla, Charles Proteus Steinmetz och andra för att lära oss om absolut ALLT om energins verkliga roll i vår egen biologi & biologin i vår jord och universum.

Magnetism lärs oss INTE på rätt sätt och dess ursprung finns INTE i metallen på ditt kylskåp. Det är ett snyggt attribut av magnetism, men det är inte dess primära funktion.


Att skära av [DS]KABBAL KHAZARISKA regimen

>Afghanistan har stängt av Deep State CABAL från heroin kopplat till stora PHARMA-penningproduktioner
>Mellanöstern, Sydamerika Venezuela har stängt av oljan till BIDEN KHAZARIAN regime
>Flera länder i Amerika och EU har brutit banden med de amerikanska företagens FIAT-penningsystem…. Flera länder över hela världen har nekat Biden och sagt NEJ till att delta i hans inbjudan till toppmötet i Amerika.
>De mexikanska kartellerna har stängt av ADRENOCHROM-tillförseln till DEEP STATE..
_____
Joe Biden är en AVATAR och inte den verkliga Biden>>>vilket även PUTIN inte är…

Den verklige PUTIN greps och anklagades för flera brott inklusive ”stöld av statlig egendom i stor skala, ekonomiskt bedrägeri, maktmissbruk, förberedelse av ett terrordåd för att skrämma befolkningen och påverka regeringen.”
… Men den nuvarande PUTIN-AVATAREN behövs för att fortsätta en rörelse som pågår och som är kopplad till det Stora UPPVAKNANDET RÖRELSEN över hela världen …. ///


FALSK FLAGG SKJUTNINGAR
👇

>Djupa statliga skolskjutningar för att avväpna amerikaner

”Deep state” komplott för att iscensätta masskjutningar i skolor över hela Amerika för att rättfärdiga förbudet av skjutvapen för allmänheten.

Regeringen uppmuntrade tillverkning och import av militära skjutvapen för att användas av brottslingarna. Detta är avsett att skapa en känsla av osäkerhet, vilket skulle få det amerikanska folket att frivilligt avväpna sig själva genom att anta lagar mot skjutvapen. Genom att använda droger och hypnos på mentalpatienter i en process som kallas Orion, inskärpte CIA en önskan hos dessa människor att öppna eld på skolgårdar och på så sätt flamma upp antivapenlobbyn. Denna plan är på god väg, och hittills fungerar den perfekt. Medelklassen ber regeringen att avskaffa det andra ändringsförslaget.

Medan de flesta av de vanliga medierna gärna skulle kalla MKUltra för en ”konspirationsteori” (trots att en utfrågning från den amerikanska senaten från den 3 augusti 1977 dokumenterar Project MKUltra, CIA:s forskningsprogram för beteendemodifiering, som du själv kan se i Scribd-dokumentet som vi har bäddat in längst ner i den här berättelsen, hittar inte detta red.anm), märktes det snabbt av flera ANP-läsare att Floridas revolverman Nikolas Cruz var möjligen den perfekta ‘MKUltra patsyn’ och har till och med erkänt att han påstås ha hört röster i sitt huvud.

Cruz hävdade att ”demonröster” berättade för honom hur han skulle slutföra den senaste skolskjutningen i Florida, var Cruz ”MK-Ultra-created”, formad till en lönnmördare ”programmerad” att göra globalisternas smutsiga arbete som inte bara försöker avväpna det amerikanska folket men ”omdirigerar” den nyhetscykel som nyligen hade varit absolut brutal mot dem?

Innan du tar avstånd från en så olycklig möjlighet som att ”skolskyttar” är ”programmerade”, skulle vi göra klokt i att ta en tillbakablick på den mentala statusen för massmördare genom historien, liksom 1977 års utfrågningsdokument för den amerikanska senaten och specifikt raderna på sidorna 167 och 168 där vi får veta om olika metoder med vilka en individ kan ”kontrolleras” utan deras vetskap eller samtycke via tekniker för ”traumabaserad sinnekontroll”, vissa till och med involverar användning av olika ”frekvenser”. Kommer man att tänka på programmeringen av en lönnmördare via mobiltelefonens frekvenssignal?


Intel apologizes after Xinjiang policy sparks China backlash - Nikkei Asia

KÄLLOR: Kina förbereder sig för ”D-Day” INVASION av det kontinentala USA, med styrkor att landa på stränderna i Kalifornien, när Biden och Newsom fungerar som Kinas medbrottslingar.

_Läckt ljudfiler som verkar ha sitt ursprung från ett möte med Kinas högsta krigsgeneraler avslöjar utarbetade planer för en landinvasion inom en snar framtid, utförd av People’s Liberation Army (PLA) och utökad med cyberkrigföring, orbitala rymdvapen och aktiveringen av CCP civila för närvarande inbäddade i företag och regeringar runt om i världen.

Detta är bomben som har dykt upp från det läckta ljudet från Kina, för vilket en fullständig engelsk översättning och avskrift nu har publicerats av whistleblower Jennifer Zeng

>Kinas nedstängningar av Shanghai och Peking var faktiskt en täckmantel för att tillåta militären att använda hamnens infrastruktur för att lasta lastfartyg med militära förnödenheter som förberedelse för en storskalig ”D-Day” landinvasion.
>Även om USA inte nämns specifikt i det läckta ljudet, hänvisar förberedelserna till ett ”slutkrig” och anses vara alldeles för omfattande för att bara rikta sig mot Taiwan.
>Invasionsstyrkorna skulle korsa Stilla havet förklädda som handelsfartyg/lastfartyg. När de väl anländer inom kortdistansraketmissiler, skulle containrar på toppen av dessa havsfartyg öppnas upp och skjuta upp kortdistansraketer, inklusive taktiska kärnvapen på slagfältet, slå Nationalgardet och militärbaser i Kalifornien. Kinesiska trupper skulle sedan landa på stränderna. De skulle lägga beslag på hamnarna (som Long Beach), och sedan använda hamnarna för att landa tyngre fartyg som skulle lossa pansar, artilleri och andra tunga krigsvapen. Därifrån skulle Kina ha etablerat ett strandhuvud som liknar hur allierade styrkor stormade stränderna i Normandie under andra världskriget.

>Både Kina och Ryssland har i förväg arrangerat stora lager av vapen, uniformer, rollspel, automatvapen, mörkerseendeutrustning och annan militär utrustning över hela USA, län för län. Dessa utrustningscacher kommer att aktiveras när CCP och ryska civila uppmanas att ”bli heta” och börja utföra inhemska sabotageoperationer riktade mot USA:s elnät, bränsleraffinaderier, järnvägar och andra infrastrukturmål. Från transkriptionen av det läckta ljudet, ”Vi bör ta vägen att använda civila för att täcka och stödja militären… Vi kommer att mobilisera kinesiska och utomeuropeiska kinesiska organisationer för att aktivt delta i att stödja våra militära operationer.”

>Kina lagrar medvetet enorma mängder livsmedel (spannmål), mikrochips, ammunition, råvaror och andra föremål som en förberedelse om de blir ekonomiskt avskurna av väst, precis som USA och NATO gjorde mot Ryssland. Detta innebär vidare att Kina förbereder sig för att attackera västvärlden och förutser västvärldens svar genom att se vad USA och NATO har gjort mot Ryssland.
>..
_______


Kommer du ihåg när Putin förbjöd Rothschilds och deras centralbanker från Ryssland?

Det ”stora onda monstret Putin”. Hur elak du måste vara för att förbjuda Rothschilds.

😉 Kommer du ihåg när tsar Nicholaj II av Ryssland avvisade Rothschilds centralbanker och Rothschilds sa att de skulle utplåna hans blodslinje från jordens yta om han inte omprövade? Sedan gjorde de det och därifrån kom historien om Anastasia (Romanovs dotter) tjejen som flydde massakern i källaren? Bolsjevikisk revolution.

De dödade dem och stal deras guld. Och låt inte glömma de kinesiska opiumkrigen där Rothschilds gjorde det lättare för Kina att bli beroende av opium. Nu samarbetar Kina och Ryssland för att ställa oljemarknaden i ett hörn med en guldvaluta via den kinesiska yuanen. Hej då den amerikanska dollarn som driver Rothschilds centralbank globalt. Kina har naturligtvis också en del mörka fraktioner, samma sak med Ryssland. Mörkt och ljust i alla nationer.

Jag vet att jag har upprepat detta i flera år men Xi från Kina, Putin från Ryssland och Trump är verkligen, bakom kulisserna, på samma sida med detta tryck för att avsätta dollarn och återlämna guldmyntfoten. För ett par dagar sedan sjönk oljan till negativ kostnad för första gången någonsin, tänk på vad det gör med petrodollarn. Om jag debiterar dig negativa 5 spänn för bröd betyder det att jag måste ge dig bröd och 5 spänn, du har bara att ta emot. De måste betala folk för att få olja. Människor måste betala i dollar för att få olja från oljekungen Saudiarabien, därför är det petrodollarn och världens reservvaluta. Ingen olja, inget ekonomiskt bränsle. Har varit så sedan affären 1973 som Henry Kissinger gjorde med den saudiska kungliga familjen två år efter det att guldmyntfoten avskaffades. Det var ”Vi skyddar dina oljereserver med vår militär och ger dig tillbaka militärt om du betalar varje olja med fiatpapperet som kallas dollarn. Roliga pengar”. Nu måste Saudiarabien betala amerikanska dollar till människor så att de tar deras olja. Omfördelningen av dollarn, etsar Saudiarabiens globala styre via olja ur ekvationen och lämnar utrymme till Ryssland att bli den nya oljekällan som utnyttjar en guldstödd valuta.

Guld som backar upp valutan direkt istället för olja och födelsebevis (penningskapande av människor) kommer att bryta kedjorna av finansiellt slaveri, både Fed Reserve-lagen från 1913 och HJR-192 där Franklin D. Roosevelt uppmanade alla amerikanska medborgare att lämna in sina guldtackor och guldcertifikat till valfri fed reservbank eller medlemsbank. Bryt skuldslaveriets kedjor AKA ocker AKA utlåning med höga räntor som är omöjliga att betala vilket lämnar folket i mer och mer skulder varje gång de spenderar en dollar, vilket får dollarn att överdriva uppblåsning och levnadskostnaderna att stiga mer och mer. Till nästa sak, du vet att det bor fler människor på gatan vilka är föremål för statlig hjälp, som än mindre klarar sig.

Så, kom ihåg när Putin förbjöd Rothschilds och deras centralbanker från Ryssland? Så en före detta KGB-medlem skulle ha sina händer i någon stor intel och något transportmedel. Du har väldigt rätt, Putin manipulerade med det amerikanska valet, samma sak med den amerikanska militären…

Tänk nu på sanktionerna som Trump införde. Sanktioner undergräver handelsunderskottet som stöder dollarn som förslavar världen. Rothschilds finansierade Trump vid ett tillfälle. Varför skulle de inte finansiera någon som flyttade sina pengar på ett sådant sätt och varför skulle inte en affärsman ta stora medel? Det står inte som bevis för att Trump står förknippad med Rothschilds, även om jag tror att Trumps utpressades av dem via Rockefellers när Donalds gpa trampade på Rockefellers tår vid guldgruvorna. Finns det något bättre sätt att bryta sig loss från utpressning än att göra en överenskommelse med Putin och den amerikanska militären för att komma in som USA:s president/överbefälhavare för den högst finansierade militären i världen? Kommer du ihåg när Putin gav Trump fotbollen för världscupsegern? Det är samma typ av fotboll som kan lagra ett chip. Intressant va? En boll som kan lagra ett datachip och synka med mjukvara?


Trump-kortet är väldigt, väldigt nära att spelas!

Enligt avsnitt 3 i det 14:e tillägget av USA:s konstitution

”Ingen person får vara senator eller representant i kongressen, eller väljare av president och vicepresident, eller inneha något ämbete, civilt eller militärt, under Förenta staterna eller under någon stat, som, efter att ha avlagt en ed, som medlem av kongressen, eller som en tjänsteman i Förenta Staterna, eller som medlem av någon statlig lagstiftande församling, eller som en verkställande eller rättslig tjänsteman i någon stat, för att stödja Förenta Staternas konstitution, ha ägnat sig åt uppror eller uppror mot densamma, eller gett hjälp eller tröst till dess fiender.”

Valfusk skulle vara ett allvarligt brott under normala omständigheter, men under ett aktivt krigstillstånd skulle det betraktas som ett förräderi. Tänk tillbaka på Kavanaugh kongressutfrågningar. Vilka är kraven för att en civil ska ställas inför rätta för landsförräderi? Vi har varit i ett krigstillstånd sedan 2001.

Pelosi och alla andra kongressmedlemmar är INTE LÄNGE medlemmar av kongressen, de har förverkat sina rättigheter och ämbeten genom att begå ett förräderi.

De är inte längre lagliga medlemmar av kongressen, (och detta inkluderar inte ens Högsta domstolens domare som är medskyldiga till att utföra detta förräderi mot vår nation!!), tack vare avsnitt 3 i det 14:e tillägget. De anses nu vara fiender till republiken som har hjälpt en främmande makt att stjäla ett val. När du har begått ett förräderi, förlorar du dina rättigheter som amerikan. Du har inga rättigheter. Militärlag vs civil lag?

Alla bevis är tillåtna i en militärdomstol, så Pelosis stulna bärbara dator, tillsammans med de andra 11 stulna bärbara datorerna, kan användas i hennes militärdomstol tillsammans med allt annat Pelosi har gjort, för att låsa bort henne och de andra för gott.

Historien kommer att visa att Donald Trump försökte alla rättsliga vägar för att lösa denna kris mot vår konstitution. Det kommer att visa att alla andra misslyckades med att ta itu med denna lag av förräderi. Han försökte lösa detta fredligt. Hans enda utväg var att använda militären, men det kommer att vara en LAGLIG användning av militären eftersom dessa människor har brutit sina eder och begått FÖRräderi och UPPror.

President Donald J. Trump är LAGLIGT OBLIGATORISK att agera på detta, på grund av sin egen ed till konstitutionen, för att skydda vår republik från fiender utländska OCH INhemska.
Brotten för deras åtal kommer att lyda; FÖRräderi, uppvigling och BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN. När hela världen får reda på att de lanserade ett virus för att stjäla ett val, kommer det stora uppvaknandet att börja. De har beseglat sina öden!

Och återigen, kom ihåg den briljanta förebyggande/offensiva manövern som vår president gjorde när han undertecknade den verkställande ordern och den nationella nödlagen den 12 september 2018… All utländsk eller inhemsk inblandning i våra nationella val får allvarliga konsekvenser!

Naturligtvis är det högförräderi, den främsta bland dem, såväl som beslagtagande /förverkande av tillgångar, inklusive de som medvetet hjälper till med utförandet och spridningen av vilseledande propaganda som upprätthåller sådana förrädiska aktiviteter!

Trumfkort!
Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: