Putin hälsar G7 Hitler-slottmöte med massivt missilanfall

26 juni 2022
Av: Sorcha Faal, och som rapporterats till hennes västerländska prenumeranter

(Denna artikel stöder Benjamin Fulfords artikel av idag, 27.6)

https://www.whatdoesitmean.com/index3959.htm

En övertygande ny rapport från Säkerhetsrådet ( SC ) som cirkulerar i Kreml i dag och som först noterar president Putin som tillkännager i morse: ” Beslutet har fattats… Inom de närmaste månaderna kommer vi att överföra Iskander-M taktiska missilsystem till Vitryssland, som kan använda både ballistiska missiler och kryssningsmissiler, i både sina konventionella och nukleära versioner ”, säger den när ryska kärnvapenmissiler börjar utplaceras mot Natos gräns för första gången sedan det kalla kriget, det följer president Putin beordrar en massiv störtflod av missilangrepp mot Ukraina från ryska stridsflygplan för första gången som använder Vitrysslands luftrum.

Med Ukrainas nynazistiska Azovbataljon som har byggt en ” stat i staten ”, som föraktar både Ryssland och det liberala västvärlden, konstaterar denna rapport, att det är ett tecken på att denna massiva missilflod hälsade öppnandet av de västliga kolonialmakternas G7- möte i Bayern -Tyskland — en öppning som också hälsades med den demoniska artikeln ” Fairy-Tale Castle: G7 Convenes At Schloss Elmau ”— är demonisk eftersom sagans mardrömsdrabbade Schloss Elman Castle byggdes av den tyske teologen Johannes Müller, vars sanna gud var Nazitysklands ledare Adolph Hitler, som ” han lovade trohet till ”, och efter andra världskriget förlorade ägandet av sitt slott efter att ha åtalats och dömts för ” förhärligandet av Hitler både muntligt och skriftligt ”.

Omedelbart efter att ha samlats på Hitlers slott, fortsätter denna rapport, blev dessa västerländska koloniala G7- ledare utskällda av Deutsche Bank och varnade för att världsekonomin står inför en 50-procentig risk för avmattning – en varning som snabbt anslöt sig till Wall Street Journal – artikeln ” G-7 Summit samlar tillsammans ledare försvagade av inflation, otålighet hemma ”, där det avslöjar: ”Flera ledare rustar för – eller har redan drabbats av – valbakslag, eftersom ekonomiska bekymmer plågar väljarna på båda sidor av Atlanten… Den bistra ekonomiska och politiska bakgrunden kommer säkerligen att testa de allierades uthållighet, med vissa västerländska säkerhetstjänstemän som nu uppskattar att Moskva skulle kunna upprätthålla sin militära kampanj i Ukraina långt in på nästa år, vilket möjligen utmattar både Kiev och dess västerländska stödjare ”.

Som vedergällning mot Ryssland för att ha inlett den ” särskilda avnazifieringsoperationen ” för att befria Ukraina, i denna rapport, gick de galna västerländska koloniala G7 -ledarna samman för att begå ekonomiskt självmord på sina nationer och medborgare – de ser ingenting de har gjort som påverkar Ryssland det minsta — ett faktum som exemplifierats av Bloomberg News som avslöjar: ” Europa har ökat mängden råolja som det importerar från Ryssland, det är trots ett EU-embargo som godkändes för mindre än en månad sedan ” — och även exempel i den nyss publicerade vänsterartikeln i New York TimesUSA-ledda alliansen står inför frustration och egen smärta över Rysslandssanktioner ”, där det faktiskt står: ” Amerikanska tjänstemän lovade att Rysslands finansiella system skulle bli misshandlat om det attackerade Ukraina, och president Biden skröt i mars att sanktionerna var ”krossande mot den ryska ekonomin” och att ”rubeln är reducerad till spillror”… Men ryska oljeintäkter har satt rekord när råoljepriserna stiger…Och efter att ha fallit i februari, nådde rubeln en sjuårshögsta nivå mot dollarn den här veckan.

Från samma amerikanska så kallade ” tjänstemän ” som komiskt lovade att slå till mot det ryska finansiella systemet, konstaterar denna rapport, ser den nu vänsterorienterade Washington Post avslöja dem som säger: ” Den ryska militären kommer snart att uttömma sin stridskapacitet och tvingas ta dess offensiv i Ukrainas östra Donbas-region till ett malande stopp, enligt västerländska underrättelsetjänster och militära experter ”, som man bara kan anta är samma ” underrättelse- och militärexperter ” som förutspådde amerikanska krigssegrar i Korea , Vietnam , Afghanistan , LibyenSyrien och Irak, för att bara nämna några – trots denna komiska krigspropaganda i denna vecka rapporterades det: ” Silicon Valleys ansträngningar att undertrycka vad den kallar ”rysk propaganda” – vilket betyder att plattformar som RT och Sputnik – på uppdrag av Ukraina kan ha minskat sin räckvidd, men de nås fortfarande av fler amerikaner än före utbrottet av strider mellan Moskva och Kiev… Det är enligt Microsoft, i en rapport om det pågående internetkriget på uppdrag av ukrainarna…Enl. Microsofts uppskattningar, får RT och Sputnik fortfarande allt från 60-80 miljoner genomsnittliga sidvisningar per månad i USA, vilket gör påstått ryskt inflytande i nivå med en stor publikation som Wall Street Journal ”— men vars enda ” inflytande ” på Amerikaner från ryska mediakällor berättar sanna saker för dem, som att Ryssland är världens näst största militärmakt som har en outtömlig tillgång på vapen och arbetskraft, vilket över 10 miljoner tyska nazistsoldater fick lära sig under andra världskriget.  

Till skillnad från de vältränade, välutrustade och disciplinerade tyska naziststyrkorna som Ryssland besegrade i andra världskriget, menar denna rapport slutsatsen, avslöjar de ukrainska soldaterna som kapitulerar till ryska militärstyrkor sådana saker som ” Vi skickades dit och lämnades utan militärt stöd … Som kanonmat ”, “ Vi var helt avskurna från våra trupper… Det fanns ingen mat, inget vatten, ingen kommunikation ” och “ Vi lämnades helt enkelt att dö utan stöd, utan någonting ” – för att ersätta de styrkor som utplånades och kapitulerade det rapporteras nu: ”Ukraina fyller på sina stridsförluster med fångar och kvinnor… En storskalig jakt på värnpliktiga pågår över hela Ukraina…Utkast till meddelanden överlämnas till människor på gator, matställen och stränder ”—ser detta inträffa samtidigt.

När försvarsministeriet (MoD) avslöjade: ” Ryskt flygplan har slagit till mot en zinkfabrik i Donbass och dödat upp till 80 polska legosoldater och förstört 20 pansarfordon tillsammans med åtta Grad multi-raketuppskjutare ”, då meddelade det: ” Den stora staden Severodonetsk har kommit under fullständig kontroll av folkrepubliken Lugansk ”— och i vars senaste utgivna brådskande krigsbulletiner, ser de mest anmärkningsvärda av dem vara:

Precisionsvapen från de ryska flygstyrkorna och Kalibr-missiler levererade en massiv attack mot territoriet för det 169:e träningscentret för landtrupper nära bosättningen Desna i Chernigov-regionen, det 199:e träningscentret för luftanfallsstyrkor nära samhället Teterevka i Zhitomir-regionen och det 184:e träningscentret för de ukrainska väpnade styrkorna i området Starichi i Lvov-regionen… Tillslaget gjorde funktionsnedsättningar i totalt de 65:e och 66:e motoriserade infanteribrigaderna och den 46:e flygmobilbrigaden i den ukrainska arméns strategiska reserver, som avslutade sin träning på ett övningsfält…Därför avbröts den planerade omplaceringen av dessa formationer till en stridszon ”.

Över 720 ukrainska nationalister, 12 stridsvagnar och andra stridsbepansrade fordon och 16 specialfordon eliminerades i Rysslands luft-, missil- och artilleriangrepp under de senaste 24 timmarna ”.

Ryska operativt-taktiska och arméflygplan, missiltrupper och artilleri träffade arbetskraft och militär hårdvara i 286 områden, artilleri- och mortelenheter i 62 kluster, två kommandoposter i områdena i bosättningarna Visunsk och Barmashovo i Nikolayev-regionen, fyra ammunitionsdepåer nära samhällena Verkhnekamenka, Lisichansky och den västra utkanten av Lisichansk i Lugansk folkrepubliken ”.

” Ryska rymdstyrkor levererade anfall med smarta vapen för att eliminera tio ukrainska plutoner med flera raketsystem i Donetskområdet ”.

” Ett MiG-29-plan från det ukrainska flygvapnet sköts ner i en luftstrid nära bosättningen Zelenodolsk i Dnepropetrovsk-regionen ”.

“ Den 25 juni kom städerna Severodonetsk och Borovskoye, bosättningarna Voronovo och Sirotino under kontroll av folkrepubliken Lugansk…Omkring 108 000 människor bor i de orter som befriats från Kievregimen…Det befriade territoriet uppgår till cirka 145 kvadratkilometer. ”.

” Fienden gjorde ännu ett misslyckat försök att leverera attacker med flygplan och flera raketsystem mot Snake Island… Ett Pantsyr-S luftvärnsmissil/pistolsystem förhindrade attacken och sköt ner ett Su-25-plan från Ukrainian Air Force och 12 raketer…Det finns inga offer bland garnisonens personal och ingen förstörelse ”.

” Rysk luftförsvarskapacitet eliminerade åtta ukrainska UAV nära bosättningarna Varvarovka och Rai-Aleksandrovka i Lugansk People’s Republic, Belyayevka i Cherson-regionen, Malaya Kamyshevakha och Maliye Prokhody i Kharkov-regionen ”.

” Sammantaget har följande Ukrainska mål utplånats av ryska militära styrkor sedan början av den speciella militära operationen: 215 flygplan, 132 helikoptrar, 1 363 obemannade flygfarkoster, 350 yt-till-luft missilsystem, 3 809 stridsvagnar och andra stridsbepansrade fordon , 682 flera raketgevär, 3 012 fältartilleripistoler och granatkastare och 3 864 speciella militära motorfordon ”.

[ Obs: Vissa ord och/eller fraser som förekommer inom citattecken i denna rapport är ungefärliga på engelska av ryska ord/fraser som inte har någon exakt motsvarighet.]Kategorier:Rättsstat, Världspolitik

%d bloggare gillar detta: