Angela Hitler (Merkel) samlar löjtnanter i Tyskland för att sörja förlusten av Fjärde Riket – Sveriges kung har kapitulerat!

2022-06-27
Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/

KM = Khazariska Maffian
DS = Deep State


 

Schloss Elmau

Som ett eko av historien samlade Angela Hitler sina löjtnanter vid sin fars slott i Bayern för att lova att bekämpa den siste ukrainaren inför ett oundvikligt nederlag av överväldigande ryska styrkor. Detta så kallade G7-möte är en del av en akut sammankomst av khazariska maffialedare som nu står inför både militära nederlag och krigsförbrytartribunaler.

En titt på situationen i Europa, USA och runt om i världen gör det mycket tydligt att vi har att göra med slutet på en era. Till och med Jerusalem Post, flaggskepps-tidningen för Israels tidigare khazariska maffiafästet, medger detta nu:

Vi närmar oss döden för det gamla geopolitiska systemet och för världsordningen som har upprepat sig från Medeltiden.

Det verkar slutligen som om denna cykel av pest, krig och hungersnöd kommer att bli den sista av västerländsk hegemoni och födelsen av en ny världsordning, en ny världsordning som förmodligen kommer att återföra maktbalansen till Asien och Afrika, som var centra för global rikedom och makt långt före den industriella revolutionen.

Ukraine replenishes combat losses with convicts and women – RT source

Låt oss börja med situationen i Ukraina. Som ett tecken på totalt militärt nederlag, rycker nu ukrainska ”rekryterare” människor från deras hus, gator, restauranger och nöjesanläggningar och skickar dem otränade och dåligt beväpnade till frontlinjerna. ”Ett stort antal erfarna nazister sattes ur spel och de reservister som nu skickas i strid är inte lämpliga för uppgiften”, sa militärexperten överste Viktor Baranets till RT.

Att ta bort människor från gatan och lägga dem i diken för att dödas av artilleri är ett tydligt tecken på den förestående och totala kollapsen av den ukrainska militären.

Både japansk och brittisk militär underrättelsetjänst säger att hela det så kallade kriget är en marknadsföringsoperation så att vapenindustrin har en ursäkt att köpa nya vapen och hålla sig flytande.

Japansk militär underrättelsetjänst säger att det som händer är att Nato dumpar sina gamla vapen som håller på att ta slut. De gamla vapnen går alla till Syrien och Afghanistan, inte till Ukraina, tillägger de.

”NATO är de facto den nordatlantiska vapenhandelsorganisationen, även om den finns under olika andra skepnader”, håller en MI6-källa med om och noterar ”Den ryska ukrainska eldsvådan är i själva verket NATOs ryska brand som är avsedd att skapa en marknad.”

Det handlar dock mer än om bara vapenförsäljning. Vad som verkligen händer är kollapsen av EU och United States of America Corporation, som är varumärken för det nazistiska Fjärde Riket, säger källorna.

Bakom kulisserna beordrade den före detta nazistführern George Bush Sr. mordet på Dr Michael Van De Meer, (bilden) tidigare chef för MI6, för flera år sedan. Som vedergällning avrättades hela Bush-klanen, säger MI6-källor.

Nazisterna kontrade sedan med det Frankfurt-baserade valfusket som installerade som president ”Joe Biden som var för oförmögen att veta vad som hände”. Källan tillägger att ”såvitt jag vet, lyssnar ingen i världen på ett ord som den mannen säger.” Hela det här nazistiska Biden-motdraget har lett USA till ”ett bilvrak som inte går att reparera och i huvudsak en misslyckad stat.”

Vad vi sannolikt kommer att bevittna under de kommande veckorna, eller som mest månaderna, är Europas fullständiga kapitulation är flera källor överens om.

Men enligt både NSA och MI6 kom världen i söndags kväll mycket nära ett fullständigt termonukleärt krig när Ryssland startade upp fyra kärnvapenbombplan när presidentens avatar Vladimir Putin fördes till ett underjordiskt skydd.

Detta kom efter att Ryssland slog ut alla europeiska militärsatelliter för att förblinda västvärldens försvar, säger källorna.

Close ally calls on Vladimir Putin to ‘strike London first in WWIII’ on Russian media

Generallöjtnant Gurulyov, (bilden) en högre befälhavare som nu representerar Enade Ryssland, det främsta politiska partiet för Putin sa till rysk statlig TV att de skulle ”slå till mot London först.” Han sa också ”Vi kommer att förstöra hela gruppen av fiendens rymdsatelliter under den första flygoperationen”, sa han.

Andrey Gurulyov, United Russia MP and reserve Lt General speaks about the Suvalkovsky corridor.

Tydligen kommer ryssarna inte ur en militärt sunt förnuftssynpunkt att tillkännage ett sådant drag i förväg. Följande rubrik gör det dock klart att satellitborttaget redan har skett:

Vilda solväder får satelliter att faller ner från sin omloppsbana. Det kommer bara att bli värre.

I artikeln sa Anja Strömme, European Space Agencys Swarm-uppdragschef, till Space.com, ”Det finns mycket komplex fysik som vi fortfarande inte helt förstår och som pågår.”

https://cdn.jwplayer.com/previews/BOKsrwxe

”Komplex fysik” betydde förmodligen ryska anti-satellitvapen.

Detta följdes av ett fullständigt nyhetsstopp och rapporter om en förestående kärnvapenattack.

Termo-kärnvapenkriget upphörde när MI6 kontaktade rysk underrättelsetjänst för att säga att de gick med på Rysslands utrikesminister Sergej Lavrovs uppmaning om att ”skapa ett gemensamt utrymme från Atlanten till Stilla havet.”

Europe’s coalition against Russia and Kiev’s EU candidate status: Lavrov in Baku

Med andra ord, är en plan för att ersätta det nuvarande khazariska maffiakontrollerade internationella systemet centrerat kring FN, IMF, Världsbanken, BIS etc. redan på gång.

Planen kräver att FN:s säkerhetsråd ersätts med en grupp av representanter från sju regioner: Amerika (nord och syd), Europa inklusive Ryssland, Kina, Indien, Ostasien och Oceanien (exklusive Kina), Afrika och den muslimska världen.

Detta kommer nu ut offentligt. Mexikos president Andrés Manuel López Obrador har redan offentligt krävt ett enande av Nord- och Sydamerika.

Mexican President Calls for American Superstate, Open Borders

Mexico's President Andres Manuel Lopez Obrador speaks during a military parade introducing Mexico's new army commander in Mexico City, Friday, Aug. 13, 2021. (AP Photo/Fernando Llano)

Turkiets utrikesminister Mevlut Cavusoglu krävde en muslimsk superstat när han i förra veckan sa ”Turkiet kan inte hållas inom sina gränser.”

Nu har Ryssland och England kommit överens om ett enat Europa.

En stor BRICS-plus-samling i förra veckan gjorde det också klart att de flesta av resten av världen också är överens om slutet på det US Corporation-dominerade efterkrigssystemet.

Vid denna sammankomst träffade BRICS (Brasilien, Ryssland, Indien, Kina och Sydafrika) representanter från många länder, inklusive Argentina, Bangladesh, Egypten, Egypten, Indonesien, Kazakstan, Nigeria, Förenade Arabemiraten, Saudiarabien, Senegal, Thailand och Uruguay bland många andra.

Escobar: Exile On Main Street – The Sound Of The Unipolar World Fading Away

Argentinas president Alberto Fernández begärde BRICS-medlemskap vid mötet. Detta är mycket goda nyheter eftersom det betyder att Argentina har bett om militär hjälp från Ryssland och Kina etc. för att ta itu med det khazariska maffia-skurkelement som köpt upp 1000 miles av Patagoniens kustlinje för att använda det som ett gömställe under deras planerade kärnvapenkrig, säger Mossad-källor.

Argentina’s President Said His Government Reached an Agreement with the Staff of the … – Latest Tweet by Bloomberg

Vid mötet enades BRICS-ledarna om att använda mekanismen för Contingent Reserve Arrangement (CRA) som ett alternativ till IMF. De efterlyste också en internationell reservvaluta baserad på valutorna i BRICS-medlemsstaterna, sade Rysslands president Vladimir Putin på onsdagen.

BRICS basket-based international reserve currency under consideration — Putin

För att backa upp dessa planer stängs både Europa och USA av från olje- och gasförsörjningen av resten av världen.

Här är ett par offentliga tecken på denna bojkott:

French energy giants urge consumers to cut energy use

A couple of stork stands in a nest on the top of a pylon of high-tension electricity power lines in Bouee

Cheferna för Frankrikes stora energibolag, uppmanade på söndagen i ett öppet brev publicerat av veckotidningen Journal du Dimanche, privatpersoner och företag att omedelbart begränsa strömförbrukningen och förbereda sig för en hotande energikris.

G7 nations are worried about global economic crisis, Scholz says

G7 leaders summit

”Alla [G7]-medlemmar är oroade över den kris vi står inför – fallande tillväxttakt i vissa länder, stigande inflation, råvarubrist, störda utbudsförändringar – det här är inte små utmaningar”, sa Tysklands förbundskansler Olaf Scholz.

Världens länder bojkottar Europa och USA ekonomiskt nu till stor del på grund av deras folkmordsplaner.

Ukraine used as base for US military biological programs, top security official says

Ryska säkerhetsrådets ordförande Nikolai Patrushev säger att de har bevis från Ukraina att Washington har försökt döda en stor andel av världens befolkning, har militära biologiska program bevisat. Dessa projekt ”kräver särskild uppmärksamhet av den civiliserade världen” eftersom amerikanerna var de enda som inte gick med på att underteckna konventionen om biologiska och toxinvapen.”

Naturligtvis, som nämnts överst, kommer KM-ledarna inte att gå tyst ut i natten eftersom de står inför avrättning för krigsförbrytelser. Så låt oss nu titta på vad deras planer är och hur deras styre håller på att kollapsa.

Speculation mounts that the Pope is about to RESIGN as Francis postpones Africa trip and announces unusual meeting of cardinals

Pope Francis (pictured yesterday) has fuelled speculation that he could resign after postponing a trip to Africa and announcing an unusual meeting of cardinals

Italienska P3 frimurare källor säger att den nuvarande planen är att låta den gummimaskerade avataren som låtsas vara påve Franciskus avgå. Sedan är planen att skapa en hungerskris och få en afrikansk påve att dyka upp som en matförsörjande frälsare i ett desperat försök att återta KM-kontrollen över Afrika och andra utvecklingsländer, säger källorna.

Det är därför den ryske utrikesministern Sergey Lavrov säger att FN:s generalsekreterare Antonio Guterres försenar en lösning på den globala livsmedelskrisen genom sina handlingar.

https://tass.com/politics/1470661

KM kommer också att fortsätta slå på krigstrummorna så länge som möjligt med studiogenererad propaganda med den Rothschild-anställde Vladimir Zelensky i huvudrollen.

Kiev sends film crew to stage false flag ‘Russian strike’ on civilian homes in Nikolayev

Russian National Defense Command Center's Chief Mikhail Mizintsev Sergei Bobilev/TASS

I den senaste produktionen iscensatte ukrainska säkerhetstjänster videofilmer som visar privata hus som förstörts av den ryska försvarsmakten och ”lämnar lokala invånare hemlösa”. Mer än 40 skådespelare anställdes för skjutningen, och alla deltagare fick en kontant belöning på 25 dollar, sade generalöverste Mikhail Mizintsev, chef för Rysslands National Defense Management Center, på lördagen.

Sedan har vi de pågående hoten från WHO etc. att döda oss alla med biovapen. Som bara ett exempel på detta gjorde avataren Biden i förra veckan ett uppenbart försök att pressa ut pengar från resten av världen genom att säga ”Det kommer att bli ännu en pandemi. Vi måste planera framåt.”

Sådana hot tas naturligtvis inte lätt på. Det kanske förklarar den här videon av kroppar som förs ut från Vita huset på bårar.

Vi får också flera rapporter om de så kallade G7-ledarna som samlats vid Hitlers slott, minst fyra, Frankrikes president Emmanuelle Macron, Storbritanniens premiärminister Boris Johnson, Kanadas premiärminister Justin Castro och naturligtvis Joe Biden är bara avatarer eftersom originalen har tagits bort.

Till exempel, som den här nyheten säger:

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson har genomgått en ”mycket mindre rutinoperation relaterad till hans bihålor”, sa hans officiella talesman på måndagen. ”Han var tillbaka på Downing Street strax efter klockan 10.00.”

UK PM has sinus operation in hospital

De misslyckas med att nämna att han kom tillbaka märkbart yngre och smalare.

Lägg också märke till att den Castro som setts i Tyskland är en tunnare version av den som nyligen setts i Kanada.

Johnson and G7 leaders joke about Putin during official meeting

Prime Minister Boris Johnson holds a bilateral meeting with Canadian Prime Minister Justin Trudeau during the G7 summit in Schloss Elmau, in the Bavarian Alps, Germany (Stefan Rousseau/PA)

Du kan vara säker på att de Vita hattarna i USA, Kanada och Storbritannien kommer att bli av med dessa brottslingar ju förr snarare än senare.

Texas Republicans push for a referendum to vote on the state seceding from the U.S. in 2023 at meeting that declared Biden’s win illegitimate

Texas Republicans want to hold a referendum next year to decide whether or not the state should secede from the U.S.

Texas och Arizona vägrar redan att erkänna den falska Biden-regimen. Republikanerna i Texas trycker nu på för en folkomröstning för att rösta om statens avskiljande från USA 2023 vid ett möte som förklarade Bidens vinst olaglig.

CIA-källor säger också att Floridas guvernör Ron DeSantis har gått med på att bli vicepresident när den verklige Donald J. Trump (inte skådespelaren som ses på KM propaganda TV) återinsätts som president.

Supreme Court overturns Roe v. Wade in landmark abortion decision

A celebration outside the Supreme Court, Friday, June 24, 2022, in Washington.

KM kommer att försöka iscensätta upplopp genom att använda splittande manövrar som att störta Roe vs. Wade och göra andra saker för att få folk att slåss mot varandra istället för att attackera dem.

Men det är i princip game over. Så här hade en icke-brittisk europeisk kunglig att säga om G7-mötet:

”De flesta av de bästa kabbalerna har kapitulerat nu. Detta inkluderar grupper som kungafamiljen i Sverige. Det finns bara några få hållplatser runt Angela Merkel som kallade till ett möte i förra veckan [G7] för att försöka få det att verka som att hon fortfarande spelar en roll. Det finns också en liten oorganiserad grupp runt den falska Joe Biden. Annars är det en klar affär vid det här laget.”

Äntligen, än en gång, kommer vi att slänga in några bilder som skickats till oss av Secret Space Program-folket som lovar mycket mer än att bara politisk förändring är på väg.

Ta till exempel en titt på de ”beklädda skeppen” eller de ”linsformade molnen” den 21 juni Solståndsdagen i North Dakota.

Nästa är ett UFO filmat i Mexiko.

Titta sedan på denna ”utomjordiska medicinska” video som skickats till oss.

Som vanligt tillägger vi alltid att även om det här är fascinerande så påverkar det fortfarande inte våra dagliga liv. Det bästa du kan göra i turbulenta tider är att koncentrera dig på det du ser och upplever i ditt personliga dagliga liv och se till att allt är OK. Men du kan vara säker på att de goda VINNER. Mänskligheten kommer att befrias.Kategorier:Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: