Biden fick ”fusklapp” som instruerar honom hur man säger ”hej” och sätter sig ner

Börjar inte poletten falla ner redan för de flesta? Förstå att Biden är en skådespelare som spelas av bl a Arthur Roberts. Den riktiga Biden har varit död i minst två år redan. https://bakomkulisserna.biz/2022/05/25/bidens-dubbelgangare-besoker-who-i-geneve/

Dubbelgångare, kloner eller masker … Du bestämmer!


Varför behöver den fria världens president tips om hur man beter sig som en normal människa?

 

Paul Joseph Watson
https://summit.news/2022/06/24/biden-given-cheat-sheet-that-instructs-him-how-to-say-hello-and-sit-down/

Joe Biden fotograferades med en ”fusklapp” som gavs till honom av hans rådgivare som instruerade honom om hur man går in i ett rum, säger ”hej”, sätter sig ner, pratar med andra människor och sedan går.

Ja verkligen.

”DU går in i Roosevelt-rummet och säger hej till deltagarna”, står det i punktlistan innan du fortsätter med att säga till Biden, ”Du tar din plats.”

”Tryck på enter”, fortsätter fusklappen ”DU ger korta kommentarer (2 minuter). Pressen avgår (t). DU ställer en fråga till Liz Shuler, president, AFL-CIO. Obs: Liz går med virtuellt. NI tackar deltagarna. DU går.”

Varför i hela friden kräver ledaren för en fri värld en bruksanvisning om hur man beter sig som en normal människa? Det här är något som du skulle ge till ett autistiskt barn som gör en presentation på gymnasiet.

”Hur mentalt är det den här geriatriska patienten att han behöver bli tillsagd att sitta ner och säga hej?” frågar Chris Menahan.

”Han är redan den minst populära presidenten i amerikansk historia och ändå fortsätter de bara att använda och misshandla honom för allt han är värd.”

Som vi uttömmande har belyst, är Bidens mentala svagheter, som rutinmässigt visar sig i form av verbala misstag och förvirrat, förvirrat beteende, av verklig oro för demokraterna med tanke på att Biden kommer att vara 82 år gammal när han börjar en andra mandatperiod.

Ett annat exempel inträffade tidigare denna månad när Biden verkade förbryllad över huruvida han besökte Saudiarabien eller inte.

I förra veckan hänvisade han också av misstag till ”HBTQL”-gemenskapen.

Enligt en rapport från New York Times får demokraterna panik vid tanken på att Biden återigen ställer upp mot Trump för presidentvalet 2024.

”De har sett att en överbefälhavare som byggt upp ett rykte om misshandel upprepade gånger, har rasslat global diplomati med oväntade kommentarer som senare togs tillbaka av hans personal i Vita huset, och när han har suttit för färre intervjuer än någon av hans senaste föregångare.” rapporterade tidningen.

PRENUMERERA på YouTube:

Följ på Twitter: Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

4 svar

  1. jag är en äldre kvinna som följer er varje steg, har tidigt sett vart vårvärld är på väg. Har vägrat vaccoch gjort det i alla av dessa former Har kämpat för att inte vacca gravida och barn.Har också kämpat för kriget i Ukraina, känslan jag fick var att det fanns många lögner som låg bakom. Så då hittade jag Bakom Kulisserna och blev trygg i det jag läste ,kunde också kolla så det var fakta. Så varje dag är det en koll på vad som händer i Världen. Så tack för att ni finns,och renar denna hemska jord som vi har fått till skänks av vår Gud. Tack.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: