Västerländska finansiella hallucinationer kraschar in i verkligheten

2022-06-20

Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

DS = Deep State
KM = Khazariska Maffian


Oavsett hur mycket du försöker undvika verkligheten kommer den till slut ikapp dig. Detta är den läxa som de privatägda västerländska centralbankerna nu lär sig när deras fiat-penninghallucinationer kraschar in i den verkliga världen. Den generella kollapsen på finansmarknaderna nyligen är ingen vanlig marknadsrörelse. Den är ett system i kollaps.

Dow Jones industriindex har fallit 11 av de senaste 12 veckorna; något som aldrig har hänt förut. Närmast var den stora kraschen 1929 då den föll 10 av 11 veckor. Normalt, när aktier faller, stiger obligationer när människor rusar till ”säkerhet”. Men USA:s statsobligationer hade sin största kollaps när Nixon tog den amerikanska dollarn från guldmyntfoten i början av 1970-talet. Kryptovalutamarknaderna å sin sida har fallit två tredjedelar från sin topp och har förångat 2 biljoner dollar i imaginära pengar.

Konsensus bland toppveteraner inom finansbranschen är att aktier kommer att falla med 90 % innan detta tar slut.

Idag, den 20 juni, är alla finansiella marknader i USA stängda, förmodligen på grund av en helgdag i juni. Men eftersom sommarsolståndet den 21 juni är en nyckeldag för satanistiska offringar, säger CIA-källor, ”de” kommer att använda detta som en ursäkt för att stänga bankerna och för att stjäla människors besparingar.

Källorna noterar att fallet hos krypto har varit mycket snabbare än resten av marknaden eftersom ”Bitcoin och dess nära medarbetare förstörs så att Fed och dess allierade i KM Central Bank kan skapa sin egen digitala valuta … vi har alltid vetat att KM Cabal hade en bakdörr till Bitcoin och kontrollerar den i slutändan. Som det skapades av Pentagon, säger källans kommentar.

”De” är naturligtvis den lilla inavlade satansdyrkande familjegruppen som äger de västerländska centralbankerna och 90 % av transnationella företag. De döljer denna kontroll genom stiftelser och fonder. Man kan dock bekräfta att Vanguard, Black Rock plus State Street och Banking som kontrollerar 40 % av de amerikanska aktierna. Om man tittar på vem som äger dem så hittar man de vanliga Rockefeller/Rothschild etc. misstänkta. De är i sin tur nu slavar till ett artificiellt intelligenssystem som kontrollerar 70 % av all aktiehandel. Denna grupp är nu i färd med att försöka köpa alla hus och fastigheter också.

Tyvärr för dem, och lyckligtvis för oss, lär de sig nu den gamla shintosagan om den svarta draken. Enligt berättelsen, om du åberopar den svarta draken kommer du att kunna se svagheter hos andra och utnyttjar dem till din egen fördel. Så småningom kommer du att samla på dig stor rikedom och makt. Det har dock ett ödesdigert fel, för när du väl har den här kraften har du inga vänner och blir dömd som ett resultat härav.

Denna lilla grupp är människor som använde sina pengar för att köpa politiker, läkare, frimurare, domare, generaler etc, och trodde att de var bortom någon form av rättvisa eller straff.

Men vad som har hänt är att de har samlat på sig så mycket rikedom och makt att de allra flesta människor inte kommer att påverkas när deras ekonomiska hallucination tar slut. Med andra ord kommer kollapsen av marknaderna främst att påverka dessa 0,01 % som äger dem.

När deras finansiella kontrollnät imploderar befinner sig deras eget folk i revolt medan en internationell allians stänger in dem. Den här videon av Khazariska maffian skulle vara marionettledaren Juan Guaido som attackeras i Venezuala, visar vad som väntar alla KM:s falska politiker.

Det första som faller blir Europa. Ryssarna och andra har stängt av sin gas eftersom ingen vill acceptera deras fiat-pengar som inte har backats upp som betalning för riktiga varor.

I förra veckan rapporterade Italien och Slovakien att de tar emot mindre än hälften av de vanliga gasvolymerna från Ryssland. Frankrike har inte haft någon gas sedan den 15 juni. Polen, Bulgarien, Finland, Danmark och Nederländerna har redan fått sina ryska gasleveranser inställda. Tyskland står också inför ett avbrott snart, säger ryska FSB-källor.

Italy’s Eni says Russian gas supply cut by half

Gas pipeline worker

Européerna kan inte hitta gas någon annanstans. Algeriet, till exempel, har också stängt av hälften av gastillförseln som de skickar till Europa via pipeline.

Algeria already failing to honor gas supply deals with Spain

Den falska Biden-regimen lovade européerna att de skulle ersätta rysk gas, men deras huvudsakliga gasexportterminal har sprängts och kommer inte att återuppta sin fulla verksamhet innan årens slut.

https://www.reuters.com/markets/commodities/freeport-lng-extends-outage-after-fire-targets-year-end-full-operations-2022-06-14/?utm_source=reddit.com

Pressen läggs också på olja. Oljan som européerna har stulit från Libyen ända sedan mordet på Muammar Gaddafi 2011 har stängts av.

https://oilprice.com/Latest-Energy-News/World-News/Libya-Loses-11-Million-Bpd-As-It-Shuts-Down-Nearly-All-Its-Oil-Fields.html

Dessutom har Ukrainas största oljeraffinaderi förstörts, vilket stängt av ytterligare en viktig källa till europeisk olja.

https://www.pravda.com.ua/eng/news/2022/06/18/7353194/

Inte konstigt att den tyske parlamentsledamoten Seffen Kofre säger ”EU:s sanktioner och embargot skadar Tyskland och inte Ryssland.”

https://tass.com/pressreview/1464945

Under dessa omständigheter åkte Tysklands förbundskansler Olaf Scholtz, Frankrikes president Emmanuelle Macron, Italiens premiärminister Mario Draghi, Storbritanniens premiärminister Boris Johnson och Rumäniens president Klaus Ichannis till Ukraina i förra veckan för att träffa president Volodymyr Zelensky. Anledningen till att de åkte dit är för att ”de försöker ta reda på hur de ska få sin sista summa stulna pengar. De vet alla att det är Game Over för dem, säger en CIA-källa.

https://news.sky.com/story/boris-johnson-makes-second-surprise-visit-to-kyiv-12635686

Den falska Biden-regimen är också dömd. Det kan vara anledningen till att en Biden-avataren ”föll av” en stationär cykel i förra veckan. Det kan användas som en ursäkt för att förklara att han slutar på grund av en ”huvudskada”, säger källan.

Den verkliga anledningen är förstås att hans regim är avskuren från globala energimarknader. De bränner nu igenom USA:s strategiska petroleumreserv i en sådan takt att allt kommer att vara förbrukat i slutet av detta år.

Ingen regim kan överleva en sådan chock och samhällsordningen håller på att kollapsa. Som Michael Snyder noterar:

Butikssnatteri har i grunden blivit ett nationellt tidsfördriv, drogmarknader utomhus fungerar fritt under näsan på likgiltiga myndigheter, och missbrukare drar ner sina byxor och tar en soptipp när och var de än känner för det. Tack vare rekordnivåer av illegal invandring exploderar antalet gängmedlemmar helt och hållet, och människohandel har nått riktigt skrämmande nivåer.

If The Streets Of America Are This Chaotic Now, What Will They Be Like When Things Really Start Hitting The Fan?

Ryssarna lät sin nya och förbättrade Putin-avatar läsa upp kravallhandlingen för de västerländska eliterna i förra veckan. I ett brinnande tal sa Putin sådant som:

Internationella institutioner kollapsar och säkerhetsgarantierna devalveras…Det har visat sig helt enkelt vara omöjligt att nå några nya överenskommelser med [väst]… Europeiska unionen har fullständigt förlorat sin politiska suveränitet … lösgöringen från verkligheten kommer att leda till en rotation av eliter inom en snar framtid.

From phantom entities to real values: Putin addresses SPIEF plenary session

Det är därför den verkliga makten i Ryssland, utrikesminister Sergej Lavrov, säger att ”kontakter med Europa saknas från Rysslands prioriteringar.

https://tass.com/politics/1466371

Kina samarbetar med Ryssland för att ”driva den internationella ordningen och den globala styrningen mot en mer rättvis och rimlig riktning.” Det sa Kinas president
Xi Jinping.

https://english.news.cn/20220615/d7f1e2a0c92e43b6af5ba2f692536d99/c.html

Det är därför Putin säger att ”tiden med en unipolär världsordning är över.”

Inför en paradigmkollaps lider många fortfarande hjärntvättade medlemmar av den (snart före detta) västerländska härskande klassen av allvarlig kognitiv dissonans. Det är därför ”västerländska reportrar har helt enkelt blivit galna”, sa den ryske presidentens talesman Dmitrij Peskov.

https://tass.com/politics/1464175

Låt det inte råda några som helst tvivel, krig har förklarats mot den västerländska eliten av Ryssland och, i mindre utsträckning, av Kina. ”Om du är i krig mot Ryssland ser förhandlingarna vanligtvis ut som en villkorslös kapitulation”, säger den amerikanska militäranalytikern Scott Ritter.

Den internationella bojkotten av västvärlden åtföljs av internationella specialstyrkor mot amerikanska biolaboratorier över hela världen, säger CIA-källor.

Amerikanska biolaboratorier finns i Bangladesh, Kongo, Nicaragua, Nigeria, Egypten, Etiopien, Georgien, Ghana, Haiti, Indien, Indonesien, Ukraina, Kenya och på andra ställen och de plundras för att utrota USA:s biokrigföring, säger källorna.

Russian Parliamentary Commission plans to discuss info on US biolabs in Nigeria: Lawmaker

Russian Parliamentary Commission plans to discuss info on US biolabs in Nigeria: Lawmaker

Om du tittar på vem som finansierar dessa aktiviteter, hittar du de kriminella som aktivt försöker döda 90 % av mänskligheten i ett desperat försök att stanna vid makten och förslava de överlevande 10 % av mänskligheten. Finansieringskällorna inkluderar US National Institute of Health, Världsbanken (varför för fan har Världsbanken ett BSL-3 biolab i Etiopien?), US Navy Medical Research, Gates Foundation, CDC, Clinton Foundation etc.

Det huvudsakliga landet som finansierar amerikanska NIH:s nigerianska laboratorier är också… KANADA. För alla som undrar hur den där WEF-marionetten Trudeau var inblandad, är beviset här. Han finansierade det.

Detta dokument säger allt:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK542569/#!po=25.0000

Naturligtvis kämpar dessa brottslingar bokstavligen för sina liv och kommer inte att gå tyst ut i natten.

I Kina använder kommunistpartiet sin enorma infrastruktur till covid-övervakning för att kväva protester genom att göra människors QR-koder röda. De arresteras sedan och låses in.

China bank protest stopped by health codes turning red

Illustration photo of a China yuan note

I väst pumpar khazariska maffiabossar fortfarande desperat ut sjukdomsrädsloporren i ett försök att installera liknande kontrollmekanismer i sina egna länder.

De har repeterat och spelplanerat detta under flera år. Till exempel, i november 2021 varnade Bill Gates för ett bioterroristhot på tio flygplatser i tio länder. Sedan ser vi den 19 maj 2020 nyhetsrapporter om apkoppor i tio länder.

https://www.globalresearch.ca/bill-gates-warns-smalpox-terror-attacks-urges-leaders-use-germ-games-prepare/5781195

Som ett tecken på hur vansinnig den nuvarande regimen har blivit, fick detta utbrott av ”apkoppor” CDC att råda folk att ”onanera tillsammans på ett avstånd av minst 6 fot utan att beröra varandra.”

https://www.cdc.gov/poxvirus/monkeypox/specific-settings/social-gatherings.html?CDC_AA_refVal=https%3A%2F%2Fwww.cdc.gov%2Fpoxvirus%2Fmonkeypox%2Fsexualhealth%2Fsocial.html

Det här är några av de så kallade ledarna i väst som ligger bakom detta vansinne.

I Kanada fick Trudeau den fd toppbyråkraten Paul Tellier att varna Trudeaus kontrollfreakdom för att ett ämbete ”är på väg för att förstöra public service … och ordet ”förstöra” är inte för starkt.”

https://www.ctvnews.ca/politics/don-martin-the-fall-of-justin-trudeau-has-begun-1.5946788

I Australien utfärdade den fd australiensiska premiärministern John Howard en 90-årig förtrycksorder geom att namnge pedofildomare och en före detta premiärminister.

Dessa nötfall försöker fortfarande provocera fram WWIII också. Det senaste var ett drag från den baltiska EU/NATO-medlemmen Litauen om att förbjuda allt järnvägstransportgods som går till Rysslands enklav i Kaliningrad längst i väster. Det fanns ett liknande förbud av Polen som fick Tyskland att starta andra världskriget.

Vi ser också pågående försök från dessa dumbommar om att attackera journalister. Till exempel har tre försök gjorts mot livet på Gordon Duff från Veteran’s Today under de senaste veckorna.

”Det kan mycket väl ha gjorts ett försök till att döda mig för några dagar sedan. Någon körde en stoppskylt och slängde den framför min motorcykel. Jag åkte genom deras passagerarfönster i ganska hög hastighet…Jag har en TBI (traumatisk hjärnskada, red.anm) och massor av stygn och många andra skador. [min fru] Carol har ett brutet ben, två brutna handleder, bruten näsa…osv…Det var inte tänkt att jag skulle överleva.”

Det verkar som att Duff lämnade reservationen genom att rapportera för mycket sanning om Ukraina etc.

Den här skribenten mottog också dödshot i förra veckan från personer som tidigare var anställda av Rockefellers i Japan. Notera ordet tidigare. Vi kan bekräfta att överlämnanden har börjat i Japan och att många djupa statliga agenter i detta land förs till den amerikanska militärbasen i Guam.

På tal om amerikanska militärbaser kommer vi återigen att avsluta med ett vittnesmål om Dulce-basen i New Mexico av fd sjöunderrättelseofficer William Cooper:

Hur vore det här för Blue Beam Project?

Här är också några fler relaterade bilder som skickats till oss.

Som vanligt hoppas vi att detta är en del av ett efterlängtat avslöjande om hemliga amerikanska program. Det kan mycket väl vara den förestående kollapsen av den amerikanska regeringen som kommer att påskynda dessa avslöjande. Vi får se.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: