Ärkebiskop Viganò: Frimureriet använder WHO och den ”bergoglianska kyrkan” för att främja sin globala kupp

Utvald bildÄrkebiskop Viganò talar till Armando Manocchia från Byoblu TV

Fri Jun 17, 2022
https://www.lifesitenews.com/opinion/abp-vigano-freemasonry-is-using-the-who-and-the-bergoglian-church-to-advance-its-global-coup/

( LifeSiteNews ) – Redaktörens anmärkning: Följande är utskriften av en videointervju ärkebiskop Carlo Maria Viganò gav till Armando Manocchia från Byoblu TV. Videon är på italienska och finns i två delar, här och här .


Armando Manocchia: Ers excellens, [Här i Italien] befinner vi oss nu i ekonomisk och finansiell konkurs, där den offentliga skulden nu är över 2,7 miljarder euro. Enligt min åsikt är problemet den moraliska och etiska bankrutten inte bara för den härskande klassen utan också för en betydande del av befolkningen. Vad kan vi göra för att rekonstruera en social struktur som inkluderar en etisk och moralisk känsla?  

Ärkebiskop Viganò: Konkurs är det oundvikliga resultatet av flera faktorer.

Den första är överföringen av enskilda nationers monetära suveränitet till ett övernationellt organ som Europeiska unionen. Europeiska centralbanken är en privat bank som lånar ut pengar till räntor till medlemsländer, vilket tvingar dem till evig skuldsättning. Jag minns för att Europeiska centralbanken officiellt ägs av centralbankerna i de nationer som är en del av den; Därför, eftersom centralbankerna kontrolleras av privata företag, ECB är själv i huvudsak ett privat företag och agerar som ett sådant.

Den andra faktorn är seigniorage, det vill säga den inkomst som centralbanken får från utgivningen av pengar på uppdrag av staten, som lånar med den inte för materialkostnaden för att trycka sedlar, utan för deras nominella värde: en stöld till nackdel för samhället, eftersom pengarna tillhör medborgarna och inte till ett privat subjekt som består av privata banker.

Den tredje faktorn ligger i Europeiska unionens ekonomiska och finansiella politik, som ålägger lån till ränta genom att bevilja de medel som enskilda nationer tidigare har betalat. Italien, som är en nettobidragsgivare, finner sig alltså behöva förutse miljarder som det inte bara får ränta på, utan som återlämnas till det för ocker som om de inte vore dess egna.

Den fjärde faktorn beror på den eländiga finanspolitiken från de senaste [italienska] förvaltningarna, på trojkans tvingande order, nämligen Internationella valutafonden, Europeiska kommissionen och Europeiska centralbanken, som är officiella fordringsägare i medlemsländerna. Den avsevärda skattebefrielsen för stora finans- och företagsgrupper och trakasserierna av småföretag är grunden för den progressiva utarmningen av landet och misslyckandet av många verksamheter, med åtföljande ökad arbetslöshet och skapandet av billig arbetskraft. Och låt oss inte glömma att det alltid är Europeiska unionen som tvingar fram de så kallade reformerna, baserade på en falsk berättelse – tänk på global uppvärmning eller överbefolkning – med utpressningen av de lån som de har gjort till medlemsländerna: jämställdhet och andra fasor. har införts i nationell lagstiftning utan att medborgarna har rådfrågats, i själva verket väl medvetna om att de var emot det.

Slutligen har den omstörtande handlingen av FN:s Agenda 2030 – det vill säga den stora återställningen av World Economic Forum – som sitt uttalade syfte att överföra rikedomen hos nationer och individer till stora investeringsfonder som förvaltas av den globalistiska maffian. Denna omstörtande operation måste fördömas och åtalas av domarna, eftersom den utgör en verklig tyst kupp mot samhället.

Jag skulle dock vilja påpeka att den ekonomiska aspekten  är bara ett sätt att uppnå mycket mer oroande mål, såsom total kontroll över världens befolkning och dess förslavning: om medborgarna berövas bostadsägande; om de hindras från att ha företagsfrihet; om endemisk arbetslöshet orsakas och ökar okontrollerad immigration och nödsituationer inom hälso- och sjukvård, vilket minskar arbetskostnaderna; om italienare trakasseras med orimliga skatter; om den traditionella familjen straffas genom att göra det praktiskt taget omöjligt för två ungdomar att gifta sig och skaffa barn; om utbildning förstörs med början i grundskolan och det kulturella vakuumet skapas genom att frustrera individers talang; om vårt fosterlands historia avbryts och det ärorika arvet som gjorde Italien stort förnekas i inkluderandets namn och försakandet av vår nationella identitet, vad kan man förvänta sig, om inte ett samhälle utan framtid, utan förhoppningar, utan lust att slåss och engagera sig?

För att återuppbygga den sociala strukturen är det först och främst viktigt att ha medvetenhet om den pågående statskupp , som genomförs med medverkan från de som styr och hela den politiska klassen. Att förstå att vi har blivit bestulna på våra omistliga rättigheter av en internationell kriminell organisation är det första, oumbärliga steget att ta. När detta väl har förståtts, särskilt av den sunda sidan av institutionerna och rättsväsendet, kommer det att vara möjligt att ställa de förrädare som gjorde denna tysta kupp möjlig och förvisade dem för alltid från den politiska scenen. Uppenbarligen måste Italien återta sin suveränitet, först och främst genom att lämna Europeiska unionen.

A Manocchia: I detta återuppbyggnadsarbete, där den anti-globalistiska alliansen du har initierat kommer att spela en avgörande roll, vilka kommer att vara de första initiativen som lanseras?

Ärkebiskop Viganò: Det kommer att bli nödvändigt att genomföra ett framsynt och vidsträckt projekt, som har som syfte den framtida härskande klassens intellektuella, vetenskapliga, kulturella, politiska och till och med religiösa bildning, vilket ger den förmågan till kritisk bedömning. och fasta moraliska referenser. Det kommer att behöva upprättas skolor och stiftelser som kommer att växa fram en härskande klass av rättfärdiga medborgare, ärliga härskare och entreprenörer som vet hur man förenar de legitima kraven på vinst med arbetarnas rättigheter och konsumentskydd.

De som innehar offentliga ämbeten, som alla ärliga medborgare, måste vara medvetna om att de har ansvar inför Gud för vad de gör, och att de måste sätta det gemensamma bästa före personligt intresse, om de vill helga sig själva i den roll som Herren har. tilldelas dem och förtjänar paradiset. Vi måste utbilda barn och unga i ärlighet, i en känsla av plikt och disciplin, i utövandet av kardinaldygderna som en sammanhängande konsekvens av de teologiska dygderna; i ansvaret att veta att gott och ont finns, och att vår frihet består i att röra sig i sfären av det som är bra, för det är vad Gud har velat för oss. Ni är mina vänner, om ni gör vad jag befaller er , sa Vår Herre (Joh 15:14). Och det gäller även offentliga angelägenheter, där moral har ersatts med korruption, strävan efter personlig vinning, missbruk av lagar, svek mot medborgare och fegt slaveri av fientliga makter. Låt oss ta ett exempel från allegorin om god regering, avbildad av Ambrogio Lorenzetti i salarna i Palazzo Comunale i Siena: vi kommer att finna den enkelhet av principer som inspirerade och vägledde de offentliga myndigheterna i de italienska kommunerna [ Comuni ] på 1400-talet.

A Manocchia: I Italien har den icke-politiska kulturen under de senaste 50 åren producerat en korrupt härskande klass, och nu, kanske just därför, har vi en totalitär regim. Vårt älskade och underbara land genomgår de mest negativa effekterna i sin historia. Det verkar inte längre vara en del av Europa eller väst. Medborgarna, de enskilda människorna, räknas inte längre för någonting. Politiker först och främst, sedan regeringar och nu hela nationer är underordnade diktaten från den nya världsordningens globalistiska agenda. Finns det, förutom den ovan nämnda korruptionen, något samband med att Italien historiskt sett var kristendomens vagga och den katolska kyrkans centrum?

Ärkebiskop Viganò: Men det är uppenbart! Den globalistiska vreden påverkar särskilt på ett hänsynslöst och grymt sätt de katolska nationerna, mot vilka den har fortsatt att rasa i århundraden för att radera deras tro, identitet, kultur och traditioner. Det är just de katolska länderna – Italien, Spanien, Portugal, Irland – som har drabbats hårdast av den frimurariska elitens attack, som å andra sidan gynnar de protestantiska nationer där frimureriet har härskat oemotsagt i århundraden. Med den franska revolutionen förstördes den capetianska monarkin; med första världskriget förstördes det österrikisk-ungerska riket, också det katolska, liksom det ortodoxa ryska riket. Med andra världskriget förstördes Savoymonarkin, som först var en medbrottsling till den så kallade Risorgimento och sedan dess offer. Regimförändring är inte en ny innovation; raka motsatsen!

Det finns länder som inte tolererar att katolska nationer är välmående och konkurrenskraftiga, oberoende och i fred, eftersom detta skulle vara ett bevis på att det är möjligt att vara goda kristna, att ha bra och rättvisa lagar, rättvisa skatter, familjevänlig politik, välstånd och fred. Det får inte finnas någon term för jämförelse. Det är därför de inte bara vill ha befolkningens elände, utan också dess korruption, lasternas fulhet, profitens cyniska själviskhet, förslavandet av de lägsta passionerna. Ett folk som är friskt till själ och kropp, fritt, oberoende och stolt över sin identitet är skrämmande, eftersom det inte lätt avsäger sig vad det är och inte låter sig underkuvas utan att reagera. Ett folk som ärar Kristus som sin kung vet att deras härskare ser sig själva som hans ställföreträdare och inte som despoter som är lydiga mot dem som berikar dem eller ger dem makt.

Låt oss inte glömma att den franska revolutionen tog bort den kungliga kronan från Jesus Kristus och ställde upp de påstådda ”människans och medborgarnas rättigheter” mot Guds suveräna rättigheter. Rättigheter som, befriade från respekten för den naturliga moraliska lagen, nu inkluderar abort, dödshjälp (även för de fattiga, vilket är fallet idag i Kanada), ”äktenskap” med människor av samma kön, ”äktenskap” med djur och t.o.m. ”äktenskap” med livlösa saker (du fattade rätt: det finns lagförslag som godkänner dessa saker från 5 Stelle [italienska politiska partiet]), genusteori, HBTQ-ideologi och allt det värsta som ett samhälle utan principer och utan tro kan kräva. Statens sekularism är inte en erövring av civilisationen, utan snarare ett medvetet val av barbarisering av den sociala kroppen, på vilken regeringens förmodade neutralitet med avseende på religionen påtvingas, vilket i själva verket är ett religiöst val av militant och anti-katolsk ateism. Och där manipulationen av massorna misslyckas med att tvinga dem att genomföra vissa ”reformer”, tar utpressningen av EU-medel över, och endast ges till dem som lyder EU diktat . I grund och botten förstör de först ekonomin och tar bort nationell monetär suveränitet och beslutsfattande autonomi i skattemässiga och ekonomiska frågor, och binder sedan biståndet till acceptansen av en korrupt och självisk samhällsmodell där ingen ärlig person skulle vilja leva. ”Europa ber oss att göra det!” – det vill säga en lobby av teknokrater som inte är valda av någon och som är inspirerad av principer som är totalt oförenliga med naturlagen och med den katolska tron.

https://rumble.com/v17mxeb-masonic-infiltration-of-the-vatican-the-evidence.html

Men om den djupa staten har rört sig för att radera den katolska religionen från nationernas offentliga liv och från medborgarnas privatliv, borde vi inse att den djupa kyrkan också har gett sitt eget bidrag till denna sekularisering, ända sedan andra Vatikankonciliet. , till den grad att man stöder sekularismen trots att den fördömdes av den helige Pius IX och förvisade läran om Kristi sociala kungadöme till en symbolisk och eskatologisk dimension. Efter sextio år av dialog med världens mentalitet är Jesus Kristus inte längre kung ens av den katolska kyrkan, medan Bergoglio också avsäger sig titeln som hans kyrkoherde och föredrar att fördriva sin tid med att leka med Pachamama i St. Peter’s.

A Manocchia: Den konstfullt skapade psyko-pandemin har producerat psykos, panik, terror och fysiskt och psykiskt lidande som har lämnat ett outplånligt spår, allvarlig social oro, något som aldrig tidigare har inträffat på ett sådant sätt i mänsklighetens historia. De har reducerat människan till en zombie. Vad är budskapet som kan förmedlas inför denna påtvingade överensstämmelse och formatering av befolkningen?

Ärkebiskop Viganò: Du använde med rätta termen ”formatering”, som i viss mening påminner om just den stora återställningen som invigdes av psykopandemin och som idag fortsätter med krigs- och energinödsituationen. Vi måste fråga oss själva vad som kan ha fått hela nationer att avfalla sin tro, att radera sin identitet utan ånger, att glömma sina traditioner och låta sig formas efter den anglosaxiska idén om smältdegeln. Denna fråga gäller särskilt vårt älskade Italien, vanställt av årtionden av ideologisk underordning å ena sidan till den franska vänstern eller sovjetkommunismen, och å andra sidan den ”neo-kon” amerikanska liberalismen. Idag ser vi att kinesisk kommunism och globalistisk liberalism har smält samman i Davos World Economic Forum, vilket hotar hela världen och vårt land i synnerhet.

Naturligtvis skapade andra världskriget förutsättningarna för koloniseringen av Italien, enligt en konsoliderad modell som vi fortfarande ser antagen av Nato: förstöra, bomba och jämna ut verkliga eller förmodade diktaturer för att ersätta dem med marionettregimer till tjänst för utländska intressen. Att återupptäcka stoltheten i att bekräfta sin identitet och suveränitet är ett viktigt steg för återlösningen av Italien och återuppbyggnaden av allt som har förstörts. Det är därför jag anser att modellen för multipolaritet är en intressant möjlighet att bekämpa den globalistiska Leviathan som idag hotar oss i alla aspekter av vardagen.

Nederlaget för den djupa staten av de friska krafterna inom Amerikas förenta stater kommer att vara premissen för en fredlig samexistens mellan nationer, utan att det finns en nation som anser sig vara överlägsen och legitimerad att underkuva de andra. Det är därför Donald Trump avsattes av valfusk från USA:s presidentskap, och ersatte honom – ännu ett regimskifte – med en karaktär så korrupt att han inte kan regera utan att bli manövrerad.

A Manocchia: Kan man säga att västvärlden befinner sig i kris för att det förkastar Gud och naturlagen, och framför allt för att det underskattar livets värde och har gjort ett stort misstag ur moralisk, ekonomisk och social synvinkel. har lett till den nuvarande etiska driften och till moraliskt förfall?

Ärkebiskop Viganò: Jag tror inte att vi kan tala om ett ”misstag.” det är snarare ett bedrägeri, ett svek utfört av dem som i maktpositioner skyldigt har beslutat att förvandla Italien till en koloni, dels Tyskland (i fråga om ekonomi), dels av Frankrike (i fråga om kultur), dels av Tyskland. USA (så långt som internationell politik), och delvis av hela Europeiska unionen (så långt som finanspolitik och så kallade reformer). Vi är alltid undergivna någon, trots att vårt land många gånger i historien – i tider som var mycket svårare och oroligare – har visat att det kan konkurrera mycket bra med främmande stormakter.

Grundproblemet är att de regeringar vi har haft – sedan Savoymonarkin – har blivit fullständigt manövrerade av frimureriet, beslutat om reformer, förklarat krig, dragit gränser och fastställt fördrag alltid och endast på order av logerna. Notoriskt kända frimurarparlamentariker, frimurarministrar, frimuraruniversitetsprofessorer, primära frimurare, seniora frimurarofficerare, frimurarförläggare och frimurarbiskopar har lytt trohetseden till Storlogen och förrått den italienska nationens intressen. Idag utnyttjar frimureriet sin ”sekulära arm”, Davos-forumet, som sätter agendan för FN, Världshälsoorganisationen, Europeiska unionen, de olika ”filantropiska” stiftelserna, de politiska partierna och Bergoglianska kyrkan.

Men det faktum att denna statskupp är så vidsträckt och förgrenad betyder inte att den är mindre verklig; faktiskt, den nuvarande situationen är mycket allvarlig just för att den involverar hundratals nationer som i själva verket styrs av en enda elitgrupp av kriminella konspiratörer. Å andra sidan finns det inget behov av att prata om ”konspirationsteorier”: lyssna bara på vad huvudarkitekten för Great Reset, Klaus Schwab, sa den 23 maj när han talade på Davos Forum: ”Framtiden är inte byggd av självt: det är vi [från World Economic Forum] som kommer att bygga framtiden. Vi har medlen att påtvinga den värld vi vill ha. Och det kan vi göra genom att agera som en ‘intressenter’ i samhällena och samarbeta med varandra” ( här och här ).

Den ukrainska krisen är också en del av denna plan: ”Med rätt berättelse kommer vi att använda kriget för att göra dig grön.” Schwabs rådgivare, Yuval Noah Harari – som sammanfattar alla ”talanger” hos den vakna intellektuellen som en israelisk, homosexuell, vegan djurrättsaktivist, som är anti-Putin och anti-rysk, samt häftigt mot Trump – gick så långt som att skamlöst konstatera: ”Om tio år kommer alla att ha ett hjärnimplantat och evigt liv i den digitala sfären… Google och Microsoft kommer att bestämma vilken bok vi ska läsa, vem vi ska gifta oss med, var vi ska arbeta och vem de ska rösta på…” ( här ). Harari är författare till olika essäer, inklusive Sapiens. Da animali a dèi. Breve storia dell’umanità. [Sapiens. Från djur till gudar. A Brief History of Humanity] (2011) och Homo Deus. Breve Storia del Futuro. [Homo Deus. A Brief History of the Future] (2015). Det är den transmänskliga mannens meningslösa rabalder som tror att han kan besegra döden och göra sig själv till en gud.

Bedrägerierna som utfördes mot det italienska folket var att få dem att tro, från och med artonhundratalet, att det var deras vilja att befria sig från oket av tyranni i de olika italienska staterna före föreningen, under beskydd av Piemontesi. härskare som var lydiga mot frimureriet; att det var deras vilja att göra uppror mot de legitima suveränernas auktoritet i ”frihetens” namn utan att förstå att de skulle utsättas för mycket värre korrupta individer; att det var deras vilja att göra sig av med Savoymonarkin under den omedelbara efterkrigstiden för att sätta upp den italienska republiken i dess ställe; att det var deras vilja att gå med i Europeiska unionen med Eldorados hägring [att det skulle leda till rikedom och välstånd], och sedan ta reda på vilket bedrägeri allt detta representerade. Och vem låg bakom dessa krav på frihet, demokrati, framsteg? Alltid och bara frimureriet, med sina tjänare infiltrerade överallt.

Kanske är det dags för italienare att börja bestämma över sin egen framtid utan att den dikteras av fullskaliga förrädare, och att förrädare ska dömas för vad de är – kriminella konspiratörer – som för alltid kastar dem från politiken och från varje möjlighet att störa landets liv. Låt domarna och polisen komma ihåg att mycket snart kommer de som stödde denna diktatoriska regim att betraktas som kollaboratörer och fördömas som sådana. Ett ryck av värdighet och heder från deras sida just nu skulle fortfarande vara trovärdigt.

A Manocchia: Varför överväger inte västvärlden, som är så rikt på historia och kultur, effekterna av denna attityd som motsäger och förnekar naturlagen? Hur är det möjligt för en rationell människa att förneka det?

Ärkebiskop Viganò: Människan är rationell, ja. Men han är också föremål för passionerna, för belåtenhet, för världens förförelser. Endast i livet av övernaturlig nåd får människan hjälp av Gud att bevara sig själv i vänskap med Gud och kunna handla i det goda. Men vad har romantikens mycket berömda rörelse lärt oss, om inte att förnuftet måste ge efter för känslor och att viljan inte kan styra passionerna, att ”hjärtat inte är befallt”, medan det i själva verket är motsatsen? Även här ser vi hur, med operationer av manipulation av de relativt banala massorna – som börjar med Giuseppe Verdi, alla opera och romaner – uppfattningen om moralisk plikt hos folket och i bourgeoisin har utplånats, och ersatt den med förslavning av irrationalitet och momentan. passion, med all skada som har följt.

I ursprunget till förnekandet av naturlagen finns relativism, som anser att alla idéer är acceptabla och legitima, som förnekar existensen av en transcendent princip inskriven i människan av Skaparen. Historia, kultur och konst blir då fenomen som ska analyseras i en sociologisk eller psykologisk nyckel och är inte längre vad som utgör en civilisation. Men var försiktig: de som förnekar Gud som Skapare och Återlösare gör det inte för att tillåta dem som inte är kristna att utöva sin religion, utan snarare för att hindra dem som är kristna från att forma samhället enligt principerna för socialdoktrin och det gemensamma. Bra. Bakom allt detta finns människor som hatar Vår Herre.

Frågan du ställer mig, Dr. Manocchia, borde då vara: ”Varför skulle Satans tjänare sluta avsky allt som till och med påminner om Kristus, eftersom de alltid har gjort det?” Att tro att vi kan föra en dialog med en fiende som vill förgöra oss är antingen oansvarigt eller brottsligt: ​​det finns fiender som måste besegras utan skrupler eftersom de är hängivna ondskan.

Västerlandets fel är att ha trott på revolutionens lögner – som också var en stor återställning – att ha låtit sig dras in i en virvel av uppror och avfall, av våld och död. Men är det inte i slutändan vad som hände med Adam och Eva när de lät sig frestas av ormen? Redan då var Satans löfte uppenbart falskt och löjligt, men Adam och Eva gav efter för frestarens ord – Ni kommer att bli som gudar! – och de upptäckte att de hade blivit lurade.

Vad trodde vi västerlänningar att vi kunde uppnå genom att skära av huvudena på kungar, adelsmän och prelater? Vad trodde vi kunde förbättras, med karaktärer som Fouchet, Danton, Robespierre och hela virrvarret av korrupta lönnmördare som skulle ersätta de som giljotinerades? Trodde verkligen någon av oss att det var ett framsteg att tillåta skilsmässa? Eller att ge mamman rätten att döda barnet hon bär i magen var en frihetserövring? Eller att förgiftning av äldre i sömnen eller sjuka eller fattiga är ett tecken på civilisation? Finns det någon som ärligt är övertygad om att sken av de mest avskyvärda lasterna är en grundläggande rättighet, eller att en person kan byta kön och på ett groteskt sätt modifiera det som naturen redan har bestämt? De som accepterar dessa fasor gör det bara för att dessa fasor är påtvingade som en modell av ”civilisation” och ”framsteg”, och de som accepterar dem vill följa massorna utan att sticka ut.

Problemet är att den samtida människan är revolutionens son, omedvetet indoktrinerad till ”politisk korrekthet”, till relativism, till idén att det inte finns någon objektiv sanning och att alla idéer är lika acceptabla. Denna tankesjukdom är den första orsaken till motståndarnas framgång, eftersom många människor allierar sig med att acceptera deras principer utan att förstå att det är just de idéerna som har gjort det möjligt att förändra vårt samhälle [på ett så destruktivt sätt].

Förslavandet av Europeiska unionen – och dess infernaliska ideologi – var bara ett av de sista stegen genom vilka Italien fick nådstöten . Det är därför jag ryser när jag hör beröm för revolutionen, deklarationen om mänskliga rättigheter, upplysningen, Risorgimento och Expedition of the Thousand [ett legendariskt patriotiskt ögonblick i den italienska återföreningens historia 1860]: globalism är metastasering av alla moderna misstag, som bara kyrkan – från första början – har vetat att fördöma med förutseende. Och faktiskt, om globalismen har upplevt en acceleration, är vi skyldiga det just till det faktum att hierarkin sedan Vatikanen II har förvandlats från att vara en svuren fiende till frimurarkonspirationen till dess nitiska allierade.

A Manocchia: Västvärlden genomgår en konstant och ostoppbar demografisk nedgång, med alla de konsekvenser som detta medför. Den nuvarande ”Vulgate” hävdar att det är ett oroande fenomen för mänskligheten eftersom det kommer att orsaka större fattigdom. Kan demografisk nedgång vara den främsta orsaken till ekonomisk nedgång? Detta fenomen verkar inte beröra regeringarna i västerländska länder. Varför är det så, enligt din åsikt?

Ärkebiskop Viganò: Vi vet, genom globalisternas uttryckliga erkännande, att deras huvudsakliga syfte är att drastiskt minska jordens befolkning. Italiens minister för ekologisk övergång Roberto Cingolani – som av en slump kommer från företaget Leonardo [flyg, försvar och säkerhet] – hävdar att planeten är ”designad” för inte mer än tre miljarder människor. Han borde nådigt förklara för oss hur han föreslår att skillnaden ska undanröjas, och framför allt vem som någonsin har gett honom tillstånd – tillsammans med hans regering, Europeiska unionen, FN, WHO och hela den globalistiska maffian – att besluta motu proprio att fortsätta i denna riktning med abort, dödshjälp, pandemier, experimentella serum, krig, hungersnöd och masshomosexualitet. Vem utnämnde dem till ”Apokalypsens ryttare”? Vem godkände deras projekt genom folkomröstning, förutsatt att ett sådant projekt någonsin skulle kunna föreslås för godkännande av en nations medborgare?

Det förvånar mig därför inte att västerländska ledare inte är bekymrade över den fallande födelsetalen, vars uppgifter för vårt land till stor del uppvägs av närvaron av många icke-EU-medborgare, som är mycket mer produktiva än italienare. Befolkningsminskningen är resultatet av de premisser som har satts upp just för detta ändamål, precis som nedstängningarna tjänade till att förstöra ekonomin som redan hade legat på botten av konkurrens från multinationella företag och orättvis beskattning. Kort sagt: vi styrs av medlemmar i en global lobby av kriminella konspiratörer som direkt säger till oss att deras plan är att eliminera oss, och hela tiden sitter vi här och undrar varför vi måste bära masker på bussar och inte på restauranger.

A Manocchia: Riskerar de som inte accepterar nihilistiska och nymalthusianska teorier, kanske för att de är trogna kristendomens principer, att avlägsnas från maktpositioner?

Ärkebiskop Viganò: Men det är uppenbart: de som inte stöder det psykopandemiska narrativet, genusteorin, HBTQ-ideologin, WEF:s kollektivistiska liberalism, den nya världsordningen och den stora universella religionen blir utfrysta, avlegitimiserade och framställda som galna eller kriminell. Alla avvikande röster är obekväm när makt är baserad på psykiskt våld och massmanipulation. Det händer med läkaren som inte accepterar Speranza [den italienska hälsoministerns] protokoll, för läraren som inte diskriminerar de ovaccinerade, för journalisten som rapporterar sanningen om ukrainska nynazister, för kyrkoherden som inte vill att genomgå inokulering, och till kardinalen som fördömer förslavandet av Vatikanen till den kinesiska diktaturen.

A Manocchia: På tal om livet och naturlagen innebär också att man pratar om samhällets ryggrad, familjen. Förutom den sjunkande födelsetalen, vilka konsekvenser får den ekonomiska krisen för familjen?

Ärkebiskop Viganò: Familjen är verkligen i centrum för globalisternas attack. Familj betyder tradition, identitet, tro, ömsesidig hjälp och stöd och överföring av principer och värderingar. Familj betyder far och mor, var och en med sin specifika roll, oersättliga och inte utbytbara, både i det ömsesidiga förhållandet mellan makarna och även i utbildningen av barn, såväl som gentemot samhället. Familj betyder levd religion, religion som förmedlas genom små gester, goda vanor, samvetsbildning och moraliskt förnuft.

Man kan mycket väl förstå att ett slag mot familjen ofelbart leder till upplösningen av den sociala kroppen, som av naturen är oförmögen att ersätta familjens roll. Och så har vi följande: skilsmässa, abort, samkönade ”äktenskap”, adoption av barn av ensamstående eller irreguljära par, fråntagande av föräldramyndigheten av ideologiska skäl, eliminering av mor- och farföräldrar och släktingar från hemlivet, arbetsvillkor för mödrar som inte tillåter dem att utföra familjeuppgifter, bestraffning av kvinnor som är gifta eller som har barn när de söker arbete, indoktrinering av barn som börjar i grundskolan. Även på detta område krävs modiga och beslutsamma åtgärder för att försvara den naturliga familjen och för att skydda föräldrarnas rättigheter i utbildningen av sina barn, som inte är statens egendom.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: