Kampen mot den globala maffian är vunnen

2022-06-19

Peter B. Meyer
https://finalwakeupcall.info/en/2022/06/18/the-battle-against-the-global-mafia-is-won/

När allt stannar

Stora evenemang

Trots de vanliga klagomålen om att ingenting förändras, ingenting blir bättre, kaoset ökar och så många andra berättelser från dem som inte har några ögon att se eller öron att höra med, kommer detta år 2022 att bli generöst, särskilt för dem som har gjort sitt läxor genom att delta i den Nya Jorden.

De som har sått vete kommer att skörda vete. Men de som har sått ogräs, de kommer att skörda från sina egna frön.

Förändring kommer alltid inifrån, för vilken varje person har sin egen nyckel som initierar den. Att vänta på att någon annan ska göra det för dig kommer aldrig att komma. Och så är ropet alltid detsamma: ”De pratar och pratar men ingenting händer”. Och faktiskt, för den här typen av person kommer ingenting att förändras.

Kampen mot världsmaffian vanns för ett år sedan, men att övertyga zombies om vad som har hänt är omöjligt; de kommer att behöva uppleva det först, efter att befrielsen av planeten Jorden har blivit verklighet.

Nedan förklarar Vital Frosi de kommande stora förändringarna. Också varför det tar så lång tid att inse. Kom ihåg; Den väntar på massornas uppvaknande, för de kan inte övertygas på annat sätt än genom att själva uppleva det.

Det kan vara en bra idé att förmedla denna information till alla du känner, så att många är förberedda på de enorma förändringar som kommer.

En av de stora förändringarna är GESARA-evenemanget som kommer att visa sig vara en mycket viktig utveckling i mänsklighetens historia och kommer att upplevas under vår livstid!

På frågan när kommer detta att hända? Är svaret; när massorna gör uppror mot förgiftningsinjektionerna mot en falsk Covid-pandemi. Eller, på grund av hög inflation, inte längre kan köpa mat att äta. Basta!

Planet Earth i 5D har en ny positiv dimension för miljö, mat, lycka, vilket skapar fler jobb för att rädda och rena planeten jorden. ”Omsättningen” eller brutto-försäljningsmåttet är överflödigt, eftersom att spendera pengar bara är en illusion, precis som siffrorna angående värdet på aktier, kryptor eller fastigheter, etc. Människor kommer att uppfylla sitt verkliga syfte i livet, vilket tyvärr har glömts bort av majoriteten.

Alla folk kommer att dra nytta av GESARA. Jorden är en av de mest förekommande planeterna. Det finns mer än tillräckligt med gulduppbackade pengar på jorden för att alla ska vara miljonärer utan skulder av något slag.

Denna enorma förändring medför en stor förändring av mänsklighetens välbefinnande. Det ger synbart omisskännliga känslor av lycka. Människor kommer att känna sig friskare; de som inte är vakna vet inte varför.

Summan av kardemumman är att GESARA är mer än en finansiell händelse, det betyder en ny era som snart börjar. När det väl blir verklighet kommer det att vara det allra sista slutet på Deep State Cabal och alla dess dockor.

Kosmos är omniversum med dess centrala sol, som är skapelsens källa och ursprung. Mänskligheten och dess hållbara utveckling kretsar kring jorden. Det visar hur vacker vår jord är. Och vilka lösningar det finns för att göra vår värld till en bättre plats. Med alla växter, djur och människor som lever på den.

 

NÄR ALLT STOPPAS

Älsklingar!

Sedan en tid tillbaka har det talats om systembyte. Även om många inte är medvetna om det, sker förra årets övergång i snabb takt. Fler och fler impulser av gammaljus anländer till jorden varje dag, och denna nya högre frekvensenergi underlättar förändringen av allt på denna planet.

Ursprunget till allt som är känt i universum har sin utgångspunkt i Ljuset. Kosmos omniversum med sin centrala sol som källan och ursprunget till skapelsen. Den är uppdelad i multiverser, som var och en har sin egen centrala sol. Varje multiversum är vidare uppdelat i universum, som vart och ett har sin egen centrala sol.

Universum är uppdelade i galaxer, som var och en också har sin egen centrala sol, som vetenskapen kallar ett ”svart hål”. Och inom varje galax finns solsystem, som vår sol, som i sin tur har planeter och månar.

Så ljuset som vår sol tar emot varje dag är inte bara dess eget ljus, utan är en spegel av alla andra solar som är högre än vår sol.

Sedan 2012 har vår sol börjat ta emot en större ström av gammaljus från andra solsystem. Faktum är att det är den centrala galaktiska solen som styr doseringen av denna ljusström. Dess uppgift är att koordinera frekvensen för varje stjärna och planet i Vintergatan.

Som skrivits i tidigare texter gick vårt solsystem 2012 in i en oktav högre upp i den galaktiska spiralen. Denna ompositionering resulterar i en högre ljushetsfaktor. Och det är därför som jorden nu tar emot mer gammaljus.

Det är detta Ljus som kommer att förstärka jordens planetära övergång. När ljusets frekvens ökar måste allt på jorden anpassas. Mineralenergier kommer att ha en högre frekvens. Växter och djur kommer att genomgå samma förändring. Och människan kan inte låta bli att gå med på det.

Frekvens är ett naturligt tillstånd som organiserar den harmoniska funktionen av allt på planeten. Så när vi säger att det kommer att bli en återställning av de gamla systemen, säger vi att inget av det som fanns där tidigare kommer att finnas där igen på kort tid.

Även om jordens övergång har tagit cirka 3 århundraden, är vi nu i de sista ögonblicken av den, och därför måste alla system ändra sin frekvens.

När vi renoverar ett hus kommer alltid den vackraste delen i slutet. Målningen och färgläggningen har redan börjat. Arrangemanget av delarna och möblerna ger redan form, och så småningom uppstår ordning. Först efter all denna process kan de boende njuta av sitt nya hem.

Vår planet är vårt hem. Det är hemmet för denna stora familj av själar som har inkarnerat på jorden. De som har gått med på att delta i reformationen kommer att bo i det nya planetariska hemmet. De som inte håller med om förändringarna får leta efter en annan bostad som behåller de tidigare egenskaperna. De är inte förberedda på förändringarna.

Skaparen respekterar varje människas vilja villkorslöst, utan åtskillnad.

Men låt oss nu prata om den nödvändiga återställningen.

2010 ändrades jordens tidslinje. Baserat på viljan och syftet hos en betydande del av jordens mänsklighet, beslutade Galaktiska rådet, på begäran av Gaias medvetande, för en mjukare och lugnare övergång.

Jag har skrivit här tidigare att Armageddons tidslinje har lagts åt sidan. Det finns ingen anledning att frukta stora katastrofer, inte ens förstörelsen av planeten Jorden.

Denna nya tidslinje kommer att bestämma planetövergången i dess slutfas. Vi befinner oss i de sista åren av den förutspådda 3-hundraåriga övergången. Det är dags att förbereda sig för förändringar i nuvarande system.

Även om de flesta av dem kan ändras gradvis, dvs utan att avbryta deras funktion, är detta i vissa områden inte möjligt. Därför kan kortvariga avbrott förekomma. Efter övergången återkommer dessa system i sina nya konfigurationer.

Även om de bara är en del av de nuvarande systemen är det mycket troligt att de kommer att vara de viktigaste, till exempel kommunikation. Vi vet att de tillhör armen av mänsklighetens kontrollanter. Denna tentakel har alltid manipulerat allt och alla. Och det kommer att bli den kallblodiga bläckfiskens sista motståndsbastion.

Det kommer att finnas motstånd från bläckfiskens sida, men det kommer att vara förgäves. Ingenting och ingen kan stoppa eller stoppa den planetariska övergången.

Det finns ingen anledning att oroa sig om allt stannar. Denna möjlighet är mycket verklig med tanke på kontrollernas motstånd att ge efter för förändringar. Då måste ett nytt kommunikationssystem införas. Men innan dess måste det gamla systemet sluta fungera. Detta är den aviserade återställningen.

När allt stannar, lita på att ingen kommer att vara hjälplös. Det blir bara några dagar, tillräckligt för bytet. Det kan inte finnas någon kommunikation. Inte ens finansiella transaktioner, för ingenting fungerar i det gamla systemet längre. Ingen TV, ingen radio, ingen mobiltelefon, inget internet. Men bastjänster kan inte förlamas. Om det blir ett avbrott, håll dig lugn, det kommer tillbaka av sig själv.

Och om allt stannar, vet att det i verkligheten sker förändringar. Och då kommer allt att börja fungera bättre igen. Vi kommer att ha fri och ren energi. Gratis internet. Ny medicin mot alla åkommor. Nytt finansiellt system. Nya kommunikationer.

Nya utbildningssystem kommer att införas omedelbart. Nya regeringssystem. Listan är oändlig.

Älskade! Vi är i förrummet till livets stora amfiteater. Den stora föreställningen, efterlängtad, börjar äntligen. Det kan ta lite jordisk tid, men allt är redo att visas.

Denna nuvarande inkarnation är den viktigaste av alla våra passager på jorden. Vi har kommit för att vara en del av denna fantastiska show. Vi har förberett oss för detta evenemang under lång tid.

Nu vill vi inte tappa vår plats i galleriet. Efter bytet av systemet kommer ingenting att bli som tidigare. Då ska vi verkligen ha det stora evenemanget.

Festivalen av ljus och färger kommer att markera början på en ny era. Efter denna händelse kommer vi att uppleva en fantastisk förändring i vårt medvetande. Det expanderar så att vi inte längre känner igen oss själva, eftersom det som fanns förut kommer att verka som bara en handling. Vi kommer att skratta åt vår rädsla och de svårigheter som har plågat oss fram till nu.

Vi kommer äntligen att ha kontakt med våra bröder och systrar, våra galaktiska familjer. Först då kommer vi att inse att vårt medvetande äntligen har gått in i den femte dimensionen.

Vi kommer att lära känna vår sanna historia. Även jordens och stjärnornas historia. Det kommer inte att finnas fler slöjor för att täcka medvetandet, det kommer inte bara att vara begränsat till jorden, utan det kommer också naturligt att navigera utanför solsystemet.

Dessa tider kommer! Och när allt tar slut, vet att det inte kommer att vara slutet, utan början på en New Age!

Jag är Vital Frosi och mitt uppdrag är upplysning!

Namaste!

Du är inbjuden att bli medlem i FWC, klicka på denna  LÄNK

Håll dig informerad och  prenumerera gratis , utan dolt kommersiellt intresse, det är på vår bekostnad att du kommer att hållas informerad.

Hur man växlar till en högre dimensionKategorier:Media, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: