Ingen Deep State Criminal kommer att fly

2022-06-04
Peter B. Meyer
https://finalwakeupcall.info/en/2022/06/04/no-deep-state-criminal-will-escape/

Den sista lektionen om den antika tredje dimensionen

Utomjordingar ligger tusentals år före oss inom kunskap och teknik

Massuppvaknande kommer att medföra vändningen

Grunden för den nya 5D-världen bygger på tacksamhet, glädje och stöd för andra.

För många av er känns det som att ingenting förändras, de korrupta själarna är fortfarande ansvariga och kontrollerar händelser över hela världen, för allt syns inte, vad som händer. Lyckligtvis reser sig nya grupper av människor varje dag mot världsordningen och den falska Covid-pandemin som dikterar hur vi ska leva våra liv.

Mycket har uppnåtts, men medvetet lite publicerat. Här är en kort sammanfattning av de stora framsteg som gjorts på olika fronter.

Många läsare vill inte tro det, att mänskligheten medvetet har hållits stum. Medan andra utomjordiska civilisationer ligger åtminstone många tusen år före vår kunskap och teknologi som finns tillgänglig på planeten jorden. Så om något låter osannolikt, betrakta det som ett faktum.

Planeten Jorden är helt avstängd av våra främmande bröder och systrar, med deras enorma armada av, mestadels, osynliga rymdskepp. Ingen varelse kan undkomma jordens atmosfär utan tillstånd. De som ville fly till Mars, som Jeff Bezos från Amazon, skickades tillbaka. Alla baser på månen och Mars är i händerna på den galaktiska federationen och görs otillgängliga för Deep State Cabal Elites.

Vår planet håller på att förvandlas till 5D. Kabballedarna försöker fly i all hast, eftersom de vet att deras tid är ute och det finns inget mer de kan rädda. Det är bara marionetterna på lägre nivåer som fortfarande försöker ta ledningen, vilket inte längre är möjligt. Planen var att utplåna 90 % av befolkningen och internera resten i särskilda arbetsläger.

Deras agenda för 2030 har misslyckats, alliansen fortsätter att rensa upp hemliga celler.

Quantum Financial System, gratis energi, nytt internet etc har varit redo för implementering i månader.

Fortsätt att lita på PLANEN och gör din del genom att skicka ljus och kärlek till varandra för att underlätta övergången till den nya 5-D-världen.

Ingen brottsling mot mänskligheten kommer att undkomma. Varje inblandad medbrottsling från topp till botten i den falska covid-pandemin kommer att arresteras och dömas till döden. Inklusive de som administrerade de giftiga sprutorna.

Massuppvaknandet kommer att medföra vändningen. Alla de som är otillräckligt vakna kommer systematiskt att avlägsnas från planeten Jorden, de kommer att behöva upprepa den 3:e dimensionen igen på en annan planet, tills de har lärt sig sina läxor. Jorden har varit en pedagogisk planet för högre världar. De som planerar att stiga upp till 5D rekommenderas att läsa om den här artikeln några gånger innan planeten jorden flyttar permanent till 5D och högre.

Jordens frekvens höjs långsamt till cirka 40 Hz, för att förbereda de vakna bland oss ​​för 5D-världen. Utomjordingar som finns på vår planet som brottslingarna Dracos och Grays kan inte leva vid en frekvens högre än 8 Hz och elimineras därmed automatiskt.

Kabbalen är besegrad, det som fortfarande äger rum är bakvaktsaktioner av marionetter som ännu inte vet att deras ledarskap definitivt har eliminerats, så även de har förlorat. Ingenting står längre i vägen för reningen och omvandlingen av vår planet.

Hastigheten för att slutföra denna sista fas beror på tidpunkten och omfattningen av vårt massuppvaknande, vändpunkten ligger faktiskt i våra händer.

Om man inte kämpar för sin egen befrielse har frihet inget värde för mänskligheten. Stora omvälvningar kommer att äga rum på planeten Jorden. Många nya tekniker kommer att introduceras och nya yrken skapas.

Vårt Medvetande och Enhet är direkta hinder för Deep State-planerna. Miljontals marionetter och brottslingar har redan avrättats utan något krångel. De mest kända figurerna som fortfarande går omkring är kloner, för att hålla fårpopulationen lugn.

När de inser att de frivilligt har låtit sig förgiftas av Covid-injektioner träder Marshall Law i kraft för att hålla kaoset till ett minimum. En spännande och unik tid är på väg att börja.

Vår utrikeskorrespondent Vital Frosi berättar mer.

Den sista lektionen av den antika tredje dimensionen

Älskade!

De som har gått igenom själars skola i den tredje dimensionen är på väg att stiga upp till högre dimensioner. Klockan tickar, när den nya jorden dyker upp vid horisonten. En lång cykel av prövningar och botgörelser håller på att slutföras. Den store Mästaren Sananda, som inkarnerade för två tusen år sedan som Jesus från Nasaret, har lämnat oss ett arv och en försäkran:

”Det kommer att finnas en ny jord

Denna Nya Jord kommer att vara en del av de högre världarna, det kommer inte att finnas mer smärta eller lidande. I slutet av den Gamla Cykeln kommer det att finnas två destinationer för mänskligheten: – De ödmjuka och de rena i hjärtat kommer att ärva den Nya Jorden.

De som ännu inte har nått den erforderliga frekvensen kommer att behöva lämna, eftersom deras medvetande ännu inte har fattat alla läror som gjorts tillgängliga. Detta är begreppet metafor om separeringen av vetet från agnarna.

Under de senaste veckorna har vi sett mycket aktivitet angående denna ände av tider. Av det ska jag idag försöka förmedla till er som är med mig det som har slagit mig mest. Jag har gett den en titel för att utveckla texten, men jag kunde ha använt vilken annan definition som helst. Jag kommer att tolka det som

DEN SISTA LEKTIONEN i den gamla 3D-världen

Jag vet inte hur läget är idag i de skolor där du eller dina barn studerar. Men på den tiden när jag var student, var även de som redan hade lärt sig sina läxor tvungna att göra en serie prov i slutet av läsåret för att bevisa att de var kvalificerade att klättra ett högre steg på inlärningsstegen. Kort sagt, att testa elevens förmågor och se om han eller hon kan gå vidare till nästa nivå.

Ingenting kunde vara mer annorlunda i en själsskola, som jorden har varit fram till nu. Cykeln av begränsad medvetenhet i den tredje dimensionen håller på att avslutas, och ingenting kommer att vara begränsat som tidigare, för i 5D och uppåt kommer medvetandet att expanderas enormt. Så mycket att ett 3D-sinne inte ens kan föreställa sig kapaciteten hos 5D-medvetande.

Det kommer att finnas ett visst ögonblick eller till och med flera händelser som till slut kommer att lyfta slöjorna, och sedan kommer ett nytt landskap av medvetande att växa fram. Detta kommer att vara ögonblicket då vår anemiska (blod)version kommer att integreras med sin högre version. Denna integration kommer att förena inlärningen av 3D-fraktalen med en högre dimensionell fraktal. Föreningen av dessa vetenskaper kommer att smälta samman så att de blir en, men med en frekvens som är kompatibel med dimensionerna 5D till 9D.

Den del av mänskligheten som går in i denna frekvens av 5D måste klara det ultimata testet. Den måste lämna bakom de 3D-vibrationer som fortfarande finns i varje medvetande. Det är inte bara en detalj, utan en summa av ”paket” som är en del av själens bagage.

Jag har skrivit i tidigare texter att dessa paket är känslor, föreställningar och vanor från den gamla 3D-jorden. Rädsla, ilska och skuld är utan tvekan det tyngsta. Denna tillgång måste läkas. Dessa energier är hinder för passage genom 5D-porten. Men det finns andra som fortfarande kan ge resonans i varje inkarnation. Och det är där vi kommer att testas, som titeln på denna text säger.

Låt oss fördjupa undervisningen och sedan omsätta den i praktiken. Alla vi som är i denna jordiska skola har det ovillkorliga stödet från de Uppstigna Mästarna och även från Bröderna i de Högre Sfärerna i de högre dimensionerna.

Bryr sig dessa hjälpare om de olika stadierna av varje inkarnerad själ? Skiljer de på en högre och en lägre varelse? Ställer de människor mot varandra, på grund av de skillnader och oenigheter som kan finnas, som vi kan se mellan människor idag? Är ”vi mot dem” som är så utbredd idag, de altruistiska medhjälparna som utövar det mot de inkarnerade?

Därför, om våra hjälpare inte bryr sig om våra olikheter och inte slutar hänga runt, även de som är kända för att redan ha misslyckats i denna uppstigning, bör vi tänka på att alla de som nu kommer att uppstiga, också kommer att bli Uppstigna Mästare? När de klättrar detta steg kommer de också att kunna hjälpa själar som lär sig i andra världar av förfall och prövningar, inklusive den del av mänskligheten som kommer att föras till dessa världar.

Detta gör det lättare att förstå och härleda att om du inte accepterar andras begränsningar nu, hur kan du vara en Uppstigen Mästare i morgon? Naturligtvis förbereder sig medvetandet fortfarande för detta, men du bör omsätta det i praktiken så snart som möjligt, för denna vibration som finns kvar i medvetandet kan till och med förhindra din egen uppstigning.

Det finns ingen anledning att göra intrång i vad andra gör som vi anser vara fel. Det skulle till exempel vara medförfattarskap i ett brott. Men vi kan se på det med medlidande, för stegpinnen är fortfarande längst ner, och vi har för länge sedan passerat den. När vi ser andra göra misstag måste vi inse att de ännu inte har tagit de lärdomarna. Men den dag kommer då de också kommer att stå vid förståelsens dörr, även om det tar tusentals eller miljoner år.

Förståelse, acceptans, medkänsla för den andres försening, och framför allt att inte döma, inte förolämpa och inte blotta sina egna begränsningar, är alltid ett sätt. Det har redan sagts att alla skapar sin egen verklighet, för att de behöver den.

Vi kan inte förvänta oss att alla ska vara i samma medvetande, dvs ha samma förståelse som vi. Kommer du ihåg när de Uppstigna Mästarna frågade oss detta?

Respekt, medkänsla och villkorslös kärlek är hävstången som katapulterar själar som är redo för 5D.

Medkänsla är vad jag har beskrivit här. Respekt, å andra sidan, innebär att inte störa de lärdomar som den andra personen fortfarande måste lära sig. Led honom bara när han själv ber om hjälp. Det är här solidaritet och välgörenhet kommer in. Att förstå att de fortfarande måste dra lärdomar som man har missat är att visa genuin respekt.

Också att förstå att ingen går igenom det de inte borde gå igenom. Därför, när en familjemedlem eller till och med en person i vår närhet går igenom en svår prövning, bör vi inte bli arga. Tvärtom, förstå att detta är en möjlighet att omsätta det vi har lärt oss hittills i praktiken. Kom ihåg att vi är på slutprovet. Att se dramat utan att vara med är också ett bra alternativ.

Respekten är inte bara begränsad till människor, utan till allt som finns på jorden. Djur, växter och alla andra resurser på jorden är energier från samma Källa som vi kommer ifrån. Harmoni mellan alla riken och mellan allt som finns är också förståelsen av att vi alla är ett. Om jag bryter mot något så kränker jag mig själv. Om jag förorenar naturen, förorenar jag min egen själ. Därför är vi medskapare av vår verklighet.

Förstå skillnader, situationer, svårigheter, utmaningar, vår och andras smärta; att veta att för att ha privilegier är det nödvändigt att ta något från en annan; när man har mycket, har andra mindre eller ingenting; önskan om privilegier, makt över nödvändigheten, att tillfredsställa egot till varje pris, förstöra eller skada andras egendom, allmän egendom eller någon annan användbar tillgång för någon, är en tillrättavisning till 5D.

Onödig bindning är ett tecken på att det fortfarande finns mycket rädsla inom oss och tiden kräver att den släpps, för vi närmar oss den stora planetära förändringen. Vi är i slutfasen av den gamla 3D-världen.

En sista ansträngning krävs, men denna ansträngning är inte bortom ens förmåga och gränser. Har du kommit så långt kan du göra det!

Lita på mig.

Jag är Vital Frosi och mitt uppdrag är upplysning!

Namaste!

Du är inbjuden att bli medlem i FWC, klicka på denna  LÄNK

Håll dig informerad och  prenumerera gratis , utan dolt kommersiellt intresse, det är på vår bekostnad att du kommer att hållas informerad.

Newtonium kontra Quantum ParadigmaKategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:,

2 svar

  1. Hej detta som handlar om 3D till 5 D
    Är det jordens undergång det handlar om då? Mvh Marie

    Gilla

%d bloggare gillar detta: