Vi tar oss en titt på den sjuka och knäppa åsikten hos Yuval Noah Harari – psykopaten hos WEF

Yuval Noah Harari

 

http://www.renegadetribune.com/inside-the-sick-and-twisted-mind-of-yuval-noah-harari-a-closer-look/

Yuval Noah Harari är en enhet som inte behöver någon presentation just nu eftersom vi här på Renegade Tribune i stort sett har avslöjat honom genom ett antal inlägg . Men efter att ha sett videon nedan tyckte jag att det var en bra idé att ta en ännu närmare titt inuti denna galna homosexuella judes sinne för att få hela bilden av hans ”filosofi” (i brist på en bättre term); Jag skulle hellre säga att hans vansinniga judiska tänkesätt, det skulle vara mycket mer korrekt.

34:05 minuters video nedan producerades av MrE vars kanal nu går under namnet ApocalypseWatchman av MrE på BitChute. Personligen är jag inte särskilt imponerad av den här killen, eftersom han är sugen på alla icke-mindre galna kristna eskatologiska saker upp till halsen, så du har blivit varnad. Jag har tittat på MrE:s videor sedan han började med transvestigation-grejen på YouTube för några år sedan (jag tvivlar allvarligt på att hans videor om det ämnet fortfarande finns där). Oavsett vilket, så säger han sig ha läst Yuvals första bok som han grovt dissekerar i just den här videon.

Eftersom jag inte tror att någon här kommer ha mage att läsa någon av Yuvals böcker så tycker jag att det är bättre att bara få en snabb överblick, även om det är via MrE själv. En sak är säker; efter att ha sett videon kan vi säkert dra slutsatsen att Yuval är Magnus Hirschfeld i denna nya globala Weimar-eran. För mig råder det ingen tvekan om det. Han är bara ytterligare en galen homosexuell jude som hatar kvinnor (han vill faktiskt göra sig av med dem) och vill ha en teknoapokalyptisk värld som helt domineras av homosexuella som honom, så att deras livsstil kan bli det ”nya normala”. Samma mall, samma typer av judiska karaktärer, samma mål.

Yuval Noah Harari (med homosexuell älskare längst till höger) marknadsför sin bok ”Homo Deus” (utgiven 2015 av Harvill Secker) i maktens höga sfärer. 
Djävulen i mitten som håller i boken behöver ingen introduktion.

Ämnen i videon inkluderar: Människor är hackbara djur, boken ”Sapiens, en kort historia om mänskligheten” , berättelser finns på plats för att kontrollera samhället, historiens tidslinje (enligt Yuval), de sex olika arterna av ”homos” ( Homo Deus), i framtiden kommer det att finnas mer än en art av homo-mänskliga, ”Sapiens”-bok i serieformat, ”Människan: ett djur utan betydelse”, kollektiva myter som ”fiktioner”, som lurar massorna med lögner, Transhumanistiska Babylon , ”bedrägeri är nyckeln till överlevnad”, att överskrida homo sapiens för att bli bara ”homo”, frihet är något som människor har uppfunnit och är helt fiktivt, The Prison Walls, The Imagined Order, Covid-kulturen, slutet av Homo Sapiens, att bli befriad från könsbarriärer, kastrering som biologisk ingenjörskonst, euniker, tillverkning av kroppsdelar, biodiktaturer, medicinsk polis, bioniskt liv, sex med nya arter av homocyborger, män och kvinnor blir ”irrelevanta”, hjärnbackup, androgyner, Singulariteten, Gilgamesh-projektet…

A New Species of Homo (3 maj 2022) av MrE | BitChute
https://www.bitchute.com/video/3u5KW9RkULW0/

WEF:s Yuval Noah Harari: Vad ska man göra med alla dessa värdelösa människor?

Denna ”globalistiska” juden talar om hur man använder videospel och droger för att lugna värdelösa människor (dvs. goyimer). Han pratar också om hur de superrika (dvs. judarna) kommer att leva för evigt som teknovampyrer.

Yuval Noah Harari, Klaus Schwabs judiska rådgivare, talar om att hacka människor

Yuval talar om slutmålet för The Great Reset och den fjärde industriella revolutionen, som innebär att människor förlorar all fri vilja och autonomi. De vill att vi ska bli som borgen, där motstånd bokstavligen är meningslöst.

http://www.renegadetribune.com/yuval-noah-harari-klaus-schwabs-jewish-advisor-talks-about-hacking-humans/

”Vad gör vi åt data?” Kroppar, hjärnor och sinnen: 2000-talets produkter

http://www.renegadetribune.com/data-bodies-brains-minds-products-21st-century/

Av  Catherine J. Frompovich

Har du någonsin undrat varför det finns så många datainsamlingsappar och alla möjliga insamlingssajter som spårar konsumenters onlinenärvaro, köpvanor och köpmönster, sociala interaktioner och resor, etc.?

Det mest troliga svaret,  tror jag,  finns i det föredrag som historikern och professor Yuval Noah Harari höll till 2018 års World Economic Forum i Davos, Schweiz. Harari hävdar  ”organismer är algoritmer” ! Vad handlar det om? Tja, varje livsform är en biologisk/biokemisk ”algoritm”, som kan studeras och översättas till elektroniska signaler som en dator kan lagra, analysera och så småningom kommer att kunna skapa algoritmer som kommer att ” tillåta oss att känna oss själva bättre än vi vet om oss själva”!  Tycker du att det är skrämmande? Om så är fallet, hävdar Harari att du inte kommer att kunna gömma dig från någon online- eller teknisk datainsamlingswebbplats som så småningom kommer att programmeras för att kontrollera mänskliga önskningar, känslor, tankar och resulterande handlingar!

Professor Harari hävdar att teknik har en kapacitet  ”att hacka människor”  eftersom datorer hackas nu! Han hävdar att högeffektsdatorer och biometriska data behövs för att hacka sig in i mänskliga biologiska system, och det arbetar man med nu av sofistikerade övervakningsmaskiner, regeringar och företag. Observera all biometri som introduceras överallt !

Vad kommer att tillåta människor att utvecklas mer än under alla de 4 miljarder år  som livsformer  har funnits på planeten jorden?

Harari hävdar att framsteg inom datavetenskap och artificiell intelligens kommer att göra  ”hoppet” från organiskt liv till ”oorganiskt liv”,  som kommer att formas av artificiell intelligens! Biokemiska algoritmer kommer att vara nyckeln till att etablera ”oorganiskt liv.”

Harari talar om  ”Digital Diktatur”  kontra  ”Demokrati.” 

Fråga:  Kommer vetenskapen för långt före sig själv när det gäller att vilja förändra 4 miljarder år av evolutionära processer?  Harari tycker inte att vetenskapen ska lita på livets framtid. Jag är benägen att hålla med! Han medger dock att FN bygger ett globalt övervakningssystem. Varför byggde USA det otroligt stora datalagringssystemet för datainsamling,  NSA Utah Data Center?

Regleringen av äganderätten till data som samlas in på alla och alla som ”köper sig in i sociala nätverk”, datorappar eller andra spårare som energibolag AMI Smart Meters, eller en tv-apparat som kan sända tillbaka till tredje part vad den  ”ser och hör ”  i ett vardagsrum kommer bokstavligen att bli tveeggade svärd med mer negativa konsekvenser än man möjligen kan ana: inga personliga friheter; ingen rätt till självbestämmande— är tvångsvaccinationer försöket att köra för det?; datorer eller datorchips placerade i mänskliga hjärnor; transhumanism; plus enheter för insamling av personlig data från bärbara teknologier kommer förmodligen att bli obligatoriska, eller så! Människor vet verkligen inte vad de har köpt in sig på,  jag erbjuder, genom att omfamna alla ”smarta” teknologier. Vill du verkligen bli en del av en robot, eller har en robot blivit en del av dig?

Professor Harari säger att biometrisk data är nyckeln till den ultimata data som behövs för att implementera artificiell intelligens. Sociala medier och biometri erbjuder den mest vetenskapligt eftertraktade input,  enligt min mening, för det ultimata vetenskapliga ”skapandet” av algoritmer för att förändra människor, livet och världen som vi känner den till en digital diktatur.

Det finns en ny term för dig:  Digital diktatur!

Omkring 18 minuter på den 29 minuter långa videon nedan deltar professor Harari i en öppen diskussion med moderatorn där de diskuterar ”möjliga svar”. Jag skulle vilja påminna läsarna om att det finns ett mycket utmanande kinesiskt ordspråk som säger:  ”Må du leva i intressanta tider.”

Är vi där än?

https://youtu.be/hL9uk4hKyg4?t=384Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: