Himmelens hjältar kom från Plejaderna

Lea Kapiteli
23 april 2022
https://www.ouralienancestry.net/post/the-sky-heroes-from-the-pleiades

Av Steven & Evan Strong

22/04/22

Mainstream historia är orubblig att före Cook, för åtminstone sextio tusen år sedan i tiden fanns några strandsatta afrikaner, som kom ingen annanstans ifrån till denna kontinent. Problemet är det omvända faktiskt, den verkliga dolda sanningen, alla kom hit, och om de ansågs värda att komma in fick de rätten att provisoriskt vandra på australiensisk mark. De var gäster och sökte av mystiska sanningar, absolut inte inkräktare eller erövrare. Av alla som kom till Australien finns det två som står över alla andra, de forntida egyptierna och ännu mer forntida plejader.

I vår tidigare rapport presenterade vi en del av arkeologin i Australien som har ett egyptiskt avtryck, men tog aldrig upp den viktigaste frågan, vilket verkligen inte är om de kom, utan varför. Vad inspirerade de forntida egyptierna att ge sig ut på en så lång och farlig resa över tusentals kilometer hav? Att bestämma varför innebär den enkla uppgiften att acceptera och förstå två kardinaldeltagare i Original Dreaming och Australiens antika historia: de sju systrarna från Plejaderna och Sky Heroes. Båda termerna finns över hela det gamla Australien (Sahul), och det är extremt viktigt att ta hänsyn till att berättelsen om de sju systrarna som drömmer är den enda som finns i varje stamgods över hela kontinenten. Allt annat innehåll är normalt specifikt för varje plats, men när det kommer till skådespelarna utanför världen varierar aldrig titeln som ges, de kallas inte gudar, andar eller ens utomjordingar, utan Sky Heroes.

Med det nationella perspektivet och semantiken etablerade är det dags att återvända till den arkeologi som finns i Gosford-regionen. Som det var när vi tittade på arkeologin med egyptiska insignier, tittade vi först på forskning från akademiker och arkeologer från mycket tidigare tider, och även om de flesta inte skulle förvänta sig arkeologiska artiklar på 1930-talet som lyfter fram utomjordiska teman och gravyrer, är det mycket tydligt Frederick Slaters (president i Australian Archaeological Research and Education Society) tolkning av antika gravyrer på en Gosford-klippplattform handlade uteslutande om utomjordingar som landade vid det närliggande Mount Yango och vad som hände sedan.

Den första interstellära kontakten

Uppsatsen om Burragurra-webbplatsen skrevs tillsammans av Slater och hans kollega RH Goddard, som är en högt ansedd akademiker vid Sydneys universitet och även sonson till Eliza Dunlop. Hon sammanställde den enda ordboken/kompendiet över symbolerna och markeringarna för det ursprungliga första språket. Innehållet var så sensationellt och karriärshotande. Goddard bestämde sig för att föra det vidare till Slater, och det är därför som Goddards avsnitt av tidningen undersöker geologin och bakgrunden. Han för vidare varje omnämnande av vad gravyrerna betyder, att göra det är liktydigt med ett livslångt straff för akademiskt självmord.

Slater var mycket mer framstående när han noterade att Sky Hero Biaime och hans familj kom från rymden och landade på Mt Yango. Efter att ha landat på jorden, ”säger traditionen att Bhaiame, efter att ha skapat människan i Marula, vilade efter sin uppgift.”(1) Vad som är avgörande under hans ankomst var huvuduppgiften, ”Bhaiame, som betyder ”avskuren för att bygga.” skar tydligen av hans ena ben för att göra mannen.”(2) Detta är en mycket tydlig otvetydig hänvisning till genetik.

Hans fru Mulla Mulla föddes inte från jorden och ”lyftes ner från en hög plats, så istället för att skapas på jorden kom hon från himlen ovan, där Bhaiame bor.”(3) Mulla Mulla kan ha accepterat detta byte av ort, men en av hans söner var långt ifrån imponerad av pappas val. En av Biaimes söner spårade en annan som hette den ”namnlösa”(4) och såg honom en gång gå framåt och ropade till honom: ”Turrawula ngui dhurudt” (”Kom tillbaka, min vän”). Men den namnlösa som hade lämnat fotspåren pekade på den nedgående solen och sa: ”Yugar ngutta” ( ”Inte jag, jag går den vägen”).(5)

”Ngutta Ngintabe yur” (”Jag följer med dig”), ropade Boobardy. Men den okända gestalten fortsatte tills han kom till ett enormt träd och så högt att lövverket blandades med molnen. När han plockade upp en lämplig sten skar han skåror i trädstammen och klättrade upp och ropade till Boobardy, ”Turrawulla, Turrawalla, guiya ngaia kaoi” (”Gå tillbaka, gå tillbaka, jag går vidare”). Boobardy vände sig om för att gå tillbaka och när han tittade bakåt såg han att trädet hade försvunnit i ett rökmoln. Detta vackra träd är nu södra korset och stjärnorna skårorna där de dödas andar klättrar till Bhaiame.”(6)

”Detta är kortfattat aboriginernas berättelse om skapelsen och hur människan fördes till världen.”(7)

Den här webbplatsen är början på ett nytt kapitel i människans och denna planets historia, men den står ensam och förlitar sig mycket på Slaters integritet. Det måste finnas mer stödjande bevis innan man accepterar en sådan transformationsförändring i omständigheter och genetik. Och det finns, gott om det, först upp är Burrugurra-platsen bara kapitel ett, och vi tror att kapitel två kan hittas på Bulgandry-platsen. Evan och jag har hört Darkinooong Elders Aunty Beve och Gavi Duncan förklara i detalj vad hela samlingen av graverade människoliknande figurer, ett åtta meter långt kärl, sortiment av djur och symboler representerar. De berättade båda att detta var Biaime på väg genom Vintergatan på väg till jorden, tillsammans med händelser som ägde rum efter att han anlände till jorden.

Deras återgivningar av den här drömberättelsen var nästan ord för ord upprepning, men Gavi lade till en extra fascinerande avstickare när han påpekade för oss varför wallabies/kängurur var den dominerande djursymbolen. Han är övertygad om att dessa djur fördes till denna planet av varelserna/himmelshjältarna ingraverade bredvid dem. Mycket enkelt säger han att dessa ikoniska australiensiska pungdjur är introducerade och exotiska. Huruvida detta är sant är en spännande föreställning, men för nu är Aliens närvaro och engagemang avmarkerad igen. Och bara för att se till att det inte finns några återstående tvivel anser vi att en annan sida som handlar med samma innehåll kräver ett kort erkännande och omnämnande.

Fyra i rad

Cirka tio kilometer norr om Bulgandry-gravyrerna finns en plats som tar lite tid och några branta sluttningar att nå, och väl där drogs jag hela tiden tillbaka till de fyra figurerna med ‘Wandjina-liknande’ hjälmar. De var ordnade längs en rak linje och eftersom ristningarna var av samma slitage, bredd och djup verkade det rimligt att anta att de var graverade tillsammans.

Att göra jämförelser med astronauter är uppenbart, men eftersom denna gamla gravyr är en pre-Cook-produkt, verkar det vara ett enormt ovälkommet steg in i tomrummet. Men när jag frågade Aunty Beve vad som stod på deras huvuden, var hennes svar omedelbart, ”hattar.”(8) Poängen är att fram till dess har jag aldrig hört att termen hattar gäller något som bars någonstans i Australien innan Cook, och inte heller någon Old Way Originalspråk känner igen alla former av hattar. Huvudbonad i ceremoni, absolut, ett bandage för ett sår kan registreras, men inte en hatt. När det kommer till hjälmen gäller samma vakuum, men när det kommer till det, oavsett om det är mössa eller hjälm, är de i stort sett likadana.

Med vem bestämde, hur var det???

Onekligen är grottan i Golden Boomerang unik många gånger om. Det som skiljer den åt börjar med det faktum att John Gallard (ex-Head Ranger Brisbane Waters NPWS) berättade att vi var den sjätte och sjunde personen som såg det här galleriet, och till denna dag har vi, trots många försök, ännu inte hittat det igen. Det som är evigt frustrerande är att detta tjugofem gånger fyra meter stora galleri inte ligger mer än fyra kilometer från Kariong-hieroglyferna.

Tre figurer, två kvinnor och en man, är helt representativa. Kvinnorna har bredare höfter, alla tre figurerna är helt proportionerliga, har fingrar och tår och ser inte ut som alla andra målade eller snidade figurer i Australien. Hanen och en hona står lite över två meter höga, och de andra kvinnorna verkar sväva och hennes fruktansvärda frisyr har återigen inget motstycke. Hanen sträcker sig mot, men har inte riktigt rört, den gyllene bumerangen. Min första reaktion vid första iakttagelsen var att jämföra den med fresken i Sixtinska kapellet, och återigen finns det ingenting i Australien som kommer i närheten av detta ämne eller stil.

Det som var utmanande och kanske till och med väckte frågor om bristande moral och medkänsla, var den minst framstående fjärde figuren placerad nära den stående kvinnans vänstra fot. Det såg lite ut som ett kasserat foster som låg i smutsen på väg att sparkas av på avstånd, vilket konstigt nog visade sig vara nära vad det egentligen betydde. Genom en kontakt Evan hade vid Newcastle University Library visade det sig att detta inte var ett foster utan den lokala originalsymbolen för Plejaderna. Även om det är mycket mindre än de tre människoliknande figurerna, ger det en större bild eftersom hela detta galleri, enligt en Arnhem Land Original-kontakt av John Gallard, är en drömmande berättelse om skapandet av människor. Kunde de två kvinnorna, med den ena svävande i rymden och den andra stående på marken, symbolisera två typer av gener?

Naturligtvis är detta vår tolkning av detta fyrsiffriga galleri, utanför att veta att det är skapelse Drömmande berättelse, vi fick inga ytterligare detaljer, så detta är en välgrundad gissning. Men med nästa stycke arkeologi finns det en drömmande berättelse förknippad med denna klippa och eftersom den högt respekterade Ramindjeri Elder och smart-fella Karno W. var en av väktarna av denna berättelse, kan den inte ifrågasättas. Denna sten grävdes ur marken från en nivå på över en meter som ligger drygt en kilometer från Kariong-glyferplatsen.

Denna markerade sten är inte produkten av någon pinne, sten, ben och öppen spisteknik. Linjerna skars till ett täckskikt av chert och harts som smältes och sedan fästes på den ljusare grundstenen. Stenen har djupa avtryck, två områden där fyllningar av en annan sten har lagts till och uppvisar en sofistikerad matematik som sprider sig över planeten. Linjerna, skärningspunkterna, längden och vinklarna är faktiskt avsiktliga och är en form av kommunikation. Dr. Derek Cunningham har mätt vinklarna inskurna i gamla klippstick runt om i världen. Han gjorde en omfattande analys av varje vinkel som skapades på denna sten och jämförde med tjugoen vinklar på en Calgary-klippa i Kanada där nitton också hittades på Ros Rock 1,

Chansen att denna upprepning av fyrtiofyra vinklar av fyrtiosex är slumpen är nästan omöjlig. Detta är inte bara ett bevis på att klippan har en berättelse, Karno vet vad klippan säger och vem som skapade denna uråldriga passage. Enligt Karno är den drömmande berättelsen som den här klippan innehåller av världsklass och otroligt gammal i tajming. Han berättade för oss att för länge sedan kom Goannas totemanda till den här planeten med avsikten att landa sitt rymdskepp och dela sin kunskap och gener med det australiensiska originalfolket, men de jordbundna totemen av Eagle och Crow slog sig samman och blockerade Goannas passage. Jag måste påpeka att många drömmande berättelser inkluderar representativa djurandar, Goanna-bärarnas visdom, kråkans intelligens och örnens kraft och syn.

Under en tid segrade Kråkan och Örnen i att förhindra Plejadeerna från att komma in tills Kråkan insåg att deras ankomst skulle vara fördelaktig och slogs med Goanna. Tillsammans var de segrande och vid landning gav örnen Goanna en gåva som erkände deras seger i striden genom att presentera sina vassa klor. Goannan tog klorna och skrev sina lagar och vägledning på Ros’ Rock 1. Karno berättade för mig när han avslutade denna berättelse att de ”vita killarna” tog samma berättelse och omformade den till berättelsen om Moses som fick de tio budorden brända till sten .

Jag minns att när farbror Gerry Bostock ringde mig, varje gång han pratade färdigt så återvände han till samma påminnelse, att hans mormor gång på gång berättade för honom att plejaderna var våra ”besvär och systrar”. De är nu och fanns för en tid sedan, från det att stenen märktes fram till idag.

Den empiriska delen av ekvationen

Hittills förlitar sig originalberättelserna, gravyrerna, målningarna och akademiskt papper, antingen direkt eller indirekt, på berättelser från människor som förmodas inte hade någon penna, alfabet, skolsal, bibliotek eller metall. I ögonen på dem som ifrågasätter sanningshalten eller integriteten hos dessa forntida folk, är detta i bästa fall alla indicier eller kanske bara en fantasi uppfunnen runt lägerelden. För att lugna de med en mer skeptisk anlag kommer de att behöva bevis i form av metall, ben, gener och kemisk analys innan de ens medger att det finns en ytterst liten möjlighet att utomjordingar var så intimt involverade i affärerna och utvecklingen av Original Homo sapiens sapiens.

Kvar i Gosford-området, i själva verket är nästa plats mindre än tre kilometer från Kariong-glyferna, ett komplex som skulle vara nästan omöjligt att bygga idag. Denna enorma stenkonstruktion är betänkligt balanserad på en mycket brant sluttning, så brant är lutningen att om du inte står inne i komplexet och kryper på alla fyra är det enda vettiga sättet att ta sig fram i omgivningarna. Det betyder automatiskt att de tre tunnlarna som leder in i en 50 meter smal öppning som gör sin väg mot en enorm öppen kammare byggdes på plats, och bara det är ett enormt projekt.

Vid öppningen finns tre staplade sandstensväggar, den lägsta av de tre, som är nerför sluttningen lite är 313 cm hög, de två högre väggarna är på samma nivå och båda mäter 294 cm. I kombination är de tre väggarna plana upptill, vilket gör en 180-graders platt plattform för en sandstensplatta att sitta på. Väggarna är gjorda av enorma, formade sandstensblock, några väger ton. Logistiken för att skära och transportera dessa block är svår att ens föreställa sig, men det som måste beaktas är att varje block passar perfekt, så täta är skarvarna att du bokstavligen inte kunde få plats med ett cigarettpapper mellan blocken. De tre väggarna har en massiv sandstensplatta ovanpå som lätt skulle väga över hundra ton.

Tyvärr finns det redan betydande skador med den övre väggen i ett tillstånd av halvkollaps och den enda tunneln är obefintlig över tjugo meter. Jag kunde inte gå längre, det blev bara för smalt och föga inbjudande. Det verkar som att den övre halvan av denna struktur faller nerför kullen. Vad som måste uppskattas är att detta är så farligt en byggarbetsplats kan bli, där det är en hälsorisk att stå upp. Det byggdes dock och är långt bortom kapaciteten hos forntida egyptier eller moderna australiensare. Det lämnar två alternativ, att antingen originalmänniskor från det forntida förflutna hade teknologin mer avancerad än något vi har nu, eller så byggdes detta av människor utanför världen som använde off-world-teknologi.

Svaret på att välja ett av dessa två alternativ kan hittas tre kilometer bort på cirka femtio meter och fem meter från de tre hieroglyfernas väggar i Kariong. Det första metallföremålet hittades av Aunty Minnie Mace när hon undersökte väggarna med Ray Johnson, inte mer än fem meter från hieroglyferna. Det var så hårt belagt med jord att hon inte hade en aning om att det var något mer än en stenklump hon kände sig tvungen att återhämta sig.

Att ignorera de många implikationerna av denna upptäckt men fokusera på kemisk avläsning avslöjar en ursprungsdeklaration som helt enkelt inte stämmer överens någonstans på denna planet. Det var inte 72 % aluminium eller 3 % koppar som gjorde de inblandade forskarna så häpnadsväckande, utan resterande 24 %. Det registrerades inte på utläsningen eller något jordbaserat periodiska system, de har pratat med mig personligen om denna anomali och gjort det klart att de inte har någon förklaring, men de har säkert misstankar. Att denna metall skulle vara mycket mjuk men var hårdare än stål gick inte förlorat för forskarna, men när det gäller att lokalisera orsaken var de överens om att det inte fanns något på denna planet att erbjuda.

I vad som bara bidrar till intrigen hittades några år senare ytterligare ett metallföremål cirka femtio meter från väggarna. Det är en annan metallbit som ser exakt likadan ut i färg, ådring och struktur. Vi är övertygade om att det är samma metall, och som en extra bonus har denna lilla metallbit en bit kristall fäst.

Tittar lite längre bort

Även om detta fynd av Aunty Minnies var kraftigt belagt med jord och innehåller en okänd metall, kan det i sig vara en bisarr engångsföreteelse, en slug växt eller en avvikelse i laboratoriet. Som vi ständigt har fått höra innan Cook fanns det ingen metall eller invandrare, så detta metallföremål borde inte vara här. Men tricket är att det inte är en soloföreställning, eftersom det finns tre andra metallföremål vi har sett, analyserat och fortfarande har två av dessa ringar. Alla av dem hittades i Australien, och återigen eftersom de mest avancerade vetenskapliga anordningarna försäkrar oss att en del är delvis gjorda av metaller som var okända vid den tiden eller bara inte kan komma från jorden, så något stämmer inte här, men där borta.

Att stanna kvar på samma södra trettiotre latitud vid Gosford men röra sig omkring tvåhundra kilometer inåt landet leder vidare till Hill End (NSW). Det är här vid ett guldfält som två metallringar återfanns från djupt under ytan. Den första ringen låg ursprungligen en och en halv meter nedanför och den andra ringen på en mycket djupare nivå på fyra meter. Det djupet indikerar att de två ringarna var här under en mycket lång tid, men den verkliga frågan handlar återigen om den grundliga kemiska analysen.

Den första ringen som hittades, som vi provisoriskt har döpt till Atlantis Ring 1, är en femelementslegering, med 99 % koppar och zink, med tre spårämnen av järn, nickel och bly. Denna legering är okänd i alla metallurgiska kretsar men nämns ofta i mytologiska världar: de kallar den Orichalcum. Platon, Plinius den äldre och Homeros hänvisade alla till en berömd atlantisk helig legering som heter Orichalcum som de uppgav var gjord av koppar, zink, bly, järn och nickel. Men som Wikipedia nyligen ansåg att det är en ”mytisk”(9) metall som finns i det ”mytiska”(10) Atlantiska imperiet. Oavsett Atlantis meriter finns det inte bara där utan också i Australien, två gånger om och på samma plats.

Denna ring hade inte bara en atlantisk kemisk signatur, den hade också en dubbelt godkänd visuell bekräftelse. Det finns två symboler på den här ringen, fem är cirklar som alla har något varierande diametrar med en horisontell och vertikal linje över och under varje cirkel, de andra fyra är upprepade mönster som vagt liknar klöver eller ett lockigt blad. Det visar sig att de inte är någondera, utan faktiskt berberlättnaden för sin Gud, Atlas, som var den förstfödde sonen Poseidon. Atlantis inre helgedom var en serie av fem ringar med minskande diameter som växlade mellan vatten och jord, tillgång till mitten av Atlantis fick man genom raka vägar och broar, som avbildas på ringen.

Den andra ringen som hittades på samma plats var placerad nära tre gånger djupare, vare sig den är nedgrävd avsiktligt eller resultatet av tiotusentals år av nedfall kan aldrig lösas, men likheterna i kemi och ikoner är obestridliga. Båda ringarna har en sammanlagd kopparzinkhalt på 99,5 %, i båda fallen blir de tre kvarvarande mindre än 0,5 %, men i den andra ringen finns också järn och nickel i nästan identiska mängder, men blyet saknas. I den första ringen är blyavläsningen 0,25 %, och i den andra ringen är det samma nummer, men ingen etikett. Återigen har denna frånvaro från periodiska systemet ingen titel, det finns en lucka och inget namn har angetts.

Till skillnad från analysen av det tidigare metallhänget med 24 % som saknar identitet, är analysen denna gång icke-invasiv och elektronisk och korrekt med två decimaler. Det som bara binder dessa ringar så tätt är att denna ring också har fem cirklar med linjer över och under, och samma fyra berbermotiv som representerar Atlas.

Den tredje metallstatyn av någon sorts icke-människa är inte i vår ägo, den tillhör en gentleman som vi träffade, och den har verkligen tittat på av oss, eftersom vi sedan ordnade en analys med fullt förväntan på att få utläsning av sex element, de fem som utgjorde Orichalcum och den sjätte som är signaturen för en lemurisk artefakt/heligt föremål. I kombination har vi nu nio uråldriga metallföremål som som bas har Orichalcum, vad som är tydligt är att tre atlantiska ringar har ett strikt mönster med fem element som alla registrerar liknande procent, medan de andra ringarna/föremålen från Lemurien har en varierande läsning på de fem vanliga elementen, med obligatorisk tillägg av tenn. Vissa av dessa ringar har även extra tillbehör/härdare (titan, krom) tillsatta när bly- eller zinkhalten är exceptionellt hög,

Det kan vara våra antaganden baserade på mytisk geografi är felaktiga, som fortfarande inte förklarar varför alla fem metallföremål finns i Australien. Vi tror att det sista ordet om ursprunget till alla dessa ringar tillhör en mycket gammal och avgjort spröd lemurisk ring som inte hittades i Australien, utan Kambodja, i Angkor Watts område. Den är enorm i diameter, ganska tung och har sex element som slutar på ‘ium’ och alla upptäcktes först från 1804 och framåt. Gallium (6,89 %) finns inte naturligt och är en biprodukt när exceptionellt hög värme appliceras på järn eller aluminium.

En sådan samling av sällsynta nyligen identifierade element som finns i en ring som är tusentals år gammal är en fråga för sig själv, men det som verkligen inte stämmer är summan av de siffror som tillhandahålls. Totalt registrerades mindre än 58 % av innehållet, det återkommande tomma utrymmet är ännu mer framträdande här och kan inte hämtas från denna planet.

Den sista ”Spiken” i skelettet

Utanför att befalla ett verkligt rymdskepp eller fånga en utomjording har allt annat hittats i Australien, och även om vi verkligen inte har sett eller fängslat en utomjording, har vi det näst bästa erbjudandet. Jo faktiskt inte ett, utan fyra erbjudanden.

Vi är medvetna om fyra dödskallar utspridda över två tusen kilometer som hittats i tre australiska stater som inte kvalificerar sig för medlemskap i vare sig hominid- eller sapiensläktet. Ingen har panna, förbi ögonbrynsryggen finns inget ovanför. Skallen lutar bakåt i mer än 180 grader och är kolvformad och som bredast på baksidan av skallen (17 cm). Ögonhålorna är nästan 50 % större än våra, och det finns ingen fördjupning mellan ögonen utan en ås istället. Ansiktet är mycket bredare, skallformen dramatiskt annorlunda, sedan för att toppa dessa oregelbundenheter har en av dessa skallar inga bevis på några suturer, något som alla hominider delar.

Men det är inte bara huvudet som ”sticker ut”, överarmsbenet är alldeles för långt för att vara en del av något mänskligt skelett. Vårt humerusben mäter från 28-32 cm, det för en gibbon är tre centimeter längre, men när det kommer till dessa varelser utan panna saknades armbågsleden vilket innebär att minst fyra extra centimeter kan läggas till ett mått. på 43 cm. Det betyder att det här humerusbenet kan vara en halv meter långt, men det är här det blir motsägelsefullt, eftersom det som tjockast är 2 cm brett.

De har ögon som fungerar dåligt i solljus, ben alldeles för tunna för att fungera effektivt under jordens gravitation, med en stel skalle som är för bred för något i närheten av en naturlig, bekväm födelseprocess för en mänsklig mamma. Men detta är inte någon form av mutation, eftersom det finns fyra sådana dödskallar begravda i fyra olika stamgods. Ur alla perspektiv är dessa skallar inte människor eller från en hominid, utan har en hjärna som är minst 400 ccs större. De måste vara från en plats utanför världen.

Det är vår tro att egyptierna förr i tiden visste att plejaderna hade kommit och delat. De sökte visdom, kunskap om Sky Heroes, magi och vägledning och välkomnades på grund av deras avsikter och esoteriska sanningssökande.

Sedan kom de brittiska båtarna ….

Enligt konventionella historiska berättelser levde ingen från någonstans i Australien förutom efter våren från några afrikaner som strandade här för 50 000 år sedan, fram till den brittiska invasionen 1788. Enligt alla historiska ursprungliga sanningar var motsatsen sann och faktiskt alla var välkommen att besöka, och om tillstånd att stanna längre var tvungen att erhållas, var det obligatoriskt och inte förhandlingsbart. De två mest anmärkningsvärda gästerna var helt klart Plejaderna, med egyptierna en avlägsen andra. Denna något radikala slutsats stöds av akademiker, originella Dreaming stories och Elders, kemisk analys och bra arkeologi.

Bevisen för att utomjordingar är inblandade i Original-affärer på alla nivåer är tydliga och närvarande. Vi har hänvisat till en akademisk uppsats som är medförfattare av två välkända arkeologer där deras läsning av originalgravyrer säger att en del av besättningen utanför världen inte var födda på jorden, visat andra exempel på besättningen inblandade graverade någon annanstans, har analyserat fyra metallföremål som hittats i Australien som inte borde vara här, vi har personligen en stjärnklippa som skildrar den första jordiska kontakten och föreningen av Plejadeaner och Originalmänniskor, vi har stått bredvid massiva formade stenar som väger ton som har kapats och placerats i strukturer som kräver den mest avancerade tekniken som finns tillgänglig idag, och i kombination (bortsett från att detta är den längsta meningen vi någonsin har skrivit),

Verkligheten i detta korta CV är att den enda frågan som återstår i förhållande till att Plejadeerna är i Australien betraktas som våra ”bröder och systrar”(11) inte om, utan varför. Varför kom de och varför stannade de så länge? Och varför är Australien helt och hållet Pleiadisk i närvaro och beständighet?

Svaret på varför så många olika utomjordingar är så intresserade av jordiska händelser och tragedier, leder allt till en helig original hemlig, men ändå global ceremoni, som hölls i Uluru på sommarsolståndet och i samband med Jupiter och Saturnus den 21 december 2020 kl. 0:30 pm. Det var ”gör eller bryt”-ögonblicket, och på grund av den framgången förändras världen nu till det bättre, och varje människa måste göra rätt val eller …


REFERENSER:

(1): RH Goddard och Frederic Slater, 14 januari 1937. ”Interpretation of the Drawings at Burragurra and Yango,” Auckland Meeting , (Section F, II), (A Paper read before Australian and New Zealand Association for the Advancement of Vetenskap) https://trove.nla.gov.au/work/35581115 . 11.

(2) – (3): Ibid, 11.

(4): Ibid, 13.

(5): Ibid, 12.

(6): Ibid, 12-13.

(7): Ibid, 12.

(8): Aunty Beve S., 2014. Personlig kommunikation till Steven & Evan Strong.

(9): Wikipedia, 2022. ”Orichalcum”, https://en.wikipedia.org/wiki/Orichalcum

(10): Ibid.

(11): Farbror Gerry Bostock, 2012. Personlig kommunikation till Steven Strong.Kategorier:Media, Rymden, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: