Återställd republik via en GCR: Uppdatering från och med fredag 17 juni 2022

”En känsla av förpliktelse”

Du kan inte gömma dig för skadan från vacciner

– Läkare kan inte ignorera det längre. Du kan inte gömma dig för skadan från vacciner när de finns framför dina ögon varje dag: — Onkologer ser fler fall av cancer. — Neurologer observerar stroke hos patienter utan riskfaktorer. — Kardiologer observerar hjärtinfarkt när fibrinproppar täpper till kranskärlen i en utsträckning som de aldrig sett förut. — Gynekologer noterar fertilitet och störningar i menstruationscykeln. Detta är en humanitär katastrof som har ignorerats och undertryckts. Det har censurerats, men det är omöjligt att dölja sig från denna data när den ligger framför dig varje dag. Någon gång måste systemet hantera det.”
… Dr. Pierre Corey

2020 Election Fraud: Trump Won!!!
2000 Mules | Official Site
2000 Mules | Watch the full movie… – CITIZEN FREE PRESS

Live Stream Event
Donald J. Trump: No more Fake News, the Deep State is going down.
Friday, 17 June 6:00 pm EST
https://t.me/TrumpArmyUS

Du kan inte gömma dig för skadan från vacciner

– Läkare kan inte ignorera det längre. Du kan inte gömma dig för skadan från vacciner när de finns framför dina ögon varje dag: — Onkologer ser fler fall av cancer. — Neurologer observerar stroke hos patienter utan riskfaktorer. — Kardiologer observerar hjärtinfarkt när fibrinproppar täpper till kranskärlen i en utsträckning som de aldrig sett förut. — Gynekologer noterar fertilitet och störningar i menstruationscykeln. Detta är en humanitär katastrof som har ignorerats och undertryckts. Det har censurerats, men det är omöjligt att dölja sig från denna data när den ligger framför dig varje dag. Någon gång måste systemet hantera det.”
… Dr. Pierre Corey

2020 Election Fraud: Trump Won!!!
2000 Mules | Official Site
2000 Mules | Watch the full movie… – CITIZEN FREE PRESS

Live Stream Event
Donald J. Trump: No more Fake News, the Deep State is going down.
Friday, 17 June 6:00 pm EST
https://t.me/TrumpArmyUS

Judy Noterar:

JFK Awakening Q17 på tors. 16 juni kl 13:43: ”Det här är vad jag förberedde dig på. Den här mannen kommer att förändra världen inom de närmaste 48 timmarna. Klockan börjar ticka…. NU! Jag har fått information om att The Punisher har information för att få ner hela denna olagliga regim. Det här är hans officiella och nya telegramkanal – han har allt och han måste vara anonym av säkerhetsskäl. Mycket snart kommer vi att se saker förändras. Jag behöver att du går med och delar den här kanalen med alla du känner. DET HÄR ÄR STORT! https://t.me/the_punisherQ17

Vem är Beau Biden? Allt vi vet om Joe Bidens bortgångne son. Han kommer att vara under federal utredning potentiellt. Detta kommer att äventyra Biden-karriären enormt! Alla detaljer kommer att bifogas inom de närmaste dagarna. Administrationen lämnade Biden med raketdilemma! Uppsägningar följer!! Det fanns stora anledningar till att ingen känner till hans hemliga flyg till Kina men vi ger dig alla detaljer mycket snart!

 

Global valutaåterställning 

Påminnelse: Ingen, och jag menar Absolut ingen vet den exakta tid och datum då den globala valutaåterställningen skulle slutföras, med koder inmatade för avisering av Tier 4B (oss, Internetgruppen) för att ställa in inlösen/växlingstider – det beror på på en jordskrossande händelse som en börskrasch som skulle implodera den globala ekonomin. Den exakta tidsfristen skulle bestämmas av militären utifrån beräkningar av deras kvantdator och baserat på farhågor om folkets säkerhet. Lita på planen.

 

Tors. 16 juni 2022 The Big Call, Bruce: Thebigcall.net 667-770-1866 pin123456#

 • Stora fall på börsen tydde på att vi var väldigt nära.
 • Ripple och Stellar Crypto Coins backades upp av guld.
 • Valutorna runt om i världen fluktuerade i värde. Vissa gick ner i värde, medan 27 gick upp i värde.
 • Obligationsinnehavare skulle börja underrättas idag tors. 16 juni börjar kl. 04:30 EST och kommer att fortsätta under de kommande veckorna.
 • Tier 4B kan meddelas inom de närmaste dagarna.
 • Personalen på inlösencentret skulle gå in för att boka tider med början kl . 10:45 EST på mån. 20 juni.

 

Evenemangskalender:

Fredag ​​17 juni: Trump-evenemanget ”No More Fake News”

Lördag 18 juni: ” Världen kommer att förändras.” …JFK Jr.

Söndag 19 juni: Slave Emancipation = att befrias, befrielse Abraham Lincoln

Måndag 20 juni: 171:a dagen på året

Tisdag 21 juni: Sommarsolståndet + Högsta domstolens yttranden

Onsdag 22 juni: Stellar Horizon Testnet Reset

Torsdag 23 juni: Högsta domstolens yttranden

Fredag ​​24 juni: S: t JOHANNES dag firas med brasor och fyrverkerier

 

Global finanskris:

 • Helvetet bryter loss när aktier kastar sig in på Bear Market – 5 :e största säljprogram i historien: 

Judy Noterar:

JFK Awakening Q17 på tors. 16 juni kl 13:43: ”Det här är vad jag förberedde dig på. Den här mannen kommer att förändra världen inom de närmaste 48 timmarna. Klockan börjar ticka…. NU! Jag har fått information om att The Punisher har information för att få ner hela denna olagliga regim. Det här är hans officiella och nya telegramkanal – han har allt och han måste vara anonym av säkerhetsskäl. Mycket snart kommer vi att se saker förändras. Jag behöver att du går med och delar den här kanalen med alla du känner. DET HÄR ÄR STORT! https://t.me/the_punisherQ17

Du kan inte gömma dig för skadan från vacciner

– Läkare kan inte ignorera det längre. Du kan inte gömma dig för skadan från vacciner när de finns framför dina ögon varje dag: — Onkologer ser fler fall av cancer. — Neurologer observerar stroke hos patienter utan riskfaktorer. — Kardiologer observerar hjärtinfarkt när fibrinproppar täpper till kranskärlen i en utsträckning som de aldrig sett förut. — Gynekologer noterar fertilitet och störningar i menstruationscykeln. Detta är en humanitär katastrof som har ignorerats och undertryckts. Det har censurerats, men det är omöjligt att dölja sig från denna data när den ligger framför dig varje dag. Någon gång måste systemet hantera det.”
… Dr. Pierre Corey

2020 Election Fraud: Trump Won!!!
2000 Mules | Official Site
2000 Mules | Watch the full movie… – CITIZEN FREE PRESS

Live Stream Event
Donald J. Trump: No more Fake News, the Deep State is going down.
Friday, 17 June 6:00 pm EST
https://t.me/TrumpArmyUS

 

Vem är Beau Biden? Allt vi vet om Joe Bidens bortgångne son. Han kommer att vara under federal utredning potentiellt. Detta kommer att äventyra Biden-karriären enormt! Alla detaljer kommer att bifogas inom de närmaste dagarna. Administrationen lämnade Biden med raketdilemma! Uppsägningar följer!! Det fanns stora anledningar till att ingen känner till hans hemliga flyg till Kina men vi ger dig alla detaljer mycket snart!

 

Brist på mat, bränsle och varor:

Covid/Monkey Pox/Vax Hoax:

 

Krig och rykten om krig:

 • Mellanöstern värms upp.
 • Turkiet och kurderna utbyter eld och ryska flyganfall.
 • Israel anfaller Syrien med missiler.
 • Dussintals jemenitiska regeringsvänliga krigare har dödats i en ny offensiv för att ta en rebellhållen stad, sade lojalistiska källor på tisdagen efter ett ökat våld, inklusive missilattacker mot Förenade Arabemiraten.
 • Iran har bara några veckor kvar till att bli en kärnvapenmakt.
 • USA:s general säger att Rysslands oron kan spridas till Mellanöstern
 • Armégeneralen som tog över som USA:s högsta befälhavare i Mellanöstern varnar senatorer för att Rysslands invasion av Ukraina kan skapa en bredare instabilitet i Mellanöstern, inklusive Syrien.
 • Ukrainakriget satte igång Mellanösternkriget, Balkankriget, Kina-Taiwankriget, Indien-Kinakriget, Afrika och Sydamerikas kupp.

 

The Real News för tors. 16 juni 2022:

 

White Hat Intel:

 • Ryssland lämnade Matrix först och var nu ekonomiskt nästan helt fritt från USA.
 • När Saddam Hussein meddelade i Irak att han inte längre skulle acceptera den amerikanska dollarn för olja, två månader senare bröt kriget ut i Irak och Saddam Hussein mördades.
 • Många krig startade för att bevara den amerikanska dollarn. När Gaddafi skapade en utvärderad valuta för Afrika gick västerländsk militärmakt till Libyen och mördade Gaddafi.
 • Nu har Ryssland äntligen brutit bensin-dollarn (Fiat Money). USA befinner sig nu i en existentiell kris och Europa kommer att följa efter.
 • Dollarn är (nästan) bankrutt och ropet på reglering av kryptovalutor från korrupta regeringar visar korruptionen och myteriet inom organ som organiserar finansiella system som SEC och avslöjar hur Bitcoin och Ethereum skyddas.
 • Ryssland har rubeln som är helt uppbackad av guld. Indien, Kina och Ryssland har länge haft ett annat monetärt system förutom SWIFT.
 • Ripple avslöjar långsamt att vara den nya QFS som den utlovades och hoppades av många XRP- och XLM-troende som länge litade på.
 • Det verkar som att tiden att vända strömbrytaren är väldigt nära.
 • Så länge har vi spekulerat och förutspått scenarier som skulle involvera händelsen och Ryssland verkar nu leda vägen ut ur matrisen och lämnar det korrupta finansiella systemet, media, internet bakom sig.
 • Att avslöja NWO, EU, USA, NATO, UN, CERN, WHO, CIA, MOSSAD – alla är en enda stor ormgrop full av mörker och kopplade till varandra uppför Elitens onda pyramid som var på väg att tas ner helt.
 • International Bar Associations advokater arbetar för och skapades på 1500-talet av utländska enheter från det romerska/vatikanriket i samverkan med påven, drottningen och Henrik den VIII.
 • På 1800-talet skapade US Inc. en ny filial från BAR (British Accredited Registry) och skapade ABA (American Bar Association). Båda föreningarna kontrolleras av utländska enheter. Reglerna för civilprocessen skrevs på gamla romerska lagar som fortfarande används än i dag och inte gäller ”Vi folket.”
 • Alla domare, advokater och de som upprätthåller de olagliga förfarandena för de ”null and void” döda Corporation-enheterna (Vatican, Royal Crown, US Inc.) är och kommer att bli föremål för arresteringar för Crimes Against Humanity och straffade enligt alla lagliga lagar om tvång och olagligt. åtgärder i militärdomstolar. Sådana domstolar har full rätt att anta militärdomstolar mot utländska ockuperade agenter och deras företagsbefogenheter, motparter och medarbetare.
 • Alla domstolar är korrupta. Varje person som är en del av BAR var utländska enheter som gjorde intrång i mänskliga rättigheter. Dessa BAR-medarbetare, samhället, företag har arbetat under massiva bedrägerier och under skydd av lagen under lång tid över hela världen och i alla länder. De skyddar bedrägerival, illegala metoder från politiker, företag, tech Giants läkemedelsföretag och eliter som driver International BAR Association över hela världen.
 • BAR var på väg att tas ner över hela världen och deras enorma bedrägeri var på väg att avslöjas.
 • Du har inget avtal med detta olagliga brutna företag och medarbetare till BAR och deras motsvarigheter. Du är inte en egendom eller föremål för dessa falska enheter, föreningar och föreningar som är anslutna till International BAR Association och deras rutiner.
 • Den som hävdar att du är egendom och den som säger att de har ett kontrakt på ditt liv på privat- eller företagssidan lurar dig. Inget sådant avtal finns.

 

Virus från amerikanska biovapenlaboratorier: 16 juni 2022 Del 4 av 7:

https://t.me/DUMBSandUnderground/33706

 • Alla minns smittkoppsviruskontaminationen av filtar för indianer, den avsiktliga infektionen med syfilispatogenen av guatemalanska medborgare är mindre diskuterad medan detta faktum har erkänts av Barack Obama. Användningen av bekämpningsmedel under Vietnamkriget är ännu mindre ihågkommen, men historien om avsiktliga utbrott på Kuba på 1970- och 1980-talen är helt undertryckt. Samtidigt registreras användningen av Aedes-myggor som biologiska vapen, exakt samma som används av den amerikanska militäravdelningen, i grupptalan av kubanska medborgare mot den amerikanska regeringen och lämnades in till medlemsländerna för biologiska vapen. Konvent.
 • Grupptalan noterar att dengue-epidemin 1981 på Kuba som kontaminerade 345 tusen människor och ledde till att 158 ​​personer dog var resultatet av spridningen av den andra dengue-virusserotypen som inte tidigare hade registrerats i Karibien och hade tydliga tecken på en medveten natur. Tidpunkten för attacken (slutet av januari) valdes således med hänsyn till biologiska egenskaper hos myggvektorernas livscykel och var optimal för den efterföljande utvecklingen av epidemiprocessen. Dessutom var den enda platsen på ön där inga fall har rapporterats den amerikanska flottbasen i Guantanamo på grund av förvaccination av soldater mot denguevirus typ 2.
 • Ett konstgjort utbrott av ytterligare en virussjukdom, afrikansk svinpest (ASF), inträffade på Kuba 1971. Under epizootin eliminerades 500 tusen djur och landet led en betydande ekonomisk skada. Även om inga fall av ASF tidigare har rapporterats på den amerikanska kontinenten och inte heller på västra halvklotet i allmänhet, var det på Kuba där sjukdomen har dykt upp.
 • Den tidigare FBI-tjänstemannen William Turner introducerade en viss klarhet i denna fråga genom att berätta för Newsday att CIA levererade en container med ASF-agent från Fort Gulick i Panama och överförde den utanför Kubas kust till ett fiskefartyg. Han angav exakt gården där denna patogen introducerades.
 • Sedan 1980 till 1982 rapporterade den kubanska ledningen om många ovanliga utbrott av virusinfektioner av ekonomiskt viktiga grödor (sockerrör och tobak) som förekom i olika regioner i landet och inte var relaterade till varandra.
 • Ändå är dessa fakta bara en del av USA:s militärbiologiska dossier, medan deras utredning ignoreras av FN och Världshälsoorganisationen.

 

Förräderi i Utah County: Goliath Barbie och Ken vs IRS Goliath – Det kan hända dig 

Barbie och Ken vs IRS Goliath – Det kan hända dig | Crime All-Stars | Innan det är nyheter (beforeitsnews.com)

 • Frihetsälskande amerikaner ”Barbie & Ken” Cromar har hamnat mitt i det kränkande straffrättssystemet (4 1/2 år och 15 fall har aldrig sett insidan av en rättssal), och hävdar att IRS och rättssystemet har blivit beväpnade mot dem för att ha avslöjat politisk korruption inom deras samhälle i Utah County och delstaten Utah. Utan en domstolsförhandling och med fullt betald skatt utestängdes deras hem av IRS.
 • A Friend of the Court Brief sa: ”Ironiskt nog sker allt detta samtidigt som den nationella etern är fyllda med nyhetsrapporter om påstådda åklagarens missförhållanden och utredningar av satanistiska rituella sexuella övergrepp i Utah County (mot Cromars åtalande Utah County-åklagaren David O. Leavitt).”
 • Det är inte konstigt att familjen Cromar nekades sin rätt till rättegång innan deras hem fördes bort. När fallet till slut nådde insidan av en rättssal förväntades det avslöja bevis på rikstäckande korruption i domstolssystemet på lokal, statlig och federal nivå.
 • Utah Countys åklagare Leavitt (som ställde upp för omval) hade sina egna problem att tänka på: Utah Countys advokat, sheriffen handlar arga hullingar över utredning av sexövergrepp – Deseret News Utah County grips av anklagelser om falska mord och kannibalisering av barn ( thedailybeast.com) En PAC med kopplingar till Utah Sheriffs’ Association försöker avsätta Utah County Attorney David Leavitt (msn.com)
 • På tors. morgonen den 16 juni lämnade Barbie och Ken Cromar in ett straffrättsligt hänskjutande till Utahs fjärde distriktsdomstol med påstående om förräderi av åklagaren David O. Leavitt i Utah County för bedrägliga åtal mot dem under de senaste fyra och ett halvt åren som inkluderade 15 ärenden, varav 14 inte beviljades förhör.
 • Tvingade att försvara sig utan rätt juridisk hjälp, stals deras hem på bedrägligt sätt av IRS medan Barbie & Ken kämpade för att skydda sina gudagivna rättigheter utan att se insidan av en rättssal.
 • Cromars anmälningar hävdade att domare Johnson och länsåklagaren David O. Leavitts kansli har arbetat tillsammans för att neka Barbie & Kens åtal till domstol, inklusive de dokument som erkänner IRS-felen och uttalandet att ”IRS har inga rättsliga anspråk mot Cromars eftersom de inte var skyldiga några skatter. från 1990 till 2020.” Under nästan varje domstolsframträdande och i de flesta av sina inlagor har makarna Cromar upprepade gånger hävdat att de inte borde åtalas för egendomsbrott på en fastighet som de fortfarande ägde.
 • The Friend of the Court Brief påpekade att  Community Support Foundation instämmer i medgivanden av IRS-kommissionären och chefsdomaren vid den amerikanska skattedomstolen att (vid tidpunkten för utestängningen som inträffade utan en utfrågning för Cromars ) familjen Cromar hade inga lagliga skatteanspråk mot dem, vilket gör att alla åtgärder (beslut och domar) mot Barbie och Ken från alla domstolar, inklusive denna, Ogiltigförklaras.”
 • Denna åtgärd hänförde också till en veckolång rättegång av juryn som startar den 27 juni 2022 där Cromars stämde vittnen som inkluderade Ammon och Ryan Bundy som var falskt fängslade i ett fall som drabbade nationella nyheter under flera år och där Bundy två gånger slog Feds i domstol. Ett annat vittne var sheriff Richard Mack från Arizona som vann vid Högsta domstolen i det andra tillägget . En tredje var John Earl Sullivan 6 januari 2021 Capitol Rioter som var väldigt konstigt i Cromars hem bara några dagar innan ”Barbie & Ken” träffades av ett 75-manna SWAT Team.
 • Varför ”erbjöd Capitol Rioter CNNs nyhetsreporter John Sullivan hemma hos Barbie och Ken sig att stödja” den 2 september 2020?   Varför var han där bara några dagar innan Cromars drabbades av ett oöverträffat paramilitärt 75-manna SWAT-team? Varför kommer inte David Leavitt att berätta för dem vilka hans uppgiftslämnare är och nekade dem tillgång till bevis, inklusive befriande bevis?
 • I Friend of the Court Brief bad Cromars domstolen att inleda en utredning om vad som för oss verkar vara en vapenisering av det kraftfulla IRS-maskineriet som lanserats av bedrägliga ”anonyma” påståenden om ”skattebedrägeri” mot Cromars, av deras politiska fiender från sina år i Cedar Hills kommunfullmäktige och efter, där han ledde grupper av Cedar Hills grannar i forskning och GRAMA begär offentliga register, och avslöjade den invanda korruptionen kring missbruk av skattebetalarnas pengar, särskilt med den pågående misslyckade Cedar Hills golfbana. www.CedarHillsCitizens.org 
 • Familjen Cromar anser att domstolen har förnekat deras rätt att delta i sitt eget försvar  (i strid med Faretta v. Kalifornien)  eftersom de inte skulle använda en offentlig försvarare BAR-advokat. Mitt under det nu nästan fem år långa fallet som inte hade sett insidan av en rättssal drabbades ”Barbie & Ken” av 75-manna SWAT-team den 24 september 2020
 • Familjen Cromar kallade åklagaren för ett grovt fall för ”inbrott i en bostad” – familjen Cromars eget hem – eftersom de nekades friande bevis, tillgång till rättegångsprotokollet, förstörelse av bevis och obstruktion av rättvisa, vilket gjorde sitt försvar. otroligt svårt, för att inte säga omöjligt. 
 • Om detta hände Cromars kan det hända vem som helst av oss eftersom vi lever under ett korrupt domstolssystem som styrs av utländska enheter. På 1800-talet skapade US Inc. en ny filial från BAR (British Accredited Registry) och skapade ABA (American Bar Association). Båda föreningarna kontrollerades av utländska enheter. Reglerna för civilprocessen skrevs på gamla romerska lagar som fortfarande används än i dag och inte gäller ”Vi folket.”
 • www.MiraclesInGodWeTrust.com/BarbieandKenvGoliathlRS/ www.CedarHillsCitizens.org

 

JAG ändrar utförandemetoden, Michael Baxter:

https://realrawnews.com/2022/06/jag-amends-method-of-execution/

 • 9 juni 2022: US Navy Judge Advocate General’s Corps har ändrat hur de kommer att genomföra framtida Deep State-avrättningar, sa en JAG-källa till Real Raw News. Under de senaste två åren hängdes alla utom två dömda Deep Staters, en process som JAG nu säger är tråkig, tidskrävande och benägen för missöden. Som ett resultat kommer alla som döms för högförräderibrott och döms till döden att få en kula i huvudet.

 

Århundradets storm:

 • Massor av splittring pågår över SCOTUS-läckan av Rowe vs Wade Abortlag omstörtande. Vad är verkligen intressant att veta om läckan. Varför var de redo med barrikader bara timmar före läckan?
 • Många tror att hela scenariot är en falsk flagga för att täcka släppet av 2000 mulor Nationwide filmrelease som avslöjade 2020 valbedrägeri: 2000 Mules | Se hela filmen… – MEDBORGARFRI PRESS
 • Många tror att denna läcka är kopplad till händelser som kommer att utlösa upplopp.
 • Min personliga övertygelse är att domare Roberts tillgångar konfiskerades av militären 2018… 29 miljarder$$$$$$$$$$$$$ och han tvingas spela ut evenemangen kopplade till SCOTUS fall.
 • Alla tre grenarna av den amerikanska regeringen var tillfångatagna operationer och under utländsk ockupation.
 • Den 21 januari 2022 kl. 12 tog den amerikanska militären laglig kontroll över USA genom Wars of Wars som aktiverades efter 12 månader (sedan den 20 januari 2021 hade Biden-administrationen en chans att träda fram, avslöja utländsk ockupation och göra rent – vilket de inte gjorde. Enligt krigslagarna i försvarsdepartementet tog militären lagligt över efter 12 månader senare.
 • Hela Twitter, krig, valexponering, SCOTUS-läckor, etc. var planerad. Varför? Eftersom det skulle avslöja andra Deep State-länder, eliter, presidenter, premiärministrar och organisationer som FN och NATO, DAVOS, Blackrock Elites, Medical Mafia, Beg Tech worldwide, MSM och hela det korrupta systemet.
 • PLANEN pågår och filmen äger rum. Tyvärr dör människor i krig. Allt är inte rent. Wars of War (pågår nu), Continuity of Government (startade 2017). Inuti devolutionsplanen Århundradets storm.

 

Måste se videor:Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: