Hjärnskada

Lisa Nåbo.

2022-06-16

Till Lisa Nabo, ordförande i SSU

Efter att ha sett dig i ”Sverige möts” igår och hört ditt uttalande om kukmätartävling så förmodar jag att du enbart lyckats ta dig in till en polisutbildning p g a dom numera sänkta kraven för att antas till en sådan.

Du kan vid en utryckning bespara dig att använda en hjälm enär några allvarligare hjärnskador näppeligen kan uppstå på en hjärna av din storlek.

F ö så kan du bara känna dig hedrad över att i programmet  ha stått bredvid en sann Sverigevän som sverigedemokraten Tobias Andersson, en motsats till dina landsförrädarkompisar i det socialdemokratiska partiet vars stora mål tycks vara att tillintetgöra och rasera Sverige till förmån för allehanda importerat slödder från när och fjärran.

Vad det gäller s k gängskjutningar så är den rätta benämningen på detta invandrarskjutningar eftersom både offer och gärningsmän så gott som alltid är av utländsk härkomst. Precis som det mesta som gäller grov kriminalitet i Sverige numera.

Detta har många erfarna poliser i olika sammanhang fört fram men jag förmodar att du som s k PK – polis aldrig kommer att våga nämna denna obekväma sanning.

Din poliskarriär kommer nog inte att bli långvarig för du har ju redan klättrat en bra bit på den politiska karriärstegen och när du har fått ännu mer smak på vad den politiska matsedeln har att erbjuda så kommer du inte att nöja dig med en sketen polislön på knappa 30 000 kr i månaden och inte heller ta risken att bli den andra polisen som skuts ihjäl av en s k flykting som har ”flytt” undan våld och förföljelse i sitt hemland.

M V H

Sandor Herold, invandrare av den tamare sortenKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: