The Deep State slår tillbaka

OV-22 Osprey

Flera amerikanska marinsoldater på ett hemligt uppdrag för att arrestera en framstående lagstiftare i Deep State dödades tragiskt i onsdags när deras OV-22 Osprey, ett militärflygplan med en något rutig historia, störtade från himlen och förvandlades till ett kolossalt eldklot. Mainstream media och den kriminella Biden-regimen kallade kraschen ”en olycka som fortfarande är under utredning”, men den amerikanska militärens White Hat-avantgarde tror att kraschen var en Deep State-sabotagehandling.

Den officiella berättelsen är enkel: flygplanet med tilt-rotor, som landar vertikalt som en helikopter men flyger mer likt ett flygplan, gick ner nära Glamis, Kalifornien, cirka 115 mil öster om San Diego och 50 mil från Yuma, Arizona, under ett rutin-utbildningsuppdrag. På ytan verkar detta rimligt eftersom planet har haft 13 skrovolyckor som har resulterat i 51 dödsfall. Piloter har kallat V-22 ”ett icke samarbetsvilligt flygplan att flyga”, och några har begärt att den ska dras ur tjänst. Så i teorin kunde förra onsdagens krasch ha varit ytterligare ett slumpmässigt missöde.

Men White Hats säger att kraschen och den sanna karaktären av Ospreys uppdrag, kombinerat med ointagliga bevis, utesluter en ren olycka; tvärtom hävdar de att både en dubbelagent från Deep State och en sabotör fick reda på operationen och konspirerade för att få ner flygplanet och dess passagerare.

De utmanar också antalet marinsoldater som dödades i kraschen. Källor berättade för RRN att Osprey hade åtta marinsoldater: piloten, andrapiloten, två flygingenjörer och de fyra marinsoldaterna som hade till uppgift att gripa en skurk från Deep State.

Söndagen den 5 juni beslutade White Hats att gå emot en liberal lagstiftare som bor nära Glamis och som var djupt rotad i en barnhandelsring där bortförda amerikanska barn, några så unga som 4 år gamla, såldes till House of Saud, regerande kungafamiljen i Saudiarabien. Militären sägs ha transaktionsbevis som implicerar målet för förra onsdagens katastrofala operation. Vår källa avslöjade inte målets namn eftersom en uppföljningsoperation redan pågår.

”Flera möjlighetsmål bor inom 100 mils radie från det området. Att namnge ett mål eller en specifik bostadsort kan skrämma dem alla, säger vår källa.

Operationen, tillade han, borde ha varit enkel och utan problem. Marinen var stationerad vid Camp Pendleton, ett White Hat-fäste, och tilldelades Marine Medium Tiltrotor Squadron 364 i Marine Aircraft Group 39, en del av 3rd Marine Aircraft Wing med högkvarter vid Marine Corps Air Station Miramar i San Diego. Onsdagen den 8 april, ungefär vid middagstid, gav general David H. Berger uppdraget grönt ljus, och marinsoldaterna gav sig iväg för att inta sitt mål. Piloterna instruerades att landa en kort stund medan en reaktionär styrka på fyra personer färdades till fots en kort bit till målets plats. Om uppdraget hade gått som planerat, skulle marinsoldaterna ha stormat målets hem, fångat honom och flugit honom till Camp Pendleton för bearbetning.

Planet föll dock ner i den torra terrängen minuter efter start och dödade alla ombord.

Enligt våra källor har White Hats tagit både röstinspelaren och flygdataregistratorn i besittning, instrument som registrerar cockpitprat och bevarar flygets senaste historia genom registrering av dussintals parametrar som samlats in flera gånger per sekund.

Misstroende mot utomstående använde White Hats interna flygplans-utredningsexperter för att rättsmedicinskt analysera planets korta men olyckliga flygning.

”Det fanns inga tecken på problem fram till 45 sekunder före kraschen. Piloterna pratade nonchalant om planerna för den 4 juli. Sedan träffade skiten fläkten. Röstinspelaren plockade upp en massiv explosion samtidigt som FDR registrerade en omedelbar förlust av alla flygkontroller. En explosion i den vänstra motorn var så kraftig att den blåste av rotorn direkt från motorn. Flygplanet föll hårt och korkskruvades ner i marken, säger vår källa.

Pilotens sista ord var: ”Vi är döda, någon knullar oss.”

Säkert ett sabotage, förklarade vår källa, vilket fastställdes när White Hats undersökte vraket. Explosiva rester – C4 och termit – hittades på splitter från det vänstra motorfästet.

”Vi vet ännu inte hur det kom dit, vem som planterade det. Det är jävligt märkligt. V-22:an var fullständigt inspekterad 48 timmar innan, och en grundlig förflygning gjordes innan den lyfte. På något sätt kom någon in i ett säkert område oupptäckt och gömde sprängämnen i motorkåpan – det är min gissning, inte officiellt. Vi har fortfarande inga svar på varför explosionen förlamade alla flygkontroller, säger vår källa.

Mer oroande är att endast 13 White Hats, exklusive den avlidne, hade förkunskaper om uppdraget. White Hats operativa detaljer är uppdelade i fack, klassificerade och delas på basis av behov att veta. Innebörden är att en officer inom White Hat-echelon matade informationen till sina sanna mästare, Deep State, som i smyg hittade ett sätt att sabotera planet utan att bli fångad.

General Berger, sa vår källa, leder personligen en utredning för att ta reda på förrädarens identitet.

”Det är svårt att tro att någon i våra led kunde ha gjort det här. Vi undersöker alla vinklar. När vi fångar förrädaren och vi kommer att få tag i honom, kommer han att avrättas”, sa vår källa avslutningsvis.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: