Lite om: Erdogan, Ulf Kristersson, Reinfeldts son och Anders Thornberg som var dåvarande SÄPO chef (Skottet i det Sagerska palatset), FLERA skyttar än Breivik på Utøya, det är ”the driver” William Robert Greer som skjuter huvudet av JFK

Thu, 9 Jun 2022
Thommy T.

VARFÖR Erdogan nog INTE kommer att rösta för ett svenskt och finländskt medlemskap i den s.k. ”Militärpakten”. En anledning till det kan vara när ”Rysk media har rapporterat att den turkiske presidenten Recep Tayyip Erdogan varnades av ryska underrättelsetjänster om militärkuppen mot honom som omintetgjordes tidigt den 16 juli”. Vidare: ”Konspiratörerna planerade att skicka flera helikoptrar till Erdogans hotell i Marmaris för att fånga eller döda presidenten. Det ryska försvarsministeriet ska ha överfört informationen om deras planer till den turkiska underrättelsetjänsten MIT, som gjorde det möjligt för Erdogan att fly i tid och sedan ta initiativet”.

Jag kan inte tänka mig att Erdogan skulle tacka Putin för att han räddade hans liv med att säga JA till Sverige och Finlands ansökan om NATO medlemskap. Vad säger logiken?
https://www.rbth.com/russia_turkey_relations/2016/07/21/russian-intelligence-saved-erdogan-from-overthrow-media-reports_613807  

Kristerssons olagliga affärer

(tänk på detta när ni ska rösta i höst, red.anm)

Ulf Kristersson har gjort politisk karriär genom att köra över och sko sig på sjuka, hemlösa, bidragstagare och till och med oskyldiga utsatta barn. Ulf Kristersson kommer aldrig vara min statsminister.

Ulf Kristersson har i någon slags yra fått för sig att han ska bli Sveriges nya statsminister. Han ska leda landet mot bättre tider efter det ”förfall” som den rödgröna regeringen skapat. Att borgarna körde landet och välfärden i botten under åtta år och att S+Mp+V nu kämpat febrilt för att rädda skutan är inget han talar om. Här är några andra saker han inte talar om:

1. Under sin tid som socialborgarråd i Stockholm sålde Kristersson ut förskolor och assistansbolag till ett värde av 81 miljoner kronor – för 3,4 miljoner kronor. På bara tre år gjordes vinster på 65 miljoner i dessa verksamheter. Till exempel såldes Kulturkrabatens förskolor i Årsta för 635.000 kronor och redan året efter hade den nya förskolechefen tagit ut 9 miljoner i vinst och köpt en gård för bolagets pengar för 2 miljoner. Vantörs Hemtjänst såldes för 69.500 kronor och redan efter nio månader gjorde man vinst på 5,4 miljoner. Utförsäljningarna har i flera instanser, bland annat av regeringens egna utredare, dömts ut som olagliga men Kristersson och Moderaterna har avfärdat och stridit för att allt har gått rätt till.

2. Som socialborgarråd så bodde Kristersson i en fin lägenhet i central Stockholm. Enda problemet är att lägenheten tillhörde föreningen Ersta Diakonisällskap och var avsedd för svårt sjuka och hemlösa. Stockholm stad köpte tjänster av föreningen för flera miljoner och en förundersökning om mutbrott inleddes men lades snabbt ner.

3. 2005 uppdagades en stor barnhandelshärva där barn i Kina kidnappades och såldes för adoption till USA och Europa. Kristersson var vid tiden ordförande för Adoptionscentrum och valde att mörka skandalen, trots att flera av de adoptioner som gått genom Adoptionscentrum skett genom aktuella skandalbarnhem i Kina.
(Ulf har själv 2 adopterade kinesiska barn, red.anm)

4. Under sin tid som socialförsäkringsminister bosatte sig Kristersson med sin fru i en attraktiv lägenhet i Stockholm. Lägenheten införskaffades utanför bostadskön, genom kontakter med bostadskapitalisten Stefan Ränk, VD för bolaget Einar Mattsson. Kristersson hade lämpligt nog tidigare sålt ut 1200 allmännyttiga lägenheter till bolaget för 6.600 kronor kvadratmetern. Kristersson fick dock bo kvar trots att han och hustrun bodde på andra adresser – ett regelbrott som hyresgäster i vanliga fall blir vräkta för.

5. Under större delen av 2001 anlitade Kristersson svart städhjälp och betalade en lön på 70-80 kronor i timmen.

6. Under 2015-2016 åkte Kristersson 668 taxiresor för skattebetalarnas pengar. Notan blev 113.000 kronor. Detta trots att alla riksdagsledamöter tilldelas ett gratis SL-kort och ska enligt lag åka kollektivt. När TV4 konfronterade Kristersson sa han att det var jobbigt att åka kollektivt eftersom han ofta har bagage med sig.

7. Under 2007, när Kristersson var socialborgarråd så åkte han och hans fru till Kina var trejde månad för 128.000 kronor. Självklart skattefinansierat. Kristersson påpekade att han var där för att föra samtal om mänskliga rättigheter och demokrati medan kritiker menar att i själva verket följde han med sin fru som för Swedish China Tradecouncils räkning sålde marknadsinformation.

8. När Kristersson valdes in i riksdagen i början av 90-talet sa han att hans mål var att ”bekämpa och avveckla välfärdsstaten.” I boken ”Non-working generation” 1994 jämför han det svenska välfärdssamhället och fackets inflytande med apartheidsystemet i Sydafrika.

9. 2013, under sin tid som socialförsäkringsminister, sa Kristersson att den som är anställd ska själv ansvara för att vara i form och kunna jobba längre. 2001 så uttalade han sig om att psykiskt sjuka borde gå till jobbet istället för att ligga sysslolösa hemma. I boken ”non-working generation” skriver han även att 40-talister är lata och skor sig själva och lämnar notan till de som kommer efter.

10. När den borgerliga regeringen föreslog att pensionsåldern skulle höjas så motiverade Kristersson detta med att ”man har ett ansvar att hålla sig i fysisk trim. I vissa jobb ingår det som en del av jobbet att hålla sig i trim. Andra tvingas fysiskt tänka på det, hur ska jag hålla mig i fysisk form?”

(11. Han togs med ett illegalt vapen! Förut fanns det på webben men NU borta!)  

Ulf Kristersson har gjort politisk karriär genom att köra över och sko sig på sjuka, hemlösa, bidragstagare och till och med oskyldiga utsatta barn.
Ulf Kristersson kommer aldrig vara min statsminister.

——Källor——
Utförsäljningarna:
https://aip.nu/2017/09/17/kristerssons-olagliga-affarer/
https://www.dn.se/ekonomi/utforsaljningar-med-miljonrabatt/

Lägenheten tänkt för sjuka och hemlösa/mutbrottskandal:
https://www.svd.se/m-topp-fick-bostad-av-ersta
https://youtu.be/4EQ0EVlH1u4
https://www.svd.se/lagenhetsaffar-blir-aklagarsak

Adoptionsskandalen:
https://www.aftonbladet.se/…/kristersson-svek-de-stulna-bar…
https://www.aftonbladet.se/…/kristersson-tystade-larm-om-st…

Lägenheten via riskkapitalbolag:
https://www.aftonbladet.se/nyhet…/a/rLz7n3/brot-mot-reglerna
https://www.svt.se/…/nya-ministern-fick-hyresratt-genom-kon…

Svart städhjälp:
https://www.svd.se/kristersson-kopte-svart-stadhjalp

Taxiresor:
https://www.svd.se/manga-taxiresor-for-kristersson
https://www.expressen.se/…/ulf-kristerssons-saftiga-taxino…/

Kinaresor:
https://www.svt.se/ny…/lokalt/stockholm/kritik-mot-kinaresor
http://www.dagensarena.se/redaktio…/best-of-ulf-kristersson/

Citat om sjuka och arbetstagare:
http://www.dagensarena.se/redaktio…/best-of-ulf-kristersson/
https://www.aftonbladet.se/…/psykiskt-sjuka-kan-tvingas-til…
https://www.aftonbladet.se/…/psykiskt-sjuka-ska-spotta-i-na…
https://www.dn.se/…/psykiskt-sjuka-kan-ordineras-att-ga-ti…/

 

Skottet i det Sagerska Palatset:

Var det med ”Skottet i det Sagerska Palatset”. Var det Reinfeldts son som sköt vakten eller var det självmord. En kommissarie Olle Pålsson gick ut med att vakten hade ekonomiska bekymmer. Jo, jag tackar jag. Inga obduktionsprotokoll får inte heller här visas. Var satt skottet på denne vakt. Anders Thornberg var dåvarande SÄPO chef.

Frågan till honom som borde besvaras är: Var det vakten eller sonen som avlossade skottet. c:a 4 månader efter skottet skiljer sig Reinfeldts. Det tisslas och tasslas bland de olika myndigheterna om att Filippa hade en ”affär” med denne vakt. Om detta är sant då brast det säkert för den sonen som kom på hem kvällen. Vakten hade väl sin pistol liggandes på ett bord medan han gick på toa. Vad hände då när den ene sonen kom hem?

Kommissarie Olle Pålsson delger i Aftonbladet att ”49-åringen (vakten) sägs vara den av vakterna som stod familjen Reinfeldt närmast och som varit med under stor del av barnens uppväxt.– Ingen av arbetskamraterna har märkt att något var i görningen, säger Olle Pålsson. Han har nog dolt att han har mått dåligt. Allt pekar på att förklaringen är personliga omständigheter, att det är saker som hänt i vaktens privatliv som utlöst det tragiska. Enligt Aftonbladets uppgifter ska ha rört sig om ekonomiska problem”. 3 månader efter skottet skiljer sig Reinfeldts! Sonen som kom hem var ofta i bråk på stan. Senast bråket ledde till att han fick en flaska i huvudet den 6 november och vakten dog den 9 november!

Nå, dåvarande SÄPO chef Anders Thornberg: Vem avlossade skottet? Sonen eller vakten?

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/21qvAx/sjalvmordet-inte-riktat-mot-reinfeldt

https://www.expressen.se/nyheter/nu-skiljer-sig-fredrik-och-filippa-reinfeldt/

https://www.expressen.se/nyheter/reinfeldts-son-slogs-ner-med-flaska/

https://word.harrietsblogg.se/2019/08/19/vem-avlossade-skottet-i-sagerska-palatset/

bjørn kasper ilaug (Foto: Privat/TV 2)

När ska vi få läsa om att det var FLERA skyttar än Breivik på Utøya? Kolla denna video Harriet: Det var MINST 2 skyttar. Han i videon tror att de var 2 – 3 stycken. Det hördes väl att skotten kom från olika platser på ön! Det förekom även vittnesmål om så mycket som tre skyttar, och att en skytt var skallig (dvs inte Breivik).

AUF tog ställning för palestinierna och AUF-företrädare pläderade för handelsbojkott mot Israel. Ur israelisk horisont är det någonting mycket allvarligt att förespråka bojkott av Israel. Arbeiderpartiet, i regeringsställning, var dessutom redo att i FN rösta för ett erkännande av Palestina.

OBS! Stoltenbergs son var också på Utøya, men skonades.  

https://www.svt.se/kultur/beskedet-ja-till-minnesmonument-over-ut-yas-offer

https://janmilld.wordpress.com/2014/08/01/utoya-hur-manga-skyttar/

Vem sköt JFK?

Ni kanske har sett detta tidigare men om det är sant eller inte får var och en avgöra.

Gå till sekund 40. Kör start – stopp – start – stopp – till du ser att det är ”the driver” William Robert Greer (bilden) som skjuter huvudet av JFK. Han fick t.o.m. en hedersutmärkelse för tapperhet!! Såg ”Zapruder movie” för mer än 10 år sedan.

Klicka på länken!

Från Vaken.se

Nedan beskrivet förstärker teorin om att det var ”föraren” som sköt JFK.

Han sköts framifrån men vindrutan har inget hål när skottet går. Man ser det i videon.

Detta bekräftar det som återges i ”Fallet Hammarskjöld”, en ny dokumentär från 2019:

Saundra Kay Spencer, den fototekniker som framkallade och gjorde kopior av bilderna från JFK:s obduktion, vittnade om. O’Neill menade att fotografierna av Kennedys hjärna visade en betydligt mindre skada än den verkliga skadan som han hade sett tidigare i person. Saundra Kay Spencer, den fototekniker som framkallade och gjorde kopior av bilderna från JFK:s obduktion vid Naval Photographic Center (NPC) november 1963, vittnade om att de bilder hon framkallade inte liknade de som fanns i inventarieförteckningen, utan istället visade JFK:s sår ”helt rengjorda”: ”…inga av de svåra skador som syns på dessa foton [från USA:s nationalarkiv] fanns på de foton vi framkallade”. Dessutom är de papper som de aktuella fotona framkallades på inte samma papper som användes av hennes labb 1963, något som hon är säker på eftersom hon hade behållit, och visade för ARRB, några av de papper som användes av NPC vid den tidpunkt då hon framkallade bilderna från JFKs obduktion. Spencer sade även att hon hade sett ett hål på baksidan av huvudet som hon trodde var ett utgångshål. John T. Stringer, som var en av de bästa medicinska fotograferna i världen, fotograferade Kennedy under den officiella obduktionen och tog även foton vid en inledande obduktion. Stringer sade att de foton han tog vid den ”kompletterande undersökning” som utfördes av J. Thornton Boswell och James Humes inte liknar dem som finns i arkivet och att flera av hans foton hade försvunnit.

”Jag är 90 till 95 procent säker på att fotona i arkiven inte är av president Kennedys hjärna”, sade Douglas Horne, f.d. sjöofficer och ASSR:s chefsanalytiker av militära dokument, i en intervju. ”Om de inte är det kan det bara betyda en sak – att man försökt mörklägga de medicinska bevisen.” Horne hävdar att skadorna på den andra hjärnan visar skador som uppstått av ett skott bakifrån. Han säger att den första hjärnan var Kennedys och visade skador som uppstått av ett skott framifrån. Patologen James C. Jenkins, är det återstående nyckelvittnet som blev ombedd att hjälpa Joseph Humes, Thornton Boswell och Pierre Finck i Kennedys obduktion. Jenkins säger att han har kommit fram till att hjärnan redan hade tagits bort innan obduktionen började och att en operation hade gjorts före obduktionen på kraniet. Jenkins menar att den totala hjärnvolymen verkade alldeles för liten, dvs mindre än kraniet. Som svar på en fråga om varför detta kunde ha inträffat, uppgav han tydligt att syftet skulle ha varit att ta bort kulfragment. Jenkins menar också att det dödande skottet måste ha kommit framifrån. Dr. Robert N. McClelland kirurg till både John F. Kennedy och Lee Harvey Oswald menar också precis som James C. Jenkins att det dödliga skottet kom framifrån. Dr Charles Crenshaw, en av läkarna på Parklands sjukhus i Dallas, som vårdade den dödligt skadade president Kennedy ansåg också precis som McClellands och Jenkins att Kennedy sköts framifrån. Crenshaw intygade även som Dr Malcolm Perry (biträdande professor i kirurgi, som tog över JFKs vård) att såret på Kennedys hals var ett ingångssår, vilket stark indikerar vad många personer på scenen hade sagt: att minst ett skott hade blivit avfyrat framifrån.

https://www.vaken.se/sensationella-avslojanden-i-ny-dokumentar-om-hammarskjolds-dod/  

TTKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: