Big Pharmas President fångad med ett falskt vaccinpass

I KORTHET

 • Fakta:

  • José María Fernández Sousa-Faro, som grundade läkemedelsjätten PharmaMar 1986, ertappades med att använda ett falskt COVID-19-vaccinpass.
  • Mer än 2000 andra medborgare och kändisar finns också med på listan.
  • Utredningen inleddes av spansk polis, och den kallades ”Operation Jenner”.
 • Reflektera över:

  • Hur många rika människor, politiker och kändisar kunde ha fått ett falskt vaccinpass?
  • Vad säger det om vår ‘demokrati’ när så många människor inte följer efter, men tvingas till det?
  • Varför är så många människor tveksamma till covid-19-vacciner?
  • Hur många människor känner du med ett falskt vaccinpass?

José María Fernández Sousa-Faro, som grundade läkemedelsjätten PharmaMar 1986, har listats tillsammans med mer än 2000 andra personer som skaffat ett falskt COVID-19-vaccinpass i Spanien. Hans var särskilt för boosterdosen.

Andra på listan inkluderar den australiensiske tennisspelaren Álex de Miñaur och andra framstående spanska kändisar och medborgare med medel och tillgång för att få de falska passen.

Nyheten läckte ut av  El Periódico, en dagstidning baserad i Barcelona, ​​Katalonien, Spanien. Utredningen av spansk polis kallades ”Operation Jenner”, uppkallad efter Dr. Edward Jenner, som är krediterad för att vara en av vaccinernas pionjärer.

Spanska polisens försök att avslöja falska vaccinpass har varit aktiva sedan starten i september 2021. I april 2022 krediterades ”Jenner” det demonteringsnätverk som tillhandahöll falska covid-pass i Europeiska Unionen, med arresteringen av en sjuksköterska och en assistent som de som ansvarar för att bedrägligt föra in människor i det nationella vaccinationsregistret.

Människor med alla bakgrunder och medel har varit ganska tveksamma till att ta emot sina covid-19-inslag. Detta inkluderar även nätverk av tiotals och tusentals läkare och forskare, av vilka många har utsatts för censur och förlöjligande för att de delat bevis och åsikter. Vi har sett detta med andra åtgärder som låsningar och maskmandat också.

Censuren har blivit ganska uppenbar, och bevisen som presenterats för att frågor om säkerhet och effekt av covid-19-vaccin inte har haft sin berättigade del i rampljuset.

Istället för total transparens ersatte propaganda vetenskapen under smarta paroller som ”lita på vetenskapen” och politisk retorik som hävdar att detta är en ”pandemi av de ovaccinerade.” Visst, ett argument kan framföras och höras för det goda som covid-19-vaccin har gjort, men antalet allvarliga vaccinskador inklusive dödsfall och permanenta funktionshinder har borstats bort som ”falska konspirationsteorier.” Det faktum att dessa vacciner inte minskar överföringen av viruset ignorerades också. Den fullständiga bristen på erkännande av vetenskapen om naturlig immunitet var också oroande och var inte vettigt för många.

Det viktigaste här är att många helt enkelt inte håller med om regeringsmandat. Tidigare i år visade en Angus Reid -undersökning att mer än hälften av kanadensarna, av vilka många fortfarande inte får lämna sitt land, ville att alla mandat skulle upphöra, men dessa siffror är inte representerade inom mainstream.

De som inte håller med mandat har alltid fått kännas som om de är i en minoritet av extremister, när de i själva verket kan vara i majoritet, och raka motsatsen till extremister.

Vad säger det dig när ett antal kändisar, chefen för ett stort läkemedelsföretag och fler bestämde sig för att skaffa ett falskt vaccinpassintyg?

Hur vet vi att andra framstående figurer, som olika presidenter och politiker inte har gjort detsamma? Fick dessa människor verkligen sitt COVID-19-vaccin, och är det galet att tro att de kanske inte har fått det? Var de här klippen av politiker som fick sina covid-19-spruta på tv faktiskt encovid-19-spruta, eller en saltlösning?

Dessa är alla rimliga frågor att ställa.

Vad förväntar du dig när så mycket information, vetenskap och expertutlåtanden ifrågasätter säkerheten för covid-19-vaccinen? Det som gör det här kaninhålet ännu mer intressant är det faktum att ”faktagranskare” censurerade information som läckt ut av British Medical Journal, och även av olika framstående läkare och epidemio-loger. Det väckte helt enkelt mer uppmärksamhet och intriger om varför så många människor vägrar och faktiskt vägrade att följa.

Vad säger det om vår värld när våra rättigheter och friheter tas bort av regeringar om vi inte gör som de säger till oss? Vad säger det om våra regeringar när de ignorerar och censurerar alla hål som har petats i deras berättelse, och straffar dem som har legitima bekymmer?


Dyk djupare

Klicka nedan för att se en tjuvtitt på vår helt nya kurs!

Vår nya kurs heter ”Att övervinna bias & förbättra kritiskt tänkande.” Denna 8 veckor långa kurs instrueras av Dr. Madhava Setty & Joe Martino

Om du har velat bygga upp din självmedvetenhet, förbättra ditt kritiska tänkande, bli mer hjärtcentrerad och bli mer medveten om partiskhet, är detta den perfekta kursen!

Klicka här för att ta en titt och lära dig mer.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: