KIM DOTCOM BRYTER NER DEN VERKLIGA OMFATTNINGEN AV AMERIKANSKA STATSSKULDER

7 juni 2022
Bidraget av

https://forbiddenknowledgetv.net/kim-dotcom-breaks-down-the-true-scale-of-us-government-debt/

Nya Zeelands tekniska VD, Kim Dotcom, räknade ut USA:s statsskuld och han twittrade en tråd om det och sa att det kan vara den viktigaste tråden han någonsin kan skapa.

Kim förklarar att USA:s utgifter och skulder har kommit utom kontroll och att regeringen bara kan samla in pengarna den behöver genom att skriva ut mer av dem, vilket innebär att hyperinflation är garanterad.

Han säger att detta har pågått i decennier och att det inte finns något sätt att fixa det och att USA kom undan med detta så länge, eftersom amerikanska dollar är världens reservvaluta. När den amerikanska regeringen trycker biljoner, rånar den därmed amerikaner och hela världen i vad han kallar historiens största stöld.

Han säger att den totala amerikanska skulden uppgår till 90 biljoner dollar, vilket tillsammans med 169 biljoner dollar i ofinansierade skulder i USA uppgår till 259 biljoner dollar, vilket är 778 000 dollar per amerikansk medborgare eller 2 067 000 dollar per amerikansk skattebetalare.

Nu är värdet av alla amerikanska tillgångar tillsammans: varje bit mark, fastigheter, alla besparingar, alla företag, allt som alla medborgare, företag, enheter och staten äger värt 193 biljoner dollar.

Vår totala skuld, 259 biljoner dollar minus vårt totala nettovärde, 193 biljoner dollar motsvarar negativa 66 biljoner dollar av skulder och skulder efter att varje tillgång i USA har sålts av.

Så även om USA kunde sälja alla tillgångar till nuvarande värde, vilket är omöjligt, skulle det fortfarande vara trasigt.

Det är här ”Great Reset” kommer in och han frågar: ”Är det en kontrollerad rivning av de globala marknaderna, ekonomierna och världen som vi känner den? Ett skifte till en ny dystopisk framtid där eliten är slavarnas herrar utan demokratins kosmetika?”

Han noterar hur världen har förändrats så mycket de senaste åren och hur ingenting verkar vara vettigt längre. Han ser den flagranta korruptionen och den uppenbara gaslightpropagandamedia och urholkningen av våra rättigheter, men han vet inte vart allt är på väg och han avslutar tråden och frågar: ”Vad är slutspelet?”

Som Harrison Smith från American Journal säger: ”Det är ett pyramidspel. Människorna som begår pyramidspelet har ansvaret för allt…de kommer att offra mänskligheten för att behålla sitt system…

”Världsekonomin håller på att kollapsa, matförsörjningssystemet förstörs, energin som vi förlitar oss på för att upprätthålla civilisationen inskränks och elimineras och vi kommer att tvingas in i den stora återställningen där vi inte kommer att äga något.”

Tidigare BlackRock aktieväljare, Ed Dowd, tror att hela COVID-bluffen skapades som en täckmantel för den finansiella kollapsen och att nya låsningar kommer, för att försöka mildra det oundvikliga våldet och kaoset som vi kan förvänta oss att bevittna på gatorna.

Vi såg också hur Dr Mike Yeadon, tidigare Pfizer VP också tror att COVID och dödssprutan är en utarbetad bluff för att skapa en kollaps av suveräna valutor för att få in den stora återställningen och införandet av programmerbara centralbanks digitala valutor (CBDC), för en helt kontrollerad befolkning, där människor inte kommer att kunna köpa mat etc. om inte algoritmerna tillåter och de oönskade i princip kan svältas ihjäl via artificiell intelligens.

Kim Dotcom 5 juni 2022 tråd

Det här kan vara den viktigaste tråden jag någonsin gjort. Stora grejer om den stora globala kollapsen som kommer.

Jag ska försöka hjälpa dig förstå varför framtiden inte är vad vi hoppas på. Det är värre än de flesta kan föreställa sig.

Våra ledare vet.
Men vad planerar de?

USA har inte haft ett överskott eller en balanserad budget sedan 2001. Under de senaste 50 åren hade USA bara 4 års vinst. Faktum är att all vinst USA hade inte skulle räcka för att betala för 6 månader av det nuvarande årliga underskottet. Så hur betalade USA för saker?

USA:s utgifter och skulder har kommit utom kontroll och regeringen kan bara samla in pengarna den behöver genom att skriva ut dem. Det orsakar inflation. Det är som att beskatta dig extra eftersom du betalar mer för de saker du behöver och alla dina tillgångar minskar i värde.

Se den amerikanska pengautskriftsvansinnet:

Anledningen till att USA kom undan med det så länge är att USD är världens reservvaluta. Nationer överallt har USD som en säker tillgång. Så när den amerikanska regeringen trycker biljoner så rånar den amerikaner och hela världen. Den största stölden i historien.

Problemet är att detta har pågått i decennier och det finns nu inget sätt att fixa det. Verkligheten är att USA har varit i konkurs under en tid och vad som kommer är en mardröm: massfattigdom och ett nytt kontrollsystem. Låt mig förklara varför detta inte bara är undergång och dysterhet.

USA:s totala skuld är 90 biljoner dollar. USA:s ofinansierade skulder är på 169 biljoner dollar. Tillsammans är det 778 000 USD per amerikansk medborgare eller 2 067 000 USD per amerikansk skattebetalare.

Kom ihåg att det enda sättet som den amerikanska regeringen kan arbeta nu är genom att skriva ut mer pengar. Vilket betyder hyperinflation är oundviklig.

Det totala värdet av ALLA bolag noterade på den amerikanska aktiemarknaden är 53 biljoner dollar. Det verkliga värdet är mycket lägre eftersom USA har tryckt biljoner för att ge räntefria lån till investeringsbanker för att pumpa upp aktiemarknaden. Det är en bluff.

Största delen av 53 biljoner dollar är luft.

Värdet av alla amerikanska tillgångar tillsammans, varje bit mark, fastigheter, alla besparingar, alla företag, allt som alla medborgare, företag, enheter och staten äger är värt 193 biljoner dollar.

Den siffran är också full av luft precis som den amerikanska aktiemarknaden.

USA:s totala skuld
90 biljoner dollar

Amerikanska ofinansierade skulder
169 biljoner dollar

Totalt
259 biljoner dollar

Minus alla amerikanska tillgångar
193 biljoner dollar

Saldo
– 66 biljoner dollar

Det är 66 biljoner dollar av skulder och skulder efter att varje tillgång i USA har sålts.

Förstår du?

Så även om USA kunde sälja alla tillgångar till nuvarande värde, vilket är omöjligt, skulle det fortfarande vara trasigt.

USA är bortom bankrutt.
Den här patienten är redan död.
Den här patienten är nu en zombie.

Du undrar säkert varför saker fortfarande pågår? Varför kollapsade inte allt ännu.

Allt handlar om perception, förnekelse och beroende.

Uppfattningen är att USA har den största ekonomin och den starkaste militären i världen. Men i verkligheten är USA pank och har inte råd med sin armé.

Förnekandet är att alla nationer är beroende av en stark USD eller globala marknader kollapsar.

Anledningen till att den amerikanska zombien fortsätter är att slutet på USA är slutet på västerländskt välstånd och ett erkännande att det nuvarande systemet misslyckades som en modell för världen. Det förändrar inte verkligheten. Kollapsen är oundviklig och kommer.

Vad planerar våra ledare?

Du kanske har hört talas om den ”stora återställningen” eller den ”nya världsordningen”. Är det en kontrollerad rivning av de globala marknaderna, ekonomierna och världen som vi känner den?

Ett skifte till en ny dystopisk framtid där eliten är slavarnas herrar utan demokratins kosmetika?

Utan en kontrollerad rivning kommer världen att kollapsa för alla, inklusive eliten. Världen har förändrats så mycket och ingenting verkar vara vettigt längre, den flagranta korruptionen är i det fria, den uppenbara propagandamedian, urholkningen av våra rättigheter.

Vad är slutspelet?Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: