JAG ändrar på avrättningsmetod

US Navy Judge Advocate General’s Corps har ändrat hur de kommer att genomföra framtida Deep State-avrättningar, sa en JAG-källa till Real Raw News. Under de senaste två åren hängdes alla utom två dömda Deep Staters tills de var döda, en process som JAG nu säger är tråkig, tidskrävande och benägen för missöden. Som ett resultat härav kommer alla som döms för högförräderibrott och döms till döden att få en kula i huvudet.

Vår källa sa att JAG fattade beslutet efter att ha vägt kostnaden och mantimmar för tidigare hängningar mot kostnaden för några kulor. Bruket att hänga en man, sa han, innebär mer än att bara hänga upp honom och vrida på en strömbrytare. Inför varje hängning anländer medlemmar av US Army Corps of Engineers till GITMO för att inspektera galgen, för att säkerställa att den fungerar korrekt, och förblir där tills den dömde dödförklaras. Men inte ens deras expertis har förhindrat missöden; avrättningen av pedofilen Bill Gates, till exempel, visade att felaktig repmätning orsakar en långvarig, smärtsam död .

Vissa avrättningar försenades också i avvaktan på ankomsten av militära mässingar, och ibland politiker, som var tvungna att flyga in från fastlandet för att bevittna händelsen.

Mer inflytelserik i JAG:s utslag är kanske vad vice amiral Darse E. Crandall har kallat ”galgteater”. Mellantiden mellan dom och avrättning har gett flamboyanta, ståtliga, obotfärdiga Deep Staters mycket tid att vässa sina Thespian-kunskaper för melodramatiska pre-execution-produktioner. De har spridit spektrumet från demoniska besvärjelser till påstådd religiös reformation, från slutliga ord med alla svordomar under solen till sexuellt fördärv.

En gång känd för att hålla sig lugn under press – och ibland riva Deet Staters i deras sista stunder av livet – har vice amiral Crandall visat tecken på frustration över de senaste avrättningarna och kallade sig själv för en ”cirkusmästare” efter att en illvillig Alec Baldwin föll till sin död.

”Amiralen diskuterade sina bekymmer med sina juniorer, och de kom överens om att hängningar tar för lång tid och är fylld med för mycket teater. De nådde en konsensus. Från och med nu kommer de dömda att avrättas inom 24 timmar efter domen, med skottlossning istället för en snara, säger vår källa.

På frågan hur JAG skulle undersöka framtida exekutionspatruller sa han chockerande nog att en ”enskild marinsoldat” skulle bära bördan av att avrätta de dömda, och en backup skulle vara lätt tillgänglig ”för säkerhets skull.”

Detta är en kraftig avvikelse från historisk praxis. En exekutionspatrull är normalt sammansatt av flera soldater, som alla instrueras att skjuta samtidigt, vilket förhindrar både avbrott i processen av en medlem och identifiering av vem som avfyrat det dödliga skottet.

”Även om vi pratar om förhärdade marinsoldater kommer psykologisk screening att äga rum, och det är mer effektivt att kort screena en eller två marinsoldater än sju till tio. Jag talar för mig själv, varför använda 10 patroner om en eller två kommer att göra jobbet lika bra. Det är inte som att någon siktar på armar och ben”, sa vår källa.

”Det finns ingen skriftlig regel som anger antalet män. Det kan vara en, det kan vara 20, tillade han.

Avslutningsvis sa han till RRN att presumtiva kandidater helt och hållet kommer att väljas från en pool av volontärer, som det finns många av.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: