Den sista röstningen

2022-06-09

S-topp skriven i stuga utan toalett – har fått 700 000 i ersättning

Förbundsordföranden: Fortsatt förtroende för Helena Bouveng trots bostadsavslöjandet

Stugan som Jörgen Hellman har varit skriven i saknar både fungerande avlopp och sophämtning. På vägen fram till huset som enligt SVT förefaller stå öde, ligger ett nedfallet träd. Bild: SVT/Uppdrag granskning  Jörgen Hellman (S)

Här kan du se Uppdrag granskning https://www.svtplay.se/video/35578465/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-sasong-23-maktens-bostader?id=KyEkB9G

Malmö 9-6-2022

Till riksdagsledamöterna Jörgen Hellman och Helena Bouveng, S respektive M

Efter att ha sett Uppdrag granskning som behandlade ert svineri med fejkade mantalsskrivningar så har jag nu tagit beslutet att aldrig mer rösta. Jag tänker inte längre vara behjälplig med att sådana som ni kan sitta och berika er i riksdagen med att medvetet uppge falska uppgifter angående er bostadsort och därmed tjäna otroliga summor som närmar sig miljonbelopp.

Tidigare har jag på liknande grunder inte röstet i EU-valet men nu kommer detta också att gälla riksdagsvalet. Jag är heligt trött på ert fuskande och dribblande oavsett partitillhörighet vilket tydligen pågår både i EU-parlamentet samt i den svenska riksdagen.

Vad det gäller dig Jörgen Hellman så blev du verkligen avklädd inpå bara kroppen av Uppdrag granskning.

Tror du verkligen att väljarna tror på att du vintertid promenerar i åtta minuter över en lerig åker för att uträtta dina behov? Det kan hända att några förvirrade hjärntvättade socialdemokrater gör det, men knappast några andra.

Det där nerfallna trädet som låg tvärs över vägen till det hus där du påstår dig bo, vad gör du med det?

Lägger du tillbaka det varje gång du har passerat detta?

Vilken j – a ynklig figur du är som försökte fly undan reporterns frågor. Som socialdemokrat vilar skammen extra tungt på dig eftersom man från ert håll ständigt får höra floskler som solidaritet, rättvisa, jämlikhet och det uttjänta ”alla människors lika värde”.

Tycker du att du med ditt fuskande och dribblande lever upp till dessa floskler?

Du uppger att du inte begått något felaktigt och då undrar jag varför du har sagt upp alla dina uppdrag?

Vad det gäller dig Helena Bouveng så verkar du vara sinnebilden för en fisförnäm moderat som tror att du är värd mer än andra. Det enda du är värd är egentligen en stor spark i röven när man nu med facit i handen har sett hur du berikar dig med ditt medvetna fusk. Både du och din fuskande riksdagskollega har visat upp det värsta hos den mänskliga rasen, nämligen girigheten.

Nu undrar jag bara hur många andra riksdagsledamöter det finns som nu sitter och darrar inför risken  att bli upptäckta av Uppdrag granskning för jag kan inte tänka mig att ni är dom enda som håller på med sådant här?

Det finns ytterligare ett skäl till att jag inte längre kommer att gå och rösta och det är det faktum att jag inte kan kalla det för demokrati när ett parti som knappt kommer in i riksdagen med sina ynka 4,3 % kan sitta med i en regering och ställa villkor medan partier som får nära 20 % av väljarnas röster ställs utanför allt inflytande.

När valresultatet manipuleras till oigenkännlighet av dom politiska partierna genom att man går samman i allianser som möjliggör att det minsta partiet kan sitta i en regering så är det enligt min mening allt annat än demokrati.

Naturligtvis så måste en regeringsbildning spegla vad väljarkåren röstade på och inget annat.

Att kalla det nuvarande systemet för demokrati är inget annat än en skymf mot väljarna.

Som sagt, jag har röstat för sista gången. Jag tänker inte förnedra mig en gång till genom att rösta i val där personer som Jörgen Hellman och Helena Bouveng ställer upp i och där man bara har egna ekonomiska vinster för ögonen och där man inte ens drar sig för att ljuga och bedra för att stilla sin girighet.

Inte heller är jag benägen att delta i val där valresultatet vid en regeringsbildning uppvisar det rakt motsatta av vad väljarna röstade på.

När röstkortet anländer så åker det rätt ner i soptunnan!

Till sist hoppas jag att Uppdrag granskning fortsätter att jaga dessa s k folkvalda. Det finns säkert mycket annat skit att gräva upp vad det gäller dessa förbannade fifflare.

Sandor HeroldKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: