Satan har återvänt till den ursprungliga skapelsen och fått syndaförlåtelse

2022-06-06
Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/
KM = Khazariska Maffian
DS = Deep state


Nyligen levererade en medlem av Earth Liberation Alliance en handskriven lapp till en äldre jesuit där det stod: ”Satan har återvänt till den ursprungliga skapelsen och fått absolution, tack för att du har hållit ljuset brinnande under alla dessa långa år.”

Alliansen har fått information om att Satan besegrades för flera år sedan och vad vi nu ser hända över hela planeten är en mop-up-operation för att avlägsna hans lokala fältagenter, särskilt de främsta medlemmarna i familjen Rothschild (Satans röda sköld).

Här är vad drottning Elizabeth II -en senior medlem av alliansen – hade att säga i samband med hennes platinajubileum:

Många glada minnen kommer att skapas. Vi är fortfarande mycket djupt engagerade i våra gemensamma mål i öst och väst. Den allmänna förvaltningen av det geopolitiska landskapet hade till övervägande del varit västerländskt, vår Rothschilds opioidapparat bland många familjer var på väg att råka ut för det som inte var vår design men de tjänar pengar där de kan och låtsas att inte vara vad de är – sist och slutligen, gemensamt är vanligt och kungliga och kejserliga höjer sig över det.

Elizabeth II R.

I vad som verkar vara hennes bidrag till Projektet Blue Beam firandet av starten på en ny guldålder, reste hon 70 år tillbaka i tiden genom att framträda som ett hologram i den antika brittiska kungliga vagnen.

A hologram of Queen Elizabeth II during her coronation in the Gold State Coach during the Platinum Jubilee Pageant in front of Buckingham Palace, London, on day four of the Platinum Jubilee celebrations. Picture date: Sunday June 5, 2022.

https://news.sky.com/story/amp/platinum-jubilee-the-queen-appears-in-hologram-in-gold-state-coach-as-london-street-pageant-now-in-full-swing-12628157

Dessutom, i ett annat tecken på att Rothschild-styret tar slut, utrotar Afghanistans regering vallmoplantagerna som är källan till 80 % av världens opium och heroin. Detta kommer att utgöra ett dödligt slag för den kriminella eliten i väst.

Afghan Taliban launch campaign to eradicate poppy crop

W460

Ett annat stort tecken på att en ny tidsålder är på väg att börja, har italienska och katolska medier varit fulla av spekulationer utan källor om att den 85-årige påven Franciskus är på väg att avgå.

Pope Francis fuels new speculation on future of pontificate

FILE - Pope Francis arrives on a wheelchair for an audience with children in the San Damaso courtyard at the Vatican, Saturday, June 4, 2022. Pope Francis added fuel to rumors about the future of his pontificate on Saturday by announcing he would visit the central Italian city of L'Aquila in August for a feast initiated by Pope Celestine V, one of the few pontiffs who resigned before Pope Benedict XVI stepped down in 2013. (AP Photo/Alessandra Tarantino, File)

Naturligtvis är den riktiga påven Franciskus sedan länge död så det vi pratar om är nederlaget för de människor som kontrollerar den nuvarande falska gummimasken/CGI-påven. P3-frimurarna -som tvingade sin föregångare att avgå – säger att Franciskus förmodligen kommer att bli den siste påven någonsin.

Till och med ryssarna talar om sluttider med ryska säkerhetsrådets vice ordförande Dmitrij Medvedev som säger ”Man kan ha olika attityder till det, man kan tro att Apokalypsens ryttare redan är på väg och allt hopp finns i den allsmäktige Guden.”

World community should not wait for ‘horsemen of Apocalypse’ but negotiate, says Medvedev

Vi ser också den de facto talespersonen för det hemliga rymdprogrammet, Elon Musk, nu gå fullt ut och offentligt mot den satanistiska kabbalen som tog makten i väst.

”Elon Musk lägger den på tjockt. Han avslöjar KM:s korrupta media… Han ställer sig uppenbarligen på Alliansens sida i den här frågan”, kommenterar en Mossad-källa på denna rubrik:

”Elon Musk säger att ‘ingen i media bryr sig’ om att exponera Jeffrey Epsteins påstådda kunder.”

Elon Musk Says ‘No One in the Media Cares’ About Exposing Jeffrey Epstein’s Alleged Clients

Det betyder inte att striden är över än. Folket i Nordamerika hålls nu som gisslan av de kriminella som driver de falska Biden- och Trudeau-regimerna. Flera delar av Europa, inklusive Frankrike och Ukraina, är också fortfarande under satanistisk kontroll.

Så ett militärt, informations-, juridiskt och ekonomiskt hybridkrig förs av alliansen för att befria människorna i dessa länder.

Det finns en stor sannolikhet att den falska Biden-regimen kommer att kollapsa under sommarmånaderna pga en internationell ekonomisk bojkott av det amerikanska företaget som använder hans avatar som deras talesman.

Det är därför den falska amerikanska finansministern Janet Yellen erkände för CNN: ”Det var oförutsedda och stora slag mot ekonomin som stimulerade stigande energi- och livsmedelspriser och även skapade problem i leveranskedjorna, vilket hade en dålig effekt på vår ekonomi. Vid den tiden insåg jag inte detta helt, men jag erkänner det nu, säger Janet Yellen till CNN.

Vad hon inte sa är att det inte är Ryssland som står inför sanktioner, det är USA. Det är den verkliga anledningen till att Biden sa att 70 % av inflationen i USA beror på Putin.

Det är därför bensinpriserna stiger och det kommer att bli elbrist i större delen av USA under sommaren (endast de delar som levereras med kanadensisk vattenkraft kommer att vara OK).

Two-Thirds of the Country Face the Prospect of Blackouts this Summer

Two-Thirds of the Country Face the Prospect of Blackouts this Summer

Den falska Biden fortsätter att meddela att han kommer att åka till Mellanöstern för att hämta olja men han tvingas hela tiden ställa in besöken för att ingen vill prata med honom.

Denna bojkott påverkar även andra satanistockuperade länder. Exempelvis har bensinförbrukningen i Nederländerna sjunkit från 25 till 33 procent under de senaste fem månaderna jämfört med tidigare år, enligt siffror från Gasunie Transport Services (GTS). Detta innebär en de facto 25 % nedgång i BNP.

Gas consumption in the Netherlands plummeted in the first half of 2022

”Så, [tack vare ”embargot”] tjänar Putin mer pengar genom att sälja mindre olja, erkänner den tyske vicekanslern Habeck.

Den ekonomiska kollapsen av USA och andra av satan ockuperade länder (SOCs) åtföljs av socialt och moraliskt förfall, särskilt pedofili och mord på barn.

Här är några exempel:

Ryssarna har avslöjat bevis på att det ukrainska Röda Korset var inblandat i skumma aktiviteter, inklusive att föra register över barn med ”friska organ”.

Russia accuses Ukrainian Red Cross of making list of children with “healthy organs” in Mariupol

Russia to probe claims of suspicious activity by Red Cross
Skärmdump från en video publicerad av Vladimir Taranenko.

https://www.rt.com/russia/556331-red-cross-office-mariupol/

SOC Ukraine följer bara i fotspåren av sina USA-baserade kontrollanter där elaka avslöjanden strömmar ut.

Till exempel, i april 2021, inleddes en utredning av rituella sexuella övergrepp mot barn och barnsexhandel som hände i Utah County, säger deputerade. En del av dessa anklagelser bekräftades.

https://www.abc4.com/news/local-news/child-sex-trafficking-in-utah-counties-now-confirmed/

Sedan har vi en grundskola i Illinois som delar ut flygblad som marknadsför en ”After School Satan Club”

I Seattle har polisen under tiden tillkännagett en öppen säsong för våldtäktsmän att göra vad de vill som denna nyhet visar:

Seattlepolisens personal på enheten för sexuella övergrepp och övergrepp mot barn har varit så uttömd att den slutade tilldela detektiver i år nya fall med vuxna offer, enligt ett internt memo som skickades till interimistiska polischefen Adrian Diaz i april.

Seattle police stopped investigating new adult sexual assaults this year, memo shows


Adrian Diaz

‘It’s a predator’s paradise’: Shocking documentary exposing sex abuse in the Amish community reveals 11-year-old girls were given pamphlets that normalize INCEST and teaches them rape is a result of their ‘carelessness’

Sedan får vi reda på att i Amish-samhällena ”It’s a predator’s paradise”: en chockerande dokumentär som avslöjar sexövergrepp i Amish-samhället avslöjar att 11-åriga flickor fick broschyrer som normaliserar INCEST och lär dem att våldtäkt är ett resultat av deras ”vårdslöshet”.

The two-part series follows four women from different Amish backgrounds as they share their personal stories of sexual abuse and search for justice (stock image)

Längre söderut misshandlade Southern Baptist Conventions verkställande kommitté anklagelser om över 700 fall av sexuella övergrepp från 2000 till 2019, stenmurade många överlevande och prioriterade att skydda SBC från ansvar.

15 Louisiana church employees on Southern Baptist Convention list of alleged abusers

Southern Baptist Sex Abuse

Southern Baptist list of accused abusers 2/28/2022

Detta är toppen av isberget eftersom 40 000 barn försvinner varje år i USA för att aldrig ses igen.

Så vilken typ av ledarskap i väst låter sådana saker hända? Sedan brotten av den tidigare Joe Biden och hans son Hunter har det skrivits mycket om någon annanstans; Vi föreslår att läsare som fortfarande inte är medvetna gör en snabb sökning med termen ”Hunter Biden laptop.”

Vi tror också att de flesta av våra läsare är medvetna om att Barack Obama besökte homosexuella bastun och gifte sig med en man som senare bytte namn till Michelle Obama. Problemet här är att de ljög om det och blev utpressade om detta av sina kontrollanter.

Nu har Israel vänt sig mot sina Rothschild-överherrar, vilket är anledningen till att Mossad påminde oss om det elaka förflutna av en annan av deras tjänare, Emmanuelle Macron, Frankrikes så kallade president.

Enligt Mossad har Macron blivit mutad av Rothschild-agenter för att förråda sitt land, bekämpa islam och täcka förstörelsen av Notre Dame-katedralen. Macron valdes ut som president eftersom han kunde utpressas för att ”döda hjälplösa offer i vansinniga orgier”, säger Mossad-källorna. Macron började som barnprostituerad. ”Som en ‘snäll pojke’ fördes han av sina föräldrar till Israel, där han tillfredsställde gamla män och förrädare på en kontinuerlig basis. Det finns vittnesbevis från personer som kände honom väl som barn”, säger källorna. .


Emmanuel Macrons ”barndom” som israelisk prostituerad


Han gifte sig med en av sina manliga klienter som han började ha relationer med när han var 15. Den här klienten var Jean-Michel Trogneux som senare bytte namn och nu låtsas vara Brigitte Macron. För fula och detaljerade bevis, kolla länken nedan. 

http://pressibus.org/gen/trogneux/indexgb.html

https://islamsonne.wordpress.com/2019/08/22/emmanuel-macrons-kindheit-als-israelischer-stricher/

I Kanada har vi naturligtvis brodermördaren som är son till Fidel Castro och som låtsas vara premiärminister Justin Castreau. Castreau togs bort för månader sedan av den kanadensiska militären liksom avataren de ersatte honom med, säger källor till den kanadensiska underrättelsetjänsten.

Den khazariska maffian försöker nu använda en riktigt dålig version av honom för att låtsas som att de fortfarande kontrollerar Kanada. Titta bara på den där näsan.

Naturligtvis ökar dessa kriminella ledare förtrycket i ett desperat försök att stanna vid makten när fler och fler människor vaknar.

Det är därför journalisten Alex Newman säger. Just nu inser eliten, eller rovdjursklassen, att om de inte går framåt mycket snabbt, kommer de att förlora allt. De kan möjligen hamna inför verkligt ansvar. Jag tror att vi är i en mycket farlig situation nu.

Global CV19 Vax Absolute Insanity – Dr. Ryan Cole

Det är därför de arrangerar falska skjutevenemang. Återigen, eftersom detta har behandlats mycket på andra ställen så kommer vi bara att lägga till detta om en av dessa händelser:

Tidigare NYPD-kommissionär Bombshell: Texas School Massacre was a Deep State Operation

Former NYPD Commissioner Bombshell: Texas School Massacre Was a Deep State Operation

Sedan har vi två nätverk, samma offer, olika fäder med Anderson Cooper Vanderbilt som ”on the scene” som reporter.

Efter dessa falska incidenter såg vi Biden och Castro samtidigt uppmana till vapenkontroll. De vill ta tag i vapen eftersom USA och Kanada står på randen till ett inbördeskrig.

The US is heading for a civil war

Detta är dåligt eftersom Pentagon 2009 gjorde ett datorgenererat scenario för ett inbördeskrig i Amerika. Resultaten: 100 miljoner dödsfall.

https://resistthemainstream.org/supreme-court-set-to-deliver-first-major-2nd-amendment-ruling-in-more-than-a-decade/

Brottslingarna försöker också fortfarande döda människorna i sina länder med vaccin i ett desperat försök att behålla makten. Lyssna nedan på den kanadensiska parlamentsledamoten Cathay Wagantall prata om detta.

Vissa tror fortfarande att det räcker med att gå till domstol och polis. Här kan du till exempel se den tidigare amerikanska justitieministern Bill Barr säga: ”Komplicerade fall som detta tar lång tid att bygga. De inträffar steg för steg och i hemlighet. Folk gillar inte det, men om de vill att folk ska straffas, är det vad som krävs… Om du vill ha fakta, om du vill ha en rapport, kan det göras ganska snabbt. Om du vill ha skalper tar det tid.”

Han ljuger, domstolarna och FBI är korrumperade på högsta nivå. Det här är krig och vi måste agera därefter. Först när vi ser domstolar av Nürnberg-typ i alla nätverk kommer vi att kunna lita på domstolarna och polisen.

Men som ett tecken gör åtminstone vissa poliser sitt jobb:

Bill Clintons tidigare rådgivares bisarra självmordsdöda, som hittades den 7 maj hängande i ett träd med ett hagelgevär genom bröstet och en förlängningssladd runt halsen.’ finns nu i en ”ÖPPEN” utredning.’ kopplad till miljardären Jeffrey Epstein.

Investigation Into Death Of Clinton Advisor Linked To Epstein Reopened

bill epstein pp

Vi kan också se att de så kallade ledarna är rädda för sin egen polis och militär. Till exempel är Biden rädd för gränspatrullen. Han bad dem att avväpna sig innan han hälsade på dem, så istället beslutade gränspatrullerna att inte hälsa på honom och de gick hem.

Sedan kan du se premiärminister Boris Johnson bli utbuad av publiken när han anländer till ett platinajubileumsevenemang.

Naturligtvis, medan västvärlden väntar på att sitt eget folk ska iscensätta en revolution, har det redan hänt i större delen av resten av världen.

Detta är mest synligt i Ukraina. Den tidigare amerikanska presidentkandidaten Tulsi Gabbard förklarar att ”väst” kämpar för att stödja en regering som fängslade oppositionen, stängde ner oberoende TV-stationer och är fascistisk.

De ryska luftburna styrkornas överste general Georgy Shpak säger ”Detta fascistiska hot är som en cancer: det kan spridas längre och längre. Den måste förstöras helt.”

Ryssland har redan startat krigsförbrytartribunaler för ukrainska nazister, utländska legosoldater och Nato-instruktörer över ”bortföranden, tortyr och användningen av förbjudna medel och metoder för krigföring, bland annat.”

https://www.massnews.com/ukraines-azov-battalion-swaps-neo-nazi-insignia-media/

https://tass.com/politics/1455309

När Biden-avataren hotar, som svar, att ”Vi kommer att skicka Ryssland tillbaka till 1800-talet!” säger ryssarna ”kom med dit.” Fotot av Ryssland på 1800-talet förklarar varför.

Som kommentaren av Brahma Chellaney nedan förklarar, har nazisterna redan förlorat.

Zelenskij medger att Ryssland nu äger en femtedel av Ukraina, det största landet i hela Europa. Vad han inte erkände är att Ryssland kontrollerar Ukrainas industriella hjärta, 90 % av dess energiresurser (inklusive all offshoreolja) och dess kritiska hamnar och sjöfart.”

”Du skulle inte veta detta genom att läsa den amerikanska pressen. De senaste dagarna rapporterade @washingtonpost att ”krigsvågen skiftar tydligt mot angriparen”, medan @Forbes proklamerade att Ryssland ”förlorar kriget”. Andra medier har sagt att det håller på att ta slut som alternativ för att undvika nederlag.”

De nazistiska Bilderberg-förlorarna samlades i Washington i förra helgen för att diskutera deras nederlag. De fick träffas så att de kunde övervakas och fler av deras hemliga kontrollanter kunde identifieras, säger CIA- och NSA-källor.

bilderbergmeetings.org.

https://www.bilderbergmeetings.org/meetings/meeting-2022/press-release-2022

https://www.bilderbergmeetings.org/press/press-release/participants

Men låt oss göra detta mycket tydligt. Detta är inte ett nederlag för den amerikanska militären och en seger för Ryssland och det kommunistiska Kina. Den amerikanska militärens vita hattar har ingenting att göra med vad som händer i Ukraina och stöder inte den falska Biden-regimen.

USA:s vita hattar har fortfarande massor av makt och respekt, vilket visas av följande nationer som deltar i en Pacific Naval-övning:

Australien, Brunei, Kanada, Chile, Colombia, Danmark, Ecuador, Frankrike, Tyskland, Indien, Indonesien, Israel, Japan, Malaysia, Mexiko, Nederländerna, Nya Zeeland, Peru, Republiken Korea, Republiken Filippinerna, Singapore, Sri Lanka, Thailand, Tonga, Storbritannien och USA kommer att delta i 2022 års Rim of the Pacific-övning (RIMPAC)

US to China: We’re hosting world’s largest naval exercise, in Pacific

Slutligen, denna vecka, för att visa att mänskligheten verkligen är på väg mot okända vatten och behöver en stark militär för att vägleda oss, avslutar vi med de senaste bilderna från Project Blue Beam. Som vanligt med sådana grejer, tro det först när du ser det med dina egna ögon. Under tiden, fortsätt kämpa för att befria jorden.Kategorier:Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: