Gitmo-nytt: Alec Baldwin hängdes; Militären arresterar Vita husets biträdande stabschef Jennifer Brigid O’Malley Dillon

https://realrawnews.com/2022/06/alec-baldwin-hanged-in-crazy-execution/

De män som är ansvariga för att genomföra Deep State-avrättningar har sett allt. Eller har de? Från Gavin Newsoms demoniska predikan till Loretta Lynchs plötsliga förvandling till en pånyttfödd kristen, GITMO-hängningar har varit fulla av oväntade vridna slut och teatralitet. Och en uppsvälld Alec Baldwin, som hängdes där på onsdagsmorgonen, utökade den traditionen med ett både komiskt och bittert utbrott.

På något sätt hade en handfängselförsedd Baldwin vridit sina fängelsebyxor och underkläder ner till anklarna medan han kördes från Camp Delta till avrättningsplatsen. Han dök upp halvnaken när han steg ur Humveen och exponerade sig för viceamiral Darse E. Crandall och 3 andra officerare där för att bevittna hängningen.

”Född naken, dö naken,” ropade Baldwin och svetten rann från hans slappa käke. ”Hur tycker du om mig nu, amiral Crandall? Och fan, Donald Trump. Jag gjorde dig känd.”

President Trump var inte närvarande.

Innan vice amiral Crandall tilltalade Baldwin, och tillrättavisade offentligt följeslagarna och krävde att få veta hur Baldwins avklädning hade gått dem obemärkt förbi och varför de båda soldaterna satt längst fram. Han kallade det en pliktförsummelse och ett brott mot standardförfarandena. Han befallde soldaten som bar hagelgevär att dra upp Baldwins byxor.

Men vid den tiden låg Baldwin framskjuten på en fuktig gräsfläck och slingrade sig runt.

”Hej, Crandall, visste du att jag spelade en överste i Pearl Harbor, med Kate Beckinsale. Tro inte att jag inte slog på det, sa Baldwin och började puckla på marken”.

”Smaka på honom nu,” skällde vice adm. Crandall.

”Vi borde bara sätta en kula i hans hjärna”, sa en närvarande officer.

”Inget sådant förfarande”, svarade vice adm. Crandall.

Soldaterna som hade kört Baldwin till galgen tog av sig sina tasers (elpistol) och sköt sedan de små, hullingförsedda pilarna mot Baldwins blottade hud. Han darrade till ett ögonblick men verkade i övrigt oskadd. Soldaterna hjälpte honom upp på plattformen där ytterligare en soldat vars uniform inte bar någon rang eller insignier försåg honom med ett rep runt halsen.

Resten av evenemanget gick som planerat. Baldwin, skakad men vid medvetande, gjorde inget motstånd när vice amiral Crandall gav kommandot ”avrätta”.

Baldwin dödförklarades klockan 10:15 på onsdagsmorgonen.

Vice amiral Crandall, som var uppenbarligen upprörd, sa att han var trött på att vara en ”cirkusdirektör”.


Militären arresterar Vita husets biträdande stabschef Jennifer Brigid O’Malley Dillon

US Army Rangers arresterade i onsdags den tidigare Biden-kampanjchefen och nuvarande biträdande stabschefen Jennifer Brigid O’Malley Dillon på ett hotell i Washington DC, resultatet av en militärutredning om huruvida hon deltog i en valsedelskörningsring där demokrat-liberala sympatisörer, kända som ”mulor”, samlade olagligt in valsedlar och deponerade valsedlar i drop in-boxar i Arizona, Georgia, Michigan, Pennsylvania och Wisconsin under presidentvalet 2020.

Enligt en JAG-källa har White Hats intresserat sig för Dillon efter att ha sett den konservativa författaren Dinesh D’Souzas video 2000 Mules , som visar övervakningsvideon av förslappade individer som gör upprepade resor för att droppa valsedlar i de tidigare nämnda staterna; i varje enskilt fall bar mulorna massor av valsedlar.

Videon, sa vår källa, slog varningsklockor i White Hat-gemenskapen och ledde till en grundlig undersökning.

Även om Dillon inte nämns i D’Souzas video, började militären sin undersökning vid toppen av Bidens valhierarki, och trodde att hon, som blev Bidens kampanjchef i april 2020, hade kunskap om schemat – eller orkestrerat det. Vår källa skulle för närvarande inte citera specifika bevis, men sa att JAG hade fått ”konkreta bevis” från US Army Cyber ​​Command som kopplade henne till ”otaliga” olagliga valsedlar.

”Ärendet mot Dillon är öppet och stängt”, sa han.

Anklagelsen om en militär arresteringsorder var misstanke om förräderi, som, om det bevisas, kan leda till dödsstraff.

Det är dock fortfarande oklart om JAG kommer att åtala Dillon eller träffa en överenskommelse i hopp om att hon ska leda dem till större fiskar.

Real Raw News kommer att uppdateras när mer information blir tillgänglig.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: