STOR ÖVERRASKNING: Trump och Putin om den nya världsordningen

Trump Putin nya världsordningen

2022-06-02
https://stopworldcontrol.com/nwo/

General Michael Flynn om den nya världsordningen

general michael flynn New World Order

General Michael Flynn gjorde ett djärvt uttalande den 12 december 2020 mot den Nya Världsordningens tyranni. I Western Journal skrev General Flynn ( källa ) :

”Som amerikanska medborgare måste vi vägra att gå på begravningen av vår egen självständighet.

Vi människor är stolta över att förkunna att USA är ”En nation under Gud.”

Vi vill inte ha en värld som styrs av tyranner som ingen har valt och som vill ha makt för att förgöra oss.

Vi förstår vad deras plan är: att eliminera oliktänkande, underkuva all kritik och förbjuda de som inte villkorslöst underkastar sig den ”Nya Världsordningens” diktatur.

Låt oss inte glömma att de genom de brott de har begått har brutit mot våra lagar; de har förrått vår nation och sin ed att tjäna vårt land, sin ed att bevara, skydda och försvara konstitutionen.”

 

Rysslands president Putin fördömer den nya världsordningen

Vladimir Putin nya världsordningen

Rysslands president Vladimir Putin gjorde också tydliga uttalanden mot den nya världsordningen:

”Vi ser försök att på något sätt återuppliva en standardiserad modell av en unipolär värld och att sudda ut institutionerna för internationell rätt och nationell suveränitet.

En sådan unipolär, standardiserad värld kräver inte suveräna stater; den kräver vasaller (= slavar, bönder).

I historisk mening innebär detta ett förkastande av ens egen identitet, av världens gudagivna mångfald.

President Putin fortsätter att säga att Amerika och Ryssland är enade i sin ståndpunkt mot den nya världsordningen , som leds av pedofila satanister källa ) :

”Det är uppenbart att med Obamas utträde från Oval Office och Trumps inträde har Ryssland och Amerika mer gemensamt nu än det senaste minnet uppnår.

För det första kunde vi aldrig ha förväntat oss ett sådant öppet ömsesidigt (USA-Ryskt) motstånd mot de förankrade pedofilnätverk som verkar i västerländsk politik och samhällen i allmänhet.

Kanske kommer vi att få se ”elitnätverket” av pedofiler och satanister få sina straff under denna livstid trots allt.”

 

President Trump förkastar global styrning

Trump tog modigt ställning mot planerna på en ny världsordning, under ett tal i FN:s generalförsamling. 

”Var och en av oss här i dag är sändebud för en distinkt kultur, en rik historia och av människor bundna av minnesband, traditioner och de värderingar som gör våra hemländer som ingen annanstans på jorden.

Det är därför Amerika alltid kommer att välja oberoende och samarbete framför globalt styre, kontroll och dominans.

Jag hedrar varje nations rätt i det här rummet att följa sina egna seder, övertygelser och traditioner.

USA kommer inte att berätta för dig hur du ska leva eller arbeta eller dyrka. Vi ber bara att du hedrar vår suveränitet i gengäld.”

Se hela talet nedan.

 

Australiens minister säger att Covid är en del av den nya världsordningen


Under ett offentligt tal fick Australiens hälsominister Brad Hazzard ett obekvämt – men mycket avslöjande – tungsinne. Detta är vad han sa:

”Vi måste behandla denna nya världsordning, eh… denna nya värld av Covid, även i våra egna hem, med en hög nivå av omsorg och försiktighet.”

Se den korta videon nedan för att höra honom säga detta…

https://rumble.com/vbbl3j-australia-health-minister-calls-covid-the-new-world-order.html

 

Ta av folks underkläder för att tvångsvaccinera


Det är också i Australien som enligt Public Health Act 2016 får poliser trycka ner människor till marken, ta av dem deras kläder och… ta av dem deras underkläder, för att tvångsvaccinera dem.

Karantänläger i hela Kanada


Mycket mer pågår under denna ”New World Order” eller ”New World of Covid”, som den astraliska hälsoministern saTill exempel byggs isoleringsläger i karantän över hela världen för att fängsla alla som testat ”positivt”. Följande video visar Randy Hillier i det kanadensiska parlamentet, ställa frågor om dessa isoleringsläger som byggs i varje provins och varje territorium i Kanada. Hillier påpekar att enligt de officiella dokumenten kan dessa karantänläger användas för att låsa in många typer av människor:

”Dessa karantänisoleringsläger är dock inte begränsade till personer med covid, utan ger ett brett utrymme för många människor att fängslas.”

Han frågar varför de är byggda och hur många. Hans fråga är oförskämt avskuren och förblir obesvarad…

 

Vad är denna nya världsordning?


Vad är den nya världsordningen exakt och hur är den relaterad till CovidFörst och främst måste vi förstå att politiker och världsledare har pratat om detta i decennier. Videon nedan visar dig hur USA:s förre president George Bush och andra ledare drev på för denna nya världsordning. 

https://rumble.com/vbbknz-listen-how-leaders-talk-about-the-new-world-order.html

 

GLOBAL KONTROLL


Den Nya Världsordningen handlar om att föra hela mänskligheten under total kontroll av en mycket liten grupp av rika och mäktiga människor, som kommer att styra varje aspekt av mänskligt liv på jorden.

De har arbetat strategiskt för denna globala styrning i årtionden, genom till exempel Världsbanken, Förenta Nationerna, Världshälsoorganisationen, Europeiska unionen, Internationella valutafonden och så vidare. Tanken är att nationer ska ge upp sin individuella identitet och sitt syfte, för det större bästa: hela världens ”välbefinnande”. I slutändan är målet att ha en världsregering, en världsarmé, en världssjukvård, en digital världsvaluta, en världsmedia, och så vidare. Allt måste styras på global nivå. 

På något sätt låter detta som en bra idé, om det inte vore så att människorna bakom denna rörelse är kända för att vara världens värsta brottslingar, som har massakrerat miljarder människor genom organiserade krig, planerade epidemier, förgiftning av mat och vatten, massvaccinationer som orsakade att hundratals miljoner dog eller förlamades för livet, och så vidare. 

Dessa enheter planerade också Covid-19-pandemin (se bevisen här) och orkestrerar aktivt den över hela världen, för att skapa så mycket rädsla att mänskligheten skulle överlämna alla sina friheter i deras händer. Implementeringen av denna nya världsordning kallas The Great Reset. I videon nedan hör du framstående globalister göra tydliga uttalanden om att Covid-19 är den perfekta tidsramen för att rulla ut deras agenda.

Strategin är att först förstöra de befintliga strukturerna, genom förödande nedstängningar, och sedan återuppbygga allt enligt deras Nya Världsordning, som de också kallar ”Nya Normala”. 

Vi kanske tror att ansiktsmasker, social distansering och våldsamt tyranni är tillfälligt, men deras idé är att verkligen göra allt detta ”normalt” och därför permanent. Regeringsledare runt om i världen har redan uttalat om upprättandet av permanent social distansering, förbud mot att skaka hand, förbjuda stora sammankomster och fortsätta att bära ansiktsmasker skulle skydda oss alla från till exempel förkylning, influensa eller andra sjukdomar. 

Intressant nog pratar de aldrig om att bygga upp människors immunförsvar, lära befolkningen hur man lever hälsosamt, att informera världen om kvalitetsnäring eller andra naturliga sätt att övervinna hälsohot. Inte en enda värld om det.

Vad som är ännu värre är att de aggressivt undertrycker alla beprövade botemedel mot Covid-19 , för att införa extremt farliga vacciner.

 

OMÄNSKLIGT & DESTRUKTIVT


Allt de gör är att främja onaturliga, ohälsosamma och omänskliga åtgärder, som bokstavligen orsakar enorm förstörelse för människors sociala, känslomässiga och fysiska liv. 

Bevis för detta kan ses överallt på denna webbplats, så se till att läsa fler inlägg som visar dig vem som ligger bakom den nya världsordningen och vad de gör. 

Dessa välkända globala organisationer är dock inget annat än fasader, eftersom de ägs och kontrolleras av individer bakom kulisserna. Viktiga namn i hela detta schema är till exempel Rothschild, Rockefeller, Soros, Gates, och så vidare. 

Dessa människor äger det mesta av media, hälsovård, industrier och med sina biljoner dollar manipulerar de regeringar över hela världen.

Följande grafik visar planerna som skisserats av World Economic Forum. Lägg märke till hur Covid spelar en viktig roll i denna ”Great Reset”.

global återställning

 

Ny världsordning: ”Let’s Take Our Planet Back”


Planen att ta total kontroll över världen kom tydligt till uttryck när FN lanserade sin webbplats för New World Order, precis i början av Covid-pandemin. Detta är en skärmdump av deras hemsida:

Uttalandet som fyllde hela hemsidan säger allt: ‘Let’s Take Our Planet Back’ . Intressant nog visades detta meddelande bara i några dagar och togs sedan bort. Men jag såg den och tog den här skärmdumpen för att spara den. Videon nedan bevisar äktheten av denna webbplats för FN:s nya världsordning  och deras aggressiva uttalande . 

Låt mig veta om den här videon är censurerad av Youtube. Då lägger jag upp det någon annanstans. (vilket den blev).

 

Ny världsordning: en värld utan frihet

Självklart hävdar de att en ny världsordning är ”för alla människors bästa”, och de har massor av utarbetade ord och fraser för att övertyga kritiker om deras ”humanitära” avsikter. Verkligheten är dock den motsatta:

Medan den nya världsordningen aktivt implementeras över hela världen under covid-pandemin, har plötsligt yttrandefriheten, medicinsk frihet och friheten till kroppslig integritet försvunnit från planeten jorden. 

Om du inte har märkt det ännu: miljontals läkare, forskare, utredare, advokater, journalister och experter från alla tänkbara områden har censurerats på sociala medier, raderats från YouTube, gömts av Google och blivit nedsmetade av mainstream media. 

Endast berättelsen om den nya världsordningen är fortfarande tillåten.

‘Om yttrandefriheten tas bort, då kan vi stumma och tysta ledas, som får till slakten.’

GEORGE WASINGTON, FÖRSTA AMERIKANSKA PRESIDENTEN

 

Global Tyranni av Världshälsoorganisationen


En nyckelspelare i den nya världsordningen är Världshälsoorganisationen. Ingen röstade på dem, de verkar utanför någon demokratisk process, ändå mobbar de hela världen för att följa deras ”riktlinjer”. Allt som skiljer sig från deras ”råd” censureras på Facebook, Youtube och Twitter.

Ett exempel på deras aggressiva tyranni är American Frontline Doctors, ett nätverk av ledande medicinska experter i hela USA. De märkte hur mainstreammedia, WHO och statliga enheter ständigt hyllar överdrivna siffror om COVID-19, i syfte att orsaka hysteri. För att stoppa denna rädsla ropade de amerikanska frontlinjeläkarna fram med ett budskap om hopp:

”Ingen behöver dö, ingen behöver vara rädd. Det finns förebyggande och det finns ett botemedel mot Covid-19! 

Den här sändningen sågs tjugo miljoner gånger på en dag och raderades sedan från alla större sociala medieplattformar. Hela deras hemsida togs ner, deras grundare Dr. Simone Gold fick sparken, en av deras utövare Dr. Stella Immanuel – som framgångsrikt behandlade över 500 covid-patienter! – smutskastades skoningslöst på internet, och mainstreammedia hånade brutalt denna grupp läkare. 

Varför? Eftersom deras budskap skiljer sig från lögnerna som sprids av WHO, som insisterar på att det inte finns något botemedel mot covid. 

Vad kan WHOs motivation vara att förneka bevisade botemedel mot covid?  Det är agendan att påtvinga hela mänskligheten en helt ny serie mycket farliga högteknologiska vacciner.

 
 

GLOBALT TYRANNI


Den Nya Världsordningen utrotar inte bara yttrandefriheten, utan förstör också medicinsk frihet och alla aspekter av demokrati. De undertrycker fungerande behandlingar för COVID-19, eftersom det finns en annan agenda: vacciner.  

Hur är NWO kopplat till Covid-19?

coronavirus planerad pandemi

sin webbplats har StopWorldControl.com tillägnat att avslöja den nya världsordningen och avslöja hur den nuvarande pandemin, och planerade framtida pandemier, används för att rulla ut deras agenda för världskontroll. Jag uppmuntrar dig att inte klicka iväg efter att ha läst det här inlägget, utan spendera lite mer värdefull tid för att dyka djupare och se alla bevis på hur covid planerades för decennier sedan, och orkestreras på alla nivåer. 

Arkitekterna för den nya världsordningen visste att människor aldrig frivilligt överlämnar sin frihet… om inte deras liv beror på den! Därför var de tvungna att hitta något som gör mänskligheten så rädd för att dö, att de skulle ge upp alla sina rättigheter, för att känna sig ”säkra” igen.

Vad är bättre än att göra detta som en pandemi med ett ”dödligt” virus? Från början var planen att orsaka en global pandemi, som skulle starta mänskligheten i en tid av aldrig tidigare skådad totalitär kontroll av korrupta regeringar. Dessa politiker värderar pengar mer än livet för de människor som de lovade att tjäna och skydda.

Om du vill se bevisen för detta oroande påstående, läs den här översikten av ” Bevis på att pandemin planerades med ett syfte .”

 
 

MAINSTREAM MEDIA


Mainstreammedia skulle spela den största rollen i denna plan, eftersom det är de som sprider alla de skrämmande mängderna av ”dödsfall” och ”fall”, som driver massorna in i kontrollens burar.

Det är därför dessa globalisters strategi alltid har varit att äga alla Big Media, Social Media och Big Tech. För oss verkar det som om dessa medieföretag alla ägs av olika människor, men sanningen är att de flesta av dem ägs av en handfull samma superrika brottslingar. Och om de inte kan äga media kommer de att muta dem. Som den berömda tyske journalisten Udo Ulfkotte sa:

”Jag har varit journalist i 25 år. Jag fick lära mig att ljuga, att förråda och att aldrig berätta sanningen för allmänheten… Jag blev mutad av CIA, hemliga sällskap och amerikanska miljardärer för att rapportera… inte exakt sanningen.”

Lyssna på denna modiga journalists historiska bekännelse. Några år efter att han trädde fram hittades han död… 

https://rumble.com/vbbmv5-journalists-are-paid-by-cia-says-leading-journalist-udo-ulfkotte.html

 

Det farligaste vaccinet i historien


Nyckeln till den nya världsordningen är att påtvinga hela mänskligheten en serie nya vacciner. Frågan är: om det finns säkra och effektiva botemedel, som förklarats av läkare över hela världen, varför behöver vi farliga vacciner som har hoppat över alla nödvändiga säkerhetstester? Storbritannien letar till och med efter programvara för artificiell intelligens för att hjälpa till med det förväntade höga antalet biverkningar på vaccinerna. 

Bill Gates sa att han förväntar sig att minst 700 000 människor kommer att drabbas av allvarliga biverkningar, och att myndigheter därför måste vara inblandade i att betala skadestånd till dessa människor.

Världshälsoorganisationen medgav att de inte har något svar på de många dödsfall som inträffar på grund av vacciner, och det finns många anklagelser om långsiktiga hälsoeffekter. Dussintals böcker har skrivits för att dokumentera farorna med vacciner och de amerikanska regeringarna har betalat ut många miljarder dollar i skadestånd till vaccinoffer.

Om vacciner orsakar så mycket död och sjukdom, och om covid-vaccinerna till och med hoppar över den vanliga 5-10-årsperioden av säkerhetstester, varför måste hela mänskligheten vaccineras?

Svaret är extremt oroande och kan hittas i den kraftfulla dokumentären nedan. Jag uppmuntrar dig att titta på den till slutet och dela den där du kan.

Den här dokumentären är censurerad över hela internet, vilket visar hur rädda de är för denna information . Ladda ner den och lägg upp den överallt du kan.

Jag försökte kopiera den men det var omöjligt. Däremot kan den ses här
https://stopworldcontrol.com/nwo/

längst ner på sidan!Kategorier:Hälsa, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: