Portad flyktingfamilj vill stämma Staffanstorp i ”rättvisans land” för diskriminering

 2022-06-01

NYTT REKORD I FRÄCKHET

Med känd MENA – itisk fräckhet vill nu ”flyktingfamiljen” Al – Hariri stämma Staffanstorps kommun för att dom vägrade ta emot familjen.

För det första är familjen inte flyktingar eftersom dom har tagits hit som sk kvotflyktingar och därmed har dom inte flytt till Sverige utan rest hit från en säker tillvaro i Libanon varför fräckheten redan börjar när man kallar sig för flyktingar.

Familjen har tydligen redan införskaffat sig kunskaper om hur man i Sverige lätt kan tjäna pengar på att stämma både personer och myndigheter pga att man känner sig kränkt av olika orsaker.

Familjen vill nu stämma Staffanstorps kommun för att dom inte tog emot dom. Istället för att vara tacksamma att dom överhuvudtaget fick komma till Sverige så tar man alltså till sådana här metoder vilket bara visar att denna familj inte har någon som helst flyktingstatus. Detta är bara ytterligare en fräck MENA – familj som säkerligen i framtiden kommer att ställa flera krav när något inte passar dom.

Förmodar att ingen av dom flyktingfamiljer som kommer till Staffanstorp eller Vellinge från Ukraina skulle komma på tanken att stämma en kommun i det landet som tog emot dom.

Som om fräckheten inte räckte med detta så säger mamma Yasmine till sydsvenskan att dom en dag hoppas få ett hus med trädgård.

Få ett hus med trädgård!? Alltså inte att köpa ett hus. Det skall fås ett hus!

Familjen har kanske redan en stämning på gång även mot Vellinge kommun om dom inte ställer upp med ett hus och trädgård.

Jo du Carina Wutzler, kommunalråd, jag tror inte att du ännu vet vad det är för en familj ni tagit emot i er kommun. I gårdagens Sydsvenska fanns det en artikel om två hus som är till salu i Vellinge kommun som troligtvis kommer att slå försäljningsrekord. Båda husen ligger i 50 – miljonersklassen så jag tycker att du ska ta med familjen till båda husen när det är visning. Förhoppningsvis så kanske dom accepterar att flytta in i ett av dom så att ni eventuellt slipper en stämning.

Det enda rätta vore att skicka tillbaka familjen Al – Hariri till Libanon och ersätta dom med en familj som verkligen är flyktingar och kan visa upp lite tacksamhet istället för att komma från ankomsten.

Ett stort grattis till Staffanstorps kommun som gjorde helt rätt när man vägrade ta emot denna sk ”flyktingfamilj.”

Mamma Yasmina fortsätter i slutet av artikeln på den inslagna fräckheten med att påstå att dom känner sig välkomna och att alla ler mot dom när dom går på gatan. Jag har fler bekanta i Vellinge kommun och jag kan garantera att inge av dom ler mot er.

Till sist vill jag vara Micaela LandeliusSydsvenskan som skrev den aktuella artikeln att visa upp detta mail för familjen Al – Hariri.

Sandor Herold, invandrare av den mindre fräck sortenKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: