Gitmo-nytt: Tom Vilsack och Alec Baldwin dömda till hängning

Bidens tidigare jordbrukssekreterare, Tom Vilsack, mötte sin bortgång i måndags när Office of Military Commissions hängde honom för att ha begått förräderi mot USA.

Som typiskt för avrättningar på Guantanamo Bay är, var  vice amiral Darse E. Crandall och en kader av White Hat-mässingar närvarande för att övervaka avrättningen av en man som hade blivit en förbrukningsbar bonde på Deep States schackbräde. Han föll på sitt eget svärd och involverade inte en enda gång Joseph R. Biden eller Barack ”Hussein” Obama i den hänsynslösa förstörelsen av vår nations livsmedelsförsörjning. Och som alla Deep State-dömda vägrade han att ångra sig sekunder innan bödeln vred på strömbrytaren som fick Vilsack att sjunka till sin undergång.

GITMO-källor som är bekanta med Vilsacks död berättade för Real Raw News att vice amiral. Crandall, som har en historia av att göra kvicka skämt mot obotfärdiga Deep Staters, var okaraktäristiskt dyster under ögonblicken som ledde fram till avrättningen, även Vilsacks, när han fick frågan om han hade några sista ord eller ville ge ett uttalande om ånger, sade: ”Jag svarar bara till en man, USA:s president, Joseph Biden.”

”Amiral Crandall är mystifierad av deras hängivenhet till Deep State-apparaten. Är det hängivenhet eller rädsla eller en blandning därav? Även inför döden säger de att de inte har gjort något fel, att de följde lagliga order. Mellan aktiva utredningar och personer som för närvarande är häktade – mycket mer av Deep State kommer snart att gå ner. Jag tror att amiralen förväntade sig att några av dessa brottslingar skulle öppna upp för att rädda sina egna liv, men det händer inte. Även Anita Hill, även om hon verkade ha hittat ett visst hopp i religionen sade: ”Man skulle kunna tro att bekännelse skulle vara renande, men de skulle hellre leva och dö i förgängelsen”, sa vår källa.


Militären dömer Alec Baldwin till döden

Militärdomstolen för den demoraliserande skådespelaren Alec Baldwin var över nästan innan den börjat.

Måndagen den 16 maj gick en handfängselförsedd och utsliten Baldwin in i Guantanamo Bays södra rättssal för att försvara sig mot anklagelser om ofredande av barn som involverade unga tonåringar inklusive hans egen dotter, Irland. Baldwin var i oktober förra året föremål för en militär utredning efter president Donald J. Trumps personliga undersökning av huruvida han avsiktligt hade skjutit och dödat Halyna Hutches och gav osäkra resultat. Trumps utredare avslöjade dock information som kopplade Baldwin, en Adrenochrome-junkie, till förkastliga och barbariska brott mot försvarslösa barn. Förutom att misshandla Irland, försökte Baldwin locka henne att delta i en ”dotterbyte”-ring med andra Hollywood-eliter. Trump överlämnade sina resultat till Office of Military Commissions (OMC), som tillbringade sex månader med att bekräfta Trumps data och ursäkta de olycksbådande detaljerna om Baldwins kriminella illvilja.

OMC-officerare arresterade Baldwin den 1 maj i hans hem i East Hampton, New York och skickade honom till Guantanamo Bay för att invänta en militärdomstol.

Inte förrän hade han gått in i rättssalen på måndagen började han lobba obsceniteter mot både vice amiral Darse E. Crandall och en kvinnlig advokat som granskade pappersarbetet vid åklagarens bord.

”F*** all din mamma******, du och Trump,” spottade Baldwin. Hans galna ögon öppnades när han stirrade på den kvinnliga officeren. ”Jag ser dig där, älskling.” Han viftade med tungan mot henne. ”Lagen skulle inte åtala mig för att jag är oskyldig, så du och Humpy Dumpty Trump jagar mig för att han har en yxa att slipa. Tja, fan allihopa.”

”Ännu ett utbrott och du kommer att få munkavle,” sa vice amiral Crandall med sin röst tjock av förbittring.

Baldwin drog tummen och pekfingret över sina läppar som i en dragkedja och skenbart hånade domstolen.

Vice amiral Crandall höll ett kort inledande uttalande och kallade sedan snabbt sitt första vittne. Det var Baldwins dotter Irland, som dök upp på ZOOM. När Baldwin såg hennes ansikte, hoppade han från stolen och började skrika mot skärmen: ”Din äckliga, lilla liggande gris, du får betala för det här, du och din mamma,” väste Baldwin.

GITMOs säkerhet fjättrade Baldwins ben och satte på honom munkavle.

”Kanske kommer du nu att vara mer civiliserad,” sa vice amiral Crandall.

Irland gav ett tårfyllt vittnesmål. Hon ägnade 45 minuter åt att beskriva hur hennes pappa hade börjat angripa och våldta henne på hennes 10 -årsdag . Baldwin, sa hon, skulle ofta få adrenochroma infusioner som fick honom att bli hög in i en sexuell frenesi riktad mot alla unga kvinnor i hans synfält. Hon sa att hennes pappa matade henne med Rohypnol, mer känd som ”date-rape”, som i höga doser orsakar den minnesförlust, förlust av hämningar och förlust av medvetande.

”När han gjorde det mot mig visste jag inte. Och när han var klar kom jag inte ihåg, sa Irland. ”Det var systematiskt. Min mamma visste, men hon hade hållit tyst för att skydda efternamnet. Efter ett tag brydde han sig inte om drogen. När jag var 11 sa han att han ville att jag skulle ”leka med” en vän till honom som var läkare och  pappa till en dotter runt min ålder. Innebörden var att den här läkaren skulle våldta mig medan min far våldtog hans dotter, i samma säng, i samma rum. Det var då jag sprang, och min mamma skyddade mig. Först senare fick jag veta att läkaren var Dr. McCoy L. Moretz och hans skådespelerska-dotter Chloe Grace, båda var med på scenen.”

Viceamiral Crandall frågade: ”Förutom dina ord, har du andra bevis som stödjer dina påståenden om ofredande och övergrepp?”

”Bilderna jag har gett dig,” svarade hon. ”Jag hittade dessa flera år senare i min fars privata rum. Det verkar som att han gillade att ta bilder.”

Vice amiral Crandall visade panelen digitala bilder och polaroidbilder av en naken Alec Baldwin som floppade ovanpå uppenbart minderåriga flickor, som alla, antog Irland , hade Alec drogat innan han penetrerade dem.

”Han sa en gång till mig att han gillade att ge flickor medicin,” sa Irland.

Vice amiral Crandall sa att JAG hade identifierat de andra kvinnorna, men ingen var villig att vittna mot Baldwin. Trots det fann panelen med uppgift att väga JAG:s bevis, att Irlands vittnesmål var tillräckligt övertygande för att avkunna en snabb dom om skyldig, och rekommenderade att Baldwin, ett sexuellt rovdjur, hängdes för sina ”oförlåtliga” synder.

”Så var det”, yttrade vice amiral Crandall. ”Straffet verkställs den 1 juni.”Kategorier:Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: