WHO VICTORY UPDATE: 12 av de 13 tilläggen har tagits bort från övervägande

Världshälsoorganisationen WHO VICTORY UPDATE: 12 av de 13 tilläggen har tagits bort från övervägande

Av Sarah Westall | SarahWestall.com

https://sarahwestall.com/who-victory-update-12-of-the-13-amendments-have-been-removed-from-consideration/

Enligt journalister som noga tittar på utvecklingen under WHO:s årsmöte 2022 denna vecka i Genève, Schweiz, har 12 av 13 ändringar tagits bort från behandlingen . Detta är fantastiska nyheter för världens medborgare, även för majoriteten av medborgare överallt som inte inser vad som faktiskt händer. Kampen för frihet är en börda som måste tas på sig av dem som har medvetenheten och kunskapen för att se förräderiet när det utvecklas.

Aktivisten James Roguski är en av de frihetskämpar som har gjort en enorm skillnad genom att ta sig an denna kamp för att avslöja WHO för vad den är. På sin hemsida uppger han segern som har tyckts ha inträffat och varnade också för att vår kamp inte är över:

Ändringsförslaget får inte träda i kraft med tvång utan med respekt för medlemsstaterna

Vi måste övervaka denna situation och se varför de inte röstade om ändringsförslagen och även se till att dessa ändringsförslag inte kommer upp till omröstning vid ett senare tillfälle. Det är absolut nödvändigt att vi inte sviker vår vakt. Vår frihet förlitar sig på det, bokstavligen.

Det är därför det har varit mycket viktigt att många fler nyhetskanaler och journalister har uppmärksammat det amerikanska folket på WHO:s maktövertagande i en större skala. Till exempel, den 19 maj, rapporterade Tucker Carlson om ändringarna och det orwellska maktgreppet. Det är värt att lyssna på:

One American News, ett snabbt växande nätverk som har visat sig vara mer pålitligt än något massmedienätverk, gjorde också ett reportage om detta ämne den 18 maj, en dag innan Tucker och Fox News. Du kan se den här:

https://rumble.com/v156l7n-biden-set-to-sell-americas-sovereignty-to-globalists-at-who-on-may-22.html

Även om vi rapporterade om detta i förra månaden,  URGENENT: Health Treaty Taking Eyes Away from Immediate & Critical WHO Amendment Vote i maj, har det varit avgörande att många lyssnare, läsare och andra journalister också delat denna information. Vi måste alla enas för att bekämpa det globalistiska maktövertagandet som säkert bara kommer att fortsätta. Vi kan fira vår seger idag, men imorgon kommer de att vara ännu listigare och kommer inte att sluta. Antingen kan vi.

5/24/22 – Proposal for Amendments to the IHR (2005)

https://apps.who.int/gb/ebwha/pdf_files/WHA75/A75_ACONF7-en.pdf

This is the Eighteenth article in this series.

 1. Pandemic Treaty

 2. The People’s Treaty

 3. Speaking Truth To Power

 4. WAKE UP and Smell the Burning of Our Constitution

 5. Abolish the WHO

 6. Pandemic Mitigation Project

 7. An Open Letter to the WHO

 8. WE ARE IN A SPIRITUAL WAR

 9. SOUND THE ALARM

 10. Multilingual information regarding the proposed amendments to the International Health Regulations.

 11. THEY will control nothing, and WE will be free

 12. BREAK THE SPELL

 13. SEND THIS EMAIL TO CONGRESS

 14. URGENT: Speak Your Mind NOW

 15. NEWSPEAK

 16. SEEKING CLARIFICATION

 17. QUESTIONS

 18. Turn up the Heat

WE FINALLY KNOW WHO THE DELEGATES ARE

MANY THANKS to Karen Bracken for being the first to find the Provisional List of Delegates: https://apps.who.int/gb/ebwha/pdf_files/WHA75/A75_DIV1-en.pdfKategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: