Monkeypox-agendan

Genom att följa berättelse om att Monkeypox som har anlänt till USA, gjorde den kriminella Biden-regimen i förra veckan en beställning på miljontals doser av ett kvasi-vaccin som påstås skydda mot viruset. Monkeypox har dock inget kliniskt effektivt vaccin, och regeringar i Östafrika, där fall ibland uppstår, injicerar familjemedlemmar till bekräftade offer med en genetiskt modifierad smittkoppsvaccination.

Fyra dagar före köpet gjorde Deep State mörker lorden Barack ”Hussein” Obama en hemlig resa till Världshälsoorganisationens huvudkontor i Genève, där han höll privata diskussioner med globalisten och WHO-ledaren Tedros Adhanom, säger militära källor som skuggade Obama från hans Massachusetts herrgård till Logan internationella flygplats i Boston. Där gick Obama och ett följe bestående av 7-10 okända personer ombord på ett chartrat 777-300 plan på väg till Schweiz.

”Vi vet att han landade i Genève och vi vet att han anlände till WHO. Jag kan inte avslöja hur vi vet detta eftersom det skulle äventyra vår förmåga att samla in underrättelse. Vi vet faktiskt inte vad Obama och Adhanom pratade om, men White Hats tror inte att det är av en slump att hans besök föregicks av Monkeypox-vaccinbeställningen med några dagar i en tid då WHO återigen hetsar till panik hos befolkningen. Obamas närvaro där banade väg för Bidens besök, vilket pågår just nu. Det är vår övertygelse att sedan deras Covid-planen misslyckades, är de mitt uppe i tillverkningen av en annan falsk pandemi, säger vår källa.

Dessutom tror militären att Biden avstår från USA:s suveränitet i frågor som involverar pandemimyndighet till WHO, ett drag som teoretiskt skulle tillåta dem att diktera pandemirestriktioner som låsningar och mask- och vaccinationsmandat på amerikansk mark.

”Några dagar innan avresan till Genève skickade Biden omfattande ändringar till WHO utan ett officiellt uttalande eller en enda presskonferens. Ändringarna ger WHO ensidig auktoritet över amerikansk hälsovård. Tekniskt sett är detta olagligt och omöjligt att genomföra, eftersom Biden själv inte har någon auktoritet. Landets får kommer sannolikt att följa WHO:s beslut, men gudfruktiga patrioter tillsammans med White Hats skulle inte göra det. Biden-kabbalen och WHO verkar vara av åsikten att pandemier, verkliga eller inte, kan undvikas om WHO har större global auktoritet. När Biden nu försöker ge USA i gåva till WHO, är hans chef, Obama, tillbaka hemma och företar resor till CDC:s högkvarter i Atlanta, säger vår källa.

En CDC-informatör som är insatt i samtalen mellan Obama och Rochelle Walensky, (bilden) tillade han, bekräftade militärens värsta misstankar – Obama är fortfarande skytten. Den avskyvärda duon talade i 12 timmar om ämnen som inkluderade hur man kan övertala amerikaner att med glädje acceptera nya vaccinationer för en ny sjukdom. Deras oro höjde sig till nya höjder, och Walensky menade att för att förhindra spridningen av Monkeypox skulle det krävas personlig skyddsutrustning utöver masker och latexhandskar. Hon föreslog, absurt nog, att familjemedlemmar som bor i samma hushåll som ett monkeypox-offer måste sätta sig i karantän i 21 dagar och vandra i sitt eget hem i 4 millimeters plastduksschabrak för att undvika Monkeypox-sporer.

”The Deep State förfalskar inte detta indirekt; de trampar rakt fram verkar det som”, sa vår källa.

Avslutningsvis frågade vi vår källa varför den militära svansen inte arresterade Obama när de följde efter hans caravan till flygplatsen.

”För det första var deras antal inte på vår sida. Två, personerna som fattar arresteringsbeslut finns över min lönegrad.”Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: