Bidens dubbelgångare besöker WHO i Genève

Medan den verklige Joseph R. Biden sitter skyddat inspärrad i sin källare på sin herrgård i Delaware, förväntas hans dubbelgångare, 83-årige Arthur Roberts, i hemlighet träffa WHO:s generaldirektör Tedros Adhanom Ghebreyesus i Genève vid World Health Assembly, ett evenemang där Roberts, på uppdrag av American Deep State, kommer att överlämna kontrollen över det amerikanska hälso- och sjukvårdssystemet till WHO-globalister i en ytterligare strävan mot en One World-regering.

Den 9 maj avslöjade konservativa medier inklusive OAN och The Washington Free Beacon att den olagliga administrationen hade utarbetat en uppsättning ändringar som skulle stärka WHO:s auktoritet när det gäller globala pandemisvar.

Fram till avslöjandet hade administrationen inte offentligt nämnt sin avsikt att överlämna hälsomyndighet till WHO. Läckan fick dock dokumentets författare – Rochelle Walensky, Xavier Baccara och Anthony Blinkin – att offentligt släppa en kraftigt redigerad version av de föreslagna ändringarna. Revisionen som är tillgänglig för offentlig konsumtion utelämnar flera viktiga stycken som visar regimens avskyvärda skändliga planer.

Ovanstående information kommer från militära källor som påstår sig ha sett de ursprungliga ändringarna och har spårat rörelserna av Bidens dubbelgångare.

”Det är viktigt att förstå att den verkliga Biden är en senil marionett som inte lämnar sin källare. Deep State övertygade honom om att Covid verkligen dödade miljontals amerikaner och varnade honom att stanna i sin källare. Han är så rädd för Covid att han installerade en hermetiskt tillsluten dörr. Han är i sin egen värld och har ingen aning om vad som händer utanför hans källare, medan hans dubbelgångare Roberts, och vi vet att det är han, kommer att ge Tedros Adhanom Ghebreyesus de ursprungliga tilläggen, säger en källa på general David H. Bergers kontor.

Skådespelaren Arthur Roberts har, som tidigare rapporterats, på ett övertygande sätt porträtterat Biden vid offentliga evenemang och presskonferenser, med bara ett fall som nästan avslöjade honom.

Enligt White Hats har Roberts sedan dess fått omfattande utbildning för att efterlikna Bidens manér, gång, senilitet och talmönster.

”När Roberts lämnar över tilläggen är det osannolikt att Tedros Ghebreyesus kommer att misstänka att det är någon annan än Biden,” sa vår källa.

Ett avgörande utelämnande från de allmänt tillgängliga ändringarna, tillade han, förekommer i den ursprungliga versionen under artikel 11, avsnitt 4, som lyder:

”Om generaldirektören efter eget gottfinnande beslutar att en pandemi är nära förestående eller inträffar, ska hans råd och auktoritet om pandemi styrning ersätta regionala, statliga och federala myndigheter tills pandemin upphör, återigen efter generaldirektörens förgottfinnande.”

Det enda stycket ger Tedros Adhanom Ghebreyesus och World Health Assembly, WHO:s viktigaste beslutsfattande organ, ensidig makt att inte bara genomdriva mask- och vaccinationsmandat i USA, utan också möjligheten att begränsa resor och införa låsningar och stanna-hemma-order på amerikanska medborgare. Dessutom skulle WHO ha oinskränkt förmåga att utföra digital övervakning av medborgarna under sken av att övervaka lockdown-överträdare.

”Naturligtvis följer vi den här situationen noga. Vi förväntade oss att de skulle prova något nytt när deras Covid-plan gick i kras, men vi förväntade oss inte att de skulle gå med den här Monkeypox-skräcken så snart, säger vår källa.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: