“The Next Financial Step” by Ron Giles – 5.21.22

https://dinarchronicles.com/2022/05/21/the-next-financial-step-by-ron-giles-5-21-22/

Bidrag inlämnat av Ron Giles kl. 01:50 ET den 21 maj 2022

Nästa ekonomiska steg

Om du lyssnar på de riktiga nyheterna är du medveten om att nästa steg i vår finansiella upplysning ofta talas om av några riktigt trovärdiga intel-personer. Det sägs att bankerna har kopplats till det nya Quantum Financial System och att det nu körs med bankernas hjälp. Även om detta är goda nyheter finns det vissa missförstånd som lätt kan redas ut.

Det bästa sättet att bedöma vad som händer är att titta på hur slutresultatet kommer att se ut och se hur varje komponent nu kommer att byggas upp till det nya finansiella systemet. Låt oss ta en titt.

Quantum Financial System (QFS) är det nya systemet som världen kommer att använda för alla finansiella transaktioner stora och små och allt däremellan. Ordet ”alla” är det fungerande ordet som inte utelämnar någon transaktion om man inte använder kontanter. Varför ja, Cash. Tyvärr kabbalen, det helt nya digitala systemet kommer att fortsätta att använda kontanter tillsammans med de vanliga kreditkortstransaktionerna. Vi kommer att titta på det senare nedan.

Med QFS på plats kommer de nya Financial Service Centers att läggas till. Vad? Ja, finansiella servicecenter. Det är en del av en ny finansindustri som kallas Financial Services Industry. Den kommer att fungera som bankerna som en tjänst till mänskligheten i alla deras finansiella affärer – precis som en bank. Hela banksystemet kommer att bli föråldrat på grund av bristen på medel. QFS stöder inte hur bankerna tjänade pengar. SWIFT- och CIPS-överföringssystemen kommer inte att behövas. Varför? Eftersom alla överföringar kommer att vara en konto-till-konto-överföring i den ena strukturen i QFS.

Till exempel: Om EXON vill köpa en tank med olja från Amerika kommer de att gå igenom alla de procedurer som de nu kräver för leveransen och när pengarna ska överföras för att slutföra köpet kommer EXON att gå till QFS genom deras egen anslutning till QFS och överför helt enkelt miljontals dollar från EXON-kontot till den amerikanska säljarens konto och transaktionen kommer att slutföras. Enkelt eftersom det inte finns några banker inblandade, alla konton för alla transaktioner finns i samma QFS ekonomisystem. Konto-till-konto-överföringar initieras och slutförs av de två inblandade parterna.

Två saker gör detta möjligt. Den första är att alla finansiella konton är på samma plats, så det finns inget krav på att en tredje part ska göra överföringarna. Överföringarna görs av de personer som är engagerade i överföringarna. Den andra saken är att alla valutor har samma värde så det finns inget behov av Bank Of International Settlements som tjänade pengar på alla valutaväxlingar.

Att betala dina räkningar är samma enkla process. Företagsrevisorerna kommer att övervaka överföringarna elektroniskt och har lätt för att hålla koll på det nya sättet att göra affärer. QFS har ingen tidsgräns för att behålla sina data för alla transaktioner eftersom det är permanent, som akashiska posten. Eftersom inkomstskatten förnekas finns det ingen anledning att ha all information som skulle stödja insamlingen av inkomstskatt. Saker och ting förändras till det bästa för företag och människor. Det enda som återstår är att betala moms på alla nya saker utom mat, medicin och några andra icke-nödvändiga föremål.

Det är så det kommer att bli.

Men låt oss nu fördjupa oss i vad folk säger och hur vi ska tolka vad de menar.

För det första har inget av de digitala guldcertifikaten i QFS aktiverats, inte ens för Alliansen eller någon annan. Ja, de är förberedda men är inte aktiva. Det kommer inte att hända förrän QFS sätter priset den kommer att använda för guldet. Detta kommer att avgöra hur många valutaenheter ett kilo guld kommer att stödja eller stödja valutan. När priset på guld bestäms av QFS kan QFS:s digitala guldcertifikat aktiveras. Det betyder att det inte finns några pengar på några konton i QFS. För att aktivera det digitala guldcertifikatet måste det finnas en ”Transaktion”. Denna transaktion kommer att vara inlösen av Zim Bonds av alliansen. När vi säljer vår Zim till Alliansen är det transaktionen som kommer att aktivera de digitala guldcertifikaten till våra QFS-konton. Tyvärr Juan, det kommer att ske en inlösen eller så kommer det inte att finnas några aktiva QFS Digital Gold-certifikat. Maila mig så skickar jag memo till dig. Tänk på att inlösen av Zim Bonds endast kommer att göras för Alliance Vetted Humanitarians. Ingen kommer riktigt att veta om de är utredda humanitärer förrän de går till sitt inlösenmöte där de antingen kommer att lösa in Zim eller få veta att de inte är humanitärer och inte kommer att få några pengar. De flesta SKR kommer inte att finansieras. Det är bara så det är.

Jag har alltid varit förfärad över att gurus pratar om att folk får 11 miljoner för en 100 biljoner Zim Bond. Det är inte så Alliansen kommer att arbeta med inlösen. Gissa vem som har pengarna och kommer att göra de riktiga inlösenutnämningarna med sina Alliance Agents. Alliansauktoriserade banker kommer att göra utbyten mot dinarer, dongs etc. De som har gjort sina läxor och har anslutit sig till alliansen kommer att vara glada, andra kommer att förbanna gurus för alla deras lögner. Dessa gurus kommer att behandlas som vi kommer att behandla politiker.

Kabbalen vill att vi ska vara ett kontantlöst samhälle, men det är inte vad vi vill. QFS har ett sätt att tillhandahålla användning av kontanter inom QFS. Digitala guldcertifikat är ett block av elektronisk data som representerar en ökning av pengar i QFS, IE; Dollar, Yuan, Pund eller Mark, etc. Om du vill ha kontanter, gå till de nya Financial Service Centers som nämns nedan och be om kontanter från ditt konto. De kommer att lägga pengarna genom kassatilldelningsautomaten och det digitala guldcertifikatet kommer att överföras till serienumret på kontanterna. Du gör dina köp med kontanterna och de som tar emot dem och vill att de ska gå in på deras QFS-konto tar det till Financial Service Center och sätter in det. Serienumret på kontanterna kommer att överföras tillbaka till det digitala guldcertifikatet som det kom ifrån och kontanterna kommer att tas ur cirkulation. Det är dina användbara kontanter – förlåt kabbalen att du misslyckades igen.

Love Won Society är en struktur för Zim-innehavare för att få de korrekta Alliance-direktiven för Alliansens sätt att lösa in Zim-obligationer och andra obligationer. Vi vet eftersom vi har fått veta hur de vill att Zim-obligationerna ska lösas in på rätt sätt. Vi är inte begränsade av guruns falska information när det kommer till de priser vi kommer att begära. Vårt lägsta rekommenderade pris för inlösen av Zim är $500 000 per Zim Dollar. Våra hjärtan talar om för oss om vi borde få fler. Många har Millioner eftersom deras humanitära hjärtan ger dem den hastighet de borde begära. Varför behöver de dessa höga priser frågar du? Svaret ligger i det arbete som alliansen ber oss att göra som att finansiera Financial Service Centers. Vissa humanitärer kommer att installera rullstolsramper i hemmen i området de bor i, men Alliansen har mycket mer för oss humanitärer att göra. En helvete till. Rullstolsramperna kommer att göras för de behövande, men vi håller på att göra det tunga lyftet av mänskligheten ur fattigdom.

Vi Humanitarians of Love Won Society kommer att förändra det världsekonomiska systemet. Det är möjligt med våra LWS-program. Det är Alliansens plan som ges till människan för att uppnå slutmålet för ett nytt ekonomiskt system som inkluderar alla levande människor; och stödjer mänsklighetens guldålder.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: