🔩 **➝ Adrenokrom och barnskörd.** đŸš«

2022-05-19
Sovereign Light Warrior pÄ MeeWee:
genom  Mikael Hagenbo

Adrenochrome Ă€r en kemisk förening med molekylformeln C9H9NO3 som produceras genom oxidation av adrenalin (epinefrin). Derivatet karbazokrom Ă€r ett hemostatiskt lĂ€kemedel. Trots en likhet i kemiska namn Ă€r det inte relaterat till krom eller krom.
Adrenochrome (alternativt kallat Neuromelanin) Ă€r en hallucinogen drog som misstĂ€nks ha anvĂ€nts i Project MKUltra. Liksom lyserginsyradietylamid (LSD) testade Secret Cold War-experiment olika droger under oetiska mĂ€nskliga experiment i USA.[1] Dessa hallucinogena droger (Se Ă€ven psykosomatisk medicin) motverkar psykologiska fenomen, vilket kan förklara (men inte definitivt) att se ”utomjordingar” under bortföranden.
Adrenochrome, en kemikalie kĂ€nd sedan Ă„tminstone 1930-talet, Ă€r en kemisk förening med molekylformeln C9H9NO3 som produceras genom oxidation av adrenalin (epinefrin) i dĂ€ggdjur. Kemikalien koncentreras speciellt i kroppen under tider av höga ”fight or flight”-responstillstĂ„nd, sĂ„som under extremt trauma och lidande. Författaren Hunter S. Thompson nĂ€mnde Adrenochrome i sin bok Fear and Loathing in Las Vegas (1971). Den adrenokroma scenen förekommer ocksĂ„ i romanens filmatisering.

Hur skördas ”Adrenochrome”?

Adrenochrome Ă€r allmĂ€nt kĂ€nt för att skördas frĂ„n tallkottkörtlar hos pingviner pĂ„ platser som Antarktis (Sydpolen, en sĂ„dan ordning beskrivs i denna WikiLeaks-lĂ€cka mellan Podesta och en av hans vĂ€nner… Men detta möter uppenbarligen inte den globala Zionist Elites behov av att bli berusade och fulla pĂ„ sina erövringar.
DÀrför, genom att binda sig till Pedogate (som nyligen rullades upp och avslöjades av USA:s DOJ), kidnappar den sionistiska eliten istÀllet barn, vÄldtar och torterar dem för att koncentrera adrenalinet/epinefrin i deras körtlar, och sedan skördar adrenokromen frÄn körtlar medan försökspersonen lever (Adrenochrome hÄller inte lÀnge i ett lik) och slutligen mördar offret efter att drogen har utvunnits.
Alternativt kan försökspersonen hĂ„llas vid liv för upprepade extraktioner; i detta fall sticks en nĂ„l in i ögat för att extrahera Adrenochromet frĂ„n hjĂ€rnstammen utan att skĂ€ra in i skallen. 
Detta satiriserades i det första avsnittet ”Wom the Gods would Destroy”, av serie 1 av den brittiska tv-serien Lewis (2008). Naturligtvis verkar allt som ett skĂ€mt, men vi vet hur den sionistiska eliten Ă€lskar att gnugga sanningen i vĂ„ra ansikten i vanligt dagsljus (vad Ă€r ”Google Adreno” och ”Google Chrome”?).
Men var skaffar den sionistiska eliten levande Ă€mnen för att skörda kemikalierna dĂ„? Detta stĂ€ndiga behov av levande undersĂ„tar, att skörda kemikalien ur sina binjurar, Ă€r anledningen till att sionister inte vill ha fred i Israel. 
Status quo för den israelisk-palestinska konflikten har gjort palestinier till de facto och de jure andra klassens medborgare, som kan skördas lagligt nÀr som helst av vilken israelisk medborgare som helst för organ, vÀvnader och dyrbar Adrenochrome.
De driver ocksĂ„ massiva barnhandelsringar över hela vĂ€rlden, som köper och sĂ€ljer barn (Adrenochrome koncentreras lĂ€ttare i ett barns körtlar, eftersom körtlarna inte vĂ€xer mycket med Ă„ldern, och eftersom barn upplever kraftigt förhöjda ”fight or flight”-reaktioner och ökade adrenalinökningar till följd av trauma).
Enligt FBI saknas det i genomsnitt 460 000+ barn i Amerika varje Är, men det verkliga antalet kan vara betydligt högre eftersom det nyligen har avslöjats att FBI inte Àr nÄgot annat Àn en korrupt frontorganisation som tÀcker brott för den sionistiska eliten i Amerika .
Forskare har spekulerat i att lÄngvarig exponering för Adrenochrome kan orsaka schizofreni; detta kan delvis vara anledningen till att sionister Àr över 30 gÄnger mer benÀgna Àn den allmÀnna befolkningen att lida av den psykiska störningen.

Vad Ă€r ”valnötssĂ„s”?

Tallkottkörteln, en liten körtel inuti den mĂ€nskliga hjĂ€rnan. Tallkottkörteln kallas ocksĂ„ för det tredje ögat och dess utseende pĂ„minner mycket om en valnöt eller en kotte. 
ValnötssĂ„s hĂ€nvisar till en kannibalistisk pedofilrecept som innehĂ„ller ingredienser som; tallkottkörteln, fĂ€rskt blod med Adrenochrome, Pituirity Gland frĂ„n vĂ„ldtagna, torterade, traumatiserade barn som offrats i elitens sataniska ritualer av sataniska pedofiler. 
Uttrycket; ”valnötssĂ„s” kommer frĂ„n John Podestas (valkampanjledare för Hillary Clinton-kampanjen 2016.) mejl, avslöjade av Wikileaks grundare Julian Assange?
LĂ€nkade ovan Ă€r tvĂ„ vetenskapliga artiklar om adrenochrome. Det enkla vetenskapliga faktumet Ă€r att bĂ„de adrenochrome och adrenolutin, de tvĂ„ huvudsakliga metaboliska produkterna av adrenalin, Ă€r mycket fysiologiskt aktiva föreningar. 
Dessa tidningar ger termen ”att bli full pĂ„ helgonens blod” en ny innebörd, eftersom det visar sig att du verkligen kan bli vĂ€ldigt berusad pĂ„ blodet frĂ„n oskyldiga barn efter att du torterat dem för maximal adrenalinkoncentration. 
Detta Àr en noggrant vÀlbevarad hemlighet för eliten, förmedlad till dem frÄn tidig antiken av satans synagoga sjÀlv, beskriven av Jesus i Uppenbarelseboken, just de mÀnniskor som mördade Kristus och de andra Guds profeter.
Den första (1962) uppsatsen Àr en allmÀn översikt av den tidigare litteraturen om Adrenochrome och adrenolutin, oxidations/omlagringsprodukten av adrenokrom som ocksÄ Àr aktiv.
Den andra (1971) uppsatsen Ă€r mycket noggrant gömd, tidigare otillgĂ€nglig Ă€ven för de vetenskapliga forskarna med tillgĂ„ng till stora tidskrifter gömda bakom en betalvĂ€gg. VĂ„ra reportrar var tvungna att gĂ„ till ett universitetsbibliotek för att fĂ„ en fysisk kopia att skanna, och det Ă€r inte mĂ„nga som bĂ€r just den tidskriften. 
Det handlar om de specifika psykotomimetiska (psykosliknande) effekterna av adrenokrom, vars fysiologiska aktivitet hos bÄde djur och mÀnniska Àr utan tvekan.
Det hĂ€r Ă€r faktiskt som heroin. Engagera dig i dess rekreationsanvĂ€ndning, och din egen adrenalinproduktion kommer att stĂ€ngas av genom homeostas och negativa Ă„terkopplingsslingor, vilket betyder att om du inte har lite torterat babyblod kommer du att gĂ„ in i ett helt kallt turkiet-lĂ€ge som liknar alkohol, opiat eller bensodiazepinabstinenser .
Detta Ă€r vad dessa elitsionister alla blir beroende av, som Mel Gibson nĂ€mnde, bebisar Ă€r nĂ€stan som valuta i Pedowood, och nu vet du varför. Vidare, nĂ€r man söker pĂ„ internet efter adrenochrome, hittar man bara nonsens Ă„sikter och förĂ„ldrade artiklar, och den person som hjĂ€lpte mest att vifta bort sanningen Ă€r Alexander Shulgin, sjĂ€lv erkĂ€nd medlem av ”uggleklubben” aka Bohemian Grove
Naturligtvis hade han en agenda och visste varför all information om adrenalinnedbrytningsprodukter och deras aktivitet mĂ„ste tystas. Artikel – mars 1977

Adrenochrome pigmentering

L. Frank Cashwell, MD; M. Bruce Shield, MD; John W. Reed, MD
Arch Oftalmol. 1977;95(3):514-515. doi:10.1001/archopht.1977.04450030156022
Den hĂ€r artikeln Ă€r endast tillgĂ€nglig i PDF-format. Ladda ner PDF-filen för att se artikeln, samt dess tillhörande figurer och tabeller.
Staghorn avlagringar av den palpebrala konjunktiva med hornhinnenötning En 88-Ärig kvinna hade behandlats medicinskt för kronisk öppenvinkelglaukom i nio Är.
Adrenalinföreningar hade anvĂ€nts topiskt under denna tidsperiod. Hon hade en tre dagar lĂ„ng historia av rodnad i bĂ„da ögonen med tĂ„rar och frĂ€mmande kroppskĂ€nsla i vĂ€nster öga. Hennes synskĂ€rpa och intraokulĂ€ra tryck var oförĂ€ndrade, men de bulbara konjunktiva var hyperemiska. Spaltlampsundersökning avslöjade diffus, punktformig, fluoresceinfĂ€rgning av de övre tvĂ„ tredjedelarna av den vĂ€nstra hornhinnan och lĂ€tt punktformig fĂ€rgning av den nedre högra hornhinnan. De palpebrala konjunktiva och övre ögonlocken innehöll mĂ„nga mörkbruna, oregelbundet formade avlagringar som varierade i storlek upp till 2 mm i diameter. Det fanns flera sĂ€rskilt stora inlĂ„ning pĂ„ det övre vĂ€nstra ögonlocket (Fig 1). Dessa största avlagringar skars bort och ögat klĂ€ddes med antibiotisk salva. Fem dagar senare fanns patientens vĂ€nstra öga inte mer.

”BLACK EYE”-KLUBBEN

Även om det inte Ă€r officiellt en organisation alls, hĂ€nvisar ”Black Eye”-klubben till ett vĂ€xande antal politiker, kĂ€ndisar, affĂ€rseliter och statschefer som plötsligt och mystiskt har slutat med svarta ögon. Ă„ven om ett fĂ„tal av dem har Ă„dragit sig skador pĂ„ höger öga, sker de flesta till vĂ€nster. Bland dem som har fallit under för denna plĂ„ga Ă€r George Bush, Kanye West och pĂ„ven.
Men varför detta nuvarande och periodiska utslag av Black Eyes? Och varför har detta fenomen drabbat mĂ€nniskor med betydande makt och inflytande oproportionerligt? Ă„ven om man tar hĂ€nsyn till vĂ„r moderna 24-timmarsnyhetscykel och tabloida mobiltelefonkamerakultur, fram till Ă„r 2000 kan jag inte minnas nĂ„gra offentligt igenkĂ€nnbara figurer som hade svarta ögon.
Det verkar som om det finns tvĂ„ huvudkategorier inom ”Black Eye”-klubben.

De som sitter stadigt i regerings-/politikpositioner och de i underhĂ„llningen/Hollywood. Finns det andra inom vetenskap och militĂ€r?.

Teorier om detta mĂ€rkliga fenomen florerar pĂ„ internet och strĂ€cker sig frĂ„n en hemlig sĂ€llskapsritual som involverar att slĂ„ deltagaren i huvudet, till bortförande av utomjordingar och ”Soul Scalping” för att ersĂ€tta vĂ„ra vĂ€rldsledare med frĂ€mmande medvetande. (Mer om Soul Scalping lĂ€ngst ner pĂ„ den hĂ€r sidan.) En annan teori hĂ€vdar att det Ă€r en form av bestraffning som anvĂ€nds som en sorts kontroll och balans inom hemliga sĂ€llskap. Och fortfarande, andra teorier lutar mot implementering av livsförlĂ€ngningsteknologier eller förberedande operationer för resor utanför vĂ€rlden.
En mindre extrem teori hĂ€vdar att fenomenet inte Ă€r nĂ„got annat Ă€n att underhĂ„llningsindustrin drar nytta av allmĂ€nhetens senaste upplysning om Illuminatis existens. Men lĂ„t oss för ett ögonblick anta att detta bara Ă€r mediemarknadsföring. Detta skulle innebĂ€ra att underhĂ„llningsindustrin anvĂ€nder ockulta ritualer för att manipulera mĂ€nniskor till ett visst beteende och medvetande. Slutresultatet Ă€r detsamma. Och det faktum att nĂ€stan alla framgĂ„ngsrika pop- och rappartister anvĂ€nder Illuminati-symbologi i sin handling telegraferar öppet ritualen. Folk kan lĂ„tsas som om det Ă€r ett spel, men om du spelar ut en ritual sĂ„ deltar du verkligen i en ritual. En ritual som genomsyrar underhĂ„llningsindustrins hierarkiska nivĂ„er och uppenbarligen definierar framgĂ„ng.
NĂ€r elitens planer fördes fram i ljuset fick de inte lĂ€ngre verka i skuggorna, sĂ„ de Ă€ndrade helt enkelt taktik. Jag tror att de öppet började anamma sin religion. Att kasta tillbaka det i ansiktet pĂ„ dem som har varit ute efter dem. Att göra ett Ă„tlöje av det hela samtidigt som man fortsĂ€tter att köra i full fart.
Det Ă€r uppenbart att framvĂ€xten av Illuminati-symbolismens allseende öga och den ”svarta ögonkulten som vi har sett sedan mitten av 90-talet, helt enkelt Ă€r samhĂ€llets medvetna och omedvetna programmering för att göra dem okĂ€nsliga för vad som kommer . Faktum Ă€r att det Ă€r en del av ritualen och drar in energi som de utnyttjar och anvĂ€nder för sina egna syften. Vad det Ă€n Ă€r som orsakar dessa svarta ögon Ă€r en sak ett faktum. De gömmer dem inte utan stoltserar med dem.
Om det hĂ€r verkar lĂ„ngt ute för dig kan det bero pĂ„ att du aldrig har blivit utsatt för det hĂ€r materialet. Det kan vara sĂ„ att du lever i en vĂ€rld av fotboll, kontorsfester och grillar. Det kan vara sĂ„ att du Ă€r en av de mĂ„nga hundratals miljoner som framgĂ„ngsrikt har hĂ„llits borta frĂ„n denna urĂ„ldriga ockulta vetenskap och tror att det Ă€r fantasi. Det Ă€r svĂ„rt att se dina fĂ€ngelsemurar nĂ€r ditt fĂ€ngelse Ă€r 1000 miles tvĂ€rs över. Det finns mĂ„nga fĂ€ngelser. Mentalt fĂ€ngelse, andliga fĂ€ngelser, rĂ€dslans fĂ€ngelse och fĂ€ngelset för en verklighet som har konstruerats för dig sedan födseln.
➝ Könsförvirring riktad till barn: https://www.minds.com/newsfeed/1044583045784875008?referrer=MindCom
—————————————————-
#Truth#Adrenochrome#ChildHarvesting#Satanic#Trafficking


Kategorier:Uncategorized

%d bloggare gillar detta: