Vatikanen, de brittiska kungligheterna och den globala pedofilringen släpper lös coronaviruset

LONDON, FÖRENADE KUNGARIKET - MARS 07: Drottning Elizabeth II deltar i en gudstjänst för det brittiska imperiets orden vid St Paul's Cathedral den 7 mars 2012 i London, England.  (Foto av Geoff Pugh - WPA Pool /Getty Images)


Leo Zagami

https://leozagami.com/2020/02/05/the-vatican-the-british-royals-and-the-global-pedophile-ring-unleash-the-coronavirus/

En jesuitpräst, som en gång var rådgivare åt Moder Teresa, misshandlade en ung pojke som han rekryterade som sin barnbetjänt mer än 1 000 gånger på olika platser över hela världen, och detta är bara ett av många fall som begåtts och döljs av brottslingarna, katolska kyrkan på senare tid. Vi står inför ett tydligt maktmissbruk från den världsomspännande eliten som sträcker sig in i många andra institutioner inklusive den brittiska monarkin som har täckt över det ökända brottet pedofili i Storbritannien under en mycket lång tid.

Prins Andrew erbjöd ”Zero Cooperation” i Epstein-fallet, som den ansvariga åklagaren uttryckte sig i slutet av januari. Den brittiska kungligheten ljög när han sa att han skulle hjälpa amerikanska tjänstemän att utreda eventuell sexhandel av Jeffrey Epsteins medarbetare. Han har ignorerat alla önskemål, precis som Vatikanen har gjort så länge. Fem kvinnor säger att prins Andrew bevittnade att Epstein misshandlade dem, men det är något som bekvämt kommer att avfärdas eftersom FBI aldrig kommer att beviljas tillgång till en brittisk kunglig.

Pedofiliskandaler fortsätter att dyka upp runt om i världen, år efter år, medan företagsmedia tenderar att minimera detta. Brottsbekämpande myndigheter behandlar sexuellt utnyttjande av minderåriga som ett växande globalt systemproblem. Spänningen ökar för de globala pedofilringarna och eliten som täcker upp dem som bokstavligen befinner sig i panik, släpper loss Coronaviruset som skapades vid The Pirbright Institute (UK) och har tilldelats 11 amerikanska patent, inklusive Coronavirus US Patent. nr 10 130 701. Institutet är strategiskt finansierat av Biotechnology and Biological Sciences Research Council, en del av UK Research and Innovation (BBSRC UKRI) nära den brittiska kronan, och får även finansiering från många andra organisationer inklusive Bill & Melinda Gates Foundation nära till Vatikanen.


Om detta kan ni även läsa i min bok Corona PLANdemin. Skönt, att dessa uppgifter nu även bekräftas av en högt uppsatt 33 gradens Illuminat, vilket Zagami är. Red.anm.


Januari 2020 var Human Trafficking Awareness Month och i fredags undertecknade president Donald Trump en verkställande order som utökar sitt inrikespolitiska ämbete med en ny position som enbart fokuserar på att bekämpa människohandel, men övervägande vänsterorienterade organisationer mot människohandel, som gör väldigt lite för att bekämpa problemet bojkottade toppmötet efter att ha hänvisat till opposition mot administrationens politik.

Vatikanen och den världsomspännande eliten ville åtala president Donald J. Trump för att avleda den globala uppmärksamheten till deras många skandaler och återta kontrollen över USA, men de har misslyckats, och jesuitagenten Nancy Pelosi visade för världen sina sanna demoniska färger under gårdagens förbundstal.

Under tiden rapporterar den tyska tidningen Die Tagespost att i Vatikanen har påven Benedikts sekreterare och prefekt för det påvliga huset Fr. Georg Ganswein fått tjänstledigt efter kontroversen angående celibatboken From the Depths of Our Hearts om prästerligt celibat av kardinal Robert Sarah, till vilken Benedict XVI bidragit, men inre källor hävdar att det finns en annan viktig anledning till att sparka ut honom, och det är den 40-årige uruguayanske prästen, Gonzalo Aemilius, som sägs vara påven Franciskus älskare och vill inta fader Georg Gansweins position. Det sägs också att han har stor betydelse i pedofilnätverket efter att ha tjänat Ratzinger så länge.

Fader Gonzalo kanske fullföljer sitt uppdrag snart när de accepterar ” yngre” personer som tjänar i den heliga stolen (Holy See), och fader Georg anses ”ha varit” en som djupt har kränkt påven Franciskus och jesuiterna som ville att Ratzinger skulle tystas på obestämd tid i alla ämnen som rör förvandlingen av den katolska tron till Lucifers envärldsreligion.

Coronaviruset är en konstgjord brittisk uppfinning som är avsedd att inte bara skrämma allmänheten till att gå med på tvångsvaccinationer från regeringen utan också för att avleda det allmänna intresset från de stora skandalerna i pedofilringarna, som involverar prins Andrew, Weinstein, Jeffrey Epstein, Kardinal Pell och många andra.

Jesuiterna har kapat den katolska kyrkan för att forma Antikrists framtida religion och du kan lära dig mer om den i min senaste bok: Confessions of an Illuminati Vol. 4, American Renaissance 2.0 och The Missing Link From the Invisible World.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: