Emmanuel Macrons ”barndom” som israelisk prostituerad

GitmoTV/Telegram
https://islamsonne.wordpress.com/2019/08/22/emmanuel-macrons-kindheit-als-israelischer-stricher/

Skapad med information från Leia Sfez.

Den nuvarande Frankrikes president Macron har visat sig ha blivit mutad av israeliska agenter för att förråda sitt land, bekämpa islam och i slutändan dölja förgiftningen och förstörelsen av Notre Dame-katedralen.

Hans politiska handlingar var alltid kopplade från sexuell smutskastning till dödandet av hjälplösa offer i psykiskt sjuka orgier. Vi har också hittat skriftliga bevis för detta från israeliska agenters filer.

Hur ser barndomen ut för en sådan försvarare av det ”kristna-judiska västerlandet”?

Macron var prostituerad redan som barn. Som en ”snygg pojke” fördes han av sina föräldrar till Israel, där han höll på att onanera feta beduiner och andra smutsiga förrädare. Det finns vittnesmål om detta från människor som kände honom väl som barn.

På den tiden levde han också ut sitt hat mot islam genom att skada och förgifta arabiska flickor. När han vid 15 års ålder förfördes han av sin lärare som redan hade en framstående karriär som israelisk prostituerad bakom sig.

Frederic jung, french embassy u.s., emmanuel macron и 7 други. La romántica historia de amor del ministro francés de Economía

Emmanuel Macron är 24 år yngre än sin fru Brigitte.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: