GESARA Global Welfare Program

3D-världens kollaps

2022-05-17
Peter B. Meyer
https://finalwakeupcall.info/en/2022/05/17/gesara-global-welfare-programme/

Välståndsprogram

Efter det nu befintliga skuldbaserade finansiella systemet, som snart slutligen har lagts ner, kommer det kvantvärdade utbytessystemet QFS att komma online. Allmänheten kommer att informeras när detta händer, med den globala implementeringen av GESARA/NESARA.

GESARA står för Global Economic Security and Reform Act, undertecknad av alla 209 suveräna nationer i världen, och är den mest banbrytande reformlagen för planeten Jorden.

GESARA välståndsprogram är baserat på värdefonder som Saint Germaine World Trust FundSanctus Germanus (St. Germaine), är inspiratören och främjaren av innovationer, inklusive datorer och Internet. Den här fonden innehåller leveransbara ädelmetaller och valutor värda över en kvattuordeciljon amerikanska dollar. Ordet quattuordecillion stavas ibland quatrodecillion. Det betyder 10 40, eller $1 med fyrtio nollor. Saint Germaine World Trust-fonderna är utöver och separata från World Global Settlements Funds och Global Collateral Accounts.

När människor bara bryr sig om sina överlevnadsbehov, kommer det inte att ge andliga budskap som ger dem de reformer de behöver för att komma ur deras elände.

Bestämmelserna i GESARA är monumentala till sin omfattning, och förkroppsligar genomgripande reformer för planeten Jorden som kommer att påbörjas så snart lagstiftningen officiellt offentliggörs. När människor blir medvetna om dessa reformer kommer de att motiveras att delta enligt sin egen förmåga.

Ingen annan förändring kan manifestera sig i dagens ekonomiskt fångade nationer förrän den bedrägliga skulden till centralbankerna och alla andra bankinstitut är försummade och eliminerade. Alla banker som använder detta bedrägliga system kommer att granskas och alla stulna tillgångar tas tillbaka för att återlämnas till folket. Folk har varit insnärjda i falska krig och skulder genom historien.

Det är viktigt att veta att uppsägningen av alla centralbanker inte kommer att få valuta-, obligations- eller aktiemarknaderna att krascha. Dessa tre kontrolleras för närvarande av Exchange Stabilization Fund genom bakdörrshandel av ESF och det amerikanska finansdepartementet. Det har nu blivit klart att ESF kontrollerar alla dessa nu ”fria” marknader.

Kabbalen har hittills varit framgångsrik i att tvinga fram förseningar i den föreslagna förändringen på många sätt, såsom mord på inflytelserika personer som var för ett omedelbart antagande av GESARA- och QFS-bestämmelserna, såväl som många andra som aktivt arbetar för det här målet; dödshot mot Ljusarbetarnas familjer och arbetarna själva; dubbelagenter inom raden av Ljusarbetare; och terroristattacker.

Mordet på president JF Kennedy 1963 var en insider terroristdåd, liksom förstörelsen den 11 september 2001 av tre World Trade Center-tornen i New York. Guldet för att täcka nya QFS-mynt, hade lagrats i källarna till WTC-tornen och stals av kabbalen vid den tiden. Byggnad 7 var centrum för verksamheten den 11 september och förstördes efter att operationen avslutats.

Ingen vet hur många tusen ton stulet krigsguld CIA, närmare bestämt George HW Bushs Barrick Gold Corporation, har samlat på sig, men det räcker för att tippa balansen i världens guldägande mot Amerika. Detta guld kommer att utrota globalismen från det nuvarande monetära systemet, som kontrolleras av samma aktieägare som äger majoriteten av aktierna i de främsta försvarsföretagen, och alla de stora multinationella företagen – som alla är globalistiska bankirer som lånar ut pengar och säljer vapen, till samma fiender som de låtsas slåss emot.

Detta system tar bort Central Banking, Federal Reserve Bank, IRS och USA, Inc. alla skattekontor som ägs av Deep State, dvs Khazarian Shadow Government, plus så mycket mer. – När det offentliggörs kommer GESARA att införa följande ändringar:

 • Annullering av alla kreditkorts-, bolåne- och andra bankskulder till följd av illegal bankverksamhet och statlig verksamhet. Många kallar detta ett ”jubileum” eller fullständig skuldavskrivning.
 • Avskaffande av inkomstskatten, varvid nuvarande anställda överförs till den nationella omsättningsskatteavdelningen vid finansministeriet.
 • Skapandet och genomförandet av en schablonskattesats på 15 % på icke-nödvändiga nya föremål, endast denna försäljningsskatt utgör inkomsten för regeringen. Mat och medicin kommer med andra ord inte att beskattas; inte heller tillgångar som gamla hus, bilar osv.
 • Ökade förmåner för pensionärer.
 • Återlämnande av konstitutionell jordlag i alla domstolar och juridiska institutioner.
 • Återinförande av den ursprungliga ändringen angående adelstitlar.
 • Förberedelse av nya president- och parlamentsval inom 120 dagar efter GESARAs tillkännagivande.
 • En interimsregering kommer att ta bort nationella nödsituationer och återupprätta konstitutionell lag.
 • Övervakning av val för att förhindra olaglig verksamhet av intressegrupper.
 • Skapandet av en ny statsvaluta med stöd av guld, silver och ädelmetaller av platina, vilket avslutar nationernas konkurs.
 • Transportministeriets förbud mot försäljning av födelseattestregister som lösöre.
 • Införande av ett nytt Treasury Banking System i enlighet med grundlagen.
 • Avskaffande av Federal Reserve System och alla andra centralbanker över hela världen. Under övergångsperioden kommer dessa banker att få arbeta sida vid sida med statskassan under ett år för att ta bort alla sedlar ur cirkulation.
 • Återställande av ekonomisk integritet.
 • Omskolning av alla domare, läkare och jurister inom grundlagsrätt och riktig sjukvård.
 • Upphörande av alla aggressiva, militära aktioner från regeringar och NATO över hela världen.
 • Etablering av fred i hela världen.
 • Frigörande av oöverträffade välfärdspaket med enorma summor pengar för humanitära ändamål.
 • Frisläppande av över 6 000 patent på undertryckta teknologier som har hållits borta från allmänheten under sken av nationell säkerhet, inklusive frienergisystem, antigravitation, frekvensläkningsmaskiner, HaLow-fi höghastighetsinternet som ansluter alla på planeten.
 • Eliminering av alla nuvarande och framtida kärnvapen på planeten jorden.

Denna nya eran inleds av en infusion av stort överflöd. Detta välstånd beror till stor del på uthålligheten hos våra utomjordiska allierade och deras briljanta strategier genom Ascensionsmästarna. De har kunnat föra en ny finansiell och monetär plan till vår planet, vars mål är stort överflöd för alla vid rätt tidpunkt.

Se den här 10-minutersvideon och förstå vad som är på väg att hända. Det är en ny era av ljus och förkastande av ondska. EBS-systemet kommer snart att tas i drift.

Nödsändning – Stora uppvaknandeprofetior har börjat!

Vår utrikeskorrespondent Vital Frosi ger den senaste utvecklingen om de framväxande händelserna nedan.

3D-KOLLAPSEN

Älskade!

Planeten Jorden vibrerar inte längre i den tredje dimensionen. Dess minsta frekvensområde är i 4D, men den kommer inte att förbli i den vibrationen länge heller. Du kan redan känna aktiveringarna av 5D, 6D och 7D.

Kom ihåg att när minimibasen är i den femte dimensionen; kommer vi att ha 5 vibrationsband på vår planet, med andra ord, frekvenser mellan 5D och 9D. Detta kommer att vara den Nya Jordens energi.

I år 2022 kommer att bli ett milstolpeår då vi lämnar den tredje dimensionen bakom oss. Många känner nu denna förändring i energierna. De märkliga symtom som de flesta upplever i sina kroppar, både fysiskt och känslomässigt, är ett kännetecken på denna förändring.

Vi vet inte när 4D äntligen blir kvar också, men det dröjer inte länge till. Enligt vissa referenser är det totalt 6 etapper och vi slutför nu den tredje. Låt oss därför hoppas att efter detta innevarande år kommer världen vi känner inte att vara densamma, energimässigt.

Men ni måste förstå att planetens vibration och dess riken går naturligt igenom denna övergång, oberoende av mänskligheten. Gaias medvetande styr själva planeten, främst mineral-, grönsaks- och djurriket.

Själen, utrustad med en fri vilja, har en frihet att välja individuellt inom denna jordiska skola. Det är därför det gör skillnader inom planetövergången.

På grund av medvetandets individualitet, medan planeten och dess kungadömen inte längre vibrerar i 3D, är det mesta av mänskligheten fortfarande fast i den gamla vibrationen. Och detta orsakar vad som kallas kollapsen av 3D.

Det är omöjligt för någonting att fortsätta vibrera länge med en frekvens som inte längre existerar. Eftersom allt är energi, kommer den inte längre att tillföras och kommer att försvinna bit för bit och lösas upp av sig självt. Därmed förstås världarnas utveckling.

I det oändliga universum är allt i ständigt rörelse. Om något står stilla länge så kollapsar det. Så om den tredje dimensionens frekvens inte längre existerar på denna planet, är det bara en tidsfråga innan alla justeringar är slutförda.

Låt oss inte här blanda ihop medvetandet, hos varje människa, som går över till den femte dimensionen med Gaias medvetande. Gaia är planetens medvetande. Hon kommer att vara med i banden ovan i alla fall, oavsett om människor stiger upp eller inte.

Så, det blir lättare och lättare att skilja agnarna från vetet, eller hur? Kom ihåg att det redan har skrivits här många gånger: alla kommer att vara där de ska vara. Allt är frekvens och ingen kan vara utanför den. Detta samarbete skapar attraktion och avstötning. De som vibrerar magnetiskt i samma vågband kommer att stanna på 5D-Earth. De som inte når dessa band kommer att renas bort från planeten.

Kollapsen av 3D kommer att orsaka total förändring av alla hittills kända system. Denna förändring kallas GESARA. Ha detta ord i åtanke, för det kommer att bli mer och mer offentligt från och med nu. Du måste förstå att GESARA är den totala förändringen av alla system, inte bara det finansiella systemet som många tror. Inom GESARA finns QFS, det nya oberoende finansiella systemet.

När det kommer till en förändring känner många av en frossa i ryggraden. Människan har en naturlig motvilja mot förändring. Men nu finns det inget annat val. Antingen förändras man, eller också står man inför allvarliga svårigheter som kommer att bli allt mer outhärdliga. Men förändringen består inte bara av det dagliga livet; det är mycket mer en förändring av medvetandet.

Gör idag vad du måste göra idag, men var medveten om att allt förändras. Och om någon motsätter sig dessa förändringar, kommer de oundvikligen att vara på kollisionskurs med den Nya Jordens frekvenser. Gör inte motstånd! Följ med strömmen och åk på toppen av vågen som nu skakar planeten! Kom in i de högre energiernas rytm och känn hur tillfredsställande det är att vara en del av den planetariska övergången!

Fortsätt inte att mata det som upphör med att existera. Vibrera inte av rädsla eller någon annan lägre känsla. Kom ihåg att allt är enligt den gudomliga planen och att Gud är ansvarig.

Men framför allt, vet att kollapsen av 3D är oundviklig, och så kommer det att vara med 4D. Olika tider kommer, den Nya Tiden är redan påtaglig, även om ögonen inte kan se den ännu.

Jag är Vital Frosi och mitt uppdrag är upplysning.

Namaste!

Du är inbjuden att bli medlem i FWC, klicka på denna  LÄNK

Håll dig informerad och  prenumerera gratis, utan dolt kommersiellt intresse, det är på vår bekostnad att du kommer att hållas informerad.

𝐓𝐡𝐞 𝐄𝐯𝐞𝐧𝐭 𝐓𝐡𝐚𝐭 𝐖𝐢𝐥𝐥 𝐇𝐚𝐩𝐩𝐞𝐧𝐩𝐞𝐟Kategorier:Uncategorized

1 svar

%d bloggare gillar detta: