Ett annat perspektiv på avslöjanden vi får

Operation Disclosure | By Wayne Miller, Contributing Writer

May 15, 2022
https://p.feedblitz.com/t3/1100403/74442147/8372002_/~operationdisclosureofficial.com/2022/05/15/another-perspective-to-the-disclosure-we-are-receiving/

Jag skrev nyligen (29 april 2022) en artikel på den här webbplatsen med titeln: The Mess We Are In, And Who’s Behind It. Detta kommer att vara del 2 av den artikeln, men jag vill också inkludera ett annat perspektiv på det avslöjande vi tar emot.

I den tidigare nämnda artikeln påpekade jag om att det inte är Biden-administrationen som har tagit oss in i den röra vi befinner oss i, det är de ”vita hattarna”. De har upprepade gånger berättat detta för oss, så varför skulle vi inte tro att det är sant? Jag tror att det är det. Om det vore Black Hats (The Deep State, aka Cabal, aka Illuminati) skulle vi förvänta oss att de skulle berätta eller visa oss vad de ska göra, eftersom de känner att de får mer kraft av att ”telegrafera” sina tillslag. The White Hats använder å andra sidan marionetten Biden i ett försök att få hans anhängare till att vakna och se att deras älskade ”president” förstör vår nation, men i själva verket är det White Hats som ligger bakom vad som händer. Genom att styra Bidens felsteg är tanken att hans anhängare kommer att lyfta sina kollektiva huvuden ur träsket och avslöjar sig själva för vilka de är. Denna plan skulle tillåta White Hats att arrestera så många av Deep State som möjligt. Ingen dålig plan. Men det kommer en tid då de indirekta skadorna blir för stora. Det verkar som om vi redan har gått längre på den punkten. Alltför många oskyldiga människor dör i onödan.

Precis igår beordrade vår falska president att flaggor skulle vaja på halvstång för att hedra de ”miljoner” amerikaner som har förlorat sina liv i covid 19. Rimligt intelligenta människor vet att det är ett gäng DS. Det togs fram mer av de giriga läkarna, administratörer och andra medicinska yrkesverksamma som bröt mot sina eder för större löneutbetalningar. Om rättvisa skipas kommer de, förhoppningsvis inom en inte alltför avlägsen framtid, att inse att de gjorde ett stort misstag! Vad tillkännagivandet av de miljoner amerikanska dödsfallen gjorde var att det gjorde det möjligt för samtalet att nå ut igen angående alla som har fått sina vaccinationer och boosters. Utan tvekan finns det fortfarande några på staketet som kommer att dras in, vilket orsakar fler sjukdomar och förtida dödsfall.

Jag kommer fortfarande till det perspektivet jag nämnde i rubriken, jag har bara några fler punkter att ta upp i förväg. Vi har fått höra att vi tittar på slutet av en film, en film där de goda killarna redan har vunnit. Är det inte på tiden att vi ser en minskning av mängden ondska vi ser dagligen? Om ondskan besegras som vi har fått höra, skulle det inte verka rimligt att det satanistiska folket som fortfarande finns där skulle börja leva i skuggorna? Du behöver bara slå på TV:n för att se att så inte är fallet, det finns faktiskt mer ondska än någonsin tidigare.

Att i flera år ha sett en av kanalerna på TV (som nu har utvecklats till tre kanaler), som skulle vara den/de mest familjevänliga kanalen/kanalerna på TV, är (var) bland de värsta med sin indoktrinering av tittare. För flera år sedan hade flaggskeppskanalen, som en del av nästan alla filmer de producerade, ett handslag som alltid fångades av kameran som panorerade ner till händerna och avslöjade ett frimurarhandslag. Jag säger nästan alla filmer, men jag kan inte minnas en film som inte innehöll ett frimurarhandslag. Efter handskakningarna, och ibland tillsammans med dem, kom tecknet med djävulens horns tecken, och sedan 666-tecknet, och många gånger båda tecknen i samma scen. Det började med att bara en skådespelare blinkade med en tecken och gick sedan vidare till flera skådespelare som blinkade med ett tecken i samma film. Människor som har studerat tecken inser att det finns mycket liknande tecken som har drastiskt olika betydelser så du måste se tecknet inom det sammanhang som tecknet ges. Det gör jag alltid, och jag kan garantera dig att en mycket hög andel av tecknen ges, för att hedra deras satanistiska gud.

Nu finns det få, om ens några program, eller reklamfilmer på TV som inte använder dessa tecken. Tillsammans med tecknen har många av TV-programmen börjat anspela på människor som tror på konspirationer som galna. De av oss som vet att konspirationer är fakta, och inte teorier, blir deras måltavlor. Till det säger jag, kom med det!

Kan ondskan som ses på TV bli värre? Det kan den, och det har den. De tre kanalerna som nämnts ovan, och nästan alla andra program på TV driver nu den homosexuella agendan, först genom insinuationer, sedan uppgraderades den till kvinnor som kysser kvinnor och män som kysser män (tänk Sodom och Gomorra). Jag såg nyligen en film där två personer blev bekanta via en dataapp, den ena var en homosexuell kvinna och den andra en hetero kvinna, båda använde skärmnamn.. De träffades på ett kafé. Den homosexuella kvinnan kom först, sedan kom den hetero in och tittade sig runt i kaféet på jakt efter mannen hon trodde var där för att träffa henne. Den homosexuella kvinnan fick snart den hetero att veta att det var hon som hade sms:at henne. Utgångspunkten för situationen var att visa hur lätt det är att bli involverad med någon av samma kön. De kysste varandra på nolltid. Om du är en kristen vet du att denna typ av verksamhet är en styggelse för Gud. Återigen finns det ondska i den här världen!

Okej, nu för att dela ett nytt perspektiv på bara några av de saker som har avslöjats på den här webbplatsen. Först och främst har en god vän till mig, och jag, ofta talat om möjligheten av en överhängande brist på burkar. På den här platsen blir burken så ofta sparkad på vägen att det skulle krävas ett nästan oändligt utbud av burkar för att motstå missbruket, så därför måste burkarna bytas ut ofta. När burkarna börjar ta slut får vi reda på att vi inte är närmare vårt mål än när vi hade började. Det är som att försöka nå en punkt som är inställd på oändlighet, därav oron över en pågående burkbrist.

Att ta itu med det första perspektivet: kopierat och inklistrat från specialrapporten daterad 13 maj 2022

  • Inte ens trovärdigt att Joe Biden precis avbröt ett stort oljeleasingavtal i Alaska där inte bara stora dollar skulle tjänas av USA (istället för ett annat land) utan även enorma mängder olja skulle produceras när bensinen ligger på det högsta priset någonsin. …president Donald Trump.

Mitt perspektiv: Det är sant, det är inte trovärdigt att Biden inte gjorde dessa saker, eftersom han bara är en marionett för White Hats, som gör vad hans ledare, i det här fallet, möjligen Donald Trump har instruerat honom om att göra.

Det andra perspektivet: Kopierat och inklistrat från rapporten 28 april 2022

  • Tis. Den 26 april 2022 vid midnatt förlorade FN all makt över en suverän nation enligt nationella fördrag. Suveräna nationer höll på att byta från Världsbankens fiat Dollar SWIFT-systemet till det kinesiska guld/tillgångsstödda CIPS-systemet.

Följande är hämtat från den mycket speciella rapporten daterad den 11 maj 2022

  • Världen förväntar sig att Kina kommer att tillkännage sina guldinnehav i Beijing, middag, i morgon (tors. 12 maj) midnatt Central Daylight Time.
  • Detta är formellt etablerat som ”Guldstandarden” under ”FN:s Parisavtal”. Kina följer Parisavtalet fullt ut.

USA är inte, även om Biden-administrationen har kapitulerat, kontra Trumps tillbakadragande. Det främsta skälet är vår konstitution. Rätten att behålla och bära vapen, är en annan. Parisavtalet kräver att de deltagande medlemsländerna är fredliga. Varje nation med medborgare som håller vapen anses vara ett brott. Kan detta ratificeras samtidigt? Kanske DoD kommer att kommentera?

Mitt perspektiv: För det första, fattade du motsägelsen? Tisdagen den 26 april 2022 påstods att FN förlorade all makt… och den 11 maj 2022 talas det om ett FN:s Parisavtal. Och det är det här vi bör oroa oss över. Notera delen där det står att PARISAVTALET KRÄVER ATT DELTAGANDE MEDLEMSNATIONSSTATER ÄR FREDLIGA. Sedan kommer den berörande delen: ALLA NATIONER SOM HAR VAPEN ANSES SOM ETT BAKSTYCKE.

Det kan mycket väl hända att ledaren för vårt land kommer till oss och berättar att det har bestämts, att om vi inte ger upp våra vapen kan vi inte delta i NESARA/GESARA. Först måste du göra någon forskning på egen hand, att ett sådant tillstånd aldrig ingick som en del av programmet. Så det spelar ingen roll hur mycket tro, eller tillit, eller ens kärlek du har lagt till vem vår ledare än är, han/hon skulle aldrig försöka sälja en sådan lögn till oss om de brydde sig om oss som amerikaner.

Gör lite research på egen hand för att se vad som har hänt med varje nation i världshistorien som har gett upp sina vapen. Det har aldrig slutat bra.

Ett tredje perspektiv, det här taget från: Restored Republic via en GCR från och med den 4 maj 2022

  • För alla Zim Bond-inlösare var en $100 T Zim-sedel lika med $100 T US Dollars

Mitt perspektiv: På den här sidan har vi läst om Zim-innehavare ad nauseam. Vi har i, vad jag gissar under minst ett och ett halvt år, hört att Zim-innehavare och de med andra ovanliga valutor kommer att vara de första att betalas ut. Och slutligen, vi har hört att de av er som äger en Zim-sedel på 100 biljoner dollar skulle betalas ut med 100 biljoner dollar i digital valuta uppbackad av ädelmetaller. Om du tänker efter tar detta termen R.O.I. (avkastning på investeringen) till en mycket högre nivå. trots allt, vad betalade du för din $100 biljoner Zim-sedel, var det $10 eller $15, nu för att kunna byta den mot $100.000.000.000.000, du har gjort det väldigt bra. Även om det inte finns något sätt för mig att ge dig en ledtråd som kommer att löna sig som den, kan jag ge en ledtråd som fortfarande är mycket lukrativ. Du måste agera snabbt, men om du går in på Amazon direkt kan du köpa en $100 biljoner Zim Note. Det finns fortfarande ett par lappar kvar, de säljs för $299. Jag antar att det är priset du måste betala eftersom det inte finns några använda sedlar tillgängliga.
OBS: Ibland använder jag lite subtil humor i artiklar jag skriver. Många gånger har man missat och det jag skojade om tros ibland vara allvarligt. Jag använde lite humor i det här fallet som mest började efter orden om ädelmetaller, men det är SANT att du kan köpa en Zim-sedlar på 100 biljoner dollar på Amazon.

Ett perspektiv på en av de personligheter som ofta presenterades på Operation Disclosure.

Jag var en tidig följare av Charlie Ward. Han hade ungefär 20 000 prenumeranter vid den tiden. Ett av hans huvudämnen då, var att hämta 650 flygplanslaster med guld, dokument, skatter och artefakter från Vatikanen och de flögs till USA. Han talade om detta många gånger med sina gäster under den tiden.

En sak han aldrig nämnde var att han drev operationen, eller var någon del av den, förutom att han fått veta om operationen av sina kontakter. Senare skrevs det på Operation Disclosure att Charlie hade lett operationen. Ännu senare fick vi veta att den amerikanska militären hämtade de 650 planlasterna från Vatikanen.

Den här versionen är lite mer meningsfull för mig, eftersom de har resurserna för att utföra ett uppdrag som det. Men jag antar att båda scenarierna fortfarande kan vara sanna. Allt vi behöver tro är att en civil brittisk man, som bor i Spanien, fick inflytande och befogenhet att befalla ett amerikanskt militäruppdrag på flera miljarder dollar utan rang eller erfarenhet. Jag har svårt att tro att det kan vara sant, men det kan bara vara avundsjuka från min sida, jag tror att jag kunde ha varit nästa person i kö för att leda uppdraget.- JAG SKÄMTAR!!

Nu verkar det som att Charlie är en av nyckelspelarna i GCR. Det är lite lättare att tro om det är sant att hans tidigare jobb inkluderade att flytta mycket stora summor pengar för några mycket rika människor.

Jag gillar Charlie som person, och jag gillar och respekterar många av gästerna han har på sin show. Jag kan säga att han har lärt sig mycket av dem under de senaste åren, många av oss har, och jag ber att vi alla använder den urskillning som Gud ger oss, till att absorbera sanningens guldkorn och förkasta resten.

Nu ett perspektiv på den här webbplatsen och dess tittare.

Många av oss på den här sidan tror att vi är vakna. Det är sant, relativt sett är vi mer vakna än de människor du kan se köra på sin motorcykel på vägen medan de bär en mask, eller de som visar sin stolthet över att ha tagit sin vaccination och alla boosters, och alla de miljoner andra som har sina huvuden begravda i sanden. Men även de av oss som har ägnat många decennier åt att forska om de korrupta och onda regeringarna, samtidigt som vi har bevisat att mängder av konspirationer är sanna och helt utan teorier, är vi verkligen helt vakna? Med all desinformation, manipulation, indoktrinering och hjärntvätt, vi har blivit utsatta för alla i våra liv, skulle det vara nästan omöjligt för någon av oss att vara 100% vaken? Att vara 100 % vaken skulle betyda att det vi vet är 100 % sant. Du kan bara få absolut sanning från Gud. Oavsett hur observant du är, och om din sanningsantenn är uppe hela tiden finns det fortfarande de som kan lura dig.

Låt oss spela vad händer om…

Tänk om det fanns en internetblogg som kontinuerligt tittades av människor som ansågs vara de mest vakna i sin generation. Människor som verkade veta mycket om den djupa staten (alias Cabal, aka Illuminati) och deras undergrupper: frimurare, jesuiter, sionister, tempelriddare, svarta påven, grå påven, vita påven, CFR, Bilderbergare, kommittén för 300, Skull and Bones, etc., etc., etc. De känner till underjordiska tunnlar och DUMBs, de känner till Area 51, S4, de känner till Denver Airport, de känner till Bohemian Grove, de känner till de många Fortune 500-företagen inblandade i människohandel, de känner till adrenochrome, de vet om gifter i vår luft (Chemtrails), vårt vatten, vår mark Monsanto (Bayer), vår dricksvattentandkräm (fluorid) aspartam, MSG, och diverse andra gifter, etc. etc. etc De människor som känner till sanningen om familjen Bush från Tyskland, mycket av Hitlers släktlinje (inklusive Barry), de vet till och med sanningen bakom älskade personer som Billy Graham. Dessa människor känner till sanningen om Homeland Security, de kommer att ha djup beundran för killar som Phil Schneider och William Cooper. Människor som avskyr organisationer som det babymördande Planned Parenthood, organisationer för handel med barn som CPS, DCS, etc.

Så vad händer om The Black Hats bestämmer sig för att använda en sådan här sida som ett testfall och tänker om de kan lura oss, kommer de att kunna lura vem som helst till att tro på deras lögner. Är det inte möjligt? Kanske är det därför som webbplatsen öppet visar det allseende ögat i början av varje rapport. Jag hoppas inte, men är det inte möjligt.

När jag avslutar den här artikeln skulle jag vilja be dig att överväga ett par perspektiv som kan hjälpa dig att se baksidan av myntet.

Eftersom vi har fått höra att militären har kontrollen över vårt land, kan det vara bra att veta mer om flaggofficerarna som skjuter. För många år sedan såg jag en serie videor med titeln: Illuminati Wife Tells All, hustruns namn är Kay Griggs (bilden). Under dessa fyra 2h. videor namnger hon namn och platser som hon hämtat från sin mans dagbok. Det visar en väldigt mörk sida av våra militära befälhavare. Jag rekommenderar att du tittar på videorna i sin helhet även om du gör det i trettiominuterssegment.

En artikel som ger ett helt annat perspektiv, och en som jag tycker är värd att läsa, är en artikel med titeln The Truth on the Truth, av en person som heter Ivo of Vega, och den är via Sharon Stewart. För att hitta den här artikeln gå till voyagesoflight.blogspot.com, gå sedan till de många länkblocken på höger sida av sidan, Gå till Ivo of Vega, klicka för att öppna, skanna sedan ner till artikeln som publicerades den 24 april 2022 . Använd ditt eget gottfinnande när du läser den här artikeln.

Och en begäran som jag har gjort i många av mina artiklar, kan någon berätta för mig var de förvarar alla räddade barn och vuxna som har räddats? Och hur kunde de hindra de cirka 100 miljoner människor som behövs för att hålla detta hemligt, från att läcka deras hemligheter. Och varför ser vi fortfarande Chemtrails, och upplever allt konstigt väder som frågande sinnen vill veta?!

Kommer president Trump att återvända i morgon (16 maj), eller sparkar vi bara burken längre ner på vägen?

För att avsluta i en positiv ton, vi vet att Gud vinner, så vi som är hans barn vinner också.

Gud välsigne er alla!Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: