Steve Beckow: UFO:n besatta av våra kärnvapen?

UFO:n besatta av våra kärnvapen?

Ett användbart tillägg till följande redogörelse för UFO-berättelsen är  Our Family from the Stars, som kan laddas ner här:  https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2022/03/Our-Family-from-the- Stars.pdf

Berättelsen nedan förklarar många markbundna beslut kring UFO:n eller galaktiska rymdskepp. För vår stjärnfamiljs egna förklaringar till varför de är här, se boken. De två kompletterar varandra.

2 skäl till varför UFO, nu kända som ”UAPs” kan vara besatta av våra kärnvapen

Arjun Walia, The Pulse, 12 maj 2022

https://thepulse.one/2022/05/12/2-reasons-why-ufos-now-known-as-uaps-may-be-obsessed-with-our-nuclear-weapons/ )

Oidentifierade flygande objekt (UFOs), som nu officiellt har döpts om till ”Unidentified Aerial Phenomenon” (UAP) av Pentagon, har blivit mainstream. Filmer, radarspårningsdata och vittnesmål från personal från före detta försvarsdepartement har introducerat och legitimerat ämnet för miljoner, om inte hundratals miljoner människor runt om i världen. Detta har väckt oro bland UFO-forskare som har tillbringat decennier med att tillhandahålla trovärdiga källor som visar att fenomenet verkligen är ”något verkligt och inte visionärt eller fiktivt”, som flygvapnets general Nathan Twining  förklarade  1954. Det faktum att denna legitimering kommer efter det som  beskrevs av  Roscoe Hillenkoetter, den allra första chefen för CIA, eftersom en decennier lång kampanj av ”hemlighetsmakeri och förlöjligande” är en huvudskrapa.

Varför nu?

Vi lever i en tid där en auktoritär orwellsk ”faktagranskare” patrullerar på internet och berättar för folk vad som finns eller inte. Alla bevis, åsikter eller diskussioner som ifrågasätter vad regeringar säger till oss om ett visst ämne, vare sig det är covid-19, klimatförändringar, geopolitik etc, censureras. UFO-ämnet kommer inte att behandlas annorlunda. Regeringar vill kontrollera berättelsen, som alltid. Vad vi sannolikt kommer att få, och är i färd med att få från regeringar med avseende på UFO-transparens, är en sanerad version, en som med största sannolikhet passar regeringens intressen och som inte representerar fenomenet på ett korrekt eller lämpligt sätt.

Processen med ”UAP-transparens” påskyndas exponentiellt. Det är en kongressutfrågning i USA om ämnet i nästa vecka. Pentagons presssekreterare John Kirby  sa  att de fortfarande inte har någon aning om vad dessa föremål är, men de är verkliga och de ses vanligtvis runt militära träningsanläggningar.

För alla erfarna UFO-forskare, som jag själv, är detta helt enkelt inte sant. Ja, de ses ofta runt militära installationer, särskilt kärnvapen och vapentillverknings-anläggningar, men enligt min åsikt vet regeringar, eller åtminstone några inom regeringen, redan vad vissa av dessa föremål representerar. De har studerat fenomenet i decennier, så när vi får höra att undersökningar av fenomenet bara har börjat är det misstänkt.

Det finns vissa berättelser som aldrig kommer att presenteras inom mainstream. Vad gäller varför, ja, det är en annan diskussion. Det är ingen hemlighet att kriser, rädsla och panik är mycket fördelaktiga för de agendor som flera regeringar och organisationer som World Economic Forum har. Den här artikeln kommer dock att fokusera på sambandet mellan UFO:n och våra kärnvapen, och erbjuda en rent spekulativ förklaring till varför de verkar vara besatta av dem.

UFO har en lång historia av att bli upptäckt av civila och militär personal i närheten av kärnvapenlagrings- och tillverkningsanläggningar. I juni 2021 betonade Luis Elizondo, tidigare chef för Pentagons Advances Aerospace Threat Identification Program detta faktum i  en intervju med Washington Post. Han förklarade hur det är ett globalt fenomen, att dessa föremål har stört och fört kärnvapen-avfyrningsmöjligheter helt offline. Vi talar om att de säkraste och mest avancerade militära installationerna ”hackas” av dessa objekt. I vissa fall har de till och med påbörjat nedräkningar för att starta.

Det finns ett antal exempel. År 1967  såg militära vittnen  vid Malmströms flygbas i Montana ett rött (bilden), glödande UFO sväva precis utanför porten. Efter det hände stängdes alla kärnvapenmissiler och gick helt döda. En liknande incident inträffade utanför RAF Woodbridge i England 1980, som då användes av United States Air Force (USAF). USAF-personal, inklusive ställföreträdande basbefälhavare,

överstelöjtnant Charles I. Halt  beskrev  incidenten och farkosten som ett glödande metallföremål som splittrades i flera föremål, och så småningom lyste en stråle mot kärnvapnen som förvarades vid basen.

Incidenten vid Bentwaters, enligt det brittiska försvarsministeriet, beskrevs som att den inte hade någon försvarsmässig betydelse. Detta var inte särskilt vettigt – hur kan man påstå att en överste vid en kärnvapenanläggning och hans underordnade antingen upplevde vad de upplevde, eller alla led av en gigantisk hallucination tillsammans, utan att ha någon försvarsmässig betydelse? Du skulle tro att båda förklaringarna skulle vara mycket betydelsefulla.

Så, vad är förklaringen?

Vi leker med elden

En förklaring kan vara att vi leker med elden. Kanske om de som sitter i dessa föremål, eller de som kontrollerar dessa föremål från en avlägsen plats, varnar oss för de farliga kärnvapen som finns. Som ni vet skulle kärnvapenkriget fullständigt förstöra vår planet och döda nästan allt liv på den. Kanske finns det andra civilisationer på andra planeter som nått vårt stadium av teknisk utveckling bara för att förstöra sig själva? Vissa tror att detta är vad som hände med ” Atlantis ” här på jorden tidigare.

Det finns anledning att tro på denna första förklaring om man dyker igenom den kunskap som är förknippad med fenomenet. Berättelser om varelser som besöker människor och skildrar deras oro för oss, vår planet, riktningen vi är på väg och förmågan vi har att förgöra oss själva är ganska utbredda.

Till exempel, 1994 bevittnade mer än 60 skolbarn i Ruwa, Zimbabwe  landningen  av en rymdfarkost vid deras skolgård. Flera varelser kom ut ur hantverket och sågs tydligen av barnen.

Det som är fascinerande med den här historien är att alla barn, som intervjuades av många, inklusive Harvard-psykiatern Dr. John Mack , berättade exakt samma historia. De gjorde det på ett så exakt sätt och verkade vara helt uppriktiga om sin upplevelse, något som inte är svårt för barn att göra.

Ett annat anmärkningsvärt faktum i detta fall är att barnens teckningar av föremålen och varelserna var extremt överensstämmande med varandra. De berättade, enligt Mack, tydligt en historia som om det faktiskt hade hänt, de trodde på vad de sa och det fanns inga bevis för psykoser eller vanföreställningar bland barnen.

Som med många andra exempel på förmodad kontakt, varnades barnen för riktningen mänskligheten var på väg och hur vi sakta förstör vår planet och allt liv på den.

Överste Ross Dedrickson  från US Air Force tilldelades US Atomic Energy Commission och tjänstgjorde med dem 1950-1958. Hans jobb handlade om de administrativa uppgifterna vid testplatser i Nevada, Pacific Nuclear Test Areas väster om Hawaii, kärnvapentillverkning och kvalitetssäkring i Albuquerque och inspektion av nukleära och icke-nukleära anläggningar i hela landet.

Enligt honom förstördes kärnvapen som skickades ut i rymden av utomjordingarna. Han hävdade att deras främsta angelägenhet är bevarandet av vår planet.” Han hävdade också att kärnvapen som skickades till månen för vetenskapliga mätningar också förstördes av utomjordingar.

Det är allmänt känt att  en avklassificerad rapport  från Air Force Nuclear Weapons Center från juni 1959 visar hur allvarligt de övervägde planen, kallad Project A119. Generellt ville man undersöka vapenkapaciteten i rymden, samt få ytterligare insikt i rymdmiljön och detonationen av kärntekniska anordningar inom den.

Professor Robert Jacobs (förste officer som någonsin belönats med flygvapnets styrda missilbeteckningar), som var den officer som ansvarade för optisk instrumentering vid Vandenberg Air Force Base, var ansvarig för att övervaka instrumenteringsfotograferingen av varje missil som gick ner i testområdet.

På den tiden kallades kärnvapenmissilerna ”inter country ballistic missiles” (ICBM) eftersom de flesta av dem sprängdes vid uppskjutningen. Deras jobb var också att tillhandahålla data om varför de sprängdes, så att de kunde ge ingenjörerna tillräckligt bra teknisk sekvensfotografering så att de kunde se vad som var fel med missilen när den lyfte under flykten.

Enligt honom avaktiverade ett UFO en testuppskjutning av ett kärnvapen medan det var i deras luft.

Antalet exempel från ”trovärdiga” människor fortsätter och fortsätter. Kanske finns det välvilliga krafter där ute som bryr sig om oss och bevarandet av vår planet. Detta kan vara en anledning till att dessa föremål, och deras invånare, vad de än är och var de än kommer ifrån, verkar vara så bekymrade över våra kärnvapen sedan vi började tillverka dem.

Fenomenet har dokumenterats inte bara under det senaste århundradet, utan i tusentals år genom konst, införandet av tryckpressen och mer. Man skulle kunna tro om det fanns några verkliga fientliga avsikter som de skulle ha manifesterat vid det här laget. Men fenomenet är komplicerat och har många välvilliga såväl som vad som verkar vara illvilliga faktorer förknippade med det.

Ett tecken på överlägsenhet

Det är helt klart att vilka dessa objekt än är så är de hundratals, tusentals eller till och med miljoner år mer avancerade än vad vi är tekniskt sett.

Dessa objekt har filmats, spårats på radar och observerats samtidigt utföra manövrar som trotsar vår förståelse av fysik och aerodynamik. Här är ett fascinerande fall  från Iran om du vill veta mer om det. Det är ett av tusentals exempel.

Christopher Mellon, biträdande underrättelsesekreterare från 1997 till 2002  beskriver  en video från den amerikanska flottan som släpptes 2017,

”I vissa fall, enligt incidentrapporter och intervjuer med militär personal, sjönk dessa fordon från höjder högre än 60 000 fot i överljudshastigheter, bara för att plötsligt stoppa en svävning så lågt som 50 fot över havet.”

Det faktum att nedräkningar av våra kärnvapen till och med har initierats av dessa föremål är ganska oroande och kan kanske vara en uppvisning av dominans. Men det finns så mycket vi inte vet, kanske är dessa varelser så bekymrade över vår planet att vår egen existens är ett hot mot själva planeten? Därför skulle varje fientlig handling faktiskt vara en handling av välvilja. Ungefär.

Kanske påverkar detonationen av kärnvapen på något sätt deras egna driftsegenskaper och förmåga att flyga sina farkoster i vår atmosfär? Kanske har energin från en kärndetonation någon typ av negativ inverkan på rum-tiden, på andra dimensioner, eller något vi ännu inte har förstått? (1)

Det är verkligen svårt att säga, nästan omöjligt att säga, men med tanke på att dessa föremål uppvisar så avancerade egenskaper och har funnits i tusentals, om inte miljoner år, verkar det inte vara ett alternativ att reagera på dem på ett fientligt och aggressivt sätt.

Kanske när dessa civilisationer själva, var de än kommer ifrån och om de är utomjordiska och/eller extradimensionella, har gått igenom samma typ av tekniska utvecklingsstadier som vi har och även upplevt samma bekymmer med kärnvapenteknik?

Hermann Oberth, grundaren av raketer och astronautik, även känd som ”rymdfartens fader”  uttalade sin tro att  ”flygande tefat är verkliga” och att ”de är rymdskepp från ett annat solsystem.” Han trodde att de var ”bemannade av intelligenta observatörer som tillhör en ras som kan ha undersökt vår jord i århundraden.”

Han skrev dessa ord i  ”Flying Saucers Come From A Distant World”, The American Weekly, 24 oktober 1954  och uttryckte att ‘UFO:n är ett slags vaktpost, här helt enkelt för att observera och rapportera; därför att en mänsklighet som är lika begåvad som uppfinnare och forskare som vi, men ändå har hållit sig politiskt och moraliskt på vårt utvecklingsstadium, utgör ett hot mot hela kosmos.’

Fotnoter

(1) Steve: Denna senare förklaring stöds av Matthew Ward:

”När en själ befinner sig i området för en kärnvapenexplosion i rymden, splittras den och delarna sprids, och för att läkning ska ske måste alla delar hämtas och återintegreras så att all upplevelse återigen är intakt. För den största delen av en själ att lokalisera alla dess delar är extremt svårt, och när den gör det är återintegreringsprocessen komplex och långdragen. De spridda delarna kan ha förgreningar för andra själar. Själsdelar kan komma in i kroppar, där den resulterande förändringen antingen kan förstärka eller hindra den bofasta själens valda väg, eller så kan de fångas av mörka och ropa svagt på räddning. Vägvisare och helare över hela universum, inklusive på jorden, hjälper de skadade själarna.” (Matthew’s Message, 5 augusti 2005, på https://www.matthewbooks.com .)

Detta är huvudorsaken till att vår stjärnfamilj inte kommer att tillåta explosion av kärnvapen. Lägg märke till att detta avslöjar alla kärnvapenhot från olika länder som helt enkelt poserande.Kategorier:Media, Rättsstat, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: