Utländsk media: Sveriges statsminister säger att integrationen har misslyckats efter migrantupploppen: ”Vårt samhälle var för svagt”

I utlandet diskuteras det som inte är tänkbart i Sverige


Sveriges premiärminister säger att integrationen har misslyckats efter migrantupplopp "vårt samhälle var för svagt"

Sveriges misslyckande med att ordentligt integrera stora mängder migranter har lett till att parallellsamhällen och gängvåld har skapats, säger den svenska statsministern Magdalena Andersson.

Andersson gjorde kommentarerna i efterdyningarna av rikstäckande upplopp av migrantgäng under påskhelgen som gjorde att hundra poliser skadades.

Sveriges förhållningssätt till islamisk extremism och dess brister i att ta emot stora mängder migranter är den främsta orsaken till störningen, säger statsministern.

”Segregationen har gått så långt att vi har parallella samhällen i Sverige. Vi lever i samma land, men i olika verkligheter, säger Andersson.

”Integrationen var dålig, och vid sidan av har vi upplevt en intensiv invandring. Vårt samhälle var för svagt, medan pengarna till polisen och socialtjänsten var för lite, tillade hon.

Europas förstörelse: Muslimska migranter är en trojansk häst (och de kommer nästa gång till Amerika) .

Som vi tidigare framhållit svarade tyska medier på våldsamma upplopp i Sverige som främst involverade muslimska migranter genom att hävda att oroligheterna inträffade som ett resultat av ”högerdemostranter”.

Ukrainska flyktingar uttryckte också en önskan om att slippa skickas till Sverige, eftersom de kände att det var för osäkert.

Efter att ha varit ett av de säkraste länderna i Europa för 20 år sedan innan den okontrollerade massinvandringen, är Sverige nu kontinentens näst farligaste vad gäller vapenbrottslighet, efter endast Kroatien.

Sweden Goes From Being One of the Safest Countries in Europe to the Second Most Dangerous

Ifjol hade den tyska tidningen Bild rubriken: ” Sverige är det farligaste landet i Europa .”

Fakta: Från ett av de mest civiliserade länderna på jorden har Sverige förvandlats till Europas våldtäktshuvudstadEfter att Sveriges riksdag enhälligt beslutat att göra om det tidigare homogena Sverige till ett mångkulturellt land har våldsbrottsligheten ökat med 300 % och våldtäkterna med 1 472 %. Sverige är nu nummer två på listan över våldtäktsländer, endast överträffat av Lesotho i södra Afrika.

Skjutningar i Sverige slog rekord i fjol då myndigheterna i allt högre grad inte lyckats begränsa migrantgängkriminaliten . Det var 46 mord som begicks i 335 skottlossningar över hela landet, varav de flesta inträffade i migranthärdarna i Malmö, Göteborg och Stockholm.

”Svenska invånare födda i ett annat land har fördubblats till 2 miljoner under de senaste två decennierna, och invandrare representerar nu en femtedel av alla människor som bor i detta skandinaviska land, en mycket högre andel än grannländer som Finland, Norge och Danmark, som har alla tagit en hårdare linje mot immigration”, rapporterar RMX News .

”Under de senaste 40 åren har premiärministerns socialdemokrater suttit vid makten i 28 år, inklusive de senaste åtta.”

Sverige har upplevt skyhöga brottsfrekvenser, inklusive mord, sexuella övergrepp och våldtäkter, allt kopplat till ländernas växande invandrarbefolkning.

Sverige, som står inför riksdagsval i år, har kraftigt stramat åt sin invandringspolitik de senaste åren. Under migrationskrisen 2015 var det dock det land i EU som tog emot flest flyktingar per capita. I sin tur vill en majoritet av svenskarna ha ett stopp för invandringen i sitt land, en folklig hållning som har litet stöd från landets vänsterregering.

Trots att Sverige har några av de mest generösa välfärds- och integrations-programmen i världen, kritiserar Amnesty International regeringen i Stockholm för dess påstådda hårda behandlingen av migranter.

Efter offentlig upprördhet efter upploppen förra månaden kan Sveriges premiärminister försöka tysta oron med nya initiativ. Inrikes- och justitieminister Morgan Johansson säger att han vill att det inrättas ungdomsbrottskommissioner där socialsekreterare arbetar med polisen. Syftet är också att känna igen varningssignaler bland unga innan de glider in i brott. Sådana system har dock prövats flera gånger under decennierna i Sverige, med både enorma summor pengar för att förbättra integrationen och olika program utformade för att minska brottsligheten, vilka har visat få resultat.

Liknande retorik har också spridits i andra länder. Till exempel sa Tysklands fd förbundskansler Angela Merkel att ”mångkulturalismen har misslyckats totalt” 2010 innan hon lät över 1 miljon migranter från Mellanöstern komma in i Tyskland 2016. Sedan dess har brottsligheten från Tysklands migrantbefolkning bara ökat och integrationen har för det mesta stannat av trots att miljarder spenderats om att bekämpa problemet. Frankrikes president Emmanuel Macron har flera gånger hävdat att integrationsarbetet har misslyckats i Frankrike, samtidigt som de fortsätter att tillåta en aldrig tidigare skådad invandring.Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, , , , ,

2 svar

%d bloggare gillar detta: