Checka ut. Morgan Johansson och Tobias Andersson möts i debatt om korankravallerna – hetsigare än någonsin

Malmö 7-5-2022

Efter att även tidigare sett Tobias Andersson i olika debatter så är jag nu ytterligare benägen att ösa beundrande ord över denna politiker.

Den dagen då Jimmie Åkesson skall ersättas så finns det inte någon som är mer lämplig än Tobias Andersson så var glada att ni har honom i partiet och vad ni än gör så kom inte på tanken att eventuellt utesluta honom om ni anser att han går för långt i sin kritik av MENA – vildarna och deras agerande.

I debatten med Morgan Johansson så tar Tobias upp det faktum att MENA – föräldrar deltog i stenkastningen mot svensk polis och hejade på sina minderåriga barn som deltog i detta.

Detta kallar Tobias för en familjeaktivitet. En mycket passande benämning på dessa mordförsök mot svensk polis. Normala familjer tar med sig sina barn på utflykter eller annan lämplig aktivitet för barn. MENA – föräldrar tar med sig sina barn på stenkastning mot svensk polis.

I denna debatt så ställer Morgan Johansson en totalt enfaldig fråga till Tobias varför SD vill utvisa brottsoffer?

SD vill inte och varför skulle dom utvisa svenska poliser, Morgan Johansson? Brottsoffren i MENA – aktiviteterna, Morgan Johansson, var svenska poliser och inga andra. Men med din sjuka syn på det mesta så menar du väl att det var dom stenkastande MENA – vildarna som var brottsoffren?

En makalös syn i så fall men helt i realitet på vad man kan förvänta sig av en minister som är totalt inkompetent för sitt uppdrag.

Tyvärr kommer Morgan Johansson aldrig att fatta att det enda sättet att sätta stopp för MENA – vildarnas aktiviteter är att skicka tillbaka dom och det tillsammans med hela förbannade familjen och släkten dit därifrån dom kommit hit.

Men det räcker tydligen inte med en redan tidigare MENA – mördad polis och ett hundratal skadade förrän Morgan Johansson är nöjd. Hur många till poliser skall gå samma öde till mötes innan du är nöjd, Morgan Johansson?

Sandor Herold, MalmöKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Video

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: