Militären förstör Modernas vaccinlager

Amerikanska specialstyrkor gjorde på lördagen en razzia mot ett Moderna-hyrt lager i utkanten av Kansas City och förstörde cirka 250 000 flaskor (25 000 lådor) av läkemedelsjättens Covid-19-vacciner, säger en källa på general David H. Bergers kontor till Real Raw News.

Enligt honom fick militären veta att Moderna hade hyrt den 20 500 kvm stora anläggningen i februari 2022 och använde den för att lagra koagelskott för att injicera i armarna på spädbarn och särskilt små barn, en otänkbar tragedi som skulle kunna bli verklighet om Modernas VD Stéphane Bancel får sin önskan. Torsdagen den 28 april bad Moderna Food and Drug Administration om att godkänna sitt COVID-19-vaccin som det första vaccinet för barn under fem år – det är 23,6 miljoner människor, per statista.com. FDA och Big Pharma har samarbetat från dag 1, sa vår källa.

”FDA är underordnat läkemedelstillverkarna. I nästan alla fall har FDA dragit ner på sina Big Pharma-mästare. Dessa vacciner är farliga och har gjort hundratusentals människor sjuka och dödat  dem bara i Amerika. Ett lager är bara en buckla, men det är en början. Vi var tvungna att agera, säger vår källa.

Klockan 02:00 på lördagen närmade sig specialstyrkor lagret och fann det bevakat av endast två privata säkerhetsvakter som lättjefullt gick runt omkring. De dämpades med ”icke-dödligt” våld innan SF-teamet inaktiverade larmsystemet och skar av de två huvudlåsen på dörren till infarten.

Även om lagret var klimatkontrollerat, förvarades vaccinerna inuti inte i kylar eller frysar; de var buntade i krympplast ovanpå träpallar. Faktum är att anläggningen inte hade några som helst frysar. Modernas egen litteratur säger att vacciner av säkerhetsskäl och stabilitet måste hållas vid 35°F till 46°F. (+1- +7C) Den inre temperaturen var 55°F.(+12C).

Specialstyrkor, sa vår källa, var beredda att sätta in sprängämnen men beslöt istället att ”manuellt riva” lagret.

”Vi hade förväntat oss att hitta mer, mycket mer. Underrättelser antydde om att så många som en miljon flaskor fanns på platsen. Det betyder att intel kunde ha varit avstängd, eller så flyttade Moderna en del av sitt lager i förväg. Lagledaren beslutade sig för att inte rigga C4, så de skar av krympplasten och stampade, bröt och krossade varenda flaska på platsen. Och eftersom en gaffeltruck fanns på platsen använde de den för att köra över lådorna med vaccin. De var väldigt effektiva – in och ut på 90 minuter”, sa vår källa.

En seger, tillade han, vinner inte ett krig. Militären tror att Big Pharma har hyrt hundratals eller till och med tusentals liknande lager i centrala USA, platser nära sjöfart och järnvägsområden varifrån de dödliga vaccinerna snabbt kan distribueras över hela USA.

”Vissa barn kan sova säkrare inatt, men vi har en lång väg kvar att gå. De kommer troligen att skärpa säkerheten efter det här, men för oss är det inte avskräckande, säger vår källa.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: