Dags för lite nostalgi – Ny bok av Jan West

2022-05-04

https://historisktkorrekt.se/butik/ 

Nu kan det vara nog med krig och skottsalvor och eländes elände samt därtill härsket valfläsk för ett tag, . Nej för att själen skall få vila och ro behöver vi förflytta oss ca, 80 år tillbaka i tiden. Till den tid då modiga svenska soldater i brist på luftvärnskanoner vinkade med telefonstolpar mot hotfulla flygplan, grillade grävlingar för att stilla hungern, och sov på lingonröda tuvor någonstans i Sverige. Och modet svek inte ens när Hitlers väldiga stridsvagn rullade i Skövde och avlossade ett skrämskott. Vi behöver ta oss tillbaka till den tiden för att göra ett avstamp och framöver kunna trycka till den lede och fule.

Så, avdelning, givakt och bakåt marsch.Kategorier:Böcker, Media, Svensk politik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: