Gitmo-nytt: Militären arresterar Bidens jordbruksskreterare Tom Vilsack & fd. Obamastrategen David Axelrod; Trump avskedar Alex Jones

White Hats arresterade på tisdagen den kriminella Biden-regimens jordbrukssekreterare, Thomas J. Vilsack (bilden), efter att ha kopplat honom till den beräknade förstörelsen av ett dussin jordbruksbearbetningsanläggningar över hela USA, säger JAG-källor till Real Raw News.

Den 24 mars gjorde marionetten Joseph R. Biden ett chockerande uttalande på nationella nyheter. Mumlade sa han, ”När det gäller matbrist, ja, vi pratade om matbrist, och det kommer att bli verkligt”, som ett svar på oron över tomma livsmedelsbutikers hyllor och stigande inflation. Han lade skulden på den vanliga misstänkte, Vladimir Putin, men kan också oavsiktligt ha telegraferat sin administrations mål om att svälta den amerikanska befolkningen och göra den bankrutt.

Inom några timmar efter Bidens klärvoajanta tillkännagivande började en serie oförklarliga ”olyckor” plåga livsmedelsbearbetningsanläggningar över hela landet.

Den 24 mars brann en potatisfabrik i Belfast, Maine, ner till grunden. Även om tjänstemän sa att branden startade från en stor frityrmaskin, sa linjearbetare på Penobscot McCrum (bilden) att de enorma fatfritöserna var inaktiverade för rutinunderhåll när branden började.

Den 25 mars raserade en mystisk brand på Maricopa Food Pantry i Maricopa County, Arizona och tog med sig 50 000 pund häftklamrar. När detta skrivs har Maricopa County Fire Department ännu inte fastställt vad som orsakade branden.

Den 31 mars förtärde en massiv strukturell brand den största anläggningen för förpackning av färsk lök i södra Texas. Ett familjeägt företag, Rio Fresh Inc. levererade färskvaror till livsmedelsbutiker som Kroger’s, Aldi, Tom Thumb och
H-E-B.
Brandbranden satte 300 människor utan arbete och förstörde  uppskattnings-vis 100 lastbilslaster med lök.

Den 12 april uppslukade ett rasande inferno East Conway Beef & Pork-fabriken i New Hampshire. Enligt ägaren Darrell Robinson förstörde branden, som fortfarande är under utredning, tiotusentals pund nötkött och fläsk och dödade boskap.

Ovanstående exempel är symboliska för en fråga som överskrider enbart konspirationsteorier; den känslolösa, gradvisa förintelsen av Amerikas näringskedja. Sedan den 24 mars har skarpsinniga observatörer katalogiserat 15 sådana incidenter, varav ingen omfattades av MSM.

U.S. Navy Judge Advocate General’s Corps intresserade sig för de bisarra bränderna först efter att ha blivit kontaktad av en FBI-visselblåsare den 21 april, samma dag som ett lätt pendlarplan, en Cessna A340, dök in i en General Mills-fabrik i Covington, Georgia (bilden), och dödade påstådda passagerare, en pilotelev och hans lärare. Även om National Transportation Safety Board sa att ägaren till planet gjorde flygträning när planet tog en nosedive, hävdade whistleblowern att FBI, inte NTSB, skrev olycksrapporten efter att ha tillgripit sig utredningsmyndigheten från NTSB:s regionala go-team. Denna maktöverföring bör endast ske om NTSB misstänker ett brott och begär FBI-stöd. Men i det här fallet misstänkte inte NTSB något brott, bad inte om FBI-hjälp och stängdes utanför utredningen inom en timme efter kraschen. Vanligtvis tar en noggrann olycksrapport veckor eller månader att sammanställa, men FBI hade svaren till hands på bara några timmar.

Vidare hävdade whistleblowern att FBI hade ”speciellt förfalskat” olycksrapporten och tog därigenom bort ett avgörande ”Smoking Gun”-faktum som krossar den officiella utredningen. Planet hade inga passagerare. Det var fjärrstyrd.

Dessutom sa uppgiftslämnaren att han visste vem som hade orkestrerat kraschen, såväl som de tidigare nämnda matfabriksbränderna. Han namngav jordbrukssekreteraren Thomas J. Vilsack och hade pappersarbete som stöd för sitt påstående.

”Vi är tveksamma till att tro på något som kommer ut från FBI, även från en så kallad whistleblower. White Hats litar inte på Justitiedepartementet; de är Deep State. De är mästare på bedrägeri och desinformation. Så våra utredare verifierar allt oberoende av varandra, och jag menar allt. Jag kan inte diskutera detaljerna om planet, men vi bekräftade att det var pilotlöst när det träffade General Mills anläggning. Detta gav oss anledning att autentisera en del av Vilsacks e-postkorrespondens som informatören gav oss, säger en JAG-källa till Real Raw News.

Ett e-postmeddelande skickat från Vilsack till handelsminister Gina Raimondo, (bilden) daterat den 13 april 2022, står det: ”Små, isolerade händelser kommer inte att få täckning men kommer att ha en enorm inverkan på inflationen. Folk borde inte gnälla om att betala högre priser, de har för mycket mat som det är. Lite förbränning är inte en dålig sak”. Två dagar senare skickade Vilsack henne ett andra e-postmeddelande: ”Hur går ordspråket? När han säger hopp frågar vi ”hur högt.” Flygolyckor händer hela tiden, behöver inte vara 767 eller 757.” Ett tredje e-postmeddelande, skrivet den 16 april, sade: ”Det bästa sättet att dölja ett brott är att dölja det bland andra till synes orelaterade brott.”

JAGs medarbetare vid U.S. Army Cyber ​​Command, Fort Gordon, bekräftade att e-postmeddelandena hade skickats från Vilsacks statliga e-postkonto.

”Under myndighet av upprorslagen från 1807 ansågs det vara tillräckligt med bevis för att plocka upp honom anklagad för förräderi. JAG utarbetade en militär arresteringsorder i hans namn.”

Vilsack, den tidigare guvernören i Iowa och dessförinnan den som suttit längst i Hussein Obamas ursprungliga kabinett, greps den 26 april av JAG-utredare i hans hem i Mount Pleasant, Iowa.

”Han kommer att behandlas och ställas inför en militärdomstol”, sa vår källa.


Militären arresterar David Axelrod

Real Raw News har precis fått beskedet om att White Hats i fredags arresterade den tidigare Obama-strategen David Axelrod nära hans bostadsrätt i South Loop-förorten Chicago.

En konfidentiell källa vid U.S. Navy Judge Advocate General’s Corps berättade för Real Raw News att amerikanska marinsoldater fångade Axelrod när han reste från Chicago till en väns semesterhus i Whiting, Indiana.

Även om han vid det här laget var ovillig att tillhandahålla JAG:s bevis mot Axelrod, sa han att både vice amiral Crandall och marinkårens general David H. Berger godkände operationen efter att ha utarbetat en militär arresteringsorder i Axelrods namn.

”Jag kommer att ge ytterligare information så snart jag har fått tillstånd till det,” sa vår källa. ”Jag kan säga att inga amerikanska marinsoldater skadades, och Axelrod gjorde inte motstånd. Hans gripande, kan du vara säker på, att är berättigad.”

Märkligt nog hade Axelrods namn – fram tills igår – inte dykt upp på RRN:s radar.

Axelrod, en mångårig spelare i Chicagos politik, är mest känd för att vara chefsstrateg för Hussein Obamas presidentkampanjer. Efter Obamas val utsågs Axelrod till senior rådgivare till den kriminelle Obama.

RRN kommer att tillhandahålla uppdateringar ASAP.


”…Du har fått sparken, förrädare!”

President Donald J. Trumps allestädes närvarande fras ekade genom Mar-a-Lago War Room under ett hetsigt telefonsamtal på fredagskvällen med den bullriga Infowars-värden Alex Jones, (bilden) som hade ringt upp Trump för att begära ett lån på 5,5 miljoner dollar för att kompensera potentiella konkursförluster, säger flera källor vid Trumps kommandocenter i Florida.

Jones, vars uppskattade nettoförmögenhet ligger på 135 miljoner dollar (Forbes, 2022), är för närvarande under attack av både den kriminella Biden-regimens justitiedepartementet och de påstådda släktingarna till Sandy Hook-offren som hävdar att han förtalade dem genom att hävda att de var krisaktörer. Den 18 april lämnade Infowars in Kapitel 11, där dess advokater nyfiket hävdade att företaget bara har $50 000 i tillgångar.

Oavsett vilket, hade Trumps verbala urladdning av Jones ingenting med pengar att göra; snarare hade han nyligen bekräftat anklagelserna om att Jones hade gjort vänliga tillkännagivanden till Justitiedepartementet. I utbyte mot att ”få iväg Sandy Hook och ta mig bort från din radarn” lovade Jones att ”vända” på Trump och förse Justitiedepartementet med tillräckligt med information för att åtala ytterligare 600 personer som befann sig i Capitolium den 6 januari 2021 .

Citaten ovan kommer från ljudband som erhållits av Trumps utredare när de undersökte Jones relationer med justitiedepartementet. RRN fick inte veta hur de fick tag i ljudbandet, men rösterna på inspelningen var uppenbarligen Jones och den assisterande justitieministers, Christopher H. Schroeder, (bilden) som av okända skäl tackade nej till Jones erbjudande.

”Jag sitter på en ”kill switch” som kan fälla Trump i morgon, nej idag. Allt jag behöver från dig är ett skriftligt löfte med dina och Garlands underskrifter, och vi kommer att få det att hända”, kunde Jones höras surt säga.

”Ja, vi är verkligen inte intresserade av att prata med dig,” klappade Schroeder tillbaka. ”Vi behöver inte din hjälp gällande Trump.”

”När president Trump hörde, och sedan fått bekräftat, att Jones försökt få ett kompis-till-kompis med Justice, sprängde han en packning. Men han var villig att släppa den, bara genom att klippa banden med Jones helt och för alltid. Och så får han ett samtal från Jones som ber om pengar. Det stämde inte med president Trump, säger en Mar-a-Lago-källa.

”Efter allt jag har gjort för dig är det så här du återbetalar mig, med förräderi. Under de senaste sex åren har jag fördubblat – tredubblat din trafik, och du gråter som en överlöpare åt de där valtjuvarna. Vi är klara, det är bäst att jag inte ser ditt ansikte igen, säger Trump dundrade mot Jones.

Samtalet, som Trump satt på högtalartelefon, hördes av minst fem personer, sa vår källa.

Istället för att avsluta med värdighet, kom Jones med en genomarbetad historia, och sa att han aldrig hade för avsikt att knivhugga Trump utan försökte istället maska in sig inom Justitiedepartementets ramar, så att han som dubbelagent i hemlighet kunde mata Trump med departementets planer.

Stephen K. Bannon, var närvarande vid den här tiden, sa till Trump att ”häng upp den där förrädiska jäveln”, sa en källa.

”Anse dig själv som sparkad. Du är avskedad, din förrädare!” skällde Trump när han avslutade samtalet.

”Trump har gett besked. Infowars och Jones är persona non grata och kommer inte att få nån mer information från Team Trump, säger en Mar-a-Lago-källa.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

4 svar

 1. Nu har jag läst om olika rättegångar etc sista året.
  Valfusk mot Trumph osv. Varför händer det inte något så det sovande folket kan vakna snart.
  Är så trött på slita bloggar som typ lovar o lovar men inget händer.
  Har tröttnat nu..

  Gillad av 1 person

  • Inget händer? Det händer massor, men har du ögonen stängda?

   Gilla

   • Vad exakt är det som händer??? Jag läser en massa ord, men ser föga som händer i verkligheten, som går att verifiera. Den Globala valutaåterställningen sades 1 maj vara officiell. Vardå? Finns inget att läsa om detta på nätet, genom andra kanaler än genom de som kommit med detta påstående? Det har också blivit skrivet att det nya systemet QFS nu fungerar och att det gamla är kaputt… Att 209 nationer nu är anslutna!? Vilka 209 nationer är det? När kommer gemene man se detta? När dessa påståenden går att själv verifiera eller blir bekräftade genom s.k. mainstream media, då är det kanske sant. Men nu, bara ord och ord och åter ord!? Samma sak gäller alla dessa påståenden om människor som stått inför tribunal och fått möta sin dom, men inget av det går att få verifierat genom vanliga kanaler, alltså inte alternativ media. När någon ifrågasätter, så kommer allt snack om kloner och ansiktsmasker… Vilket börjar bli absurt. Det måste ju finnas något sätt att kunna verifiera denna information eller vad det sägs vara. Men det är kanske ett av de stora problemen idag… man måste göra sin egen efterforskning, eftersom det är i princip omöjligt att veta vem som skriver sanning. Allt är så kluvet att man undrar om allt det som sägs och skrivs egentligen bara är ett skådespel, för att för en tid lugna ner den uppvaknande massan. Ser vi på Sverige och vår s.k. regering med myndigheter, så fortsätter de i sin lögn, precis som de alltid gjort (fast nu är det mer påtagligt). Vår egen regering och de politiker som har varit eller är involverade i detta BS… kommer de någonsin få stå till svars för deras föräderi… Högst tveksamt. Men, vi får leva på hoppet och fortätta sprida vad vi tror är sant… Men det är trots allt väldigt krävande och en hård väg i uppförsbacke.

    Gilla

   • Tro inte att MSM-medierna kommer att informera dig 😉 Dem får du nog hämta från oberoende och icke styrda. Du och alla andra får ha tålamod. Det är USA som går i bräschen och vi andra får följa efter. Det är inget vi kan styra över. Den som lever får se och uppleva, vilken spännande tid vi har. Och sluta följa SVT o andra skitkanaler! Det är bara propaganda och skrämsel.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: