Federal Reserve inhägnat och räd mot Deutsche Bank för att strypa KM-finansiering

2 maj 2022

Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

KM = Khazariska Maffian
DS = Deep State


Den globala alliansen mot den satanistiska khazariska maffian tog stora segrar i förra veckan på flera fronter. Viktigast av allt är att Federal Reserve Board-byggnaden i Washington DC har inhägnats samtidigt som tysk polis gjorde en razzia mot Deutsche Bank. Detta har avskurit KM:s förmåga att tvätta roliga pengar i realekonomin via aktie- och obligationsmarknaderna, säger MI6-källor. Det är därför som Apple, Alphabet (Google), Microsoft, Tesla och Amazons aktiekurser faller med 11, 22, 16, 29 respektive 30 % från sina toppar.

Om den khazariska maffian förlorar förmågan att skapa pengar ur ingenting för att finansiera sin plan att förslava mänskligheten, då är det verkligen över för dem. Utan pengar kan de inte betala till sina skurkar, ”kändisar” och skådespelare som utger sig för att vara politiker.

Vi får dock inte vara självbelåtna och behöver komma ihåg exakt vad vi kämpar för. Dessa människor har upprepade gånger sagt att deras mål är att döda de flesta människor och tämja resten. För att få ett perspektiv på detta, jämför Tyrannosaurus rex (bilden) med dess ättling, en domesticerad kyckling. Det mäktiga alfarovdjuret är nu ett litet djur i bur som lever en bråkdel av sin naturliga livslängd under fruktansvärda förhållanden. Om de gjorde samma sak mot människor – som de planerar – kommer manliga barn att torteras till döds vid ungefär sex månaders ålder för att skörda adrenochrome innan de förvandlas till ”klumpar”. Kvinnor kommer att hållas som sexslavuppfödare till cirka 25 års ålder då de kommer att förvandlas till korv.

Även om det är störande måste läsarna förstå exakt hur adrenochrome skördas. Detta har bevisats i videor där Hillary Clinton obevekligt torterar två unga flickor, sliter av deras ansikten och slutligen, medan de fortfarande lever, stoppar in en tång i näsan på dem för att dra ut deras tallkottkörtlar. Clinton har filmats när hon äter en tallkottkörtel tagen på detta sätt. Nio av de 12 New York-poliserna som såg den här videon har tagit självmord. De andra 3 är gömda men flera kopior av den här videon har spridits. En sanerad men ändå grafisk och störande version kan ses här;

Du kan se varför KM kämpar för sina liv. Våra CIA-källor säger att Azov-bataljonen, satanisterna, som hålades ut vid stålverket i Mariupol kämpar till döds eftersom de vet att de kommer att dödas så fort dessa adrenochrome skördeanläggningarna där exponerats.

Vi har också fått höra att liknande anläggningar för att tortera barn finns över hela världen, inklusive i de underjordiska tunnlarna under Disneyland Florida. Disneyland skickade också regelbundet turbåtar fulla med barn till Epstein Island i Karibien, av vilka många aldrig återvände. Källorna säger att filmen ”Monsters inc.” som beskriver ”bränsle” som skördas av att terrorisera barn, handlar om adrenochrome. Dessutom, se de första 18 minuterna av videon som länkas nedan.

https://rumble.com/v12nqaa-disneys-secrets-underground-tunnels-and-cagescia-drug-and-human-smugglingoc.html

Vi kontaktade avdelningen för mediarelationer på Disney för att be om kommentarer men fick inget svar när denna rapport gick live. Men i vad som bara kan vara en slump sa Disneys ”kommunikationschef” Geoff Morrell precis upp sig efter bara tre månader på jobbet.

Disney Communications Chief Geoff Morrell Resigns After Three Months

https://www.benzinga.com/general/entertainment/22/04/26917890/disney-communications-chief-geoff-morrell-resigns-after-three-months

Ok, så låt oss nu igen titta på läget i kampen för att befria mänskligheten från KM. Här kommer slutet på den falska Biden-regimen ett steg framåt när USA:s falska vicepresident Kamala Harris ”får covid”, d.v.s. arresteras. Enligt hennes pressekreterare ”I dag testade vicepresident Harris positivt för COVID-19 på snabba PCR-tester…Hon har inte uppvisat några symtom, kommer att isolera sig” Hon är helt vaccinerad och boostad två gånger – hon fick totalt 4 vaccininjektioner.

Kamala Harris tests positive for COVID: Quadruple vaccinated VP is forced to isolate after trip to California

”Det är osannolikt att senaten kommer att kunna godkänna någonting denna vecka utan sen. Ron Wyden, D-Ore., och sen. Chris Murphy, D-Conn., som båda också testade positivt på tisdagen, och utan Harris som den slips-brytande rösten, konstaterar Daily Mail.

De kan mycket väl försöka producera en CGI-version av Harris för att få det att se ut som att allt är normalt. Detta är vad Mossad-källor säger att de gjorde när avatarerna för Adam Schiff, Nancy Pelosi och några andra politiker precis förmodas i hemlighet ha besökt Ukraina, ett land under attack av en av de mäktigaste militärerna i världen.

Kanske försöker de förklara sin frånvaro i USA med att säga ”de är i Ukraina.”

Europe to face deep economic and political crisis — Russian Security Council

Russian Security Council Secretary Nikolay Patrushev Alexei Nikolsky/Russian Presidential Press and Information Office/TASS

På tal om Ukraina varnade ryska säkerhetsrådets sekreterare Nikolay Patrushev (bilden) européerna om att ”representanter för det kriminella samfundet som flydde från Ukraina kommer att försöka ockupera nischer som gynnar dem”, inklusive narkotika- och människohandel. Se upp för dina barn.

Russia to invite Nuland to commission probing US bio lab activity in Ukraine – diplomat

US Under Secretary of State for Political Affairs Victoria Nuland AP Photo/Susan Walsh

Ryssland bjuder också in amerikanska tjänstemän, inklusive Victoria ”Fuck the EU” Nuland (bilden) till en parlamentarisk kommission som undersöker verksamheten i amerikanska biologiska laboratorier i Ukraina. Detta betyder att det KM-ockuperade USA har fångats på bar gärning för att försöka döda större delen av mänskligheten.

Det kinesiska utrikesministeriet, som återspeglar åsikterna från större delen av världen, stämplar offentligt USA som en skurkstat som agerar i strid med internationell lag.

Många europeiska länder håller med och tar avstånd från det KM-ockuperade USA. Det är därför, i det senaste tecknet på att Ryssland vinner i sin kampanj för att avlägsna satanister från Ukraina, Polen, Italien, Frankrike, Tyskland och Bulgarien etc. alla tvingades backa sitt hot om att skära av ryska bensinpengar och har börjat betala i rubel.

Russian gas supplies resumed to Poland on Tuesday – operator data (April 27)

Germany Says Russian Euro Account Won’t Violate EU Gas Rules

Vi ser också en stor splittring inom leden för den styrande oligarkin i USA. Elon Musk, från Tesla, har tydligen tagit sig ur stängslet och stödjer nu öppet de Vita hattarna. Detta är betydelsefullt eftersom Musk är son till en framstående nazistisk raketforskare Verner von Braun, enligt japansk underrättelsetjänst och bekräftad av amerikanska rymdstyrkor.

Von Braun, som är allmänt krediterad som hjärnan i det amerikanska rymdprogrammet, gjorde några intressanta bekännelser eftersom han höll på att dö i cancer. Han sa att USA skulle försöka kontrollera världen genom att bygga rymdbaserade vapen. De skulle motivera de enorma utgifterna genom att trolla fram falska fiender. Först ryssarna, sedan terrorister, sedan galningar i tredje världen, sedan asteroider och slutligen, ”det roligaste av dem alla, utomjordingar; det skulle vara det sista kortet och allt är en lögn”, sa han.

CIA-källor berättar för oss att Elon Musks offentliga livshistoria är en gigantisk lögn och att han från början var inrättad för att vara en frontman för att kommersialisera nazistisk högteknologi.

Källor kopplade till Musk gav oss bevis på att elbilstekniken har varit undertryckt under lång tid. Här ser vi elbilar laddas 1917.

Därefter ser vi en video med elektriska taxibilar med snabbt utbytbara batterier i drift i Spanien 1943.

”Intressant hur historia och kunskap alltid har begravts av ”namnstjuvarna”, aka KM-kabbalen,” kommenterar en Mossad-källa. Hur förlorade vi denna teknik bara för att återuppfinna den 100 år senare? Kanske David Rockefeller gjorde ett slags erkännande för mig när han sa till mig ”Oljan var redan väletablerad när elektriciteten kom.”

I alla fall varnade många källor för att Musk inte var att lita på och att han skulle hållas i ett ”mycket kort koppel.” MI6 noterar ”om han har bättrat sig gentemot elektroniskt valbedrägeri (bedrägeri är ett brott som kan åtalas) och avblockerat Twitter så kanske” men, de varnade, ”han är inte borta från listan ännu”.

Vi kommer tillbaka till Projektet Blue Beam falsk utomjordingsinvasion som Musk och den hemliga rymdstyrkan är kopplade till i slutet av denna artikel.

Men för närvarande, om Musk och DARPA och rymdnazisterna ska hjälpa mänskligheten att besegra KM, då kan de börja med att bekämpa det pågående försöket att svälta ihjäl oss alla.

Indonesia bans palm oil exports

Som ett tecken på detta tillkännagav Indonesien planer på att förbjuda export av palmolja på fredagen, ”Detta är en del av KM-kabbalens globala plan för att svälta mänskligheten. President Jokowi  (bilden) beordrades att göra detta av KM. Det finns gott om palmolja på hemmaplan, säger en CIA-källa i Asien.

I USA i förra veckan dödade Rembrant-Foods 5,3 miljoner kycklingar i en ”fågelinfluensaavlivning” och sparkade sedan nästan alla arbetare. ”De kokade de här fåglarna levande”, sa en av Rembrandt-arbetarna som var inblandade i slakten.

Avlivningen har upprepats på kyckling- och kalkongårdar i Iowa och 28 andra delstater, från Maine till Utah. Mer än 22 miljoner fåglar har dödats.

Nyheter som detta upprepas över hela världen.

Nu varnar FN ”att fler människor kan potentiellt dö av den ekonomiska effekten av covid-19 än från själva viruset.”

Over 130-Million Face Starvation: U.N. Warns “More People Could Potentially Die From the Economic Impact of COVID-19 Than From the Virus Itself”

Om du inte tror att dessa människor är kapabla till sådana grymheter, kom ihåg att 1873 dödade den amerikanska regeringen 1,5 MILJONER bufflar på ett år enbart för att svälta den amerikanska befolkningen. Syftet var att göra dem beroende av regeringen för att överleva. Vad får dig att tro att de tänker längre på dig?

KM-chefer har tidigare sagt att de planerar att tvinga människor att ta vacciner som förändrar deras gener (för att domesticera dem) om de vill få en ranson av insektsprotein. Kanske är det därför våra källor säger att David Rockefeller Jr. är på Filippinerna och arbetar med insektsmatprojekt.

Här i Japan växer insektsautomater upp över hela landet. Här är ett exempel:

För $11 (1400 yen) kan du få 15 gram insekter.

På tal om människor som marknadsför insektsmat verkar det som om Klaus Schwab Rothschilds dotter, Nicole Schwab, är det nya ansiktet utåt för World Economic Forums ”Great Reset”. Hon säger några trevliga saker om företag som tar hand om miljön etc. Men hon varnar också ”Det finns avvägningar men det här är vår chans. Och det här handlar om en risk och det handlar om motståndskraft eftersom de chocker som kommer, kommer att bli ännu värre om vi inte gör det nu.” Så skynda på gott folk och ställ upp för din insektranson innan det är för sent.

Vi skulle också vilja veta exakt vem det är som gav denna lilla satanistiska familjegrupp kontrollen över 90 % av världens transnationella företag. Och hur kommer det sig att de kunde träna och installera följande ”ledare”?

Jacinda Arden (Nya Zeeland)

Angela Merkel (Tyskland)

Bill Gates (vaccinpådrivare)

Emmanuel Macron (Frankrike)

Justin Trudeau (Kanada)

Sebastian Kurz (Österrike)

Ursula von der Leyen (EU)

Det här är några av de krigsförbrytare som drivit på massvaccinationen med det dödliga resultat.

Nu när de dödliga effekterna av deras brott blir uppenbara inom loppet av bara några veckor, har västerländska regeringar samarbetat för att skapa ett globalt sanningsministerium. Förutom US DHS ”Desinformation Governance Board”; har Kanada, Storbritannien och EU har samordnat avslöjandet av sina egna censurplaner:

Kanada – Bill C11

Storbritannien – Online Safety Bill

EU – lagen om digitala tjänster

”De försöker desperat hålla fast vid informationskontrollen och undertryckandet av feltänkande… De tvingas offentligt avslöja sina sanna diktatoriska avsikter och deras brådska är att få folk att vakna med ljusets hastighet”, noterar en Mossad-källa.

För att se vilken typ av människor vi har att göra med, kolla in den här videon med USA:s nya ”desinformations-tsar” Nina Jankowicz 2015 som sjunger ”Vem knullar jag för att vara rik, känd och mäktig.”

Äntligen den här veckan avslutar vi med den senaste Operationen Bluebeam eller informationen om utomjordingsinvasion som skickats till oss av det amerikanska rymdkommandot som börjar med detta foto av den falska påven Franciskus som främjar utomjordingar.

Vad annat kan man säga, såsom den kinesiska förbannelsen lyder, så lever vi säkert i intressanta tider.Kategorier:Media, Rättsstat, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: