𝗫𝟮𝟮 𝗥𝗘𝗣𝗢𝗥𝗧! 𝗘𝗣. 𝟮𝟳𝟲𝟯𝗕 – 𝗧𝗥𝗨𝗠𝗣 sänder ett meddelande: Det är dags att definiera avfällningen!

Mitt namn är Dave och dagens episod har numret 2763BN och dagens datum är den 29 april 2022 och dagens rubrik heter Trump sänder ett meddelande: Dags att definiera avfällningen!

Låt oss börja med den ekonomiska kollapsen, politiska och geopolitiska nyheter.

Nu har Deep State, de korrupta politikerna, Fake News, Big Tech, deras marionetter gripit av djup panik för de vet inte riktigt vad de ska företa sig just nu. De förlorade kontrollen över sitt bål. De har inte kontrollen över berättelsen. Folket tror inte längre på det, folket är inte längre på deras sida som en minoritet, majoriteten har vaknat upp. Majoriteten ser nu mycket tydligt och därför har DS panik såsom vi aldrig sett tidigare. Och Trump har väntat på det rätta ögonblicket.

Det är inte intressant att Elon Musk beslöt sig för att köpa Twitter och var och en flippade ur. Kongressen flippade ur, och DS säger att vi fick en coli genom Musk här. Vi måste reda ut vad som pågår här eftersom de har full panik just nu. Han äger, han har alla dessa DMS, svarta bokprojekt, heta linjer, han har nu algoritmerna som skuggorna förbjuder. De känner en panik, som vi aldrig tidigare har skådat.

Så, när Elon Musk köpte Twitter, och helt plötsligt, har Trump sänt ett meddelande på Trump True Social Media med 2 milj. följare på  kommit ut och sagt ”Jag är tillbaka”. Skickade oss ett meddelande om att han är redo för en offensiv. Det är inte av nån tillfällighet. Allt har planerats sedan långt tillbaka. Tänk på all förberedelsetid. Tänk på allt som de har gjort sedan Trump kom in i Vita huset 2016 och förberedde sig för dessa speciella uppdrag härifrån och framåt. Tänk på vad som sker med Durham just nu, berätta historien så att människor förstår vem som var ansvarig och hur falskt det var från allra första början.

Dessa förrädiska kriminaliteter som dessa människor har gjort sig skyldiga till nu har människor börjat förstå det. Tänk på Hunter Bidens laptop varifrån var och en har fått veta att det inte handlar om rysk desinformation. Joe Biden, Jen Saki, och andra korrupta politiker, fake news, Big Tech, alla ljög de.

… och mycket mer!Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: