Elon Musk avvisar Bill Gates filantropiförfrågan, jämför foto av Gates med ”Gravid Man”-emoji

Image
 
AV TYLER DURDEN


Den minnesgoda läsaren känner till att Bill Gates har mött sitt öde genom hängning på Gitmo, varför man får se denna konversation utförd av en dubbelgångare, företrädare eller en klon. https://bakomkulisserna.biz/?s=bill+gates&x=15&y=10


Biffen mellan Bill Gates och Elon Musk verkar vara väldigt verkligt.

Under de senaste 24 timmarna har textmeddelanden mellan Musk och Gates läckt ut på Twitter, där Musk vägrar att prata med Gates om filantropiska möjligheter eftersom Gates förmodligen fortfarande har en ”halv miljard dollars skuld till Tesla”.

De läckta meddelandena postades av @WholeMarsBlog, en källa som är känd för att stå Tesla och Musk nära. ”Tydligen slog Bill Gates upp @elonmusk för att diskutera ”filantropi om klimatförändringar” men Elon frågade om han fortfarande hade en skuld på en halv miljard dollar på $TSLA”, står det i tweeten.

”Bill sa att han inte har stängt det, så Elon sa åt honom att förkomma”, fortsätter det, inkluderat i tweeten finns skärmdumpar av texterna.

”Har du fortfarande en skuld på en halv miljard dollar till Tesla?” frågar Musk. ”Tyvärr har jag inte stängt det. Jag skulle vilja diskutera filantropimöjligheter”, svarade Gates.

Till vilket Musk skrev: ”Tyvärr,  kan jag inte ta din filantropi om klimatförändringar på allvar när du har en massiv skuld till Tesla, företaget som gör mest för att lösa klimatförändringarna.”

Musk bekräftade i ett Tweet att konversationen var verklig och sa att han inte läckt det till New York Times. ”Jag hörde från flera personer på TED att Gates fortfarande hade en halv miljard i skuld till Tesla, det var därför jag frågade honom, så det är ju inte direkt topphemligt”, skrev Musk.

Men Musk var inte färdig med det. Under de senare timmarna på fredagskvällen twittrade Musk ut ett foto på Bill Gates och jämförde honom med Apples nya ”gravida man”-emoji (ja, det här är en grej och vi skrev om det här), med texten: ”i fall du måste fälla en tabbe snabbt”.

Musk slog sedan ett slag på Twitter och postade ett foto av klädda skuggfigurer med texten: ”Skuggförbudsrådet granskar tweeten …”

”Mina samtal med Gates har inte varit imponerande [för att vara ärlig],” skrev Musk om Gates redan 2020, när de två först började bråka.

”Det är viktigt att säga, att det Elon gjorde med Tesla är ett av de största bidragen till klimatförändringarna som någon någonsin har gjort. Och du vet, att underskatta Elon är ingen bra idé”, sa Gates till Kara Swisher ifjol.

Enligt CNBC, när Gates redan 2020 tillfrågades om en eventuell kort Tesla-aktie, svarade han: ”Jag pratar inte om mina investeringar, men jag tycker att han borde vara väldigt stolt över vad han har gjort.”Kategorier:klimatet, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

2 svar

  1. Sett utifrån vissa av ‘filantropernas’ intressen, så är ordet ‘filantrop’ ett finare ord för ‘massmördare’ …

    Gilla

%d bloggare gillar detta: