Trump: Säg upp Netflix! Pedofiler!

President Donald J. Trump uppmanade på måndagen vänner, familj och rådgivare att omedelbart säga upp sina Netflix-prenumerationer efter att ha hört en ”jävligt trovärdig” historia som kopplar streamingjättens vd, Reed Hastings, (bilden) till en påstådd rad barnsexbrott, sa en Mar- a-Lago-källa till Real Raw News.

”Han var stenhård med det. Han sa åt minst sju personer, inklusive mig – och jag är inte ens underställd dem – att bli av med Netflix. Så vitt jag vet hörde president Trump om Hastings från endast en person, men någon han litar på. Jag kan inte med säkerhet säga om det är legitimt eller en insinuation, men att veta vad vi vet om Hollywood, ja, Trump brusade upp”, sa vår källa.

Trump, tillade vår källa, nämnde inte sin källa utan nämnde några historier han hade hört om Hastings olagliga aktiviteter.

Även om Hastings började vuxenlivet på ett rakt och smalt sätt – han gick med i U.S. Marine Corps, men kuggade sig ut ur Boot Camp – sedan förfördes han vid något tillfälle av Dark Side, Hollywoods korruptiva inflytande, och med adrenochrome-infunderat blod omfamnade han de sjuka, sadisternas värld av barnmisshandel.

När historien gick, missbrukade Hastings sin auktoritet som Netflix VD för att dra till sig unga manliga skådespelare för ett liv i barnslaveri. Han var värd för fester för blivande barnstjärnor där barn utsattes för hypnos och gavs ”svamp-te” och opiater för att förändra deras uppfattning om verkligheten. Barnen, som var naturligt sårbara och lättpåverkade på grund av deras ålder, hade ingen aning om att Hastings hjärntvättade dem. Vissa kretsar hänvisar till detta som ”MKUltra.”

MKUltra var kodnamnet på ett illegalt experimentprogram för människor som utformats och genomförts av U.S. Central Intelligence Agency. MKUltra använde många metoder för att manipulera sina försökspersoners mentala tillstånd och hjärnfunktioner, såsom hemlig administrering av höga doser av psykoaktiva droger (särskilt LSD) och andra kemikalier, elektrochocker, hypnos, sensorisk deprivation, isolering och verbala och sexuella övergrepp.

Många av Disneys underbarn, inklusive Britney Spears och Amanda Bynes, blev offer för MKUltra och, som ett resultat härav drabbades de av psykologiska och fysiologiska sammanbrott senare i livet, med få minnen från tortyren.

Hastings verkar ha tagit en sida från Disneys lekbok.

”Föräldrarna till dessa barnfenomen är så desperata efter att deras barn ska bryta sig in i branschen, att de inte har några problem med att lämna 8-, 9- och 10-åringar i händerna på perfekta främlingar, bara så att deras barn kan få en chans som stjärnstatus”, sa vår källa. ”President Trump sa att Hastings matade i smyg den här killen och barn med droger och alkohol, och lärde dem att det var okej att röra vid hans, ummm, privata delar. Trump sa direkt till mig att alla som betalar för Netflix stödjer oavsiktligt pedofili.”

Dessutom är Hastings också en entusiastisk anhängare av NAMBLA, North American Man-Boy Love Association, en dement grupp som stöder och försöker avkriminalisera köttsliga relationer mellan vuxna män, och särskilt små barn.

”Hastings är tydligen en kortbärande medlem, Adrenochrome-junkie och sexuellt rovdjur som använder makt och pengar för att manipulera oskyldiga, säger vår källa.

Real Raw News kommer att följa upp detta och publicerar detta stycke endast för att president Donald J. Trumps information vanligtvis är ofelbar.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: