Vita hattarna informerar; 2022-04-26 Många positiva nyheter mitt i allt elände! SPRID!

Telegram, White Hats


>SPÄNNINGEN I SERBIEN ÖKAR ÄN GÅNG..


… Militär utrustning flyttas under täckmanteln av natten till gränserna//))
__
Tidigare artikel;

I september, när den serbiska enheten firades som en del av en ny nationell helgdag, sa president Aleksandar Vucic att armén var ”fem gånger starkare” än för några år sedan, eftersom han tillkännagav större utgifter.

Efter en militärövning i juni i Sandzak-regionen sa Vucic att armén kommer att ”drastiskt utökas under de kommande nio månaderna” och kommer ”alltid att vara i en position att försvara vårt land och vårt folk”.

Reuf Bajrovic, viceordförande för organisationen US-Europe Alliance, sa till Al Jazeera att han tror att Vucic förbereder sig för att använda militärt våld i Kosovo och Bosnien när internationella omständigheter förändras till hans fördel – som när amerikanska trupper drar sig tillbaka från KFOR (NATO) -ledde fredsbevarande styrkan i Kosovo) eller när Ryssland – Serbiens allierade – beslutar sig för att direkt ingripa i regionen.

”Ryskttränade legosoldater i Bosnien och Montenegro är en integrerad del av den serbiska militärstrategin för regionen. Det är en kopia av [Rysslands president Vladimir] Putins handlingar före invasionen i Georgien och Ukraina, säger Bajrovic.

Vi har 14 MiG-29 nu”, berättade Vucic när han berättade för västerländska tjänstemän i en serbisk talkshow. ”De trodde att jag skämtade … Har Serbien inte rätt att [använda] sina helikoptrar och flygplan i centrala Serbien?”

Serbien skulle behöva överge alla EU-ambitioner om de agerade militärt mot Bosnien eller Kosovo, sade Serwer och tillade, ”Men Vucic verkar redan att ha gett upp om EU-anslutningen.

”Situationen är farlig. Nato måste klargöra att man inte kommer att tolerera serbisk mobilisering av styrkor mot sina grannar, som man gjorde förra veckan mot Kosovo, som inte har någon armé.”

Tillkännagivandena har gjorts i vissa grannländer som Bosnien och Hercegovina, Kosovo och Montenegro, försiktigt med Serbiens motiv, särskilt mot bakgrunden av uppmaningar från inrikesminister Aleksandar Vulin om att bilda en ”serbisk värld”
___
[NATO] >KOMMER.< att [avslöjas] (..( Människohandel, VÄRLDSOMTRÄDANDE vapenhandel, droghandel, korruption kopplad till FN och centralbanksystemen, Rockefellers Foundation, Who.cdc. Big pharma. ECT ECT.ect . )///>Militära världen _ HÄNDELSER äger rum och startar och positionerar ///

BALKAN kommer tillbaka till nyheterna februari, mars
//
Europa på väg in i KRIGSTILLSTÅND<
___
[DS] vill inte att någon ska veta att de skapade viruset (BIOWAPON) med Kina. FN. Deep State Obama, FAUCI ROTHSCHILDs/Rockefellers World banks, GATES.. ECT ECT ECT…..)///

>VID SLUTET kommer dessa MILITÄRA RÖRELSER att leda till krigslagar i stora länder Och militären kommer att vända sig mot sina korrupta regeringar och domstolar. FALSK vetenskap, fake news-organisationer och alla som samarbetade med PLANDEMIC<<
____
11.3

Protokoll i varje större land äger rum…<<<

Militär är det enda sättet
___

Du tittar på en film.. 🎥
>>>>>>PLANERAD<<<<<

KABBALENS fall


Världen kommer att bli förvånad när 90 % av det katolska systemet bryter sig ur Vatikanens kontroll och [DS] penningtvättsmaskinsystem//) Det stora UPPVAKNANDET berör öronen på många ledare över hela världen.. Och de ser Ondska.

Många PLANER kommer på plats… Krusningen från USA kommer att skölja över haven till EU och genom världen…

En dag kommer en stor respekt för kultur och kunskap att befinna sig i ett vägskäl av vänner


..
Och de riktiga 54 biblarna kommer att släppas…..

Och VATIKANENS KORRUPTERING och falsk tolkning av Bibeln kommer att avslöjas…
( Den första masscensuren inträffade. När bibeln trycktes och skickades ut…
Bibeln rekonstruerades så att folket skulle frukta.. Och så skulle folket aldrig få veta den sanna kunskapen om vad Kristus delade med sig av.. UPPVAKNANDET//

TRODDE DU VERKLIGEN att VATIKANEN INTE SKULLE ÄNDRA BIBELN…

detta var en form av CNN mind control innan dagarna med tv… Böcker!!. Speciellt den stora Heliga boken som redigerades från början till SLUT…..


:;D/CL<

CFC (Controlled Foreign Corporation) har ]INFILTRERAD[


Top Elite Hollywood-företag och byråer och arbetar med Department of Homeland Securitys (DHS) Cybersecurity and Infrastructure Security Agency (CISA) i juli 2010, National Council of Statewide Interoperability Coordinators (NCSWIC)
>>NCSWIC etablerades av DEPARTMENT OF HOMELAND SECURITY som för närvarande skyddar viktiga tillgångar, filmstjärnor, musikaler (Britney Spears) etc.. som alla användes i människohandel med Hollywood/CIA/CCP-betalda ägda företag.
Dessa viktiga VITTEN har förstahandsberättelser och bevis på pedofili, satanistiska ritualer, försäljning av adrenochroma droger och fullständig information om Hollywoods 120-åriga regeringstid om människohandel och kopplingar till FBI:s fulla inblandning i den sekellånga mörka operationen in i de sataniska kulterna kopplade till Bohemian Groves Rockefellers/Rothchilds verksamhet i hela världen.

>>PLANEN är mycket större än någon person kan föreställa sig och har sina rötter korrigerade av JFK JR. som skapade The SPECIAL FORCES>>
– Vem skapades för att skydda USA:s medborgare ifall USA:s regering (CENTRALBANKERNA) skulle försöka skapa en totalitär stat!
__________________________
Det händer mycket bakom kulisserna

Håll dig vaksam!


⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
] STREJK [

FÖRBERED

[OMEDELBART]

>>>DAGS ATT RESA SIG OCH STÅ FÖR DIN FRIHET!!!
NÄRMAR SIG SNART
FÖRBERED DIG<<<<

WWG1WGA

SNÄLLA 👇

____________________
_Lin Wood

Fyll på med mat, vatten och andra nödvändigheter mellan nu och 11 september. Vi slutar göra affärer med tyrannerna den 11 september.

Detta är INTE en endagsstrejk den 11 september. Detta är en strejk som vi måste vara beredda på att fortsätta tills vi får tyrannerna på knä.

Det kommer att krävas mod och uppoffringar. Men mod är smittsamt och vi måste lita på att våra samhällen hjälper till att lindra andras lidande.

Jag tror att vår STREJK FÖR FRIHET kommer att spridas över vår nation. Jag tror att vår nations mod att STREJKA FÖR FRIHET kommer att spridas till människorna i länder runt om i världen.

Vi kan göra det här, Patrioter.

Och det finns mer vi kan göra fredligt. Stanna hos mig
____________________

DELA DETTA MEDDELANDE VITT OCH BRETT !!!!.


FOLKHÄLSAN I ENGLAND
UTSLÄPPT RAPPORT>

mRNA-vacciner förstör människors immunförsvar
(Det sker gradvis/med tiden) speciellt de dubbelvaccinerade mellan 40_70 år > de har redan förlorat/SKADAT över 40 % av sitt immunförsvar och sina förmågor.. Och de tappar och ytterligare 5 % varje vecka<<< i denna takt till jul kommer de att ha > O < (NOLL PROCENT) immunförsvarsförmåga (hos alla dubbelvaccinerade personer över 40 år) >>>> och i mars kommer alla över 30 också att ha förlorat sitt immunförsvar… /// De som är 30 år yngre har redan sett försämra deras immunförsvar (det är normalt att den här åldersgruppen har ett starkare immunförsvar. Så kanske deras immunförsvar kämpar mot mRNA-vaccinerna på kort sikt.. enda gången kommer att berätta .. Men data visar ett mycket svårt och MÖRK VINTER lay head/// DR. RYAN COLE en PATOLOG har genomfört över 100 tusen covid-19 labbtester, har också funnit att mRNA-vaccinerna orsakar allvarliga autoimmuna störningar /// Dr David Bauer Top World virolog bekräftar också Pfizer Vaccines förstör immunsystemet efter två skott// >>>> och BOOSTER Shots kommer att bli som en prenumerationstjänst för att överleva<<<<

Kom ihåg>>> allt detta startade av kommunistkineserna.. Som redan har återhämtat sig (MSM berättar en falsk berättelse om att fler dör i Kina [FALSKA NYHETER]) och>> KINA FLÖTAR NU MED MILITÄRMAKT >> HOTAR GRÄNSEN MOT TAIWAN, INDIEN OCH MED FOKUS PÅ SVAG OORDNING , AVMONTERING AV USA:S MILITÄR UNDER BIDEN>>> i boken Unrestricted Warfare publicerad i Amerika för över 20 år sedan.. Officerare från de kommunistiska militärkineserna insåg att det var omöjligt att utmana USA supermaktsmilitär i ett konventionellt KRIG >> CCP förklarade att den enda erövringen av USA skulle bli genom bedrägeri, så att allmänheten aldrig skulle få veta att de befann sig under ATTACK. De beskrev hur de skulle åstadkomma detta.
Genom att översvämma USA med illegala droger för att demoralisera de amerikanska medborgarna,>> infiltrera/börserna ..>> rättssystemen>>och media [MSM]>> ta kontrollen över naturliga livsviktiga resurser>> OCH SKAPA EN [FAKE] ] NATURKATASTROF, ANVÄNDER BIOLOGISKA VAPEN..
Ta äntligen ner informationsnätet, för att orsaka social panik, gatuupplopp och en STOR POLITISK KRIS ///// med 1/3 av amerikanska medborgare som lider av SKADAT immunsystem .. om Kina & DEEP STATE tar ner nätet/informationssystemet i vinter skulle det vara katastrofalt ///
Nu är det dags att STAGA DIG SJÄLV … För vad som kommer<<<
__________________________
///// DE VITA HATTARNA MILITÄREN förblir KLARA INFÖR DET KOMMANDE KRIGET… OCH ÄR JÄVLA REDO FÖR
>>> ÅRHUNDRADETS STORM//
>>>>
>>>
TELEGRAM;; CCP MILITÄR ÄR MYCKET INFILTRERAD AV VITA HATTAR I DERAS LAND FÖR ATT BEFRIA DET KINESISKA FOLKET FRÅN KOMMUNISTISK REGEL<<<<

NÄR SKIT SLÅR MOT FAN>>>
KINA KOMMER ATT DRA EN KUPP >>>

ALLA LÄNDER KOMMER ATT GÖRA EN KUPP PÅ SINA DEEP STATS-REGERINGAR…….

>>>> ÅRHUNDRADETS STORM

DET STORA UPPVAKNANDET/////
____________________________SMÄRTA

NÄRA DÖDEN CIVILISATIONSHÄNDELSE…

SPEL TEORI

MILITÄR ÄR DET ENDA SÄTTET
Q


Oavsett vad som händer… Du måste förstå! De tre regeringsgrenarna är en FÅNGAD OPERATION<
:Lagstiftande, ;Executivt,:Juridiskt;
ALLA> ÄR UNDER UTLÄNSK OCKUPATION<<<

Det tar år att åtala en rik person, högt rankad regeringstjänsteman, ELITETER som fångas i stor korruption>> de flesta åtalas inte och få möter någonsin rättvisa… Eftersom de är SKYDDADE av den DJUPA STATSKONTROLLADE tregrens-regeringen
__________________________

Allt som händer nu är DECLASS framför dig som händer
] Durham [> Exponering
[GHISLAINE]>Exponering
[FAUCII]>Exponering
[Vacciner] >Exponering
[STOR ÅTERSTÄLLNING] > EXPONERING

SE när stora ledare runt om i världen börjar EXPONERA
DEN STORA ÅTERSTÄLLNINGEN<

GENERAL FLYNN> EXPONERAR DAVOS GROUP/EVENT 201/
COVID-19 PLANERAD ATTACK
ECT.ect.

Ärkebiskop Carlo Maria Viganò uppmanar troende människor att förena sig i en världsomspännande anti-globalistisk allians för att STÅ UPP ><mot WORLD ECONOMIC FORUM GREAT REST> AGENDA 2030
ECT ECT..

VATIKANEN, katolska nyheter från Rom info. Redaktör Br.Alexis Flavian Bugnolo AVSLÖJAR The Great Reset och uppmanar världen att förenas mot den  globalistiska agendan och uppmanar till massarresteringar.

Många många många fler över hela världen AVSLÖJAR Great Reset/Davos group/WHO/World Economic Forum Event 201 ECT ECT ECT..

(Räkna med att ROGEN gör en stor podcast på Great Reset/genom världens främsta podcasters influenser, högt uppsatta tjänstemän EXPONERAR COVID-19 DAVOS GREAT RESET AGENDA….. Hittills är det bara Truthers/ANONS/seekers som känner till agendan.
<< Allt kommer att förändras<<

RÖD OKTOBER
BÖRJAR BARA
DAG ETT
3 DECEMBER
____________________
Nära slutet av galenskapen.. Near DEATH CIVILISATION event… Efter World Riots/FREEDOM revoluts… Sedan kommer 11.3

>De tre regeringsgrenarna kommer bara att stoppa eller INTE åtala de fall som startar eller är hårt utredda/////

Militären är det enda sättet

OM DU INTE KAN


CYBERATTACK I VAPENGRAD


detta är bara början.
:Telegram, Vatteninfrastruktur är nästa
Gasledningar i Europa bekämpar en attack som inte nämns/
Om du tycker att detta b är dåligt
Föreställ dig 50 000 fartyg på havet som flyttar 90 % av den globala handeln och maten/De är nästan alla digitala KONTROLLERADE//

Putin varnar .. ”DET KAN INTE FINNAS NÅN FÖRLÅTELSE” >>för de__ som fostrar aggressiva planer (som syftar till Deep State)

RYSSLAND levererar nära 50 % av naturgas och olja till EU

Han har bred dold kontroll över 17 stora länder//

HÄNDELSEN kommer närmare

+Ett fartyg kan störa världens sjöfartsleder i 3 månader och upp till 11 månader///…
50 000 fartyg på havet transporterar 90 % av mat, varor och handel genom världen….+tänk cyberattacker+ de kör nästan alla digitalt//) Cyberattacker som sker i EU nu mot gas- och oljeindustrin… men inte rapporteras
U S. ATTACKERAD igår..
CYBERATTACK I VAPENGRAD

Vatteninfrastruktur är nästa…

Vi har närmat oss det stora EVENTET


Vi måste vara försiktiga… Patrioter, ANONER och speciellt HÖGPROFILERADE SANNINGAR som sprider det STORA UPPVAKNANDET, [EXPONERINGEN] av PLANDEMIEN, VACCINDÖDSFALL och FALSK FLAG HÄNDELSER SOM CABAL DEEP STATE har systematiskt medvetet SKAPAT.<<

5G är inget skämt och fullständiga obehöriga tester äger rum i USA och utomlands…
Officiell lansering av 5G i USA väntas efter den 19 januari.

(Kraften bakom 5G är mer än vad en människa kan förstå …
DARPA kan använda 5G som ett vapen på många många sätt.. Inklusive replikera sjukdomar och antagonisera kroppscellerna för att utsöndra proteiner/spikproteiner och grafenoxid kombineras med 5g för att kontrollera kroppen…..
Det finns många faktorer till att 5G orsakar sjukdom (som känt .. Även 3g 4g orsakar cancer detta står i din telefonmanual ..5G är MYCKET farligare)))
I många fall i de tidiga testerna av militär användning av 5G [ CLASS-IFI ED ] kan vapnet användas för att DÖDA ämnen genom placerade riktade vapen (små energivapen och kan hitta ämnen via nano, telefoner, wifi, RFID.)// //

________Vi kommer in i den SUPER farliga delen av KRIGET..
5G
(Det finns en anledning.. Viruset .5g rullades ut i Wuhan samtidigt)////
________

Var säker håll din andliga kroppsrustning stark!!!!


VECKOR SEDAN… Militärregeringen i Myanmar har beslagtagit bankkontona hos George Soros Open Society Foundations, efter en kupp som provocerats fram av omfattande anklagelser om väljarfusk.
Myanmars militärregering har beslagtagit flera bankkonton som tillhör eller är anslutna till George Soros Open Society Foundations och utfärdat arresteringsorder för 11 medlemmar av organisationen ”misstänkta för att ge ekonomiskt stöd till den civila olydnadsrörelsen mot militärjuntan.”
Tjänstemän sa att Open Society Foundations bröt ”restriktioner för sådana organisationers aktiviteter” genom att sätta in 5 miljoner dollar på deras Myanmar-bankkonton. Den anklagas också för att ha stulit 1,4 miljoner dollar från sina bankkonton
Union Solidarity and Development Party och andra militäranpassade fraktioner har anklagat Soros för att påverka Myanmars politik genom att finansiera civilsamhällets organisationer.

Det finns flera kopplingar mellan Soros, Hillary Clinton och nyligen sparkade statsråd Aung San Suu Kyi, som National File har rapporterat Clinton rekommenderade Aung San Suu Kyi att kandidera till en parlamentarisk plats i det burmesiska valet 2012, vilket hon gjorde, vilket inledde sin officiella politiska karriär i Burma.

Tidigare president Barack Obama har ofta lobbat för att Aung San Suu Kyi ska släppas ur internering. Aung San Suu Kyi fängslades regelbundet på 1990- och 2000-talen för ”subversiva handlingar” efter att ha deltagit i protester mot regeringen
Hon fick kongressens guldmedalj 2012, som hon kallade ”en av de mest rörande dagarna i mitt liv”. För att göra detta införde Obama-administrationen sanktioner mot Myanmar och lovade att häva dem endast om Aung San Suu Kyi fick en politisk position i nationen.

Aung San Suu Kyi hade också stöd av den progressive miljardären George Soros och hans världsomspännande NGO-nätverk.

Efter det militära maktövertagandet har Myanmar förbjudit Facebook och Twitter för att de påstås ha främjat antimilitära demonstrationer.


OMICRON< användes som filmtitlar för två filmer producerade 1963 och 2013

_Filmen Omicron från 2013 är en komedi och science fiction. I filmen Omicron kommer en utomjording till jorden med ett botaniskt virus och detta virus hotar hela världen. En modig kvinna som bor i Arizona vinner utomjordingen med växterna i hennes trädgård och försöker störta regeringen.

_Under tiden handlar handlingen i filmen Omicron från 1963 om en utomjording som tar över kroppen av en jordbo för att lära sig om planeten och hotar människosläktet. Omicron är en italiensk science fiction-komedifilm från 1963 i regi av Ugo Gregoretti. Så tack och lov ingenting om pandemin som hotar världen.

OMICRONIAN invasion<
_’When Aliens Attack” är avsnitt tolv i säsong ett av Futurama. Det sändes ursprungligen på Fox-nätverket i USA den 7 november 1999 Omicron Persei 8, tusen ljusår bort och tusen år senare inledde Omicronians en invasion flotta.
(Sommarlik)
Tack vare aktiviteterna av New New Yorks superskurkguvernör börjar Omicronians invadera. Lrrr härskare av Omicron Persei 8, kräver att jorden producerar presidenten. Presidenten fruktar för sin egen säkerhet och beordrar Zapp Brannigan att leda ett angrepp mot utomjordiska inkräktare. Men de lyckas bara spränga rymdteleskopet Hubble samtidigt som de drabbas av stora förluster: flottan har ingen chans mot det faktiska främmande moderskeppet. Efter att attacken förutsägbart slutar i katastrof överlämnar jordens regering presidenten. Lrrr meddelar att han är fel president och förångar presidenten. Omicronians kräver tv-sändning, annars kommer de att förstöra jorden. Tyvärr förstördes de flesta 2443, under Jesu andra ankomst.
Omicronianerna skonar planeten, även om de inte är tillräckligt bra för att de ska ge människor deras hemlighet till odödlighet. Avsnittet slutar med att utomjordingarna lämnar jorden. Ironiskt nog panorerar kameran ut till en vy av New York som brinner i ruiner.

_OMICRON Persei (ο Persei, förkortat Omicron Per, ο Per) är ett trippelstjärnsystem i stjärnbilden Perseus
Systemet består av Omicron Persei A och en tredje följeslagare Omicron Persei B.[9] A:s två komponenter betecknas själva Omicron Persei Aa (officiellt namnet > ATIK < det traditionella namnet på systemet
______________________________________

2222
20-sep-2018 2:25:34 CEST
8ch/qresearch
>>3093831
Q

Är vi ensamma ?

Roswell?

Nej.
Högsta klassificering.
Tänk på det stora utrymmet.
Q
______________________________________
En djup mörk värld avslöjas.

Sanningen kommer inte att vara för alla.

Tro på mänskligheten.

Q
______________________________________Q Vänstern vrider sig i inlägg #2222


Du är i den svåraste delen av PLANEN!!!… Där allt intensifieras, växer snabbt på båda sidor av kriget… /// Det är som en frontal kollision du bevittnar….. Det extrema psykisk smärta som känns kommer att intensifieras>>> VACCIN kommer att ändras från experimentell >>OBLIGATORISK<< …….
///FÖR ATT I VÄRLDEN AVVISAR DU BARA VACCINERNA!!!!!<<<

Du måste öva din fria VILJA .. Stå stark i kampens svåraste del…////
>Du kanske inte ser att många människor som redan har tagit det första sticket nu blir arga, eftersom de blir tillsagda att ta fler och fler vacciner (i motsats till vad som berättades innan ..”ta vaccinerna för att återvinna friheten” .. De vet nu att det var en lögn och vaccinföretagen kommer efter deras barn och de blir tillsagda att ta boosterskott..) Lögnerna CDC NIH NIAIH WHO ect. Alla främjas fortsätter att förändras.. Dessa berättelser förändras varje månad och de sovande fåren börjar se lögnerna långsammare och långsammare<<< du ser inte data men Raseri-tillväxten är sann!!!!
Många vaxxinerade människor blir arga och bekymrade över att de är en del av Agendan….. Och de börjar sakta söka information utanför mainstreammedia…>>> CNN Newsweek ect [MSM]… Har lägst betyg under 2000-talet//))
Jag vet att många PATRIOTER och ANONER tappar hoppet och väntar och väntar och väntar och vill ha bevis på att något händer…(Jag skulle kunna berätta för er hundratusentals i miljonerna, advokater, läkare, sjuksköterskor, VITA HATTAR, högt uppsatta tjänstemän. Militärer, sanningsföreläsare, poddsändare, läkare gör alla sin del för att EXPONERA sanningen om scamdemin….. Men för de flesta vill bara se resultat omedelbart/bekräftelse/…… Den sorgliga sanningen är. ….JAG har VARNAT FÖR LÄNGE SEDAN.. .>>SPELTEORI/NASH JÄMFÖRTIGHET/NÄRA DÖDEN CIVILISATIONSHÄNDELSE<<< måste äga rum….. Den här delen av Krig/Schack-draget är avgörande…
Och många kommer att lida SMÄRTA …
THIS_EVENT kommer att vara extremt smärtsamt för vittnen och känna att allt hopp är förlorat….. Men i de sista sista ögonblicken/ KOMMER SAKER FÖRÄNDRAS som planerat)

DENNA VÄRLDSHÄNDELSES SPELTEORI måste hända!!….
Så världens människor kommer aldrig mer att låta medicinskt tyranni igen kontrolleras av World BANKING Masters> och ELITER som kontrollerade och skapade alla krig och fattigdom under de senaste tusen åren… Samma KABBAL kontrollerar de biovapen som släpptes, kontrollerar DJUPA STATENS REGERINGAR som kontrollerar pedofiliringar, drogsmuggling, distribution och försäljning.. Människohandelsnätverk…… I DETTA STORA KRIG BEFINNER DU I OCH ATT BEVITTNAR, DET KOMMER ATT INTENSIFIERAS TILL ENORMA ÖGONVITTNEN AV HÄNDELSER SOM KOMMER ATT TESTA DITT ANDE, SJÄL OCH KROPP FÖR ATT BRYTA POÄNG OCH FÖRLORADE ÖGONBLICKS HOPP <<<<

VAR STARK HA TRO
FORTSÄTT DELA INFORMATIONEN
MÅNGA FÅR VAKAR OCH BEHÖVER DIN KUNSKAP OCH MEDLIDANDE>>

DU ÄR INNE I STORMEN

Det måste vara så här

Till slut >>

MILITÄR ÄR DET ENDA SÄTTET

//))) Militären kan inte gå in.. förrän de flesta människor vänder sig mot System>>DS….}} Det händer just nu med alla lögner CDC WHO NIH NIAIH SEPI GAVI PFIZER GPMB WEF /FACEBOOKS SOCIALA MEDIER PORTRÄTTERAR> och fåren vaknar upp till LÖGNER om
MER KONTROLL

Ilskan växer över hela världen<<
Tvångsvaccinationen är en TRIGGER<<<många TRIGGERS
TRIGGERS..>>INKOMMANDE<<

STÅ VAKSAMMA PATRIOTER I VÄRLDEN …. Ditt inre är den svåraste delen av 2000-talet
VINTERN PÅ 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

VÄRLDENS MÄNNISKOR BLIR ARGA>. …
OCH EKOT NÅR FÅRENS Öron


TRUMP KOMMENTARER: CHECKMAT – INGEN FLYKT [för dem] – GAME OVER

Trump släppte trubbiga och direkta kommunikationer från TEXAS genom att lägga upp en bild på den enorma publiken klockan 5:23, kopplad till Q523 CHECKMATE.

För att bekräfta det avsiktliga, TEXAS = 69 = CHECKMAT. Hela frasen: I ❤️TEXAS = 78 = INGEN RYMNING, vilket är definitionen på ‘schackmatt’.

För att ytterligare förtydliga vikten av Tweet-tidsstämpelkopplingarna till Q-droppar, såväl som användningen av A = 1, B = 2, etc (dvs gematria) i kommunikationerna, ❤️ = Hjärta och I H TEXAS = 86 = CHECKMAT, Q = SPELET ÄR ÖVER.


509?

Kan den här fängelseplatskoden inte hittas?

____________________
På måndagen började Maxwell-rättegången… Flera flyg flög från Gitmo till DC ///
Mer om DOJ och Director of Homeland Security och vice Director of Homeland Security har raderat flyg c101 och c202 från flight trackers/
____________________053 Philadelphia
054 Manhattan
Är New York fängelsekod platser

Förmodligen är MAXWELL på Manhattan.. Men hennes fängelsekod är 509?

Och kan inte hittas.. För de flesta fängelsekoder registreras endast från 001-100

Epstein var på Manhattan klockan 054.
________________________var är Maxwell?
Varför går många flyg till Gitmo?
____________________
Om White HATS inte existerade.. Varför skulle de mest Elite PEDOPHILIA, människohandelsringledare (Epstein/Maxwell) kopplade till alla länder och alla Fortune 500-företag åtalas och ställas inför rätta????
____________________
Bra människor bakom kulisserna som arbetar (WHs)


Tillfällighet..

Samma plats där COVID-19 SARS I & II och andra patogener Ebola, fågelinfluensa… alla härstammar från Chapel Hill nivå 4 Biolab i Durham North Carolina kopplat till
>Biologiska vapen riktade mot etniska grupper (bush 2005 mil. Projects New American Century -gömt i projektet är biovapen som riktar sig mot vissa gener hos människor runt om i världen)
> Ansluten till WUHAN
> FAUCI
CDC. NIH.ect
>

Är det en slump
[ DURHAM ] RAPPORT
Kommer att kopplas till DURHAM North Carolina? Och till början av skapandet av virus, biovapen, vacciner, deep state mil. Projektfinansiering…. Och ANLEDNINGEN till att valbedrägerier ägde rum var för att avsätta TRUMP och stoppa utredningen av Deep State PLANNED PLANDEMIC?…..
____________________
] DURHAM [

är inte bara en person… Men kopplar pusslet till världen Biolabs.. Nivå 4
[ OBAMA ][ Rockefellers]
[ROTHSCHILDS/ VATIKANEN]
Deep State…. soros. Davos. FN


North Carolina University Chapel Hill nivå 4 labb. / Duke University är varifrån SARSI SARSII COVID 19 kommer ifrån<~

👇
>COVID 19 , SARSI , SARSII RYMDE INTE FRÅN WUHAN<. _DEN VERKLIGA SANNINGEN hundratals USA-finansierade Biolabs över hela världen tog emot SARS och andra patogener från USA och odlade sedan Patogenerna i massproduktion (multiplicerade produktionen av SARS, fågelinfluensa, ebola. ext ect.ect) och släppte Patogenerna i följd i många länder….

Du får reda på det först nu att UKRAINA har 33 Biolabs<

TYSKLAND, FRANKRIKE, SCHWEIZ> UK > Kanada, Indien, Kina har också Biolabs över hela världen och är alla anslutna till DEEP STATE som finansierade CHAPEL HILL nivå 4 biolabs …

Varför skapade DEEP STATE CABAL FOND SÅ MÅNGA BIOLABS?
>Svaret är att patogener lätt störs av luft, vatten, eld (värme) (kyla)/omgivande atmosfär.. Inklusive de kemiska föreningar som skapas av jorden, träd och växter.. fotosyntes och kemiska reaktioner i syre.
(Klimatförändringar inkluderar växlingar i en eller flera klimatvariabler inklusive temperatur, nederbörd, vind och solsken. Dessa förändringar påverkar överlevnaden, reproduktionen eller distributionen av sjukdomspatogener och värdar, såväl som tillgängligheten och sätten för deras överföringsmiljö.)

Wuhan Connected NC Baric Lab skapar nytt mRNA-vaccin mot flera coronavirus; Finansiärer inkluderar NIH-NIAID; NCI; Chan-Zuckerberg; BioNTech; NC Coronavirus Relief Fund

Det ökända University of North Carolina, Chapel Hill, Baric Lab, som tidigare förvandlade ett fladdermus-coronavirus till ett mänskligt coronavirus, vilket kan orsaka en epidemi (och pandemi), och som har kopplats till Wuhan Institute of Virology, säger sig ha ”utvecklats ett mRNA-vaccin som skyddade möss mot en rad coronavirus.” Och, påstås, ”resultaten pekar vägen mot ett universellt vaccin mot coronavirus som kan förhindra framtida pandemier” (NIH-nyhetsmeddelande 20 juli 2021)

Finansieringsstöd inkluderar av en Burroughs Wellcome Fund (Postdoctoral Enrichment Program Award); Hanna H. Gray Fellowship från Howard Hugues Medical Institute; NIH NIAID T32 AI007151; NIAID F32 AI152296; Chan Zuckerbergs initiativ; North Carolina Policy Collaboratory vid University of North Carolina i Chapel Hill, med finansiering från North Carolina Coronavirus Relief Fund som inrättats och anslagits av North Carolina General Assembly; National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), NIH, US Department of Health and Human Services Awards, BioNTech SRA; samt ett djurmodellkontrakt från NIH (HHSN272201700036I).

BioNTech-investerarna Thomas och Andreas Struengmann som på grund av mRNA-vaccinet nu är de rikaste tyskarna. Deras morfar var en av den tyska generalen Kruegers, en nazist. Struengmanns fader var också en (luthersk) tysk läkare under nazisttiden. Daszak från EcoHealth Alliances ukrainska far hade slagits med nazisternas SS. Barics far slogs också med kroatiska SS.

Kopplingen mellan WWII nazister, NASA, BUSH FAMILY, ROCKEFELLERS, VÄRLDSBANKER FINANSIERING AV UKRAINA NAZIS, CIA ETABLISHMENT, DAVOS GROUP CONTROL OF WORLD HÄLSA OCH PRESIDENTER. PRIME MINSTERS , ROTHSCHILDS BANKER INFILTRATION I WORLD MEDIA, BIG TECH, BIG PHARMA..
KONTROLLERAD VETENSKAP..

SKAPELSEN AV VIRUS, BIOVAPEN-VACCINER blir mer och mer uppenbara när DEEP STATE CABAL försöker skapa ett KRIG för att dölja… ÅRhundradets BROTT<

TRUMPs exponering av ett stulet VAL, förbinder världen med en deep state-komplott och världens KABBALSYSTEM som har förslavat och lurat mänskligheten i hundratals år.. Och om inte.. Tusentals<

]] DURHAM [[ håller på att reda ut de fem ögonbyråerna som förbinder OBAMA med FAUCI.. CDC.NIH.WHO. GATES, FN. NATO . CIA. ROCKEFELLERS. CLINTONS.. ECT ECT ECT
Omfattningen av utredningen är enorm och ansluter till ANDRA MILITÄRUTREDNINGAR PÅGÅR…

ÅRHUNDRADETS BROTT

ÅRHUNDRADETS STORM
__
Vi är med dig
Q


Det 8-åriga proxykriget i östra Ukraina används idag som PROPAGANDA i dag av DEEP STATE som försöker utlösa ett KRIG… [ DS] MSM FINPUTSAT foton om RYSSLAND ( separatist ) som beskjuter gammal byggnad….///

Problemet är .. Hur länge kommer PUTIN SE< PROPAGANDAN…. att Fortsätta//))*> det är bara en tidsfråga innan tjuren ger hornen…

Cyberattacker sker i Ukraina. U.S.A., Kina och> Storbritannien väntas härnäst… Varför cyberattackeras inte RYSSLAND på en prestigenivå som USA:s Ukraina. Kina?

Ja, det är sant att MSM:s djupa stat NATO, FN försöker utlösa ett KRIG… För alla mörkläggningar av PLANDEMIC och exponering, men också kollapsen och 2-års kollapsen av EU:s största bank Deutche Bank<<< som kommer att skapa en Katastrof i europeiska länder och 100-tals miljoner människor kommer att få reda på att deras pengar, pensionerna är borta (stulna)/// det finns flera anledningar till att skapa KRIG …, försöket att tysta USA. VALEXPONERING. DURHAM UNDERSÖKNING OCH åtal som leder till OBAMAs världsorganisationer.. HRC människohandel kopplad till VATICAN och så vidare och så vidare.. Brott begångna av FN… Världsbanker> biovapen SARRD11 release…. ECT ECT

Vad kommer att hända……
(De specifika stegen vet bara de Vita HATRARNA och PUTIN…..)///

Men fortfarande i det längre spelet finns en NUCLEAR STANDOFF…..>>>
Utlösning ~_ HÄNDELSER
WORLD MARSHAL LAW efter upplopp, skyddsåtgärder eskalerar efter många händelser kopplade till matbrist, gasbrist. Försörjningskedjan stannar, fler banker kollapsar… MASSPANIK där MILJARDER KOMMER ATT FÖRLORA SINA PENGAR.
Massprotester när 100 miljoner förlorar pengar…..

Det spelar ingen roll vad Putin säger på kort sikt…..>>
Det hela kommer att gå till världens NUCLEAR STANDOFF. 2022..
______
Århundradets storm


$$$$$$$KRIG ÄR PENGAR$$$$$$

KINA (Evergrande) fallerar på 82,5 miljoner $$$ räntor som är en del av den större halv biljonen skuld som mestadels är fastigheter som är 30 % av Kinas BNP <<
KINA >KOMMER<standard och S&P har precis dumpat den kinesiska fastighetsjätten i fallissemang… Världsekonomin kommer att skakas. Rockefellers/ROTHSCHILDs BANKER i Kina kopplade till världens banker (GPMB <World Money Laundering scam)///
> Den halv biljon kinesiska standardnedfallet är 10 gånger värre i handels- och banksiffror när ELITETER och mäklare/världshandelsföretag började stjäla mer pengar för att täcka skulder (de vill inte förlora eller använda sina egna pengar.. Så de stjäl ärliga investerare$$$ och skapa INFLATION >> SKAPA EN BUBBLA… satsa sedan mot systemet och hjälp till att få ner marknaden genom att först slå sönder BUBBLAN >>och sedan stjäla hem och tillgångar från hårt arbetande familjer >>> KOLLAS (som 2008) )////// SKAPA SEN KRIG… >BETYDER $$$$$$<

ROTHSCHILDs/ROCKEFELLERS/Världsbanker, CIA, VATICAN, EU. Wall street > DEEP STATE CABAL måste återvinna denna halv biljon kinesiska standardförlust (som faktiskt = 10×sämst i banktermer)….så den enda utvägen är >KRIG

KINA+ROTHSCHILDs+ROCKEFELLERS+ECT ECT ECT=[DS] >>vill ha TAIWANS 759 000 000 000 000 000$$$$$
TRILLION$$$$ BNP <<<(och kontroll av mikrochipföretagen för att kontrollera världen)

Ryska vill HA >UKRAINA< VITRYSSLAND, LETTLAND, ESTLAND, LITAUEN. FINLAND…>>>>>>>
>>> TRILLIONS $$$$$$$$$$BNP,TILLGÅNGAR och militärreserver i dessa länder<<

Om EU/NATO FÖRLOR UKRAINA>>>
DUBBEL EFFECT<<SERBIEN hjälper Ryssland, och tar Rumänien, snabbt under kontroll…..

>> OM RYSSLAND ANFALLER… KOMMER UKRAINA ATT FALLA SNABBT…
VILKET ÄR KÄNT AV VÄRLDENS MILITÄRGENERALER<<

NÄR UKRAINA FALLER…>VÄRLDENS BANKELITETER. ROTHSCHILDS, ROCKEFELLERS, KAZARIAN MAFFIAN_ CIA , CENTRALBANKSYSTEMET KOMMER ATT FÅ NER DEM… HUNDRATALS TRILLIONER FÖRLORADE PÅ TIMMAR, DAGAR, VECKOR, MÅNADER,…..
__________________
INNE I STORMEN

VÄRLDEN ÄR ANSLUTEN
Q
__________________
_EVENTS>>>>INTE DATUM<


] Spel teori [
Near Death Civilization _EVENT

>>>SVART SVAN<<<

PÅ ⏰

||MILITÄR PÅ HÖG BEREDSKAP
>
>>
>
[De] gör allt för att hålla DURHAM-rapporten från ATT KOMMA UT.
[ÖVERSVÄMNINGAR]
Kaos
Krig
Århundradets cyberattack
Århundradets biovapenattack
ÅRHUNDETS MASSFOLDMORD<

Hur vill de dölja bevis och hålla den djupa statliga CABAL CONTROL på gång???
> RÄDSLA
> DÖDEN
>HOT
>KONTROLL AV INFORMATION
>SKAPA KRIG
>>>>>>>>>SVART SVAN<<<<
_EVENTS_EVENTS_EVENTS
__________________________

VITA HATTARNA KOMMER OCKSÅ ATT ANVÄNDA DET SVARTA SVAN_EVENTET FÖR ATT INFÖRA KRIGSLAG

EN MILITÄR REGERING

(I MÖRKETS DAGAR KOMMER ARRESTERINGAR ATT TA PLATS…. MÖRKRET SKA SKÄMMA FÅREN…)

DET ÄR ALLTID MÖRKAST INNAN LJUSET KOMMER….

//)))
DEN VIKTIGASTE SOMMAREN PÅ 2000-TALET

🔥 💣🔥🔥🔥🔥💣🔥🔥💣🔥

SE PÅ VATTEN

White Hats Army är det enda sättet
17


MASSIV deep state-kampanj börjar misskreditera >>>Tucker Carlson>> Joe Rogan>> Alex Jones>>>PUTIN//// & alltid mot Q

FÖR FLERA ÅR SEDAN  [ INFILTRERADE ] PUTIN DAVOS GROUP och fick all deras information om vem som var agenter i hans land och vilka företag som tog order från NWO ( UN DAVOS GROUP ROCKEFELLERS , KHAZARIAN MAFIA MOSSAD) … PUTIN är en mästare på infiltration .. Som rensade sitt land från oligarkerna som försatte sitt land i konkurs och förföljdes av MSM, samma sak som DONALD TRUMP BLEV FÖRFÖLJD AV DEEP STATE MSM…. De visste båda att MSM kontrollerades av Deep State )///

PUTIN dödades nästan i Tyskland…som ung man av DEEP STATE som tog kontrollen över Tyskland efter att Rysslands Deep State Oligarchs förstörde sina tyglar över Tyskland och sitt eget land och överlämnade Tyskland till NEW WORLD ORDER system banking. ….
PUTIN glömde aldrig….. Hur hans fars och farfäder till Klaus Schwab/nazistfamiljen, som kontrollerar FN, nästan dödade honom..

TRIPPEL AGENTER BEHÖVS
..
Vissa bra.. Vissa dåliga…

SE >>>>> MSM , RADIO, TV. NYHETER. KONTROLLERADE SOCIALA MEDIER FÖR ATT ATTACKA VISSA FIGURER…. DETTA KOMMER ATT LÅTA DIG VETA VEM DEEP STATE CABAL HOTAS AV!!!!!!!

PUTIN, liksom general Flynn>Alex Jones, de som hatar Fox News ( Tucker Carlson) .. eller tror att Joe Rogan är en spion…..//// All denna DEEP STATE FELINFORMATION AGENDA kommer att börja igen, för att få med sig Patrioter, ANONS , freedom fighters> truckers<in i KAMPEN >>> ⚠️ Separation<<<
___
Många nya frihetskämpar, patrioter, lastbilsförare lär sig bara den verkliga historien …..

I decennier… Människor arbetade bara i ett tyranniskt system som beskattade dem till döds, förslavade dem till att arbeta i ett DEEP STATE-kontrollerat kalendersystem och allt som människor gjorde var att arbeta… Oroade sig för sin egen familj. Hem och självunderhållning och fick all information från KONTROLLERADE nyheter som var designade för dem<<<

Snälla, var försiktiga Patrioter, ANONS, frihetskämpar attackerar inte varandra….( Ha medlidande.. Alla har inte full kunskap om verklig historia och de vaknar fortfarande ifrån MOCKINGBIRD-projektet som ingjutits i dem genom tiotals år av [DS] kontrollerade media
__
De flesta människor… Till och med Alex Jones som hatar Q… inser inte att Vita HATTARNA kontrollerar massorganisationer i media över hela världen som inte är märkta MED Q eller ens vet att de är en del av Military INTEL-organisationen…
Även Truckers över hela världen placerades av Vita HATTARNA. Ops

Den största ( Vita HATTEN ) Military Intelligence Alliance läcker information och skapar grupper genom dotterbolag Bi-standards
Att skapa en världsomspännande rörelse…….

Militär är det enda sättet – Q
________du är inne i Operationer

Århundradets storm..

FÖRENADE EJ DELADE


CIA har äntligen erkänt att de har haft militär personal i Ukraina och tränat grupper och soldater och Ukrainska nazister för krig mot RYSSLAND och för att ha skapat proxykrig med östukrainska sektorer under de senaste 8 åren.

Eftersom Ryssland planerade att släppa dokumenten och filmerna från CIA:s träningsanläggningar och träningsoperationer genom UKRAINA …. fick PENTAGON panik och släppte historien först… som porträtterade CIA som hjältar som tränar Ukrainas MILITÄRA styrkor.

Vad som inte berättas i CIA:s släppta dokument är att CIA hade tränat OUN ukrainska västnazistiska styrkor sedan 1950 och täckte utdragningarna av nazistledarna i västra Ukraina som aldrig utsatts för krigsförbrytelser eller Nürnbergrättegångar och som medvetet tystades från Nürnbergrättegångarna. från att prata om den västra UKRAINA finansierade tyska Hitler> Prescott Bush > ROCKEFELLERS
3reichs regim från EXPONERING AV VERKSAMHETEN för att skapa NAZI-regimen i västra Ukraina…

De nya dokumenten och den vanliga mediaberättelsen målar ut CIA som hjältar….
_______
TRUMP> PUTIN ♟
] DEKLAS [
Kommer i vågor….

EU
NATO
FN
> I PANIK<

hur man blockerar TRUTH SOCIAL i EU


Vakna//

För 50 år sedan… NASA hade teknologi inom Shuttle-hantverk för att resa 230 000 miles bort till månen….. Denna Shuttle behövde bara en tank gas och kunde enkelt (förmodligen) resa genom Van Allens strålningsbälte utan problem// // idag kan och har [NASA] BARA färdats 1/tusendel av sträckan sedan 50 år sedan.. då hade [de] teknik som bara var en miljondel så stark och kapabel som dagens smarta telefon.. .
///Idag har alla bevis på APOLLO 11 skyttelfarkoster/ blåtryck och originalvideor förstörts….(ingenting har sparats från denna historiska resa och rekord)… Allt som återstår är redigerade videor av en månlandning som visar tre olika skuggor från de olika ljuskällorna i några klipp…. Inga stjärnor i bakgrunden..(senare tillagt)///
Endast ett foto av JORDEN 🌍 har offentliggjorts på 50 år…
Astronauterna VARNAS för att inte ge intervjuer <<<och gör det sällan….
////FAKTISKT.. Om NASA gick till månen för 50 år sedan… De skulle ha teknik och videor till denna dag av livet som reser till MARS och bortom nu… Men NASA kan inte ens duplicera deras APOLLO 11 resa , även med de mest sofistikerade datorerna och tekniken till denna dag som är 1 miljon gånger starkare än 1969/////…

>All APOLLO 11-utrustning förstörd
>FÖRSTÖRDE alla originalvideoband
>Original blå tryck
//( Ingen skulle någonsin göra denna förstörelse av ett historiskt landmärke och resa i USA / Världshistorien…>>>Om de inte förstörde bevis<<)

Idag kan du inte få bra telefonservice i skogen eller långt från staden i höga terränger eller kanjoner eller i haven….//// Men uppenbarligen 1969 hade du perfekt teknik för att prata med astronauter 150 000 miles bort? ???/////

))) Det finns bilder från NASA-visselblåsare som har LÄCKAT de falska videorna på APOLLO 11. Astronauter som låtsas resa halvvägs till månen<<<

Strålningsfältet mellan jorden är månen i25 000 miles tänk… Och än i dag har de inte teknologin för att resa genom strålningsbältet >> >>NASA Astronauterna Överste Terry Virts, Dr Kathleen Rubins och Dr. Kelly Smith (NASA-ingenjör) säger i officiella NASA-videor att ingen har gått längre än en låg omloppsbana runt jorden ännu, genom Van Allen-bälten av farlig strålning. Det betyder att ingen har landat på månen ännu. //// (Nu är alla tre NASA-anställda förbjudna att prata med allmänheten)….

+Tänk>> hur kan en liten rymdfärja LÄMNA jorden. Som snurrar 1000 miles på sin axel och flyger genom universum med 4 gånger hastigheten av en kula>>>> hur lämnar en NASA-skyttel jorden för att resa en halv miljon miles tur och retur på en gastank >> gör det genom 25 000 miles av ett strålningsbälte, har perfekt radiokommunikation 1969 när NASA bara hade mindre än 1/miljondels datorkraft av dagens smarta telefon…. Varför förstördes alla bevis på APOLLO 11????
~~~~~~~~~~~~~~~~~
>>Det här handlar inte om ett annat VAL<<<Detta handlar om att
AVSLUTA SPELET<<<|||| AV DE FALSKA LÖGNERNA FRÅN KABBALEN OCH I FALLET AV DEEP STATE>>> NASA> CIA> VÄRLDSBANKER . BIG PHARMA.. BIG TECH. EXT EXT.EXTMEXT.

[[[[NASA]]]]


Det händer så mycket saker i världen i politik och kaos och galenskap och olika fraktioner av rörelser.>>>

Låt oss inte bli distraherade med Kyle RITTERHOUSE <<

Anledningen till att jag säger detta är för att det händer så mycket mer ÄN GHISLAINE MAXWELL TRIAL >>>
[MSM ] [DS] täcker bara rättegången mot Kyle RITTERHOUSE och nämner inte GHISLAINE MAXWELL (som ligger bakom World CHILD TRAFICKING/Sex Blackmailing Networks.. >>> som involverar nästan varje nation och LEDARE över hela VÄRLDEN och inklusive djupa statliga underrättelsetjänster and Deep State Militarys >>> MAXWELL ÄR DE RIKTIGA NYHETERNA<<<

//MSM trycker på för en FALSK FLAGGA >> FÖR ANTIFA. FBI UNDER SKYDD FÖR ATT STARTA UPPLOPP IGEN OCH BRÄNDA STÄDER>>>>
..
>ALLT FÖR ATT UNDVIKA GHISLAINE MAXWELL<CLINTON FOUNDATION<OBAMA<FIVE EYES < DEEP STATE BAND TILL MOSSAD.MI5 MI5 CIA FBI >VATICAN ECT ECT…..

DEN VERKLIGA HISTORIEN ÄR MAXWELL
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vi bad alla för Kyle och vi är glada för att han inte är skyldig!!!

.. Men låt oss ändå hålla ögonen på MAXWELL<<<
Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: