World Economic Forum en misslyckad kriminell organisation – Clif High

By On April 23, 2022
https://usawatchdog.com/world-economic-forum-a-failing-criminal-organization-clif-high/

Clif High är en datautvinningsexpert på Internet som använder ”Predictive Linguistics” på Internet för att förutsäga framtida trender och händelser. High har gjort galet korrekta förutsägelser genom att säga, två månader i förväg, att Hillary Clinton skulle ”försvinna” på valnatten i november 2016. Det gjorde hon. High sa också när Bitcoin var runt $1 att det skulle gå upp i framtiden. Rätt igen. Vad förutspår High nu för globalisterna från den nya världsordningen från World Economic Forum (WEF) som orsakar förödelse runt om i världen för deras nya så kallade ”återställning”?

Allt WEF gör har en berättelse som måste följas. Låt oss börja med CV19-injektionerna och alla högprofilerade politiker och kändisar som är dubbelvaxxade, boostade och ändå fick covid. Den senaste är talkshowvärden Stephen Colbert som säger att han är ”tacksam” för att han vaxxade sig, även om han fortfarande fick Covid. Vad ger det?

High säger, ”De här människorna står under ett manus. De måste alltid hitta och stödja denna speciella berättelse på grund av sin position. I nästa nivå ner kommer du faktiskt att hitta folk som är vilseledda och som faktiskt tror på de saker de säger. Jag tror inte att dessa människor är tacksamma för att de är dubbelvaccinerade. Jag tror att många av dem inte är vaccinerade. De säger helt enkelt det för att främja denna berättelse. Titta på hur intensiv berättelsen om ”vi måste vaccinera alla” är här i USA och på andra håll, även om det i princip har misslyckats. De förstår inte att deras komplott har kraschat. De har inget annat att ta tag i.

De försöker också få oss in i kärnvapenkrigstemat kring Ukraina, och det misslyckas också. Alla dessa deras ansträngningar faller platt på grund av denna andel av befolkningen som nu är vaken. . . .”

Clif High tror att vaxade och boostade kommer att ha en stor effekt på ekonomin, men det är inte vad du tror. Ta tusentals år, till exempel, som High förklarar, ”Vi kan förvänta oss en tvåfaldig inverkan på en tusentals års generation som motsvarar Vietnam. Vietnamkriget dödade 50 000 plus unga män i vår sociala ordning av babyboomgenerationen. Vi kan räkna ut att minst två gånger så många kommer att dödas (av vaxet) under tusentals års generationen, och dubbelt så många skador kommer att kvarstå i den generationen. Så detta är en deflationshändelse. Om vi ​​har en skadad individ, även om den inte dör, kommer den att bli deflationär. . . den förväntade livslängden blir mycket kortare.

De krav de ställer på livet när det gäller resor, etc., etc., etc., det är de egentliga målen för World Economic Forum, som är denna kriminella organisation som skapades av Klaus Schwab, och de har tagit sig an en statlig myndighets regi, men det är den inte. De är helt enkelt en kriminell organisation för sina egna syften, som utger sig för att vara en statlig organisation. . . . Deras mål var att ha en deflationär händelse eftersom de inte kunde tillåta oss att komma fram till den här situationen utan kriget och utan en ”Great Reset” eftersom vi inte har råd att betala för rättighetsnivåerna för social trygghet, och vi befinner oss på en maximal nivå av skuld. . . .”

Clif High talar också om valet 2022, hyperinflation, dollarns död, en ny valuta, enorma cancerökningar orsakad av CV19 vax, Rysslands plan i Ukraina, guld, silver, Bitcoin, stora finansiella händelser som kommer i maj, ett sammanbrott inom ekonomin, hemliga sällskap, decentralisering av allting, mainstream-medias döende, nya digitala sanningskrigare som besegrar censur, Demokratiska partiets död och rättvisa som kommer till Big Pharma, Big Tech, Big Media och korrupta regeringstjänstemän i båda partierna. Det finns mycket mer i denna 1 timme och 18 minuters djupintervju.

Clif High säger att han inte längre säljer sina datautvinningsrapporter på Internet, men han kommenterar sin datautvinningsforskning och ger gratis analys på sin Bitchute channel.

Se videon här:

https://rumble.com/v1212q4-world-economic-forum-a-failing-criminal-organization-clif-high.htmlKategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: