KM-kontrollerade G7-regimer är matematiskt dömda trots ökat förtryck

2022-04-25
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

KM = Khazariska Maffian
DS = Deep State


Trots att de tillgriper extremt fascistiskt förtryck är de khazariska maffiaslavregimerna i G7 matematiskt dömda. Orsaken är ekonomisk. De gjorde det grundläggande misstaget att tro att siffrorna på finansinstitutsdatorerna var verkliga och inte imaginära. Det är därför som G20:s finansministrar för första gången vad jag kan minnas inte gjorde något uttalande efter mötet i förra veckan. Om de hade varit ärliga skulle de ha försatts i konkurs.

IMF-direktör Kristalina Georgieva var nära att ge ett sådant erkännande på mötet när hon sa ”Vi tryckte för mycket pengar och tänkte inte på oavsiktliga konsekvenser … Vi beter oss som 8-åringar som spelar fotboll som jagar bollen.”

Som Zero Hedge-artikeln länkad nedan noterar:

Sedan Lehmans misslyckande 2008 har de sammanlagda balansräkningarna för några av de stora centralbankerna ökat från knappt 7 biljoner dollar till 31 biljoner dollar (Fed + ECB + BOJ + PBOC, enligt Yardini Research). Den brantaste delen av uppgången var från mars 2020, då tillgångarna för Fed och ECB sköt i höjden…om den globala konflikten är finansiell har väst redan förlorat den. De geopolitiska konsekvenserna är en annan historia för en senare dag.

Trots att de tillgriper extremt fascistiskt förtryck är de khazariska maffiaslavregimerna i G7 matematiskt dömda. Orsaken är ekonomisk. De gjorde det grundläggande misstaget att tro att siffror på finansinstitutsdatorer var verkliga och inte imaginära. Det är därför som G20:s finansministrar för första gången i mitt minne inte gjorde något uttalande efter mötet i förra veckan. Om de hade varit ärliga skulle de ha försatts i konkurs.

IMF-direktör Kristalina Georgieva var nära att ge ett sådant erkännande på mötet när hon sa ”Vi tryckte för mycket pengar och tänkte inte på oavsiktliga konsekvenser … Vi beter oss som 8-åringar som spelar fotboll som jagar bollen.”

Som Zero Hedge-artikeln länkad nedan noterar:

Sedan Lehmans misslyckande 2008 har de sammanlagda balansräkningarna för några av de stora centralbankerna ökat från knappt 7 biljoner dollar till 31 biljoner dollar (Fed + ECB + BOJ + PBOC, enligt Yardini Research). Den brantaste delen av uppgången var från mars 2020, då tillgångarna för Fed och ECB sköt i höjden…om den globala konflikten är finansiell har väst redan förlorat den. De geopolitiska konsekvenserna är en annan historia för en senare dag.

https://www.zerohedge.com/markets/era-financialized-fiat-dollar-standard-ending

Fed har ökat fiat ”särskilda dragningsrätter” med 209 % sedan mars 2020. Eftersom BNP inte har ökat med 209 % sedan dess, underblåser alla dessa pengar hyperinflation. Historien visar att hyperinflation alltid leder till regimförändringar.

https://www.federalreserve.gov/data/intlsumm/current.htm?msclkid=9c50461bc42e11ec8eab59545fcb3daa

Ännu mer oroande, för mig som anglosaxare, är att när USA, Kanada och England försökte iscensätta en strejk från G20 för att protestera mot Ryssland, var det ingen som följde efter.

De anglosaxiska nationerna brukade ha respekt för världen eftersom de stod för demokrati, mänskliga rättigheter, kompetent ekonomisk förvaltning etc. Jag kommer aldrig att glömma när jag frågade den tidigare chefen för MI6 ”Vi brukade vara de goda, vad hände?” Hans svar var ”den khazariska maffian.” Detta beror på att, likt en larv som har infekterats av en parasitgeting, har dessa länders regeringar tagits över av Satan som dyrkar khazariska gangsters. Så västerlandets politiker och militär omdirigerades – mot sitt eget folks intressen – till ett projekt för att förvandla hela planeten till en gigantisk djurfarm. Detta skulle drivas av khazariska gangsters från deras gamla hemland, den plats vi nu känner till som Ukraina.

KM tog över regeringarna i de flesta västländer genom en process av mord, mutor, utpressning och lögner. Detta var riktat till toppen av eliten. Att förstå problemet ligger på toppen och är också nyckeln till att störta KM. Precis som en finne, om du klämmer på den nerifrån och upp, kommer varet ut i toppen.

Medlemmar av allmänheten måste ringa sina parlamentsledamöter och konfrontera dem med bevis på brott av personer som Justin Castro. Människor i militären måste gå upp i sin kommandokedja och göra samma sak, konfrontera sina befälhavare med bevis. De som inte agerar utifrån dessa bevis kommer att avslöja sig själva som förrädare. Straffet för förräderi är död genom skjutning.

Här är några av den stora mängd bevis som folk kan använda i fallet med Kanada:

Kanadas val har sålts och deras röst betyder inte ett dugg i verkligheten. Det handlar om vem som har mest inflytande, eller vem som betalar mest $$. Den här bilden på Justin Castro med Dominion-servern och Alex Soros tillsammans är bara ett fragment av bevisen för valstöld, dvs förräderi.

Om det inte räcker, antog Castro ett lagförslag den 14 april 2022 – under förespråkade om skydd av barn – som förvandlar barn till statlig egendom.

”Den som sår hat skördar… hat… Du kan känna förändringen som äger rum just nu, kom ihåg situationen för två år sedan och se: Folket är inte längre rädda för eliten, det är därför spelet är över” kommenterar en medlem av den kanadensiska säkerhetsunderrättelsetjänsten.

Detta visas i hur Castro får ett ”varmt” välkomnande varje gång han konfronteras av folket i Kanada.

Du kan vara säker på att det bara är en tidsfråga innan han möter en exekutionspluton.

Denna sorts hat mot den härskande klassen ses över hela väst. Kom ihåg ”Let’s Go Brandon,” samtal som gör det omöjligt för Joe Biden att synas offentligt.

Här är ett exempel från Tyskland på medborgare som konfronterar polisen.

Ok så låt oss nu ta en titt på valet som stals i Frankrike i söndags.

Enligt en CIA-källa kommer oppositionskandidaten ”förloraren” Marine Le Pen gå med på att samla in minst 300 miljoner dollar i utbyte för sin del i showen. ”Fickbyte för KM sataniska kabbalen.” Det är därför hon ses leende efter att ha ”förlorat” det riggade valet. En dom i giljotinen är oundviklig för henne nu. Det kommer att torka bort leendet från hennes ansikte.

”Den här kvällen i Paris ses vinnaren av en tydlig DVD-seger [tysk underrättelsetjänst] valfusket inte ut som den riktiga [Macron]”, konstaterar en brittisk MI6-källa. Falska ledare som han, finns ”gömda i någon form av valv med en bunt med anklagande bevis som planterats mot var och en av dem. Maffian gör som maffian gör – använder rädsla för att splittra och erövra”, konstaterar källan

Upplopp har redan startat mot den kriminella regimen i Frankrike. ”Jag tror att kampen inte längre ligger i valurnan. Idag har det här valet till stor del misskrediterats… så det har blivit nödvändigt att föra kampen till andra fronter, sa Gabriel Vergne, en 19-årig student vid eliten Sciences-Po regeringsskola, vilket återspeglar majoritetens åsikter av fransmän.

‘Neither Macron nor Le Pen’, the rallying cry of disillusioned French students

A combination picture shows portraits of Le Pen and Macron running for the second round of the 2022 French Presidential election

Vi inser att det på ytan ser ganska dystert ut och många frågar var de Vita hattarna är. Den långa listan över topp KM-ledare som ”testar positivt för Coronavirus” är ett tecken på att de har arresterats, insisterar CIA-källor. Se de senaste exemplen nedan.Kategorier:Media, Rättsstat, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: