Den stora revolutionen har börjat!

LÄR dig ATT SKAPA, LÄR dig ATT HELA

19 april 2022
Peter B. Meyer
https://finalwakeupcall.info/en/2022/04/19/the-great-revolution-has-begun/

Den nya jordens återfödelse

De mörka Anunnaki-styrkorna, som har haft obegränsad frihet på planeten Jorden i femhundratusen år, står nu inför våra hjälpsamma utomjordiska bröder och systrar, våra ljusstyrkor, digitala soldater och patrioter, som genom stora ansträngningar gjorde framsteg för att avlägsna dessa negativa krafter från planeten Jorden för gott.

Det var dessa negativa krafter som saboterade positiva initiativ från att göra det omöjligt att bryta igenom denna negativa isolering. Men detta har nu definitivt uppnåtts.

Pandemikritikerna visste det hela tiden, nu bekräftat av chefen för den amerikanska hälsomyndigheten, Dr Fauci: PCR-testet kan inte upptäcka virus eller deras överföring.

Hela pandemin, inklusive ”frivilliga” obligatoriska giftinjektioner, alla frihetsbegränsande åtgärder som att bära ansiktsmasker, baseras enbart på resultaten av PCR-testet. Dessa resultat bör nu betraktas som olämpliga som underlag för Corona-åtgärder och bör läggas åt sidan.

Kommer regeringar och politiker att reagera därefter? – Klart inte. Vad betyder det här? – Att ”Corona Förespåkarna” är ett kriminellt syndikat som förtjänar dödsstraff.

Ju tidigare mänskligheten vaknar upp till lögnerna och bedrägerierna, desto bättre är det för oss alla. Var inte blygsam; låt detta vara en utmaning för alla att vara med för att förverkliga vår maximala potential.

Vår planet är grundligt förorenad av enorma mängder kemikalier, strålning, lögner, bedrägerier, desinformation, förvrängning, falska nyheter, etc. — förevigat av halvsanningar, bedrägerier, förvrängda bilder, bedrägliga hägringar, propaganda och särskilt hjärntvätt.

Vår fysiska kropp är ”grundligt förgiftad och förorenad” av strålning och luftföroreningar, såväl som av tungmetaller och farliga gifter genom läkemedel och livsmedel. Allt detta lagras i den mänskliga organismen, mot vilken fysisk avgiftning har blivit nödvändig.

Den stora revolutionen har börjat! Denna process är ostoppbar! Både ovanifrån och underifrån kommer energierna samman på jorden. Det här är nu; under många århundraden det efterlängtade ögonblicket. Och sedan går vi vidare till den nya 5D-världen!

Deep State-kabbalen har besegrats, vad som återstår är kabbalmarionetter och deras kumpaner, som kommer att tas bort först när majoriteten av mänskligheten har vaknat.

De sovande måste kunna övertyga sig själva om att tro och se vilka deras verkliga fiender och tyranner är. – Att Covid-pandemin är en propagandalögn för att utplåna mänskligheten på jorden. Tills dess måste de redan uppvaknade bland oss ​​ha tålamod.

För de många som ännu inte har vaknat, kom ihåg att Gud är med dig. Varje människa har Herrens respekt i sig, därför behöver du inte vara rädd, speciellt inte för något som inte finns!!!

Inse att den nya världen redan är ett faktum; revolutionen har redan börjat mitt framför dina ögon. Var det inte också ditt val från början? Börja med att glömma allt du har lärt dig i ditt liv och glöm det för gott.

Ha en helt ny syn på livet och upptäck de verkliga sanningarna. Ha kärlek till vår nya vackra värld med verklig frihet, som kommer att föra dig närmare Herren. Det är viktigt att veta att det värsta av det onda är över och aldrig kommer tillbaka.

Det är nu allas uppgift att föra detta goda budskap vidare till alla människor du känner. Hjälp dem att öka sin medvetenhet och återställa tron ​​som alla en gång har haft!

Vår återvändande utrikeskorrespondent Vital Frosi ger sin syn på denna händelse nedan.

LÄR dig ATT SKAPA, LÄR dig ATT HELA

Älskade!

När jordens energier höjer sin frekvens, fortsätter allt på planeten som vi har sagt tidigare. Processen är oberoende av mänsklighetens vilja. Alla varelser, oavsett om det är animaliskt, vegetabiliskt eller en mineral, går det naturligt med i denna förändring, eftersom allt är energi. Denna energi kommer från Ljuset, som i sin tur kommer från Källan, det vill säga den kosmiska centrala solen.

Det är i Källan som allt skapas, inklusive den gudomliga fröatomen, som är vårt Sanna Jag, eller vårt Högre Jag. Vår essens är densamma som Skaparens, därför är vi är skapade.

Vi får lära oss att Gud, Skaparen är en varelse. Det är inte sant. Han är helt enkelt källan. Han är det större medvetandet som avger sina frön för att skapa och befolka planeterna, stjärnorna, Vintergatans galax och det oändliga universum.

Jag har skrivit här tidigare om monaderna och hur de är fragmenterade i Ande, Supersjälar, Själar och Själsfraktaler. Denna fragmentering är nödvändig eftersom den tredje dimensionens planeter inte har tillräckligt med energi för att ta emot de högre versionerna av oss självt.

Monad är en elementär individuell substans som representerar världens ordning och från vilken materialegenskaper härleds.

Kom ihåg att allt är energi, och därför kan en mycket högfrekvent enhet inte passera över 3D-jorden eftersom den kommer att förstöra allt runt den som den passerar över. Det är anledningen till och nödvändigheten för själar att dela sig i fraktaler för att uppleva livet och skapelsen i de lägre världarna.

Även om det är en liten bråkdel, är människan på 3D-jorden ett medvetande. Detta medvetande kommer dit för att lära sig och gradvis vuxit sig längst bort från Källan. Vägen är alltid tillbaka hem, med andra ord, uppstigning. När detta medvetande expanderar, går det upp i frekvenstermer.

När medvetandet når högre frekvenser, blir det integrerat med en högre version av sig själv, och detta kallas för uppstigning . Nu är nästa steg för mänskligheten att nå den lägsta stabila frekvensen av den femte dimensionen.

Jorden, som planet, vibrerar redan i 5D. Mänskligheten stiger också gradvis. Många når redan 5D, och till och med 6D. Endast ett fåtal lyckas nå 7D-frekvenserna. De stannar bara i dessa band under några ögonblick, och sedan återgår de till 4D-frekvenserna och den redan kända 3D, och stannar där under en längre tid.

Hemligheten är att stanna längre och längre i de minsta 5D-frekvensbanden. När detta är uppnått kan själens Fractal betrakta sig själv som uppstigen.

Med den större mängden gammaljus som nu når jorden, kan alla medvetandefält expandera snabbt. Det är en unik tid som aldrig tidigare upplevts på denna planet. En sådan möjlighet kommer att tillåta åtminstone 1/3 av jordens nuvarande mänsklighet att stiga upp till den femte dimensionen för gott.

Alla de nu inkarnerade kan stiga upp om de vill. Men det kräver en ansträngning som varierar i grad beroende på det aktuella stadiet av varje medvetande. Men det är det som kommer att avgöra antalet redo själar.

De allra flesta kommer inte att anstränga sig och föredrar att stanna i sin egen komfortzon.

Att stiga gör ont. Den gamla människan måste brytas ner så att den nya människan kan resa sig ur askan. Att stiga är att återfödas. Det är själens återfödelse som passerar genom 5D-porten och går in i den Nya Jorden. Och i denna återfödelse är förlossningen naturlig. Det kan inte ske med kejsarsnitt. Den nödvändiga insatsen måste var och en göra.

Denna återfödelse sker inte på en dag eller på ett år. Vi hade hela vår nuvarande existens för att göra det. Detta är också den sista inkarnationen inom 3D-dualiteten . Med disinkarnation kommer det medvetande som är redo för det att återvända till den Nya Jorden och inte riskera att förlora chansen att ärva den Nya Jorden.

Många har redan kommit med själsplanen in i denna nuvarande inkarnation, utan att behöva återinkarnera, och kommer att stiga upp i fysiska kroppar, så att jorden inte kommer att vara obebodd under en tid.

Å andra sidan, de som disinkarnerar utan den Nya Jordens frekvens förs till världar som fortfarande är i den tredje dimensionen, enligt frekvensen för varje medvetande. Detta är åtskillnaden mellan vetet och agnarna, förutsagd av Kristus Jesus själv.

Så vi befinner oss i ett unikt ögonblick, aldrig tidigare upplevt på denna planet Jorden. Dessa är tider av uppstigning av själar, alltså den planetariska övergången. Det är mycket ljus som kommer in nu och det stärker allt här. Inklusive våra psykiska och mentala krafter av medskapande.

Denna kollektiva kraft blir mer och mer accentuerad och kan antingen påskynda eller sakta ner den slutliga tidpunkten för förändringarna inom denna övergång. Underskatta inte din individuella makt, för den utgör kollektivet av dem som har samma tanke.

Det var denna kollektiva kraft som bestämde förändringen i jordens tidslinje 2010. En liten del av det väckta mänskliga medvetandet var tillräckligt för att bestämma nej till vapnen . Ju mer du höjer ditt medvetande, desto mer kraft har den.

Det är så du blir en potentiell medskapare. Du kan nu skapa din egen värld. Om din avsikt är en bättre värld, är det den värld du kommer att få. Men om din tro är att planeten kommer att bli sämre och sämre, så är det den värld du kommer att få. Detta är inget annat än lagen om attraktion.

Du måste också förstå att alla dina styrkor förstärks i samma proportion som expansionen av ditt medvetande. Speciellt i samband med grundläggande behov, som healing till exempel. Du kan bli en potentiell healer. Du kan läka dig själv. Du kan hela andra människor. Du kan läka djur och till och med växter.

Du kan stilla en storm. Du kan gå i förbön å allas vägnar. Du kan bestämma din framtid; ditt förhållande; ditt yrke; även ditt öde. Vill du verkligen ha en femtedimensionell värld eller vill du stanna kvar i denna värld som redan är  gammal?

Det beror bara på energin och frekvensen du skapar. Du är Skaparen! Du är helaren!

Lär dig skapa! Lär dig att läka! Tiden är inne. Tiden är inne!

Kristus Jesus sa på sin tid, när han utförde de ”så kallade” miraklen, ”Allt detta och mycket mer kan du göra själv!”

Jag är Vital Frosi och mitt uppdrag är upplysning!

Namaste!

  • De sade ”allt går inte”
  • Förbered dig för den Nya Jorden
  • Hänadsväckande uppståndelse
  • Livets ursprung går mycket längre tillbaka i tiden

De olika episoderna av mänsklighetens historia på jorden har uppstått genom följden av utomjordiska och bortom utomjordiska kolonier som utövar sitt territoriella och kulturella inflytande på planeten Jorden. Historiska arkiv innehåller många svar på frågor som ofta ställs ”vem är vi ”, ”varifrån kom vi” och ”hur utvecklades vi” för att bli de varelser vi är idag.

För ungefär en miljon år sedan arbetade den galaktiska federationen i nära samarbete med Höga Siriusrådet för att fungera som en väktarras för att hjälpa till att hålla reproduktions- och evolutionsprocessen på planeten Jorden vid den lägsta densiteten, som idag kallas det första harmoniska universum på en tre- dimensionell tidslinje.

Livets ursprung går mycket längre tillbaka i tiden än vad som är allmänt känt – och ännu mindre känt – som episoder av mänsklighetens historia. Dess bedrifter börjar utanför denna planets gränser och har sitt ursprung i stjärnriken, galaktiska federationer och  utomjordiska civilisationer  i Atlantis, Lemuria, Mu och andra som först nu upptäcks.

Mycket mer är känt om början av vår nyare civilisation som började för cirka 6000 år sedan med sumererna i landet Sumarien, nu känt som Syrien och Irak. Det är fantastiskt att så mycket information nyligen har blivit tillgängligt om detta avsnitt i historien. Den framlidne store historikern Zecharia Sitchin uttryckte sin beundran för de otaliga människor som aldrig har blivit trodda på den uråldriga kunskapen de har registrerat;

𝐘𝐨𝐮𝐫 𝐍𝐞𝐰 𝐃𝐍𝐀 𝐔𝐩𝐠𝐫𝐚𝐝𝐞𝐬!” – 𝐀 𝐇𝐢𝐝𝐝𝐞𝐧 𝐌𝐞𝐬𝐬𝐚𝐠𝐞 𝐇𝐚𝐬 𝐁𝐞𝐞𝐧 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐦𝐢𝐭𝐭𝐞𝐝 𝐭𝐨 𝐭𝐨 𝐘𝐨𝐮!

De olika episoderna av mänsklighetens historia på jorden har uppstått genom följden av utomjordiska och bortom utomjordiska kolonier som utövar sitt territoriella och kulturella inflytande på planeten Jorden. Historiska arkiv innehåller många svar på frågor som ofta ställs ”vilka är vi ”, ”varifrån kom vi” och ”hur utvecklades vi ” för att bli de varelser vi är idag.

För ungefär en miljon år sedan arbetade den galaktiska federationen i nära samarbete med Höga Siriusrådet för att fungera som en väktarras för att hjälpa till att hålla reproduktions- och evolutionsprocessen på planeten Jorden vid den lägsta densiteten, som idag kallas det första harmoniska universum på tre- dimensionell tidslinje.Kategorier:Media, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: