Faucis dag 2, dömd till döden genom hängning!

https://realrawnews.com/2022/04/military-sentences-fauci-to-hang/

GITMO, 19 april 2022. 12:00 EST.

Panelen av officerare som valts för att väga JAG:s fall mot Anthony Stephen Fauci avkunnade en fällande dom efter att ha lyssnat på vice amiral Darse E. Crandalls bevis, som sammanfattade den 6 timmars vittnesutsagan med hårda bevis som bevisade bortom allt rimligt tvivel att Fauci begick förräderi för vinst, förrådde sin hippokratiska ed, orsakade omätligt lidande, sjukdom och död, jagade missgynnade barn och konspirerade för att störta president Trump i hopp om att få en president som var mer sympatisk för vaccinmandaten.

I sitt avslutande anförandet sa vice amiral Crandall att JAG hade fler skyldiga bevis på Fauci än jag hade på någon tidigare Deep Stater som tagits till Guantanamo Bay.

Bevisen mot Fauci var faktiskt övertygande.

Även om vice amiral Crandall inte återinförde ”vittnet Sam”, ingick han som bevis till de fyra edsvurna intyg, vart och ett undertecknat av antingen en nuvarande eller tidigare NIADS-anställd, som intygar att Fauci hade rått dem att undvika vaccinationer på grund av en lång lista med potentiellt livshotande biverkningar. Varje intyg innehöll en ursäkt. Författarna hävdade att de fruktade att Fauci, eller personer på hans vägnar, skulle hämnas om de bröt mot sekretessavtal. ”Jag är djupt ledsen för min passivitet när jag trädde fram. Dr. Stephen S. Fauci är en elak, arrogant, självbelåten, hämndlysten person, och jag tvekar inte att tro att han skulle ha hämnats mot mig själv och min familj”, stod det i ett intyg.

Vice amiral Crandall instruerade panelen att läsa varje intyg noggrant. ”När ni läser dessa kan ni fråga er själva vilken rimlig person som skulle känna sig hotad av fånge Fauci. Han är inte på något sätt fysiskt imponerande. Men han hade resurser, ofattbara resurser till sitt förfogande. Och det var vad de fruktade. Dessa försäkran ger upphov till mönster, ett mönster som Fauci praktiserade under sin långa, skamliga karriär. Kontentan av det mönstret var – lyd mig eller så…”

Samtidigt satt den tilltalade, Anthony S. Fauci, bunden och försedd med munkavle vid försvarsbordet, konsekvenserna av hans verbala tirad på måndagsmorgonen. Bredvid honom stod en marinvakt som hade blivit instruerad att ta bort munkavlen, om och bara om, Fauci höjde sina handfängsel för att signalera att han ville ställa en fråga.

När panelen granskade de edsvurna intygen, höjde Fauci sina armar, och marinsoldaten efterlyste begäran med vice amiral Crandalls godkännande.

”Eftersom jag är här Pro Se, har jag inte rätt att möta mina anklagare,” sa Fauci med sin grusiga röst.

”Du har mött en. Dessa dokument stöder hans vittnesmål. Hur känns det, nu, äntligen, för dig själv att tvingas till ett obligatoriskt maskmandat – munkavlen? Vi vet att du bara bar en som skådespel, sa vice amiral Crandall.

Marinvakten fäste munkavlen över Faucis mun.

Efter en kort paus gav vice amiral Crandall panelen ett slutligt tillkännagivande som visade att tre framstående läkemedelsföretag – Pfizer, Moderna och Johnson & Johnson – med jämna mellanrum hade satt in betydande summor pengar på ett offshore-bankkonto i Faucis namn. Dessa insättningar började för övrigt anlända inom några dagar efter det att FDA beviljade nödtillstånd till varje företags Covid-19-vaccination. Sammanlagt uppgick insättningarna till 14 miljoner dollar.

”Den tilltalade är ovillig att säga varför han fick de här pengarna. Han arbetade inte för dem, så varför utbetalningen? Jag ska berätta varför: Pengarna var returer. Han främjade vaccinationerna väl medveten om att de kunde göra människor sjuka eller döda mottagaren. Människor dog; Fauci blev rik. JAG kunde ägna flera år åt att hitta personer som blev sjuka av eller vars familj och vänner dog efter vaccination. Men vi har inga år. Detta slutar idag. Låt oss fokusera på vårt eget, för ett ögonblick”, sa vice amiral Crandall till panelen.

Han presenterade sedan en rapport sammanställd av ”White Hat 5th Columnists” vid U.S. Army Medical Research and Command (USARMDC.) Den drog slutsatsen att 63 aktiva kvinnor och 24 kvinnliga anhöriga spontant hade avbrutit graviditeten inom 21 dagar efter att ha tagit antingen en första eller andra koaguleringssprutan. Av dessa var 23 första kvartalet, 15 andra kvartalet och 25 tredje kvartalet.

”Vi skickade den här rapporten till alla större medier i landet. Hur många nämnde den? Ingen. Varför? För att de vördar eller fruktar doktorsdöden, sa vice amiral Crandall.

Fauci lyfte sina handleder och marinvakten sänkte munkavlen.

”Du förstår inte vetenskap. Korrelation är inte orsakssamband. Även om din studie är sann, vilket jag tvivlar på att den är, utan att veta hur många tjänstekvinnor som impregnerades under de senaste två åren, är det meningslöst, säger Fauci.

”Minst 63 kvinnor skulle inte hålla med om din bedömning,” sa vice amiral Crandall strängt. ”Marine, munkavle på den mannen.”

Nämnden pausade en timme för lunch.

Efteråt bad vice amiral Crandall panelen att granska ett e-postmeddelande, daterat 1 juni 2020, som Fauci hade skickat till avlidne Dr. Deborah Birx. Han läste högt: ”Vi kan bli av med honom. Okunnigheten förstår inte ens grundläggande vetenskap. Han är ett vetenskapligt analfabet. Vi kan böja honom till vår vilja, få honom att säga vad vi vill att han ska säga, och han kommer att försvinna på nolltid.”

”Jag är nyfiken, Fauci, vem syftade du på i det här brevet?”

Marinvakten sänkte Faucis munkavle, men Fauci förblev tyst.

”Åh, kom nu, fånge Fauci, jag är säker på att hans namn kokar i ditt blod och…”

”Fuck… Trump. Vem tror du? Den där dumma son-of-a-b….”

”Det är vad vi kallar uppviglande konspiration och förräderi,” sa vice amiral Crandall. ”Jag antar att han inte är så dum som du trodde – du är här trots allt.”

Marinen satte munkavlen på Fauci igen.

Med Fauci tystad, släpade sig vice amiral Crandall försiktigt till en annan av JAG:s anklagelser mot Fauci – anklagelser om ofredande av barn. Han kallade till vittnesbåset en licensierad D.C. privatdetektiv vars namn Real Raw News har blivit ombedd att avslöja, av rädsla för att Deep State skulle hämnas mot honom och hans familj. PI:n skramlade av sig imponerande meriter: Han var en arméveteran och tjänstgjorde sex år i aktiv tjänst och kämpade i Operation Desert Storm. Efter det tillbringade han tolv år som polis innan han öppnade sitt eget privata utredningsföretag.

”Känner du den tilltalade?” frågade vice amiral Crandall honom.

”Bara till namnet,” sa PI.

”Skulle du vara snäll och berätta för panelen hur det kommer sig att du har hamnat i denna tribunalkammare idag?” sa vice amiral Crandall.

”Av en slump, antar jag. Jag hade jobbat med ett jobb som inte var relaterat till vad som händer här, när jag återigen av en slump, såg Dr. Fauci i sällskap med vad som såg ut att vara en mycket ung man och de tittade på en bollmatch på Nationals Stadium. Alla vet vem Fauci är. Jag visste att han hade döttrar, inga söner. Jag tyckte det var konstigt att de skulle hålla varandra i handen och lutade sig väldigt nära varandra. Jag tog bilderna som du har nu. Det väckte mitt intresse och jag tog på mig att följa honom dagar efter. Sedan såg jag honom med en annan pojke på Brookside Gardens, som han också höll i handen. Jag har aldrig sett dem i någon sexuell aktivitet, låt mig vara tydlig, men ändå – jag gjorde D.C. Metro medveten om det inträffade, och jag antar att de begravde rapporten. Jag skuggade honom flera gånger och såg honom med 4 olika barn under loppet av säg tre månader. När jag pratade med en vän till mig som fortfarande är aktiv militär om detta, bad han mig om bilderna, och jag antar att du på något sätt fick tag i dem, sa PI.

”Det var så vi fick dem. Tack för din tid; du är fri att lämna”. Vice amiral Crandall stod inför panelen. ”Vi identifierade en av de fyra minderåriga. Du kommer att få höra honom nu.”

På ZOOM dök en ung man med blont hår och ett ansikte med prickar av tonårsakne, vars föräldrar omkom i en våldsam bilolycka 2020. Han hade blivit tillfälligt bosatt på Best Kids Inc., en barnplaceringsanläggning i D.C. i vars uppdragsbeskrivning står, ”Vi strävar efter att se till att varje ung person i fosterhem är meningsfullt kopplad till positiva vuxna och känner sig trygg och uppskattad. Vi vägleder våra ungdomar att utveckla de färdigheter som behövs för att nå framgång som vuxna, samtidigt som vi tar itu med systematiska utmaningar som vidmakthåller behovet av fosterhem i vårt samhälle.”

Han var 13 när han träffade Dr Fauci.

”Jag vet att det här är svårt, men kan du berätta för oss hur du träffade Anthony Fauci,” sa vice amiral Crandall.

Ungen bar ett hånfullt ansikte. ”Det är inte svårt. Jag hatar den jäveln. Jag var dum och trodde på honom när han sa att han skulle hjälpa mig om jag bara lyssnade på honom. Han kom till Best, pratade med ett gäng av oss, tog oss till bollspel, djurparken, gav oss lite pengar till spel eller vad som helst. Han tog oss inte i grupper, bara en i taget, privat, du vet. Det var tredje gången jag såg honom – han bad om att få röra mina privata delar. Han drog ner sina byxor för att visa mig sina och tog tag i mitt gren. Jag hoppas att han ruttnar”, sa pojken, nu 14.

Pojkens ansikte matchade PI:s fotografi som togs på Nationals Stadium.

Den högre officeren i panelen, en marinmajor, räckte upp handen. ”Ursäkta mig, sir, men vi har hört tillräckligt. Vi anser enhälligt att den tilltalade är skyldig på alla punkter och rekommenderar att han får maximalt straff.”

”Så var det”, sa vice amiral Crandall. ”Den tilltalade, häktade Anthony Stephen Fauci, du döms härmed till hängning tills du är död. Domen kommer att verkställas en vecka från och med i dag, det är den 26 april. Denna tribunal är ajournerad.”

Fauci mumlade osammanhängande genom sin munkavle när marinvakten eskorterade honom från rättssalen.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: