Sverige underställs amerikansk militärlag

2022-04-19

Judy Byington

Detta kommer att direkt påverka Sverige varför jag lägger ut det separat, så att mina läsare inte missar detta viktiga meddelande!

Ska vi äntligen bli av med dessa som förpestar hela jordklotet och befinner sig på Arsenalsgatan 8C och i Horhuset? Mycket tyder på detta, men även våra korrupta politiker då här nämns att detta ska gälla fram tills fria val kan hållas i landet. Förmodligen blir det inget val i höst. Ingen tror väl att vi har haft dem hittills? Alltså fria – De var varit precis lika korrupta som de i USA. Stundar onekligen spännande tider!


Återställd republik

 • Världens största sting-operation och största börskraschen i historien nära förestående . Över 100 länder placerade på hög beredskap.
 • General Flynn (bilden) kommer att leda The Storm of 17 Nations Military för världens största militärkupp någonsin. Långt över 140 militärer var redan inblandade i att göra massgripanden av globala och få politiska eliter åtalade – varav fall har undertecknats vid Haag International Court of Justice.
 • Världen kommer sedan att fungera under amerikansk militärlag tills nya och transparenta fria val kan hållas i olika länder, plus att de som är ansvariga har utbildats i begreppen från den ursprungliga konstitutionen från 1776.
 • De 17 nationernas militärer inkluderade USA, Kanada, Australien, Ryssland, Tyskland, Finland, Polen, Frankrike, Spanien, Kroatien, Rumänien, Sverige, Norge, Danmark, Schweiz, Nordkorea och Holland.


Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, ,

11 svar

 1. Jag ser med glädje fram emot att detta händer. Sverige är ett stort center för kabalen och det är dags att vi blåser rent en gång för alla. Vi har hela tiden gjort oss rika till priset av andras misär och elände. Det låter gräsligt men jag skulle bildligen vilja se kräken tas av daga på Sergels Torg

  Gillad av 2 personer

 2. Det återstår att se om det verkligen är general Flynn som kommer att vara ansvarig för den aktuella operationen.
  Vem har Judy Byington fått den informationen från?

  Gilla

 3. !!! Världen kommer sedan att fungera under amerikansk militärlag… :))
  naiva idioter skall tro på detta = de bygger koncentrationslager med slavarbetskraft åt amerikanska maffia- slutta skriva dynga

  Gilla

%d bloggare gillar detta: